ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χρίστος Έλ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
09/06/2003, 16:45:09
platmatrix.exe

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον Πλάτωνα, θα πρέπει όμως να γίνει σωστός προγραμματισμός, ώστε να αποφύγουμε τα ‘bugs’.

Ας κυκλοφορήσουμε πρώτα μια ‘beta’ έκδοση, για να δούμε και αντιδράσεις....

(μέχρι τότε θα βρούμε και έναν ρόλο και για μένα, αν και…….η εφαρμογή (exe) τα λέει όλα….)

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/06/2003 16:49:39

κυρία ΛουκκάΝέο Μέλος
09/06/2003, 18:39:01
A! Πάρα πολή καλή ηδέα!

Κη όλοι εμοίς οι ηπόληποι θα πέζουμε τους Μ*****ς που κημούντε...
τον ήπνο του δηκαίου.

09/06/2003, 18:53:37
KOIREIA LUOKKKA...

ΦΤΟΙΑΓΝΑΙΤΑΙ Η Β ΡΕΛΕΑΣΣΣ!!! ΤΟ ΣΚΙΕΦΤΟΥΜΑΣΤΕ!!!

ΙΝΕ ΡΙΜΕΙΚ ΤΟ ΠΛΑΤΜΑΤΡΙΧ.ΕΧΕ!!!

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑΝ ΘΕΣΙ ΣΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΙ ΠΕΡΣΕΦΟΝΙΝ, η ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΔΙΟΥΜ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ.... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜεΛλΟΙ....ΔΙΑ Τιν ΣΥΛΙΨΙΝ!!!!!!!

09/06/2003, 20:51:06
quote:

A! Πάρα πολή καλή ηδέα!

Κη όλοι εμοίς οι ηπόληποι θα πέζουμε τους Μ*****ς που κημούντε...
τον ήπνο του δηκαίου.

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
...ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ...ΗΡΘΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;

-"ΤΗΕ LADY THAT DOESN'T WANT POPE!".... ΟΙ PLACEBO ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΥΤΟ;;;;;-

Let there be Light!

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/06/2003 20:54:41

09/06/2003, 21:33:41
Καλέ μου ΕΧΕ….

Για την Βετα ρελεασε θέλω τα Φώτα σου. Διάβαζα ορισμένες σύγχρονες έννοιες... για το τι εστί γυνή… Προκαλούν όχι μόνο γέλιο… δεν στο κρύβω…βρήκα μέσα και πολλές αλήθειες!

Ας τα κοιτάξουμε λίγο….να δούμε που είναι τα bugs! Διάλεξα τα πιο ενδιαφέροντα…

1. Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δε λειτουργεί αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.

2. Γυναίκα INTERNET: γυναίκα με δύσκολη πρόσβαση.

3. Γυναίκα WORD: κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, αλλά δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο ικανός να την κατανοήσει πλήρως.

4. Γυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα.

5. Γυναίκα MICROSOFT: θέλει να δυναστεύει όλους τους άνδρες που συναντάει και προσπαθεί να τους πείσει ότι είναι το παν γι' αυτούς. Κάνει ό,τι μπορεί για να σε στρέψει ενάντια στις άλλες γυναίκες και υπόσχεται ότι θα έχεις ό,τι επιθυμείς αρκεί να της εμπιστευτείς την ατζέντα με τα τηλέφωνα των φιλενάδων σου. Πριν καλά καλά το καταλάβεις, θα γίνει η μοναδική στη ζωή σου. Θα έλθει η στιγμή, που για ν' ανοίξεις το ψυγείο, ή για να πάρεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, θα χρειάζεσαι την έγκρισή της

6. Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ'όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.

7. Γυναίκα E-MAIL: τα 8 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα.

8. Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την κατεβάσουν.

9. Γυναίκα MONITOR: Σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με εντυπωσιακά χρώματα.

10. Γυναίκα REAL-TIME: Κάτι που όλοι θα ήθελαν αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί κάτι τέτοιο

όπως βλέπεις πιο χαμηλά πας…καλύτερα είναι!!!

Ένα με ενδιαφέρει!

Αν κοιτάξεις προσεχτικά, αν και όχι όλα….τα βρίσκεις ιδια… και στους άνδρες!!!

Πως θα αισθάνονται λοιπόν οι γυναίκες?

Αρχίζουμε σιγά σιγά… Θυμήσου τα ποιήματα…τι γράφουμε, γιατί τσακωνόμαστε... τι θέλουμε….και ξαναδιάβασε…

Ξετύλιγμα στο ΜΑΤΡΙΧ! Πριν την κατανοηση.. ΑΙΤΙΕΣ!!!

κυρία ΛουκκάΝέο Μέλος
09/06/2003, 22:39:34
quote:
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
...ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ...ΗΡΘΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;

Oculatis abis όμος αγαπιτή ΑΤΜΑ.
Φέυγο οξηδερκίς...

09/06/2003, 23:30:15
Ελα τώρα Κυρία Λούκα που θέλεις να φύγεις… Ακόμα δεν ήρθες….

Αυτά γράφονται μόνο σαν αρχή! Και μη μου πεις πως δεν ανα/γνωρίζεις τέτοιες γυναίκες… (και άντρες)… Άνοιξε το χαζοκούτι….κοιτά γύρω σου….γεμάτο είναι!
Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς….τα μόνιτορ του αρχιτέκτονα… δείχνουν τους διάφορους εαυτούς μας…. τα διάφορα εγώ μας!

Η ερώτηση είναι η έξεις!

Κάθε φορά δεν προσπαθω να πετυχω κατι, ένα αποτέλεσμα?….

Δεν είναι για να περάσω καλά...(και συμβαινει για ένα ορισμένο χρόνο…)μέχρι να αρχίσω να βαριέμαι και πάλι…. και να ψάξω για κάτι άλλο?

Κάνοντας έτσι ΖΩ ?

Κύρια Λούκα?

Ατμα?

ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ?

ΚΥΡΙΕ? ΚΥΡΙΑ? ΝΕΑΡΕ? ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ?

Νοιώθω με τους διάφορους εαυτούς που έχω…. κάτι σαν ανικανοποίητο?

Δεν καταπνίγω αυτή τι φλόγα κάθε φορά… ψάχνοντας να την ικανοποιήσω με κάτι?

Μπορώ να την κρατήσω αναμμένη?

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 09/06/2003 23:32:26

10/06/2003, 03:10:21
NAI! ΠΛΑΤΩΝΑΚΟ ...ΜΠΟΡΕΙΣ...
+ΦΕΥΓΕΙΣ...'ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ' Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...
ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ...BILL GATES...

(EXω MIA YΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ TΡΕΝDΥ ΜΙΑ ΦΡΑΣΟΥΛΑ...
"ΚΑΤΕΒΑΣΕ-ΜΕ..."
-ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ..ΣΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΡΓΜΝΟ-ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ...-

KΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΜΟΥ!...ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ...ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ...(ΧΜ)
ΠΩΣ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟ -ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ -ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ...ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΟΛΑΣΗ...ΦΕΥΓΕΙΣ...ΚΙΟΛΑΣ...

"RΕDBULL"... KANEIΣ;

ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ MOY ..."Car-fothei" ΙΔΕΑ...

ΜΟΥ ΑΡEΣΕ ΤΟ ΠΡΟ-ΓΡΑΜΜΑ...
TO 'exe'...λεει πολλα...
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ...'ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ'...
-ΛΟΓΩ "ΑΤΥΠΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ"-

Let there be Light!

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/06/2003 03:19:16

10/06/2003, 07:47:42
Σε πιάνω Ατμουλα, όπως και τα υπονοούμενα σου…. και ο λόγος είναι πως στροβιλίστηκα σε τέτοια φλόγα… για καιρό…
Είναι υπέροχα!
Όταν σε πρώτο πρόσεξα εδώ μέσα, πάνε μήνες…έγραψες την κουβέντα κλειδί για μένα…

quote:
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΑ Σ'ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΔΩ ... ΓΥΝΑΙΚΑ!...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=668&whichpage=1&ARCHIVE=

Και σου είπα, πως είσαι ένα σπάνιο κορίτσι…Σπάνιο πάει να πει για μένα, κάτι διαφορετικό, κάτι που ακόμα δεν έχω γνωρίσει…

Είναι ενδιαφέρον ΟΛΟ το φόρουμ… περί ΤΡΕΛΟΥ….

Τώρα αν κάποιος διαβάσει το τι έχουμε γράψει ΟΛΟΙ ΜΑΣ εδώ στα ΦΟΡΟΥΜS….ειλικρινά υπάρχουν τόσα πολλά και ουσιώδη πράγματα, από όλα τα μέλη…μιας και εκεί έχουμε την δυνατότητα (αν το κανουμε) να καθρεφτιστούμε…να δούμε μέσα μας, να μάθουμε….

Αυτός είναι ο Πραγματικός ΠΛΟΥΤΟΣ!

Ας παμε σε βαθος... λίγο ακόμα…

Από τον καιρό που κάποιος μπήκε….στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…μέχρι αυτό το λεπτό που διαβάζει, σε τι άλλαξε η συνείδηση του από τότε? Έχει αρκετή γνώση, που τα παλιά χρόνια για να βρεις… τόσα πολλά σε ένα χώρο…ήταν σχεδόν αδύνατο. Μα σιγά σιγά, όλοι με τον τρόπο τους, δίνουν εδώ μέσα κομμάτια από το είναι τους, τις γνώσεις τους, και τη ζωή τους.. Αν μπορέσω να τους δω…να ζήσω λίγο μαζί τους… να μπω μέσα τους….είναι σαν να γίνομαι ο ίδιος λίγο Ατμα, λίγο Εχεμβροτος, Κελσος, ΘωΘ, Αμαλία, Ανανάς, Μαρα, Δρουμ, Ηλιος, Αβαταρ, ΕοΝ, ….και πάει λέγοντας… λίγο από όλους….

Προσοχή…δεν είναι θέμα ΤΑΥΤΙΣΗΣ…Ταύτιση πάει να πει ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ γίνεται κάτι άλλο….Θέλω να πω απλά πως βλέπω αυτό το άτομο…. χωρίς την δράση του ΕΑΥΤΟΥ μου… όπως ΕΙΝΑΙ!
Είναι τρομακτικά δύσκολο κάτι τέτοιο, γιατί πάει να πει πως φτάσαμε συνειδησιακά να μην καταλήγουμε σε συμπεράσματα, από όπου συνεχίζονται οι σκέψεις μας, γιατί απλούστατα το να σκέφτεσαι από ένα συμπέρασμα…είναι σαν να μην σκέφτεσαι καθόλου! Αυτό γιατί ξεκινώντας από μια ΠΙΣΤΗ, από κάποια ΓΝΩΣΗ, από την ΠΕΙΡΑ…ο νους πιάνεται στη Ρουτίνα, στα δίχτυα της συνήθειας…και τότε αυτή η φλόγα του ανικανοποίητου, σβήνει!

Όλα αυτά, γιατί το ψυχολογικό γίγνεσθαι, το ΠΑΡΕΛΘΟΝ μας, είναι πληθώρα μικρό πραγμάτων, που τα τοποθετούμε μαζί…..μα έχουν ρηχές Ρίζες!

Φτάνει ένα συμβάν... και γυρίζουν τα πάνω κάτω!

Ματριχ!!!! Ζωη!!! Τι είναι όλα αυτά…που προσπαθούμε να καταλάβουμε? Για ποιο λόγο?

Γνώση, ζήλια, εμπνευση, αρετή, απελπισία, πόνος, χαρά, ηθική, χαρακτήρας, πίστη, θρησκεία, ειρήνη, ερωτας…….ΟΛΑ…. και ποσά ακόμα…

Θέλουμε να κάνουμε κάτι πάνω σε αυτά?
Θέλουμε με το νου μας μήπως να δώσουμε σχήμα σε αυτά?
Εμείς…είμαστε μήπως διαφορετικοί…από ότι θέλουμε να αλλάξουμε?

Όλα τα παραπάνω λέγονται ΖΩΗ….και όλα αυτά βρίσκονται μέσα στον Εαυτό μας! Χρειάζεται η κατανόηση αυτού του συνόλου, και κανένας άλλος, κανένας ΝΙΟ…. ΗΡΩΑΣ … ΘΕΟΣ… θα το κάνει για μας!

Αυτό είναι το Πλατματριχ.εχε ΑΥΤΟΓΝΩΣΗ!

10/06/2003, 11:02:04
Είναι κάποιες φορές φίλε Πλατωνάκο , που δεν μου βγαίνουν λόγια. Ωστόσο θα με βρεις σύμφωνο σε όλα όσα ανέφερες. Πολλές φορές αισθάνομαι υποκριτής, μα με την ένια του ηθοποιού. Είναι όντως έτσι; ; όχι. Απλά φανερώνω πλευρές μου σκοτεινές – φωτεινές η ενδιάμεσες καταστάσεις. Όλες αυτές όμως η εκδηλώσεις μου, είναι ‘εγώ’. Δεν υποκρίνομαι, δεν μπορώ να το κάνω.

Μέσα σε τούτον τον χώρο, παραδίδω μαθήματα στον εαυτό μου, που μοιραία αλληλεπιδρούν με της αντιδράσεις των γύρο μου. Είναι υπέροχο όσο και παρακινδυνευμένο να ξεγυμνώνεσαι, ακόμα και όταν έχεις να κρύψεις πράγματα.

Όλοι έχουμε έναν Πλάτωνα μέσα μας, μια Ατμούλα, έναν Εχέμβροτο…. Κτλπ.
Μα είναι ολοφάνερο, πώς μπορεί να το αρνηθεί κάποιος ζώντας εδώ μέσα η ακόμα και εκεί έξω, που είναι πάλι το εδώ μέσα.

Ξέρετε, η ανθρώπινες αδυναμίες πάντοτε με γοήτευαν, ίσος ένας λόγος που θαυμάζω τους παλαιούς θεούς των Ελλήνων να είναι αυτός. Δεν μου αρέσει η τελειότητα, μου αρέσει η αισθητική. Δεν χρειάζεται όμως να το δηλώνω. Διάβασέ με (όπως συνηθίζει να λέει και η Ατμούλα) και θα καταλάβεις. Ο Εχέμβροτος είναι ο Πάνος, ο Πάνος από τον Κολωνό, δεν φοράει μάσκες.

Το ίδιο παρατηρώ και σε αρκετούς, μα όχι σε όλους. Δεν κρύβονται από εμάς, κρύβονται από τον ίδιο τους τον εαυτό και δεν είναι υγιές κάτι τέτοιο.

Ναι κυρίες και κύριοι! Είμαι ο Εχέμβροτος! Ένα ρομαντικό και τρυφερό πλάσμα! ένα σεξουαλικό και κολασμένο κτήνος! Ένας προστατευτικός και ερωτικός σύντροφος! Ένας στοργικός και εκπληκτικός πατέρας!
(τα ‘’άσχημα’’ δεν θα τα πω, φαίνονται περισσότερο)

10/06/2003, 15:22:38
( 'Η αλλιως..."δεν εχω αλλα λογια"...ενωθηκαμε.

μα μενουν πολλοι ακομη που πρεπει να ενωθουν με την αυτη μας την ...τριπλοτητα...)
επειτα παλι ειναι +μια αλλη ταινια που με σημαδευει ακομη στην ψυχη...
..."the lady hawk"...

παντα αληθινη ημουν...33 χρονια θα μετραω...σε 13... μερες...
αυτο που με κανει να συνεχιζω ειναι πως ...
η ευδαιμονια ηταν τελικα εφικτη πριν ερθει ο υστατος θανατος...
και μοναχα αυτο ηθελα να "φερω" εδω...
ολα τα λογια του κοσμου να γραψω(/αντιγραψω)αν δεν αφησουν τα μεγαλεπιβολα εγω τους οι ανθρωποι...θα παιρνουν το φως το"αληθινο" μονο με λαμπαδα το πασχα ...και θα συνχαιρουν το βουλετη της περιοχης τους που τους το εφερε...(λες και δεν ειναι κατι το ...υποχρεωτικο καθε χρονο 12 η ωρα ξημερωνοντας την προγραμματισμενη ανασταση...)

παλι ανοιγω ...πληγες......ισως γιατι ο τροπος για να γιατρευτεις δεν ειναι παντα ενας αλλος γιατρος μα η αυτοεκκινηση της ανασυγκροτησης/αυτοθεραπειας που φωναζω εδω +τοσους καιρους...

μια φραση απο Θαναση Βεγγο...

"ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!"...(ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΜΤ)

(Αν η κυρια Λουκα δεν δυναται να συνεχισει ...να την ενημερωσω...οτι ειναι και ενας αγαπημενος της αντισταρ...εδω...
(κοιτα λιγο πιο...χαμηλα...)
-αυτο μεχρι να επιστρεψει ο αγαπημενος μου ...Ε0Νιος αναρχικος...(χμ!)...
σκεφτομαι τη χρηση διπλης ακομη και τριπλης ταυτοτητας για να σε πισω...αγαπητη μου...-)

Let there be Light!

10/06/2003, 16:54:52

Και....

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/06/2003 17:08:43

11/06/2003, 16:36:56
Όντως… κάπως έτσι έχουν τα πράγματα Πλάτωνα.

15/06/2003, 05:09:46
Στην παραπάνω φωτογραφία, υπάρχει και ένας κύκλος που έχει μέσα ένα Ήλιο…

Σύμβολο πολύ σεβαστό… για πολλούς φιλόσοφους!

Ο Πλωτίνος, λέει…. Ήλιος …. Εικόνα Θεού….Προσοχή, Εικόνα!!!

Και κάθε πρωί είναι καινούργιος μας λέει ο Ηράκλειτος!!! Χμμμ

Xωρίς περιμένετε!!!!! ΕΙΝΑΙ πάντα εκεί!!!!

Και τώρα γλυκιά Ατμουλα, μιας και φτασαμε με το κολαστήριο τόσο ψιλά….

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 15/06/2003 05:26:35

15/06/2003, 05:38:46
Ας γυρίσουμε το Τοπικ στις χαμηλές πτήσεις ….κατανόηση της επιθυμίας!!!

Χωρίς αυτή την κατανόηση....κάντε ότι θέλετε… πάρτε όσες μυήσεις, βαθμούς και όρκους θέλετε, διαβάστε ότι θέλετε, χωρίς αυτό ….δεν γίνεται να πας μακριά…

Ο ήλιος κάνει πάντα καλό!!!

15/06/2003, 05:53:18

Μεσιέ Λε Πλατωνουά!!! Αιδώς!Αιδώς!...σοκάρετε την καθ' όλα σεβαστή κα Λουκά..τς!τς!..έπρεπε να βάλετε την επόμενη φωτογραφία του κυρίου που είχε τοποθετήσει άλλα 2 μίνι σομπρεράκια στις θηλές. Μήπως είσαστε εσείς που ξηλώσατε όλες τις αισθησιακές αφίσες γνωστοτάτου Ραδιοφωνικού σταθμού της νύμφης του Βορρά?...ΕΥΓΕ Νέε μου (Που δε θα έλεγε και η κα Λουκά)

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 15/06/2003 05:54:46

15/06/2003, 14:10:35
χμμμ...Γρηγορη μου,καλημερα!

....προσεξες να εκαναν το ιδιο και με τις αντιστοιχες αντρικες ....ποζες;...
εχω μιαν εντυπωση οτι τα επιμαχα σημεια που "σοβαντισαν"
ηταν στις αφισες που απευθυνονται στους...αντρες ...

μαααα ηταν κολαστηριο!(οποιος αναρρωτιεται η ενδιαφερεται)
...διαφημιζονται +στο χαζοκουτι...)
(πολυ ωραιες οι αναπαραστασεις των αχλαδιων!)...
αν εβλεπε η κυρια Λουκα το θεαμα μαλλον
θα ετρεχε στα ινστιτουτα(παρομιες αφισες...)
για φινιρισμα...

Πλατωνακο μου,καλημερα +σενα ...

Let there be Light!

15/06/2003, 20:10:46
Αναφέρεσαι προφανώς στις κομπλεξικές θεοσεβούσεςμε τα αξύριστα πόδια
Μα τους άντρες στις αφίσες δε τους σοβάντισαν γιατί ελπίζουν σε ενα καλό γαμπρό, ενα καλό και άξιο παληκάρι που θα τις κάνει νοικοκυρές πρώτες!
Οσο για το χαζοκούτι, καλά λές, διαφημίζονται κι εκεί τα περιώνυμα αχλαδάκια, αλλά μπορεί να....σοβάντισαν και τα χαζοκούτια τους

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

15/06/2003, 20:27:50

Let there be Light!

wiccaΜέλος
19/06/2003, 12:06:19
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ESOTERICA. ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΝΕΙ? ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ... ΠΟΥ?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE