- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ (ΑΓΑΠΗΤΕ STAYRO).
Τούτον δε τον εξυπνήσαντα τον Άγιον βασιλέαν ον προλεγει ο Άγιος Ταράσιος,υπαινισεται και ο Θεολόγος,Ιωαννης εν τη αυτού αποκαλύψει δια λευκού ίππου λέγων ούτω.
΄΄11Και ειδον τον ουρανον ανεωγμενον και ιδου ιππος λευκος και ο καθημενος επ αυτον καλουμενος πιστος και αληθινος και εν δικαιοσυνη κρινει και πολεμει(ΑΠΟΚΑΛ.ΙΘ).
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΦ`ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΕΙ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΟΥΤΩ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΕΥΟΝΤΩΝ,Ο ΑΝΑΞ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ,ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΚΑΘΑΡΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ,ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΦ`ΙΠΠΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΟΛΟΓΩ ΕΠΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΙΝΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΥΠ`ΑΓΓΕΛΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΗ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.
(Αγιοι και σοφοι περι των μελλοντων να συμβωσιν)εκδοσεις Αγιος Νικοδημος Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.............
Τρεις αστυνομικοί της αποστολής του ΟΗΕ και δύο στρατιώτες των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων τραυματίστηκαν από έκρηξη στην Μιτροβίτσα του βορείου Κοσόβου. Νωρίτερα, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν επιχειρήσει να απομακρύνουν τους Σέρβους καταληψίες από το κτίριο του ΟΗΕ.
«Η έκρηξη σημειώθηκε στις 8.10 τοπική ώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία μέλη της MINUK και δύο της KFOR» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Νωρίτερα, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν επιχειρήσει να απομακρύνουν τους Σέρβους καταληψίες από το κτίριο που στεγάζει δικαστήρια υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
Η αστυνομία χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και βόμβες κρότου προσπάθησε να διαλύσει 1.000 περίπου Σέρβους που συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια.
Ακολούθησαν συμπλοκές, οι οποίες αργότερα επεκτάθηκαν σε ολόκληρο το βόρειο τμήμα της Μιτρόβιτσα. Οι Σέρβοι επιτέθηκαν σε πομπή οχημάτων της αστυνομίας της UNMIK που μετέφερε συλληφθέντες δικαστικούς υπαλλήλους με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να αποδράσουν.
Κατά την διάρκεια της συμπλοκής πυρπολήθηκε ένα όχημα της UNMIK και ένα της KFOR. Στη Μιτρόβιτσα, όπως μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanyug ήχησαν οι σειρήνες συναγερμού, ενώ ελικόπτερα του ΝΑΤΟ πετούν πάνω από την πόλη.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ δέχθηκαν πυρά, ενώ η αστυνομία του ΟΗΕ αποχώρησε από το βόρειο Κόσοβο.
Τα σερβικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στην πόλη συρρέουν πολίτες από διάφορα μέρη του βορείου Κοσόβου και η κατάσταση είναι τεταμένη.
Σε διάφορα σημεία της πόλης σημειώνονται σποραδικές συμπλοκές αστυνομικών και διαδηλωτών. Επιβαρυντικά λειτουργεί και το γεγονός ότι σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τα επεισόδια της 17ης Μαρτίου του 2004 όταν, Αλβανοί εξτρεμιστές πυρπόλησαν σπίτια και κατέστρεψαν σερβικούς ορθόδοξους ναούς.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
στις 1 σεπτεμβρη του 2008.Πολυ λογο κανετε για αυτον τον μαιτραγια και
τις ενεργειες του,μηπως ειστε εσεις οι χαμουρες που τον προμοταρετε?
Ο πολεμος και οι γραφες θα εκπληρωθουν αλλα,οποιος βιαζετε σκονταφτει...
Φίλε Ρομιέ, έχεις δίκιο για τους δυο και είναι λογικό γιατί έτσι θα διαλέξει ο καθένας και θα κάνει επιλογή καλού-κακού…
Όσο για τους διπλούς λογαριασμούς, Μιχαήλ 32, έχεις δίκιο, εγώ έχω και στοιχεία επ΄αυτού… Θέλεις να τα παραθέσω;… Ρώτα τον Σταύρος77…
Αυτό που είπα λασπολόγε Σταύρος 77 είναι ότι ο αντίχριστος είναι ο Μειτρέγια και είναι γνωστός στους ηγέτες όλων των χωρών, για σένα λες να ενδιαφέρεται να πείσει;
Δεν τον γνωρίζω όπως λασπολογείς και διαστρέφεις,απλά τον έχω διαβάσει σε πολλά κείμενα, αλλά συκοφαντώντας, μου δείχνεις πολλά για σένα..
Θα ήθελα κι εγώ από τους συντονιστές του φόρουμ να δείξουν ποιος έχει διπλά accounts, γιατί εγώ δεν θέλω να το κάνω…
εσυ απο αυτο.
ΟΛΙΓΟΙ ΕΝΝΟΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΠΑΥΘΗΣΑΝ.
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΔΟΞΗ ΙΗΣΟΥ,ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΕΝ ΓΕΕΝΗ...
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΑΒΒΑΔΩΝ.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ........
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.........
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.......
Ίσως να το έχουν ανάγκη να τους επιβεβαιώσει κάποιος. Εμείς βλέπεις στηριζόμαστε σε ερμηνείες Αγίων και απλά παραθέτουμε την γνώμη μας επί των προφητειών η οποία βέβαια είναι καθαρά υποκειμενική. Δεν δογματίζουμε όμως στις απόψεις μας.
Αυτοί - όντας δυστυχώς σκοτισμένοι - ακόμα και αν πεθάνει ο Μειντρέγια θα πιστέψουν ότι θα αναστηθεί για να κυβερνήσει ως ο Αντίχριστος. Άσχημο πράγμα η πλάνη. Τα λένε ξεκάθαρα οι Άγιοι αλλά αυτοί εμπιστεύονται τη σκοτισμένη τους διάνοια και ερμηνεία.
Εδώ ο κόσμος καίγεται (βλέπε σήμερα Κόσοβο) και αυτοί τον μειντρεγιοχαβά τους. Και μάλιστα, αν κάποιος αποκαλύψει τις πλάνες τους, τρίζουν τα δόντια τους από "αγάπη".......όχι πάντως την αγάπη που δίδαξε ο Κύριος μας.
Έτσι, καταλήγουν στο σημείο αντί να επικεντρωθούν στον Χριστό, στην Εκκλησία Του και στους Αγίους, η προσοχή τους να στρέφεται μόνο στον Αντίχριστο. Είναι αυτό που έλεγε κάποιος γέροντας.
"Ψάχνουμε τον αντίχριστο και ξεχάσαμε να ζητήσουμε τον Χριστό"
Κ
Το τι είναι να γίνει άσε να το δούμε,μην προσπαθείς να προκαταλάβεις και προπάντων, σταμάτα την λάσπη, καταντά άκρο άωτο του εγωϊσμού...
Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι απαντώ ενώπιον Θεού, σου λέω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο rukunas. Δεν έχω διπλό λογαριασμό.
Σου είχα στείλει email προ καιρού για να σου ζητήσω συγγνώμη για το ότι σε αποκάλεσα αιρετικό. Μέσα στο email έλεγα ότι παρότι διαφωνώ ριζικά με τις απόψεις σου που έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα των Αγίων και γερόντων, δεν θα έπρεπε να προβώ σε αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Τέλος, δεν σε λασπολογώ, πάντα στηρίζομαι σε ό,τι έχεις πει σε προηγούμενα posts σου. Δεν με πειράζει ό,τι και να λες για μένα, έχω τη συνείδηση μου ήσυχη γιατί παλεύω για την αλήθεια.
Παρακαλώ τελευταίως να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου και να ασχοληθείς με το topic.
Είναι αλήθεια οτι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είχε ενα γιο Ιωάννη και απο εκείνο προέρχονται οι Βασιλείς της Ελλάδος? Αν είναι έτσι τότε ο Κωνσταντίνος Β΄θα το είχε ανακαλύψει αφου έχει τη δύναμη....
Κοιτάξτε τι βρήκα..!
http://noiazomai.tripod.com/index0.html
Προς το τέλος είναι το σημαντικό!!!
ΕΛΛΗΝ
Αν έχω καταλάβει σωστά (πες μου αν σφάλλω) προσπαθείς να συνδέσεις τον αναμενόμενο βασιλιά Ιωάννη με τον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη.
Πράγματι, έχουνε γίνει πολλές αναφορές στο πρόσωπο του (ότι θα μπορούσε να είναι αυτός ο βασιλιάς). Άλλωστε οι προφητείες μιλούν για κοιμώμενο βασιλιά πρώτον, και δεύτερον ο βίος του Αγίου ταιριάζει απίστευτα με τη βιοτή ενός γνήσιου δίκαιου βασιλιά.
Αυτό είναι όμως κάτι που δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι δεν συμφωνείς?
Σας θυμίζω την ρήση του γέροντος Παϊσίου ότι το πολύ πολύ οι Τούρκοι να μας πειράξουν 1-2 νησιά πριν μπουν οι Ρώσοι.
quote:
Έτσι, καταλήγουν στο σημείο αντί να επικεντρωθούν στον Χριστό, στην Εκκλησία Του και στους Αγίους, η προσοχή τους να στρέφεται μόνο στον Αντίχριστο. Είναι αυτό που έλεγε κάποιος γέροντας.
"Ψάχνουμε τον αντίχριστο και ξεχάσαμε να ζητήσουμε τον Χριστό"
Μου θύμισες τον ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ όπου σε μια συνέντευξη του είπε: "εμείς τους λέμε την αλήθεια και δεν μας πιστεύουν ενώ οι άλλοι λένε ψέμματα και τους πιστεύουν".
Τέλος πάντων εγώ θέλω να σας πω να προσέχετε διότι ψευτοπροφήτες και ψευτομεσσίες εχουν φανερωθεί πολλοί.. και είναι και πιστικοί οι άτιμοι.
Υ.Γ. προσοχή επίσης στις ομάδες και στα τάγματα. Είναι ύπουλα και κάνουνε πολύ καλά την δουλειά τους προσεγγίζοντας διάφορους άνθρώπους ανάλογα με το τι θέλουνε να πετύχουνε.
quote:
Η Τουρκία φίλοι μου έθεσε πάλι θέμα μειονοτικό και αυτή τη φορά όχι μόνο για τη Θράκη αλλά και για 2 νησιά των Δωδεκανήσων. Αυτό έγινε πριν λίγες μέρες που σύρανε πάλι την Μπακογιάννη στην Άγκυρα. Και εμείς όπως πάντα τώρα τελευταία δεν διαμαρτυρηθήκαμε καν!!!!Σας θυμίζω την ρήση του γέροντος Παϊσίου ότι το πολύ πολύ οι Τούρκοι να μας πειράξουν 1-2 νησιά πριν μπουν οι Ρώσοι.
Ο μόνος διάδρομος για να "μπει" η Τουρκία στην Ελλάδα πλέον είναι τα νησιά. Όχι όλα αλλά συγκεκριμένα. Είναι γνωστό αυτό εδώ και χρόνια. Παλιά λέγανε η από τον Έβρο ή απο το Αιγαίο. Τώρα πια μόνο από το Αιγαίο. Η Ελλάδα το ξέρει πολύ καλά και έχει λάβει η στρατιωτική ηγεσία τα μέτρα της για την άμυνα της χώρας. Δυστιχώς δεν μπορώ να αναφερθώ σε λεπτομέριες, λίγο πολύ όλοι μας κάτι γνωρίζουμε , λόγο στρατιωτικού απορρήτου. Αλίμονο αν βγάζαμε στα Forum τέτοιες λεπτομέριες.
Κάτι ακόμα ένας δίκαιος πόλεμος ( ενωώ χωρίς εξωτερική παρέμβαση από άλλη χώρα ) μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας ο χαμμένος θα είναι η Τουρκία η οποία δεν πρόκειτε να ανακάμψει ποτέ. Η Ελλάδα παρόλο που θα υποστεί τρομακτικές απώλειες από ένα τέτοιο πόλεμο θα ανακάμψει τουλάχιστον οικονομικά εντός 5αετίας.
Παρόλα αυτά αν γίνει ένας τέτοιος πόλεμος πρόκειτε για πόλεμο με την Δύση.
Δηλαδή έχουμε ενα βασιλιά τον Κωνσταντίνο β΄
Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός".Π.Παίσιος
Άλλο βασιλιά τον κοιμώμενο βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ΙΑ που θα ξυπνήσει και θα διώξει τους τουρκους.....
Και τον Βασιλιά Ιωάννη(οποιος και αν είναι αυτός.Βατατζής π.χ)
Τελικά ποιος θα διοικήσει τη χώρα?
ΕΛΛΗΝ
Τώρα για τον Κωνσταντίνο τον πρώην, ο Παϊσιος είπε ότι θα μεσολαβήσει για να δοθεί η Πόλη σε μας, προφανώς και λόγω των πολύ ισχυρών γνωριμιών που διαθέτει ζώντας στο εξωτερικό. Αυτός δεν θα είναι που θα βασιλέψει.
Το άλλο που λες για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ΙΑ πραγματικά δεν το γνωρίζω. Που το έχεις δει?
Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι τα νησιά για τα οποία εγείρεται ζήτημα "μειονότητας" από πλευράς Τουρκίας είναι η Ρόδος και η Κως.
Τότε βους βοήσει και ξηρόλοφος θρηνήσει και τότε σταθώσιν οι ίπποι και φωνή εξ ουρανού κράξει, στώμεν, στώμεν, ειρήνη υμίν αρκεί η εκδίκησις επί τους απειθείς και ανηκόους και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επι δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή ( έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραύς) έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ ανδρίζου [Ιωάννη] και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου και επάρας την ρομφαίαν παρά του αγγέλου πατάξει τους Ισμαηλίτας, Αιθίοπας και πάσαν γενεάν άπιστον.
Αγίου Μεθοδίου επισκόπου Πατάρων (Λυκίας) Θ΄αιώνας
Θά εγερθεί ό βασιλεύς, πού στην αρχή του ονόματός του έχει τό Ι καί στό τέλος τό ς δηλαδή Ιωάννης».] Άγιος Ταράσιος
"Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι."Προφητεία στο Ταφο του Αγιου Κωνσταντίνου.
Περί του Νέου Μωϋσέως.
Νέος Μωϋσής θέλει έβγει από το Ελληνικόν έθνος, (διότι όπως ο Προφήτης Μωϋσής έτσι και ο εκ Πενίας Άγιος Βασιλεύς ως άλλος Νέος Μωϋσής, πρόκειται να οδηγήσει και να ποιμάνει, αυτός και ο υιός του, τούς πιστούς που θα εξέλθουν από τις πόλεις εις τον έρημο τόπο) θα είναι απαίδευτος από γράμματα και θα κηρύττη λόγον μετανοίας, και θα καταστραφή από τούς αρχηγούς των διδασκάλων και κακολόγων· και η διδαχή αυτού, ουχί αυτού, αλλά της θείας διδασκαλίας. Ο μισθωτός ου μέλλει αυτώ περί των προβάτων ότι μισθωτός εστί. Εάν δεν κηρύξη Νεος Μωϋσής, το έθνος αυτό δεν καταστένεται, αλλά μέλλει ν’ απολεσθή και να αιχμαλωτισθή από ασεβείς.ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ (ΚΥΡΙΑΖΗ ΦΑΣΟΥΛΑ)-
ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ,ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΜΕΝΟΥ ΠΤΩΧΟΥ & ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΑΚΡΩ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΔΟΣ.
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ & ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ,ΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΝ ΤΩ ΑΡΘΡΩ ΤΟΠΩ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟΝ. ΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΟΙΚΙΑΣ....ΟΝ ΕΔΟΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΔΕΝ ΟΝΤΑ & ΟΥΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΝΤΑ, & ΕΠΙΘΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗΝ ΑΥΤΟΥ, & ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΛΑΙΟΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.( λεοντος σοφου).
Είναι ο καθήμενος επί ίππου λευκού, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (Κεφ. Στ, 2 και ΙΘ, 11-16).
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ................
Edited by - ROMIOS on 17/03/2008 22:08:59
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έχει δύο λογαριασμούς, ας μην έχουμε αυτή την καχυποψία όταν προσπαθούμε να ανοιχτούμε σε κάποιους συνανθρώπους μας οι οποίοι επιχειρούν με τον τρόπο τους και το δικό τους άνοιγμα.
Αυτό στο αναφέρω πολύ φιλικά διότι έχω παρατηρήσει ότι έχεις αφήσει κάποια παρόμοια υποννοούμενα και για άλλους συνομιλητές σου σε άλλα θέματα των Συζητήσεων.
Πίστεψε με, αυτή η τάση μπορεί να γίνει η αφορμή για να αδικήσεις κάποιους συνομιλητές σου αλλά και δεν αφήνει κι εσένα τον ίδιο να τους εμπιστευτείς.
Και πιστεύω ότι λίγη εμπιστοσύνη είναι από τα πιο απαραίτητα συστατικά ενός διαλόγου ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν κοινές ανησυχίες και προσπαθούν να ξετυλίξουν λίγο το μίτο της Αριάδνης, ακόμη κι όταν προσεγγίζουν ένα ζήτημα από διαφορετικές οπτικές γωνίες...
Όσον αφορά τον stavros77, η παρουσία του έως τώρα στις Συζητήσεις κι ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχει στους διαλόγους κι αλληλεπιδρά με τους συνομιλητές του, δεν έχουν αφήσει κάποιο περιθώριο ότι έχει διπλό λογαριασμό.
Καλή σας ημέρα. ![]()

In anticipation of my resurrection...
είδαστο φόρουμ ένα μήνυμα του φίλου Stayros77 που έλεγε΄οτι μου έστειλε ένα e-mail, μπαίνω και βρίσκω ένα από τον ...rucuna, εσύ στη θέση μου θα πίστευες τίποτε άλλο;Αυτό δεν ήθελα,επαναλαμβάνω να το κάνω, αλλά ο Stayros 77,δείχνει αρκούντως περίεργος με την συμπεριφορά του, καθώς ενώ αντιπαραθέτουμε στοιχεία, αυτός βάζει εμένα έναντιαγών και γερόντων που επισείει επί της κεφαλής μου ως κεραυνούς του διός...
γι' αυτό και του έκανα την ανάλογη παρατήρηση για διπλό account...
πάντως για βλάκα δεν με έχω παρά τους ευσεβείς πόθους, κάποιων...
Φιλάκια πολλά...