- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αλλά δεν είναι οι μεγάλοι ηγέτες τους σκεπτικισμού και της επανάστασης.
Για να πω την αλήθεια, πιστεύω ότι οι έννοιες του σκεπτικισμού και της επανάστασης έχουν γίνει μια καλή δικαιολογία από πάρα πολλούς ανθρώπους για να προβάλλουν διάφορες αρνητικές όψεις και συμπεριφορές τους.
Για παράδειγμα, είμαι πολύ εγωιστής για να μπορέσω να δεχθώ την πιθανότητα να είναι αληθινό κάτι που συναντώ για πρώτη φορά και το ονομάζω σκεπτικισμό.
Την ακούω ξαφνικά και τρελαίνομαι και δικαιολογώ τις πράξεις μου ως επαναστατικές κινήσεις...
quote:
Έτσι μπράβο... μην τα πάρω!
Το καλό θα είναι να τα πάρω εγώ. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Έτσι το δέχομαι!
Η υπογραφή είναι ιστορικό γεγονός. Τώρα από που το έμαθα πρώτα, δε θυμάμαι. Μπορεί κι απ' του Ρασσιά.
Βασικά είναι η κωδική ονομασία του πρότζεκτ που έχω ξεκινήσει. Πρέπει να σου έχω πει νομίζω, σχετικά με το συνδυασμό μέταλ με αρχαία ελληνική μουσική, στίχους κλπ. Θεματικά επικεντρώνεται στις καταστροφές των Χριστιανών εις βάρος του πολιτισμού μας. Μάλλον έτσι θα ονομαστεί το σύνολο των κομματιών (δε θέλω να του δώσω τίτλο σιντί, ντέμο κλπ)
D_I, ενδιαφέρον αυτό που λες, αλλά μάλλον εννοείς το σκεπτικισμό με την κακή έννοια, ε;
Ακριβώς!
Διαχωρίζω τον σκεπτικισμό από τον "σκεπτικισμό".

crusi..
ακούγεται ενδιαφέρον η προσπάθειά σας. Αναμένουμε για νεότερα.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Όσο για το πρότζεκτ αυτό... είναι σε development hell. Δε μπορούμε να βάλουμε ένα φρένο, ένα μέτρο στις συνθέσεις, και προβλέπω να κάνουμε κάτι 20λεπτες βαρετές σαπουνόφουσκες, βλέπε moonsorrow. Απ' τη μία έχεις την έταιρη κεφαλή της μπάντας να προσθέτει συνεχώς κιθάρες επί κιθαρών, απ' την άλλη εμένα που θέλω να ενορχηστρώσω ένα κάρο όργανα, αλλά δε μπορώ να τα μαζέψω όλα μια φορά στον ίδιο χόρο... Απορώ πως δουλεύουν οι Folkearth που είναι 50 άτομα από 20 διαφορετικές χώρες! Αλλά θα μου πεις, εκεί φέρνει ο καθένας το δικό του κομμάτι έτοιμο για ηχογράφιση...

quote:
Paides sas xaireto apo internet cafe sto xorio.
Εγώ πάλι σε/σας χαιρετώ από τον υπολογιστή στο γραφείο μου! ![]()
Άντε, να περάσουν 2 - 3 εβδομάδες και μετά να αρχίσω λίγο να ψάχνω τα μουσικά τεκταινόμενα γιατί νιώθω ότι έμεινα πολύ πίσω.
Να γίνει και καμία παρουσίαση. ![]()

quote:
@ N_S:
Έτσι το δέχομαι!Η υπογραφή είναι ιστορικό γεγονός. Τώρα από που το έμαθα πρώτα, δε θυμάμαι. Μπορεί κι απ' του Ρασσιά.
Βασικά είναι η κωδική ονομασία του πρότζεκτ που έχω ξεκινήσει. Πρέπει να σου έχω πει νομίζω, σχετικά με το συνδυασμό μέταλ με αρχαία ελληνική μουσική, στίχους κλπ. Θεματικά επικεντρώνεται στις καταστροφές των Χριστιανών εις βάρος του πολιτισμού μας. Μάλλον έτσι θα ονομαστεί το σύνολο των κομματιών (δε θέλω να του δώσω τίτλο σιντί, ντέμο κλπ)
Χάρηκα φίλοι μου που τα είπαμε και από κοντά, για τον crucifire λέω και τον incubus, έστω και για λίγες ώρες ήταν ωραία. Και εύχομαι να τα ξαναπούμε ζωντανά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
Δεν έχω διαβάσει ακόμα αυτά που έχουν γραφτεί, να σιάξει λίγο το ρολόι και θα επανέλθω.

Εύχομαι να σε ξαναδώ σύντομα.
Σύνελθε λίγο με την αλλαγή ώρας κλπ κι όποτε μπορείς κάνε κι εσύ καμία παρουσίαση.
Σε λίγες ημέρες θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ κάποιες παρουσιάσεις. ![]()