- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Φιλε Incubus... τα 18αρια απο αυριο... ακουσα το πρωι στις ειδησεις! σημερα μεχρι 15-16 θα φθασει ![]()

σημερα ο φουρνος εβγαλε μονο γλυκια

quote:
Dying_Incubus - Μόλις με πληροφόρησε ένα πουλάκι ότι σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα
Τον ίδιο πληροφοριοδότη έχουμε ……![]()

quote:
loukritia - Καλημέρα απ'την άρρωστη!
Φροντίδα και προδέρμ…. 
quote:
loukritia - Ααα, έτσι εντάξει, το δέχομαι - μη μας γίνει συνήθεια μόνο φοβάμαι...
Μπα…
.στην ηλικία που είμαι δύσκολο….

Κι οι 15 - 16 βαθμοί είναι αρκετοί πάντως, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας τις θερμοκρασίες που είχαμε σε όλη την Ελλάδα σχεδόν και την κακοκαιρία που μας έπληξε.
Πάντως μου αρέσει πολύ η καλοκαιρία, δεν παραπονιέμαι καθόλου! ![]()
Υ.Γ. Φίλε PREDATOR, εγώ μια μπουκιά μπουγάτσας θα την τιμήσω! ![]()

In anticipation of my resurrection...
πως να μην αρρωστησεις υστερα?
+15 βαθμοι, ειναι μια χαρα... δροσια ![]()

quote:Εμ, έτσι όπως έχουμε κάνει το περιβάλλον μας, τρελάθηκε και το κλίμα και όλα!
παντως δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο, την μια να εχουμε -5 και την αλλη 15 (20 βαθμους διαφορα!!!)
quote:Πες τα χρυσόστομε! Όχι που με κράζουν ότι αρρώστησα γιατί δεν προσέχω - το κλίμα φταίει, πες τα βρε predator
πως να μην αρρωστησεις υστερα?

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

Εμένα δεν μου φτάνει η αρρώστια, μας ανακοίνωσε το καλό μας αφεντικό ότι ούτε σήμερα θα πληρωθούμε (για τον Ιανουάριο μιλάμε πάντα!)
Οπότε καταλαβαίνετε, και άρρωστη και άφραγκη, πάει πολύ!
Άσχετο, το maraki8 τί να κάνει άραγε; Τη χάσαμε...
Έναν έναν τους χάνουμε από δω μέσα! Τα βλέπεις Krios, αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις το κακό παράδειγμα..!

quote:
Έναν έναν τους χάνουμε από δω μέσα! Τα βλέπεις Krios, αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις το κακό παράδειγμα..!Κάντε οικονομία στο νερό:
"Mε οποιον δασκαλο καθισεις..." ![]()

quote:
Εμένα δεν μου φτάνει η αρρώστια, μας ανακοίνωσε το καλό μας αφεντικό ότι ούτε σήμερα θα πληρωθούμε (για τον Ιανουάριο μιλάμε πάντα!)
Οπότε καταλαβαίνετε, και άρρωστη και άφραγκη, πάει πολύ!
Άσχημος συνδυασμός, Υπομονή .
quote:
Έναν έναν τους χάνουμε από δω μέσα! Τα βλέπεις Krios, αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις το κακό παράδειγμα..!
"Mε οποιον δασκαλο καθισεις..."
Συμφωνώ έτσι είναι άμα λυπεί ο γάτος

Τι κάνετε, πως πάει ο εργασιακός κάματος; ![]()
Εγώ για να σας πω την αλήθεια έχω μπει στο "Weekend mode" οπότε δεν είμαι και για πολλή δουλειά σήμερα.
Οπότε από Δευτέρα και βλέπουμε. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Τι κάνετε, πως πάει ο εργασιακός κάματος;
Κουραστήκαμε πολύ ![]()
Από το μεσημέρι και μετά καθισιό πάλι![]()
Με μια μικρή παραλλαγή μιας παλιάς διαφήμισης...Η δουλειά φεύγει το Σαββατοκύριακο έρχεται

Φιλε Incubus... ο εργσιακος καματος, "ειναι εδω, ενωμενος δυνατος" ![]()

Μην μιλάτε για δουλειά…
.
Ε, ρε πως περνάνε οι μέρες άμα είσαι σε άδεια…![]()
![]()
quote:
loukritia - μας ανακοίνωσε το καλό μας αφεντικό ότι ούτε σήμερα θα πληρωθούμε (για τον Ιανουάριο μιλάμε πάντα..
Ωχ… αυτά είναι τα χειρότερα …

Δεν μετράω τις ώρες αλλά…
Χα, Χα.
. μόνο έτσι ξεχνιέμαι .