ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φάκελος Άρης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Φάκελος Άρης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Italos92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
05/04/2007, 13:43:39
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
05/04/2007, 14:51:28
Αγωνιούν οι Αγγλοι
Ελαφρύ προβάδισμα για Ρόμα και Βαλένθια έναντι Μάντσεστερ κια Τσέλσι

Νιόν
Τα αουτσάιντερ είχαν τον πρώτο λόγο στους προημιτελικούς του Champions League της Μεγάλης Τετάρτης. Η Ρόμα επικράτησε στο «Ολίμπικο» με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 33' λόγω αποβολής του Σκόους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Βαλένθια έφυγε με ισοπαλία 1-1 από τον «Στάμφορντ Μπιτζ», κάνοντας την Τσέλσι να καρδιοχτυπά για την τύχη της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της Ευρώπης.

Και τα δύο αποτελέσματα, πάντως, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα εν όψει των επαναληπτικών της 10ης Απριλίου.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Mίλαν-Μπάγερν Μ. 2-2 11/4

Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ 0-3 11/4

Ρόμα-Μάντσεστερ Γ. 2-1 10/4

Τσέλσι-Βαλένθια 1-1 10/4

05/04/2007, 14:52:33
Θα κοπούν εισιτήρια για φάιναλ-4
Παναθηναϊκός για... σκούπισμα και Ολυμπιακός για τη δεύτερη ευκαιρία

Αθήνα
Να κόψει εισιτήριο για το φάιναλ-4 του ΟΑΚΑ θέλει την Μ.Πέμπτη ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κερδίσει τη δεύτερη ευκαιρία του. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στη Μόσχα (18:30) την Ντιναμό, την οποία νίκησαν δια περιπάτου στον πρώτο προημιτελικό στο ΟΑΚΑ με 80-58.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τη ψυχολογία στα ύψη στοχεύει στο sweep, προκειμένου να αποφύγει το άγχος του τρίτου αγώνα, έστω και με πλεονέκτημα έδρας.

Στην Αθήνα έμειναν Αλβέρτης (δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί) και Ξανθόπουλος, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Τόνι Ντελκ, ο οποίος εχθές ήταν εκτός 12άδας και κάθισε με πολιτικά στον πάγκο.

Ακριβώς αντίθετη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Ταού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας «με την πλάτη στον τοίχο» ύστερα από την ήττα 84-59 στη Βιτόρια.

Οι Βάσκοι προηγούνται 1-0 και πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον, προκειμένου να ισοφαρίσει και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Σε διαφορετική περίπτωση, το σύνολο του -πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού- Μπόζινταρ Μάλκοβιτς θα κάνει το «sweep», στερώντας από τους Πειραιώτες τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί επί αθηναϊκού εδάφους.

Το πρόγραμμα της Μεγάλης Πέμπτης

Ολυμπιακός-Ταού (Ισπανία) 20:45 (0-1)

Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)-Παναθηναϊκός 18:30 (0-1)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 20:45 (0-1)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μάλαγα (Ισπανία) 21:45 (0-1)

* Εάν χρειαστεί, οι τρίτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 12 Απριλίου.

news.in.gr με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

snoopyΜέλος
06/04/2007, 10:28:02
quote:
Open Mind:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΟΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ
ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

Xρόνια Πολλά σε όλους
Θα ήθελα την γνώμη σας ... επειδή ασχολούμαι πολύ επιφανειακά με το ποδόσφαιρο, τελευταία καθόλου.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ?
Άν ΝΑΙ βλέπω λίγο απίθανο να κλείσουν, άσχετα με το τί λένε

06/04/2007, 11:17:04
Ο Κοκκαλης, κατ' αρχας, δεν εχει αναγκη τους Συνδεσμους για να τα "τσεπωσει" οπως λες....

Εχει την ΙΝΤΡΑΚΟΜ και την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, και μαζι, ολες τις θυγατρικες τους, καθως και πολλες μετοχες του ΟΠΑΠ...

Οι Συνδεσμοι, ειναι συνηθως δημιουργια Καποιων που εχουν μετοχες, στην Ομαδα τους. Κανονικα, δεν επρεπε να ειχαν δωθει Αδειες Λειτουργιας, αλλα δωθηκαν!!!!

Οποτε, και να κλεισουν, δεν πληττουν ουτε Κοκκαλη, ουτε Τζιγκερ, ουτε Ντεμη...

06/04/2007, 11:41:38
«Σκούπα για κούπα»
Στο φάιναλ-4 του... σπιτιού του προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, «αντίο» είπε ο Ολυμπιακός

Αθήνα
Δικαίωμα να ονειρεύεται ακόμα και την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague απέκτησε ο Παναθηναϊκός, καθώς έκανε το sweep και με 73-65 επί της Ντιναμό μέσα στην Μόσχα, πέρασε στο φάιναλ-4 που θα διεξαχθεί 4-6 Μαΐου μέσα στο σπίτι του, στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκαναν το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών με τη ρωσική ομάδα και ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο όγδοο φάιναλ φορ της Euroleague στην ιστορία του συλλόγου.

Πέντε χρόνια μετά την τρίτη και τελευταία ευρωπαϊκή κούπα τους (1996, 2000, 2002), οι «πράσινοι» έχουν από σήμερα δικαίωμα να ονειρεύονται την κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου τους.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε την ευρωπαϊκή πορεία του στο ΣΕΦ, όπου έχασε για δεύτερη φορά από την Ταού με 95-89 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (3,5,12/4)

Α' ΑΓΩΝΕΣ (3/4)

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας 80-58

Ταού-Ολυμπιακός 84-59

ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι 80-58

Μάλαγα-Μπαρτσελόνα 91-75

Β' ΑΓΩΝΕΣ (5/4)

Ντιναμό Μόσχας-Παναθηναϊκός 65-73

Ολυμπιακός-Ταού 89-95

Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ 68-56

Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 80-58

Γ' ΑΓΩΝΕΣ (12/4)

ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι

Μάλαγα-Μπαρτσελόνα

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ (4-6/5)

Ταού-Παναθηναϊκός

Νικητής ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι - Νικητής Μάλαγα-Μπαρτσελόνα

* Η πρόκριση στο φάιναλ φορ εξασφαλίζεται στις 2 νίκες

news.in.gr

06/04/2007, 11:43:10
«Πιο υγιής όλων ο 'Μάτσας'»
Δεν είμαι ο... Χουντίνι αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη, είπε ο Γκέρσον

Αθήνα
Ο Πίνι Γκέρσον ανέλαβε πλήρως την ευθύνη του αποκλεισμού, παραδέχθηκε πως η Ταού είναι η καλύτερη ομάδα, ενώ υποστήριξε πως ο μοναδικός ...υγιής παίκτης του σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας.

«Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό στην πορεία μας. Στον δρόμο για το φάιναλ-4 συναντήσαμε δύο ομάδες που αξίζουν να βρίσκονται σε αυτό, την ΤΣΣΚΑ στην φάση των 16 και την Ταού στους «8».

» Αυτό θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει, αν είχαμε νικήσει στην πρώτη φάση την Ντιναμό Μόσχας και είχαμε περάσει ως καλύτεροι δεύτεροι» τόνισε αρχικά ο Γκέρσον και στη συνέχεια μίλησε για τα δύο ματς με την Ταού.

«Η Ταού είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης σε αξιολόγηση. Στα δύο ματς με εμάς ήταν πράγματι καλύτερη. Είναι μία ομάδα που οι παίκτες της αγωνίζονται πολύ καιρό μαζί και ίσως γι/αυτό μας ανάγκασαν σε πάρα πολλά λάθη σε αυτά τα δύο ματς.

» Απόψε παίξαμε πολύ άσχημα από το 15' μέχρι το 25'. Μπορεί να κάναμε καλό ξεκίνημα και καλό τέλος, αλλά αυτό δεν αρκεί για να νικήσεις μία τόσο καλή ομάδα. Η Ταού ήταν καλύτερη και δίκαια πέρασε στο φάιναλ-4» κατέληξε ο Ισραηλινός κόουτς.

Για την πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Γκέρσον σχολίασε:

«Αν και κερδίσαμε την Ταού και τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν είχαμε συνέχεια. Επρεπε να κερδίσουμε κι άλλα σημαντικά ματς, ειδικά εκτός έδρας. Είναι αδύνατο να κερδίσεις με 20 λιγότερες κατοχές. Χρειάζεται χρόνος για να υπάρξει συγχρονισμός και επικοινωνία ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας».

Για τον ίδιο και τους παίκτες ο Γκέρσον υποστήριξε:

«Όλοι θα θέλαμε να κάνουμε μαγικά και να κάνουμε την πορεία που θέλουμε, παρά τα προβλήματα και τους τραυματισμούς που είχαμε. Ομως δεν είμαι ο Χουντίνι. Δεν κατηγορώ κανέναν. Εγώ είμαι ο αποκλειστικός υπεύθυνος.

» Δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ με το υλικό που μου δίνουν. Στην σειρά των αγώνων με την Ταού ο μοναδικός υγιής παίκτης στην καρδιά ήταν ο Ματσιγιάουσκας. Παίζαμε με έναν υγιή και 11 τραυματίες'.

'Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη παικτών. Αυτοί που είναι μεγάλοι και ξέρουν να αντιμετωπίζουν αυτά τα ματς και αυτοί που μπορεί να είναι καλοί, όμως, δεν έχουν ξαναβρεθεί σε αυτό το σημείο».

Ο Πίνι Γκέρσον δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Αν νομίζουν οι φίλαθλοι ότι βοηθούν την ομάδα με τις αποδοκιμασίες κάνουν λάθος. Όλη αυτή η συμπεριφορά βέβαια ήταν αποτέλεσμα των υψηλών προσδοκιών που δημιούργησα εγώ στην αρχή της χρονιάς.

» Αν έλεγα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και στόχος είναι η 8άδα, η πορεία μας θα ήταν επιτυχής. Εγώ όμως δεν είμαι τέτοιος προπονητής».

Για τις αποδοκιμασίες:

«Το ότι αποδοκίμαζαν σε κάθε αλλαγή είτε εμένα είτε τους παίκτες μετέδωσε κακή ενέργεια στην ομάδα. Αν νομίζουν οι φίλαθλοι ότι δεν έδωσαν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους, κάνουν λάθος'.

Απογοητευμένοι ήταν φυσικά και οι παίκτες του Ολυμπιακού. 'Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά η Ταού ήταν καλύτερη. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα παλέψουμε για τον επόμενό μας στόχο, το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Σαμ Χόσκιν συμπλήρωσε:

«Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Ταού, όμως, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε».

news.in.gr με πληροφορίες: www.sport.gr

06/04/2007, 12:54:15
SNOOPY ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ .
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΕ
ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ .
06/04/2007, 13:42:20
O Παναθηναϊκος, επιβεβαιωσε οτι ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ...

Προβλεπω οτι στην τελικο θα βγουν Παναθηναϊκος - Ταου !!!!

06/04/2007, 18:17:50
ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΤΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΣΚΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΣΣΚΑ- ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ.

07/04/2007, 09:48:15
A ετσι παει? Νομιζα οτι θα βγει Κληρωση!!!

07/04/2007, 12:05:14
quote:
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ.

Έλα τώρα....

πάντως χωρίς αστεία, και εγώ αυτό βλέπω, το αξίζει ο ΠΑΟ φέτος.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!