- ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ & ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Ασφαλως ο Αντωνιος κανει λαθακια γιατι οπως γνωριζεις καλα εφοσον διαβαζεις τα γραφομενα του κυριου Παρμενιωνα ειναι ενα παιδακι και οπως ολα τα παιδακια κανει λαθη μερικες φορες. Κατανοω επισης και την αναγκη σου να διδαξεις το μικρο παιδακι καθοτι φιλοσοφος αναγνωρισμενος.....Μα αυτο θα ηταν καλο να γινει εξω απο τα Αποφθεγματα τα οποια δεν εχουν καμιά σχέση με παιδιά. Ή έχουν μόνο με παιδιά; Δεν ξέρω....Θα μπορούσες ίσως να συνεχίσεις το θέμα σου Περί Αγάπης σαν Περί Αγάπης Παρμενίωνα και εκεί θα σε ακολουθήσω.......Εκτός πια εάν δεν μένεις στη Ρώμη αλλά εκει λίγο πιο κάτω που ζει ο άλλος αλαθητος......
ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓIA ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ. ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ....ΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!
ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΣ....ΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΣ!!!
ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.....ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""
Δεν προσπαθώ να διδάξω κανένα, ΣΥΓΝΩΜΗ αν αυτό κατάλαβες!
quote:
Η ζωή του πυρός οφείλεται στον θάνατο του χώματος.
ΣΥΓΝΩΜΗ που σου υπέδειξα… να διορθώσεις ότι πιστεύεις.
Ζήτω τέλος ΣΥΓΝΩΜΗ και από τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ….που άθελα μου, τον ξαναπήραν τα σκάγια….της αγάπης... και κατανόησης των ανθρώπων!
Σε ευχαριστώ που (καλυτέρεψες) το απόφθεγμα μου, αυτός ήταν και ο λόγος που γράφτηκε…αν έγινε ΝΟΗΤΟ!
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ....
είναι άσχημος όταν συγκριθεί με το γένος των ανθρώπων.
Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο θεό θα φανεί πίθηκος
και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα.
Ο ήλιος δεν θα ξεπεράσει τα όρια του,
ειδεμή οι Ερινύες, οι βοηθοί της Δίκης θα τον βρούνε
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΥΓΝΩΜΗ.........

ANTONIOS1997
Σταγόνα –σταγόνα πέφτει από την πνευματοψυχή,
το νέκταρ και η αμβροσία,
σ΄ αυτούς που βρίσκονται στραμμένοι προς τον ανώτερο εαυτό τους.
Η δροσοσταλιά είναι η θεια γνώση,
που σαν τη νιώσει ο θνητός γίνεται την ίδια στιγμή αθάνατος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ

ANTONIOS1997
Όταν η δύναμη δεν προβάλλεται
τότε είναι αληθινή.
Όταν η δύναμη επιδεικνύεται,
τότε είναι μηδαμινή.
Η ύψιστη δύναμη είναι ήρεμη: δεν είναι
ανάγκη να δράσει
αλλά η μικρή δύναμη συνεχώς ασχολείται
και προσπαθεί.
Αγάπη του καλύτερου εαυτού,
σημαίνει τίμιες πράξεις.
Ηθική του καλύτερου εαυτού,
σημαίνει σκέψη πριν από την πράξη.
Ορθή συμπεριφορά
σημαίνει δράση χωρίς ανταπόκριση.
Αλήθεια όταν το Τάο χάνεται
τότε εμφανίζεται η δύναμή του.
Όταν η δύναμή του χάνεται ,
τότε εμφανίζεται η συμπόνια,
μετά εμφανίζεται η δικαιοσύνη
και όταν κι αυτή χάνεται ,
εμφανίζονται οι κανόνες συμπεριφοράς
που δείχνουν την έλλειψη εμπιστοσύνης
και είναι η αιτία κάθε αναταραχής.
Έτσι ο σοφός βασίζεται στο σταθερό
κι όχι στο επιφανειακό,
παίρνει τον καρπό και όχι το λουλούδι
προτιμάει αυτό κι όχι εκείνο.
Ολιγόλογη είναι η φύση στην ομιλία της.
Ο ανεμοστρόβιλος δε θα διαρκέσει όλο το πρωινό.
Η μπόρα τελειώνει πριν τελειώσει η μέρα.
Ποιος μιλά έτσι ;
Η φύση. Κι αν αυτή μιλά έτσι, γιατί
όχι κι ο άνθρωπος.
Συγγνώμη για την απουσία
Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...
ΧΑΙΡΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΧΑΙΡΕ
ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ.
ΧΑΙΡΕ ΗΛΙΕ -ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ -ΧΑΙΡΕ.
ΧΑΙΡΕ ΣΟΦΙΑ-ΠΑΙΔΙ ΔΥΝΑΜΙΣ ΖΩΗΣ ΘΕΙΑΣ -ΧΑΙΡΕ.
ΧΑΙΡΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ- ΧΑΙΡΕ.
ΧΑΙΡΕ ΖΩΗ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΡΥΦΗ -ΧΑΙΡΕ.
ΧΑΙΡΕ ΛΟΓΕ -ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ -ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ -ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ -
ΤΙΜΗ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΧΑΙΡΕ- ΘΕΛΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -ΧΑΙΡΕ
ΧΑΙΡΕ ΥΠΑΡΞΗ - ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ [ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ]
ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ
ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ-ΝΙΩΘΕΤΕ
ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΟ.
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ.
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ.
ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ,ΝΑ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΕΤΗ...ΕΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΟΖΥΓΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΤΑΞΩ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ,ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.......
ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΟΥ,ΑΚΡΟΠΟΔΙΖΩ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ.....ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΑΔΡΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΧΩΜΑ(ΥΛΗ,ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΘΟΣ),ΤΟ ΑΛΛΟ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ....
ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΜΙΑ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΜΙΞΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.....ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ,ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΝΑ ΣΜΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ........
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ?????ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΝΑ ΧΥΘΩ ΝΑ ΣΜΙΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ,ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ,Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.......
ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ¨:OXI!!!!!POTE MHN ANAGNVRISEIS TA SYNORA T ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!!!!!!!Ν ΑΡΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΝΕΨΩ ΣΤΙΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ,ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΩ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΡΟΦΤΑΣΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΙΣΩ ΕΝΑΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΛΟΓΟ...ΚΑI ΟΥΡΛΙΑZΩ ΠΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.....
ΝΑΙ!!!!!!!ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ....ΧΕΡΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟΞΩ ΑΠ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ,ΦΩΝΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ,ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ,ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ!!!!!ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ..............
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΓΙΟΜΑΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ,ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ,ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ....ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ,ΠΑΛΕΥΟΥΝ......ΠΟΥ ΠΑΜΕ?????????ΜΗ ΡΩΤΑΣ!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ,ΜΗΤΕ ΤΕΛΟΣ.......ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΚΡΑ,ΓΕΜΑΤΗ ΓΛΥΚΑ...ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ....ΑΓΑΠΩ,ΠΟΝΩ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ......Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΛΑΤΥΤΕΡΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ,Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ.....
ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ|....ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΛΥΤΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΙΟ ΨΗΛΑ,ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑ...............
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ "ΑΣΚΗΤΙΚΗ"
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ-
ΘΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ -ΘΕΟ ΛΟΓΟ -ΛΟΓΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΡΙΖΑ ΨΥΧΗΣ.
ΠΟΛΕΜΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ-
ΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ.
ΛΑΒΕ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΓΑΠΗ.
ΞΕΣΚΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ -
ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ
ΠΟΤΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.
ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ .
ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.
ΠΟΛΕΜΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΣΕ ΣΕΝΑ.
ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΕΥΘΕΙΑ ΛΟΓΟΥ- ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ.
ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ
ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΕΙΣ.
ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ -
ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΑ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΑ Ο ΠΟΝΟΣ Η ΘΛΙΨΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
ΖΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΕΡΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ
ΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟ-
ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΝΟ
ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΖΩΗΣ .
ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ -ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ .
ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΩΣ.
ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΦΩΣ -ΦΩΣ -ΦΩΣ
ΑΓΑΠΗ ΖΩΗΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ -ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ.
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ
Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
''ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ''
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΕΒΑΛΛΕΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ.
Πώς μπορείς να αγοράσεις τον ουρανό;
Πώς μπορεί κάποιος να κατέχει την βροχή και τον άνεμο;
Οι πρόγονοί μου, μου έλεγαν:
Αυτό ξέρουμε – Η Γη είναι η Μητέρα μας.
Αυτό που συμβαίνει σε αυτήν συμβαίνει και σε όλους τους Γιους και Κόρες της Γης.
Τι γίνεται όταν τα δασωμένα βουνά απογυμνώνονται για να δώσουν τόπο στο μέταλλο;
Που είναι το πράσινο; Χάθηκε!
Που είναι ο αετός; Χάθηκε!
Δεν υφάναμε εμείς το υφαντό της Γης. Δεν είμαστε παρα μερικά από τα νήματά του.
Ότι και αν προξενούμε στο υφαντό, προξενούμε και στον εαυτό μας.
Η Γη δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς ανήκουμε στην Γή.
Λόγια του αρχηγού Seattle, 1854
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
που μετρά με ΨΥΧΕΣ και όχι με ΘΕΣΕΙΣ,
συμπονά και ΕΜΕΝΑ και ΕΣΕΝΑ.
Γιατί γι'Αυτόν,
ΟΛΕΣ οι μάταιες διαφορές,
μοιάζουν με τα βοτσαλάκια της θάλασσας
Απο το Τεκτονικό Τυπικό
Σκωτικού Τύπου
Για να ΠΑΨΕΙ η ΕΓΩΠΑΘΕΪΑ στον Κόσμο...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Να ξεκινήσω με την παραδοχή, ότι σχεδόν όλοι από εμάς πιστεύουμε στην ύπαρξη της αύρας. Τι είναι όμως αύρα; Και πως συμβαίνει τα μάτια μερικών από εμάς να τη συλλαμβάνουνε; Υπάρχουν τεχνικές για να δει κάποιος την άυρα; Μερικές λοιπόν ερωτήσεις για αρχή.
Και βέβαια καλώ την φίλη μας ΑΤΜΑ, που υποψιάζομαι ότι το έχει ψάξει το ζήτημα, να μας δώσει τα φώτα της. Κι όλους εσάς εννοείται. Που την έχετε δει, που θέλετε να την δείτε, που έχετε διαβάσει κάτι γιαυτό και θέλετε να το μοιραστείτε, ή που απλά αληθωρίζετε προσπαθώντας να την διακρίνετε στα ακροδάκτυλά σας.
Τελείωνοντας θα σας αναφέρω ότι προσωπικά εγώ την αύρα κυρίως την νιώθω, παρά την βλέπω. Μου έχει συμβεί και κάποιες φορές που συγκεντρώθηκα, να την παρατηρήσω στα ακροδάκτυλά μου. Μέχρι σήμερα όμως. Γιατί σήμερα, προς μεγάλη μου έκπληξη, και χωρίς να πιστέψω ότι θα μπορούσα να τη δω με τα μάτια μου, την είδα. Είναι μοναδική εμπειρία. Και κυρίως μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι το άτομο του οποίου την αύρα είδα, είχε τεράστια και πολύ φωτεινή αύρα (μάλλον γιαυτό το λόγο μπόρεσα και την είδα...)
περιμένω τις γνώσεις και τι εμπειρίες σας...
αυτή...που τα κατάφερε!
Να σημειώσω εδώ πως συγγενικό μου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό, έχει φωτογραφίσει την αύρα του, και -τουλάχιστον αισθητικά- η φωτογραφία είναι πολύ ΟΜΟΡΦΗ...
Περιμένω να αναγνώσω κι εδώ φίλοι μου...

Η φωτογράφιση που αναφέρεις, φαντάζομαι ότι θα είναι η Kirlian. Στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην ιατρική σχολή, πραγματοποιούνται εδώ και πολύ καιρό, τακτικά πειράματα πάνω στη φωτογράφηση αυτή. Και μάλιστα οι σχετικές έρευνες όχι μόνο δεν θεωρούνται παράξενες, αλλά εντάσσονται κανονικότατα στο πρόγραμμα ερευνών του Πανεπιστημίου. Αν πάντως η έρευνα έχει προχωρήσει και στα χρώματα, θα ήθελα πάρα πολύ να έβρησκα κάποιο άρθρο σχετικό που να συνδέει τα χρώματα με τις παθήσεις. Δεν ρωτάς τον συγγενή σου;...
αυτή...που τα κατάφερε!
Φαντάζομαι πάντως πως θα είναι μοναδική εμπειρία να μπορεί κανείς να δει την Αύρα, όπως πολύ απλά έλεγε ότι τη βλέπει ο Λόμπσανγκ Ράμπα (ναι, τα διάβασα και γω ΟΛΑ τα βιβλία του τότε), και οι υπόλοιποι θιβετιανοί μοναχοί...

...3Α!!!...
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΤΟ ΘΕΜΑ...
...ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΥΧΟΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΘΩΣ + ΚΕΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ....Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ...
Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ...ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΙΑ, ΣΩΜΑ...
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ....ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ...ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ...
(ΠΑΝΤΩΣ...ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΕΚΡΙΝΑ...!~ΚΡΥΒΕ~ΛΟΓΙΑ~)
ΧΜ!ΑΜΑΛΙΑ..ΞΕΡΕΙΣ ..ΤΙ ΕΝΝΟΩ....
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/02/2003 13:34:53
ananasss καλεί Ομάδα Α! όβερ!
Άντε βρε ΑΤΜΑ και σε περίμενα!
Ωραία λοιπόν, θα περιμένω να προετοιμαστείς και να σ' ακούσω...
Τι εννοείς πάντως με το... "Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ";

ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ...ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...
ΜΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΡΛΙΑΝ ΤΗΣ ΕLLIE...ΑΠΟ ΤΑ CRYSTALINKS...ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...
ANANA!!ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ...ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ...ΜΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΚΕΙ ...ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ...!
Edited by - ΑΤΜΑ on 27/02/2003 22:58:37
Θυμάμαι και για της τρύπα στην Αύρα που μπορεί να είναι... επικίνδυνη κατά τα αστρικά (συνειδητά ή μη) ταξίδια μας.
Όσο για τις σελίδες που έχεις αφήσει στη ΘΕΡΑΠΕΙΑ, τις έχω δει, αλλά δεν μπορώ να τις διαβάσω...

http://www.crystalinks.com/aura.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙΡΛΙΑΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ ELLIE...
http://www.crystalinks.com/kirlian.html
Δεν υπάρχει τίποτε το μυστικιστικό ή μαγικό στη διαδικασία.
Για τα παιδιά είναι πιο εύκολο. Και την εκφράζουν κυρίως στις ζωγραφιές τους. Τα σκίτσα τους θα πλαισιωθούν με ασυνήθιστες και διαφορετικές σκιες χρωμάτων. Αυτά τα χρώματα αντικατοπτρίζουν τις αδιόρατες ενέργειες που έχουν παρατηρήσει γύρω από αυτά που ζωγραφίζουν. Πολύ συχνά ρωτάμε τα μικρά γιατί ο ουρανός γύρω από τη μαμά είναι μωβ ή γιατί το κουνελάκι έχει ρόζ και πράσινες πινελιές ή γιατί ζωγραφίζουν το αδελφάκι τους μπλε.
Εάν τώρα απαντήσετε «ναι» στις παρακάτω ερωτήσεις τότε έχετε σίγουρα εμπειρία του αυρικού πεδίου:
Όταν βρίσκεστε με άλλους αισθάνεστε εξαντλημένοι;
Αισθανθήκατε ποτέ ότι σας παρατηρούν από μακριά;
Μερικοί ήχοι, αρώματα, χρώματα, σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα/δυσάρεστα;
Οι κεραυνοί, σας φέρνουν νευρικότητα;
Πιστεύετε πως μερικοί άνθρωποι σας εξάπτουν και σας μεταδίδουν κάποια ενέργεια;
Η ανθρώπινη αύρα είναι το πεδίο ενέργειας που μας περικλείει από όλες τις κατευθύνσεις.Σε ένα κοινό άτομο η αύρα εκτείνεται μέχρι και δύο μέτρα. Έχω διαβάσει, χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσουμε, πως η αύρα των αρχαίων σοφών δασκάλων εκτεινόταν μέχρι μερικά χιλιόμετρα, γι αυτό και συγκέντρωναν, λέει, ένα μεγάλο αριθμό οπαδών που τους ακολουθούσε. Να σημειώσω εδώ πως το φωτοστέφανο των αγίων μπορεί να γίνει αντιληπτό πιο εύκολα ακόμη και στον πιο αρχάριο.
Όσοι έχουν αδύναμη αύρα είναι πιο ευάλωτοι στις εξωτερικές επιδράσεις, κι έχει σαν αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να γίνονται υποχείρια άλλων, να κουράζονται εύκολα, να αισθάνονται πως είναι αποτυχημένοι στη ζωή, να έχουν προβλήματα υγείας, και γενικά να είναι αναποτελεσματικά σε όλες τις φάσεις της ζωής τους.
Το σώμα απορροφά και μετασχηματίζει τις ενέργειες της φύσης. Υπάρχει επίσης αλληολεπίδραση του σώματος με το πεδίο ενέργειας του σύμπαντος. Αστρικές επιδράσεις επίσης απορροφιούνται και μετασχηματίζονται σε εκφραστική ενέργεια μέσα μας από τον καθένα μας.
Χρειάζεται να γνωρίζομε με ποιο τρόπο η αύρα μας αλληλοεπιδρά με τις εξωτερικές ενέργειες και δυνάμεις. Χρειάζεται να γνωρίζομε πώς η αύρα μας επιδρά στους άλλους και τι επίδραση υφίσταται από τις ενέργειες των άλλων. Πρέπει να γνωρίζομε τα όρια και τη δύναμη του ενεγειακού μας πεδίου. Πρέπει να γνωρίζομε πότε θα πρέπει να την δυναμώσουμε, να την ισοζυγίζουμε, να την καθαρίσουμε, και κυρίως πότε ή αύρα χάνει ενέργεια. Φυσικά υπάρχουν ασκήσεις γι όλα αυτά.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων όσον αφορά την αύρα. Μια κατηγορία δεν πιστέυει πως υπάρχει τέτοιο πράγμα που λέγεται αύρα. Η άλλη κατηγορία πιστεύει πως υπάρχει ένα ενεργειακό πεδίο αλλά δεν πιστεύει ότι μπορούμε να το δούμε.
Ευτυχώς βρισκόμαστε σε μια εποχή που μπορεί να αποδειχθεί πως υπάρχει αύρα και πως μπορούμε να τη δούμε. Πολλοίβλέπουν την αύρα τόσο, όσο είναι απαραίτητο ή ουσιώδες για αυτούς για τις ατομικές τους προθέσεις.
Υπάρχουν δύο τρόποι να δούμε την αύρα: Διαισθητικά και αντικειμενικά. Ο ένας δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον άλλον, αρκεί να εξηγούμε σωστά αυτό που βλέπουμε. Ο αντικειμενικός τρόπος είναι και εκείνος που βοηθάει να πεισθεί «ο άπιστος Θωμάς». Με τον διαισθητικό τρόπο βλέπομε μάλλον με το μάτι του νου, παρά με το αισθητήριο όργανο της όρασης.
Μεταξύ του πιο σκοτεινού και του πιο φωτεινού εγκλιματισμού μας, ο αμφιλβηστροειδής έχει την δυνατότητα να αλλάξει σε ευαισθησία αυτόματα από 500.000 ως 1.000.000 φορές, (Καθηγητής W. B Saunders Basic Human Physiology) αυτό απλά μας αποδεικνύει πως έχομε την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε περισσότερο από το σπέκτρουμ του φωτός, από ότι νομίζομε.