ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ROMIOS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GRIGORIANOSΜέλος
07/04/2008, 01:31:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ

------------ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ--------------

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΙΔΩ 3 ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΝΩΣΤΗ...

ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΡΘΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Ή ΤΟ ΔΕΡΜΑ Ή ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Ή ΟΧΙ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝ.

ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΙΑ.

50+44=94 ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 7, ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ 32, ΒΡΙΣΙΕΣ 55.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙ.....

ΕΔΩ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ

DYING INCUBUS, AMALIA, ADMIN

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ - ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΕΙΡΩΝΑ Κ.Τ.Λ. ΜΕ QUOTE ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΡΕΙΣ Ή ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ????????

ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ.

ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 2012.

ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.
.
.
.
.
.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ/ΠΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ.

ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ...

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ....
.........
......
....
...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Edited by - GRIGORIANOS on 07/04/2008 01:46:04

07/04/2008, 09:30:37
Αγαπητέ GRIGORIANOS, χαιρετώ σε!

Είναι εύλογες οι ανησυχίες που εκφράζεις και προσωπικά πιστεύω ότι δείχνουν το ενδιαφέρον σου για τις Συζητήσεις και τον Χώρο ο οποίος μας φιλοξενεί όλους και μας δίνει βήμα για να εκφράσουμε τις απόψεις μας, τις ανησυχίες μας και τις πεποιθήσεις μας.

Είναι όντως κουραστικό να βλέπεις σε ένα θέμα που κάποιοι άνθρωποι συζητούν για ένα θέμα και προσπαθούν να μάθουν κάποια πράγματα και να μεταδώσουν άλλα, να ανταλλάσσονται ειρωνικά σχόλια μεταξύ κάποιων εκ των συμμετεχόντων, να εκτοξεύονται ύβρεις και προσβολές και να χάνεται ο έλεγχος.
Πολλές φορές αυτή η παρεκτροπή δεν αφορά έναν συγκεκριμένο συνομιλητή μας αλλά είναι μια κατάσταση στην οποία εμπλέκονται περισσότεροι του ενός και δείχνει μια ροπή.
Ποιός όμως φταίει και ποιός είναι αυτός που δεν φταίει όταν μια κατάσταση είναι πιο γενικευμένη και δεν αφορά έναν συγκεκριμένο άνθρωπο;
Θα μπορέσει να αποδοθεί η δικαιοσύνη έτσι;
Μια λύση θα ήταν να απενεργοποιηθούν αυτοί οι οποίοι εκτρέπουν ένα θέμα κι οι οποίοι παραδίδονται σε μια συναισθηματική φόρτιση πιο εύκολα.
Μια άλλη λύση θα ήταν η λίστα που αναφέρεις και σίγουρα θα μπορούσαν να βρεθούν πολλές άλλες λύσεις περιορισμού των συγκρούσεων.
Αυτοί όμως οι περιορισμοί τι θα εξυπηρετήσουν στην ουσία;
Σίγουρα θα ελαττώσουν τις εκτροπές των θεμάτων και τις συναισθηματικές εξάρσεις κάποιων μελών.
Θα βοηθήσουν όμως τον καθένα από εμάς ουσιαστικά και σε βάθος;

Κάποιοι από τους Σκοπούς των Συζητήσεων είναι - μεταξύ άλλων - η ελευθερία του νου και της συνείδησης του ανθρώπου.
Κατ' αυτόν τον τρόπο λοιπόν, έχουμε στα χέρια μας ένα μέσο - όπως πολλά άλλα φυσικά - για να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας, να ελέγξουμε τα πάθη μας, τις αδυναμίες μας και να αναγνωρίσουμε στους συνανθρώπους μας τα δικαιώματα που αξιώνουμε κι εμείς οι ίδιοι.
Αυτό όμως είναι κάτι που θα το αναγνωρίσουμε μόνοι μας.
Δε μπορεί να μας το δείξει ούτε ένας Dying_Incubus που θα κάνει συνεχώς συστάσεις, ούτε μια amalia που θα κάνει επίσης συστάσεις κι ούτε μια λίστα ενδεχομένως.
Είναι μια προσωπική μας μάχη κι είμαστε εμείς οι ίδιοι που καλούμαστε να αναγνωρίσουμε ότι πρέπει να την δώσουμε και να την κερδίσουμε.
Σε αυτή μας την μάχη δεν έχουμε κανέναν άνθρωπο απέναντι μας, αντιθέτως τους έχουμε όλους δίπλα μας κι από όλους μπορούμε να βοηθηθούμε για να την δώσουμε.

Χρονικές απενεργοποιήσεις γίνονται και χρησιμεύουν στο να επανέλθει ένα θέμα στην αρχική του τροχιά αλλά και για να έχουν την ευκαιρία οι χρονικά απενεργοποιημένοι να συλλογιστούν λίγο στα σφάλματα που μπορεί να έπραξαν, να αποστασιοποιηθούν συναισθηματικά και να επαναπροσδιορίσουν τους σκοπούς που τους οδηγούν στην επιθυμία τους να συμμετέχουν στις Συζητήσεις.
Σίγουρα τους προκαλεί κι αρνητικά συναισθήματα κι αυτό είναι λογικό.

Γιατί όμως δεν καταβάλλεται από όλους μας κάποια προσπάθεια ώστε να μην οδηγούνται εκεί τα πράγματα;
Γιατί δεν κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε ότι η ευθύνη για την ομαλή λειτουργία αυτού του τόπου ανήκει σε όλους μας και πως με την συμβολή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο που θα χρησιμεύσει σε πολλούς συνανθρώπους μας;
Γιατί δεν προσπαθούμε να δούμε τους συνομιλητές μας ως συνοδοιπόρους μας κι όχι ως αντιπάλους μας;

Θα συμβούλευα να αναλώσουμε όλοι μας λίγα λεπτά μονάχα για να σκεφτούμε αυτά τα ερωτήματα.

Οι συγκρούσεις των απόψεων είναι επιθυμητές και μπορούν να είναι πολύ γόνιμες για όλους μας.
Κι αυτές όμως οι συγκρούσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σωστή διάκριση και με μέτρο διαφορετικά χάνουν την χρησιμότητα τους κι αντί να δημιουργήσουν, καταστρέφουν.

Την καλημέρα μου σε όλους σας!

In anticipation of my resurrection...

stavros77Μέλος
07/04/2008, 12:11:11
Επειδή θεωρώ ότι συνέβαλα και εγώ στο να ξεφύγει η συζήτηση θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα παιδιά. Οι προθέσεις μου δεν ήταν να θίξω κάποιον αλλά να υπερασπιστώ τις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας. Ίσως να εξετράπη στην υποστήριξη αυτή. Δεν μπορώ (και δεν έχω το δικαίωμα) φυσικά να πείσω κανέναν να πιστέψει στις Ορθόδοξες προφητείες και να απαρνηθεί τους θρησκευτικούς κύκλους στους οποίους ανήκει.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συντονιστές Dying_Incubus και amalia να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό μου. Είναι μια προσωπική απόφαση που έχει να κάνει μόνο και μόνο με τον προσωπικό πνευματικό αγώνα μου και καθόλου με κάποιο είδος πίκρας ή λύπης. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν.

Σαν τελευταία προτροπή έχω να μελετάμε την Γραφή, τους Πατέρες και τους Αγίους και να τους ακούμε γιατί ήταν φωτισμένοι.

Ειλικρινά χάρηκα για τις ενδιαφέρουσες συνομιλίες που είχα με τα παιδιά και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην λυγίσουμε με τα γεγονότα που αναμένουμε. Ο Θεός και η Παναγία μας να μας σκέπει όλους και το έθνος μας. Καλή Σαρακοστή σε όλους και ένα ήσυχο και ευλογημένο Πάσχα!!

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

ELLHNASΜέλος
07/04/2008, 12:29:49
quote:

Φίλε Romie, τα ψέματα σου είναι πλέον εκτός
πραγματικότητας...
Επέιδή τυγχάνω να ξέρω απο πρώτο χέρι τα περί του
ξίφους (πράγμα που είναι ήδη ψέμα) σε λέω ψεύτη για το
σπαθί, κί όχι ξίφος που βρίσκεται στους Μανταμάδες και
το όποίο ήρθε από την Γερμανία με εντολή τουίδιου του
Αρχαγγέλου, σε περίπτωση ατόμου που ήταν άρρωστο και
το θεράπευσε...
Το ψέμα σου περί στρατηγού του ελληνικού στρατού, φαίνεται περισσότερο κι απο το γεγονός ότι δεν ξέρεις τι σπαθί υπάρχει
στην εικόνα.. Γι' αυτό θα σε ρωτήσω για το σπαθί αν ξέρεις
τι είναι και το άν αυτά που γράφεις τα λες εσύ ή σου τα είπε κάποιος άλλος, για να ξέρω άν απλά σου είπανε ψέματα ή να
λές μόνος σου τέτοια ψέματα...
Πάντως ετοιμάσου για την διάψευση με στοιχεία ,μολις μου πεις
αν το σκέφτηκες μόνος σου ή αν σου τα είπε κάποιος ευφάνταστος,που σε ξεγέλασε...

Αληθώς τα είπε ο αδελφός ROMIOS....

http://athos.edo.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1718&highlight=

Ουδέν σχόλιον....

Dimitris213Μέλος
07/04/2008, 13:56:46
Σταύρο77 σε παρακαλώ μην αποχωρείς απο το φόρουμ.
Ξανασκέψου το

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

07/04/2008, 14:36:37
Φίλε ΕΛΛΗΝΑ όταν λές ότι τα λέει καλώς ο Ρομιός, σε ποιό σημείο αναφέρεσαι; Το σπαθί στην εικόνα είναι "κατάνα" γιαπωνέζικη από ελεφσντόδοτο η λαβή και καφέ η θήκη, μπροστά στην εικόνα.
Ο Ρομιός έλεγε ότι το σπαθί είναι ξίφος Έλληνα στρατιωτικού και
μάλιστα χωρίς θήκη...
Από ότι ξέρω τα ξίφη του ελληνικού στρατού, δεν είναι ...
κατάνες...Οι υπερβολές και οι κουβέντες που θέλουν να
δείξουν κάποιο μυστήριο, σαν ατμοσφαιρική ταινία,
φτάνουν στην κωμωδία,
αφού το σπαθί έχει θήκη και δεν είναι ξίφος,
στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Πέραν αυτού, κάποια στιγμή να γίνει κατανοητό,
ότι οι προφητείες είναι συμπληρωματικές και κρύβουν
παγίδες για όσους ψάχνουν αφορμή για να βγάλουν τις
δικές τους επιθυμίες μπροστά...
comerΜέλος
07/04/2008, 15:26:59
stavros77 εγω σου τα ειχα πει σε προσωπικο email ,και γιατι συμβαινη αυτη η γρινια,αλλα εσυ δεν τα ελαβες σοβαρα υποψην.
τελος παντων ειναι θεμα δικο σου εαν θες να αποχωρησεις απο το forum.
Χρονια πολλα και στον ευαγγελο ,διοτι εορταζει με το νεο ημερολογιο σημερα,ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "

ELLHNASΜέλος
07/04/2008, 15:36:20
Σου έχει διευκρινήσει ο ROMIOS ότι πρόκειται για άλλο σπαθί και όχι αυτο που είναι στην εικόνα και δεύτερον , ποιός σου είπε ότι δεν πρόκειτε για το ξίφος του εν λόγου αξιωματικού....

Τα σπαθια δεν τα είδες στον ειδικό θάλαμο....

http://www.pigizois.net/taxiarxis/06_spathi.wmv

07/04/2008, 20:32:37
Φίλε Σταύρο μην αποχωρήσεις απο το εσωτερικά.Οι πραγματικοί πιστοι υπερασπίζονται την Ορθοδοξία.(αλλά με οτι γίνεται εδω μέσα... πως να αντέξει κανεί,και να θέλει να πει την άποψη του φιμώνεται και φεύγει.)Ξανασκέψου το φίλε

ΕΛΛΗΝ

Yiannos CyprusΝέο Μέλος
07/04/2008, 20:39:54
Trexagireve, μας ενημέρωσες ότι θα δούμε την επίθεση της Τουρκίας το Καλοκαίρι. Εγώ λέω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει, την οποία βασίζω όχι σε προφητείες, αλλά στις πυρκαγιές που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι και οι οποίες δεν έγιναν τυχαία (κατά την δική μου άποψη). Επίσης η ύποπτη επίσκεψη του αντιπροέδρου στη γειτονιά είναι ύποπτη. Παρακαλώ ενημέρωσε μας που το στηρίζεις. Η ανάλυση που έκανες πρίν μερικές μέρες δεν με έπεισε διότι οδηγά σε loop. Π.Χ. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο (που να αφορά το καλοκαίρι του 2008) παράθεσε το να ενημερωθούμε. Μιλάς για 6 μήνες, μιλάς για βόδι στο αλώνι αλλά δεν υπάρχει πουθενά η χρονιά. Λείπει το έτος 2008 από παντού. Κάτι άσχετο με τα πιο πάνω είναι ότι η συμπεριφορά σου χρειάζεται βελτίωση. Δεν είναι σωστά πράματα αυτό που έγιναν με τον Σταύρο.

Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.