- X-FILES the movie PART 2 - - Κινηματογράφος -
quote:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7631&whichpage=7&ARCHIVE=Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Την έχω διαβάσει την απάντηση σου από το μεσημέρι. Ξεκίνησα να σoυ γράψω κάποια πράγματα, αλλά αισθάνομαι ότι θέλω λίγο χρόνο για να μην σε αδικήσω σε αυτά που μου γράφεις. Μόλις μπήκα από το πρωί στο σπίτι και είμαι πολύ κουρασμένος.
Δεν ξέρω, αλλά διακρίνω θετικά στοιχεία στον χαρακτήρα σου, και λέω να κάνω μια εξαίρεση στις προϋποθέσει. Λέω στην γέφυρα που πάμε να χτίσουμε καλό είναι να γκρεμίσουμε τους τείχους των περιορισμών με ότι μπορεί να σημάνει αυτό σαν αποτέλεσμα.
Θα επιθυμούσε να συνεχίσουμε την συζήτηση μέσα από το Ημερολόγιο, χωρίς περιορισμούς για να μην τρελάνουμε και τον κόσμο να πηγαίνω έρχεται από το ένα topic στο άλλο?
Ελπίζω μόνο να έχεις πολύ υπομονή στην αναμονή των απαντήσεών μου.
Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι φορτωμένο με την εργασία μου, με τις παρακλήσεις για τον Δεκαπενταύγουστο και με κοινωνικές και προσωπικές υποχρέωσης.
Τί λές?
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Για την αγάπη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,
από σήμερα 8 Αυγούστου 2006,
αφαιρώ και αναιρώ τους περιορισμούς που είχα θέση σαν προϋπόθεση στις
συζητήσεις μας με όλα τα μέλη του forum στης 12/12/2005, 15:33:53.
just a man.
999
quote:«Μην αγαπάτε τον κόσμο και ότι ανήκει στον κόσμο. Όποιος αγαπάει τον κόσμο δεν αγαπά τον Θεό».
Για να μην λυπήσω τον Γλυκύτατο μας Ιησού Χριστώ, θέλω όσο δίνομε ανθρωπίνως, μέσα από την αδυναμία μου και την αματωλότητα μου να κάνω τα πάντα.Για την αγάπη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,
Μάντεπσε ποιός το είπε...![]()
Ημερολόγιο Γεννήσεως Ιησού Χριστού 25 Δεκεμβρίου 2006.
Πάντα υπάρχει η απορία πως θα γεννηθεί στην καρδιά μας ο Γλυκύτατος μας Ιησούς Χριστός.
Πάντα πίστευα ότι ο Θεός είναι Απλός. Για αυτό, ας φροντίζουμε καθημερινά τις καρδιές μας με την απλότητα της φάτνης,
με την φροντίδα, της αδιάλειπτης Νήψης και προσοχής ενός μωρού,
με την τρυφερότητα του αγγίγματος ενός μωρού, και την αποκλειστικότητα της στοργή της μάνας,
με την γλυκύτητα και την εργατικότητας της μέλισσας,
έτσι ώστε να μην τραυματίζεται μέσα μας….
η Εγκράτεια, με την αντίσταση της Ψυχής μας ως προς το κακό,
η Πίστη μας, ως προς την Αγάπη και το έλεος του Θεό,
η Πραότητα, με κέντρο την ευγένεια και την λεπτότητα της διακριτικότητας,
η Αγαθότητα, σε κάθε μας πράξη χωρίς ενοχή όπως τα παιδία,
η Χρηστότητα, με καλοσύνη σε κάθε πρόθεση μας ελευθερωμένη από κάθε κέρδος και πάθος,
η Μακροθυμία, σε κάθε μας πειρασμό, δοκιμασία και απόρριψη, προσωπική και μή, με ανεξικακία, και την πύρινη υπομονή της καρτερικότητας
έτσι ώστε με αυτό το Τρόπο Ζωής να υπάρχει…
η Θεϊκή Ειρήνη, στην διάνοια μας,
η Θεϊκή Χαρά, στην Καθημερινότητα μας,
και η Θεϊκή Αγάπη, στη καρδιάς μας.
Το μεγαλύτερο ψέμα είναι ότι, πιστέψαμε εμείς οι άνθρωποι ότι, θα γίνουμε Θεοί
Ότι Θα γίνουμε Αγάπη. !!!
Μα, πώς μπορούμε να γίνουμε και να δώσουμε κάτι, που δεν είμαστε και δεν έχουμε?
Γιατί η Αγάπη δεν είναι κάτι. Κάτι κτιστό. Αλλά Κάποιος.
Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γλυκύτατο Κύριο μας Ιησού Χριστώ.
Η Προσοχή και Προσευχή Γέννησε και θα Γεννάει την Αγάπη.
Τον Γλυκύτατος μας Ιησού Χρηστό.
Τα σα εκ των σών, της καρδιάς μας η Χαρά Έγινες για να Σωθώ.
Από Αγάπη
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Χαρά μας, Ελέησον μας.
Η Θεία Ευχαριστία είναι η Πηγή της Αγάπης μας, της Χαράς μας, της Ειρήνης μας, της Μακροθυμίας μας, της Χρηστότητας μας, της Αγαθότητας μας, της Πίστης μας, της Πραότητας μας, και της Εγκράτειας μας.
Το μόνο που μας ανήκει είναι το να πούμε ελευθερωμένοι από την εμπάθεια μας και τον εγωισμό μας το ΝΑΙ στην Αγάπη του Γλυκύτατου μας Ιησού Χριστού.
Τότε κάθε μέρα, κάθε στιγμή, θα είναι στιγμή Θείας Γέννησης στην καθημερινότητα μας.
Δυστυχώς όμως, οι εγωιστικές ενοχές και τύψεις μας, μας κρατάνε μακριά του.
Γιατί δεν αποδεχόμαστε την Αλήθεια. Γιατί η Αλήθεια μας Αγιάζει. Η μόνη γνώση.
Η μόνη Αληθινή Δύναμη. Το γλυκύτατο βρέφος. Εκείνος μας το είπε ξεκάθαρα:
Χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε κανένα καλό!!!
Πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό.
Μα, αν συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε απλά ένας πηλός,
η ένα πήλινο βάζο, τότε θα καταλάβανε την αξία του νερού (Χριστός) που είναι η πηγή της Ζωής για να διατηρούνται όμορφα και με ευωδία τα λουλούδια
της Αγάπης μας,
της Χαράς μας,
της Ειρήνης μας,
της Μακροθυμίας μας,
της Χρηστότητας μας,
της Αγαθότητας μας,
της Πίστης μας,
της Πραότητας μας,
και της Εγκράτειας μας στο βάζο της Ψυχής μας και του Σώματος μας.
Τότε και μόνο τότε, παίρνει νόημα και ομορφιά το βάζο της Ψυχής μας.
Μέσα στις βιομηχανίες της νιρβάνας αναζητούμε το καλύτερο δώρο να προσφέρουμε στους δικούς μας ανθρώπους. Τα δώρα της μοναξιάς. Γιατί ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει να συνυπάρχουμε με ενότητα πίστης, ομόνοια πίστης και ομοφροσύνη πίστης μέσα στην ετερότητα μας.
Πολύς κόπος για το τίποτα.
Είθε, να νιώσουμε ότι, το καλύτερο δώρο που μπορούμε να δώσουμε στην οικογένεια μας, στους φίλους μας, στου συναδέλφους μας, στους συν πολίτες μας …. είναι ο Γλυκύτατος μας Ιησούς Χριστός.
Και το καλύτερο δώρο που μπορούν να μας προσφέρουν!!!
Μέσα στο λαβύρινθο των διαφορετικών Πνευματικών Δρόμων και αναζητήσεων κάθε Ψυχή χάνεται στα όμορφα και υποκριτικά λόγια Αγάπης με σκοπό το Κέρδος, το υλικό, την κενοδοξίας την αυτοδικαίωση και την εξουσία.
Πολλά ωραία πράγματα μπορούν να βρουν οι Ψυχές για να γεμίσουν τις Ψυχές τους με Ψεύτικες Ελπίδες. Πουθενά όμως δεν θα βρουν αυτό που υπάρχει μέσα στην Ορθοδοξία των Χριστιανών.
Την Θεία Ευχαριστία. !!! Την Αλήθεια. Τον Γλυκύτατο Κύριο μας Ιησού Χριστώ.
Είθε κάθε στιγμή Ψυχή μου, να είναι στιγμής Θείας Γέννησης στην καθημερινότητα μας. Στιγμές Αλήθειας!!!
Κύριε Ιησού Χριστέ, Αγίασον την Ψυχή μου, Ενίσχυσόν με Εν τη Αληθεία σου, Σύ Κύριε Ιησού Χριστέ, Διότι ο Λόγος σου, Αλήθεια Εστίν.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Αγάπης μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Χαρά μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Ειρήνης μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Μακροθυμία μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Καλοσύνη μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Αγαθοσύνη μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Πίστη μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Πραότητα μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Εγκράτεια μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή πάσας Παρακλήσεως, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή πάσας Παρηγοριά μου, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή πάσας Δικαιοσύνης, Ελέησον με.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Ενότητας μας, Ελέησον μας.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, η Πηγή της Θεϊκής μας Ευχαριστίας, Ελέησον μας.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, η Μόνη Αλήθεια, Ελέησον μας.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Χαρά μας, Ελέησον μας.
Κύριε, Γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, Πηγή της Χαρά μας, Πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, και πάντων των Αγίων, Ελέησον μας.
Είθε η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού,
και η Αγάπη του Θεού και Πατρός,
και η Κοινωνία του Αγίου Πνεύματος,
είη μετά πάντων υμών!!!
999
Σε ευχαριστούμε Μάνα Παναγιά.
Σε εσένα τα οφείλουμε όλα.
Σε ευχαριστούμε.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και με περισσότερο ΑΓΑΠΗ !!!
Elo, σου εύχομαι κάθε καλό.
Σέβομαι. Μου αρέσει αυτή η λέξη.
Το παρόν topic όντως είναι προσωπικά βιώματα σε ένα μοίρασμα αγάπης και μόνο και όχι πλύση εγκεφάλου. Δεν το έχω ανάγκη.
Δεν είναι κάνεις υποχρεωμένος να αποδεχτή το βίωμα μου.
Σε Ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιέρωσες διαβάζοντας το ημερολόγιο.
Συνχώρεσε με αν δεν αναπαύτηκες από όσα διάβασες και έχασες το χρόνο σου.
Σού εύχομαι όλα τα καλά κοντά σου.
999
Προς όλους του Ορθοδόξους.
Ελπίζω στο Ημερολόγιο Γεννήσεως Ιησού Χριστού 25 Δεκεμβρίου 2006 να βρείτε άνθη Θείας Γέννησης όπου θα στολίζουνε την καθημερινότητα μας.
999
Edited by - Just_A_Man on 26/12/2006 18:36:42
quote:
Υστερόγραφο προς όλους τους Ορθόδοξους της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.Προς όλους του Ορθοδόξους.
Ελπίζω στο Ημερολόγιο Γεννήσεως Ιησού Χριστού 25 Δεκεμβρίου 2006 να βρείτε άνθη Θείας Γέννησης όπου θα στολίζουνε την καθημερινότητα μας.
999
Edited by - Just_A_Man on 26/12/2006 18:36:42
Αδελφέ Just_A_Man,
σε παρακαλώ, συνέχισε να μας χαρίζεις τις θεϊκές ευωδιές των λόγων σου!!
Με πολλή εκτίμηση!
Κώστας.

Γλυκερός λόγος χωρίς ουσία, με μόνο σκοπό το στείρο κήρυγμα ενός φανατικού. Ισως να νομίζει πως έτσι γίνεται μάρτυρας. Αλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αρέσκονται οι φανατικοί να γελοιοποιούνται δημόσια.
Αντικειμενικός στόχος; Αποκλειστικά το χειροκρότημα από τους ομοϊδεάτες. Τίποτε άλλο.
Τελικά οι βάρβαροι ίσως είναι κι αυτοί μια λύση...

macedon
Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάστε το Ημερολόγιο.
Καλή, Ειρηνική και Ευλογημένη Χρονιά σας εύχομαι σε σας και στις οικογένειες σας.
Κάθε καλό να μας φέρει ο Νέος Χρόνος, το 2007, σε όλους μας.
999
Κάθε καλό να μας φέρει ο Νέος Χρόνος, το 2007, σε όλους μας.
Υστερόγραφο προς όλους τους Ορθόδοξους της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.
Προς όλους του Ορθοδόξους.
999
quote:
Just_A_Man
Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάστε το Ημερολόγιο.
Ε, καλά, μην τρελλαίνεσαι κιόλας. Ένα μήνυμα διάβασα, όχι όλο το ημερολόγιο. Αλλωστε, ένα μήνυμα αν διαβάσεις, είναι σαν να τα έχεις διαβάσει όλα.

macedon
Μπορεί ο καθένας να ανοίγει ένα topic για να γράφει το προσωπικό του ημερολόγιο, τις προσωπικές σκέψεις του και ιδέες, χωρίς να θέτει ένα θέμα προς συζήτηση; Ένα είδος δηλαδή "αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα το πρωί σηκώθηκα, πλύθηκα, έφαγα και βγήκα για καμάκι...".
Αν γίνεται, να το κάνουμε και μεις. Εκτός αν πρέπει απαραίτητα να είναι χριστιανικό το ημερολόγιο...
Θα ήθελα μια απάντηση επ'αυτού.

macedon
θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή και ευλογημένη Ανάσταση!
Καλή Ανάσταση σε όλους!

Συγχώρησε με φίλε μου που δεν ήμουν άμεσος στις ευχές σου.
Εύχομαι να ζήσατε όλοι ευλογημένες στιγμές με τις οικογένειες σας.
Είθε η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, να γίνει μια νέα αρχή από τον Θάνατο στην Ζωή.
Σε όλα αυτά που μας κρατούν σε ένα καθημερινό θάνατο μακριά από την Ζωή.
Όπως είναι η οργή, ο θυμός, η ζήλεια, η κακία και ο εγωισμός.
Να είστε ευλογημένοι όλοι.
Με αγαθή αγάπη,
just a man.
999
Edited by - Just_A_Man on 11/04/2007 20:29:21