- ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Φίλη natalia, ο τύπος είναι άρρωστος. Εκτός του οτι θα πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα με όσες φιλοζωικές εταιρίες υπάρχουν, θα πρέπει να νοσηλευθεί σε νευροψυχιατρική κλινική ο καυμένος ο ηλίθιος.
Ξέρεις τι λέω σε τέτοιες περιπτώσεις? Δε μπορείς να τα βάλεις με το γάιδαρο που σε κλώτσησε, γάιδαρος είναι. Είτε γκράφιτι του κάνεις είτε του σκάσεις τα λάστιχα, δε θα έχεις κάνει κάτι για να σώσεις τα κακόμοιρα τα γατάκια, γιατί ο εν λόγω τρόφιμος θα συνεχίσει σε άλλη γειτονιά. Καλή δύναμη.
Ξέρεις τι λέω σε τέτοιες περιπτώσεις? Δε μπορείς να τα βάλεις με το γάιδαρο που σε κλώτσησε, γάιδαρος είναι. Είτε γκράφιτι του κάνεις είτε του σκάσεις τα λάστιχα, δε θα έχεις κάνει κάτι για να σώσεις τα κακόμοιρα τα γατάκια, γιατί ο εν λόγω τρόφιμος θα συνεχίσει σε άλλη γειτονιά. Καλή δύναμη.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
planeΜέλος
quote:
Με συγχωρείς ΦΙΛΗ ΜΟΥ.Μένω Καλλιθέα
Ναταλία για πές μου που ακριβώς στην Καλλιθέα γίνετε αυτό γιατί αν και μένω Νέο Κόσμο στην Καλλιθέα δουλεύω 12 ώρες την ημέρα και απο εδω που δουλεύω φεύγω λίγο αργά.Μπορεί να τον πετύχω πουθενά.
nataliaΜέλος
quote:
Φίλη natalia, ο τύπος είναι άρρωστος. Εκτός του οτι θα πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα με όσες φιλοζωικές εταιρίες υπάρχουν, θα πρέπει .
~
Δυστυχώς μόλις επικοινώνησα με τη φιλοζωϊκή μου έδωσαν ένα τηλ. καταγγελιών και μο΄λις πήρα και τους το είπα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, ότι αν ξανασυμβεί να καλέσω την αστυνομία αλλά να μην τους πω το πραγματικό λο΄γο, όταν έρθουν να ζητήσω να του πάρω τα στοιχεία του για να του κάνω μήνυση.
Απογοητεύθηκα πολύ, παιδιά. Νόμιζα ότι αυτές οι οργανώσεις θα είχαν καμμιά λύση πιο καλή από το να βρω το μπελά μου αργότερα από την αστυνομία που τους κορόϊδεψα.
Οσο για σένα φίλε plane να είσαι σίγουρος ότι αν ξανασυμβεί θα σου στείλω με e-mail τα πάντα και μακάρι να τον τσακώσεις ποτέ.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Και εύχομαι αν ποτέ τα καταφέρεις να τον κάνεις κάπως έτσι
Ναταλι
Mη φοβάσαι βρε χαζούλι και πάνω απ'όλα μην απογοητεύεσε...
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσανε...
Επειδή έχω μια σχετική εμπειρία με τα νομικά νομίζω ότι έυκολα θα τον τιμωρήσεις μόνο αν τον πας στα δικαστήρια επειδή προξένησε βλάβη με αυτό τον τρόπο στο αμάξι σου... βέβαια θα πρέπει να καταθέσει και κάποιος άλλος σαν αυτόπτης μάρτυρας...
Αυτά για την ώρα (δυστυχώς μένουμε μακριά-μένω Ν.Ερυθραία)
"Τάδε έφη Avallon"
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσανε...
Επειδή έχω μια σχετική εμπειρία με τα νομικά νομίζω ότι έυκολα θα τον τιμωρήσεις μόνο αν τον πας στα δικαστήρια επειδή προξένησε βλάβη με αυτό τον τρόπο στο αμάξι σου... βέβαια θα πρέπει να καταθέσει και κάποιος άλλος σαν αυτόπτης μάρτυρας...
Αυτά για την ώρα (δυστυχώς μένουμε μακριά-μένω Ν.Ερυθραία)

Bρε, βρε τι βλέπω εδώ? Ολος ο καλός κόσμος μαζεμένος...
"Τάδε έφη Avallon"
O Secondborn
H sofia7
Ο Πλάτωνας
Η Λίλιθ
Η Mara
Η Κάθυ
Η Darkangel σε επίδειξη των οικοκυρικών της ικανοτήτων...
και εδώ σε ρόλο συντονίστριας 
? Αναζητείται το όνομα του κυρίου
Ομολογώ ότι περίμενα περισσότερη ανταπόκριση στο θέμα...για εσωτεριστές είμαστε πολύ λίγο ζωόφιλοι... Για να δούμε ...θα καταδεχτούν κι άλλοι να απαντήσουν?.. δείτε και αυτό www.pets.gr stray.gr
Oι υπόλοιποι ας με συγχωρήσουν...αδυνατώ να βρω κατάλληλη φώτο ![]()

wiccaΜέλος
O PLANE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
wiccaΜέλος
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
Avallon!!!!
Θελουμε παρτυ!!!!!![]()
![]()

ΚάθυΜέλος
Avallon, νάσαι καλά.
Αν και με λαχτάρισες για λίγο.
Βρε θηρίο πού τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία;
Νόμισα για μια στιγμή πως ήταν ο "Πήγασός μου"!
Αν και με λαχτάρισες για λίγο.
Βρε θηρίο πού τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία;
Νόμισα για μια στιγμή πως ήταν ο "Πήγασός μου"!
Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Πολύ καλό το θέμα σου Avallon κ είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι στην πλειοψηφία του ο κόσμος εδώ μέσα είναι φιλόζωος. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 2 σκύλους, 1 βάτραχο κ 1 χελώνα. Από τότε που με θυμάμαι είχα ζώα γύρω μου, μάλιστα η ύπαρξή μου οφείλεται σε ένα από αυτά (οχι,όχι, δεν εννοώ τους γονείς μου, προς Θεού, απλώς η μητέρα μου είχε κάνει 3 αποβολές κ από το άγχος της δεν μπορούσε να ξαναμείνει έγκυος. Ο γιατρός τη συμβούλεψε να πάρει ένα κουτάβι για να ξεχαστεί κ λίγους μήνες μετά...)
Ο αρσενικός φίλος μου ονομάζεται Coca, τον είχα βρει στο δρόμο κουτάβι κ είναι απίστευτα έξυπνος, ένας πολύ γλυκός κατάμαυρος κόπρος κ φοβερός φύλακας. Κ έχω κ τη Νέλλυ, ένα θηλυκό πιτμπουλ, την οποία αγόρασα από έναν καραγκιόζη γνωστό μου... Δεν είχα περιθώριο για 2ο σκυλί, αλλά δεν μπορείται να φανταστείτε πιο τρομαγμένο κουτάβι... Βλέπετε, ο τύπος ήταν ένας από αυτούς που παίρνουν σκυλιά για να τα κάνουν άγρια κ να επιβεβαιώνουν τον "ανδρισμό" τους .... Ευτυχώς κ για τις 2 μας, μεγαλώνοντας έγινε απλά ένα χαζοχαρούμενο ατζούμπαλο κ αξιολάτρευτο πλάσμα...
Ο αρσενικός φίλος μου ονομάζεται Coca, τον είχα βρει στο δρόμο κουτάβι κ είναι απίστευτα έξυπνος, ένας πολύ γλυκός κατάμαυρος κόπρος κ φοβερός φύλακας. Κ έχω κ τη Νέλλυ, ένα θηλυκό πιτμπουλ, την οποία αγόρασα από έναν καραγκιόζη γνωστό μου... Δεν είχα περιθώριο για 2ο σκυλί, αλλά δεν μπορείται να φανταστείτε πιο τρομαγμένο κουτάβι... Βλέπετε, ο τύπος ήταν ένας από αυτούς που παίρνουν σκυλιά για να τα κάνουν άγρια κ να επιβεβαιώνουν τον "ανδρισμό" τους .... Ευτυχώς κ για τις 2 μας, μεγαλώνοντας έγινε απλά ένα χαζοχαρούμενο ατζούμπαλο κ αξιολάτρευτο πλάσμα...
Καλως όρισες Valnta στη ζωοφιλική μας γωνιά.
Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλοι από δω μέσα που έχουν ζώα αλλά απλά θεωρούν χάσιμο χρόνου να μπουν και να απαντήσουν στο τόπικ αυτό.
Είναι περίεργο αλλά τα άτομα που είχα συμπαθήσει περισσότερο από τα γραφόμενά τους ανακαλύπτω ότι είναι ζωόφιλοι.
"Τάδε έφη Avallon"
Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλοι από δω μέσα που έχουν ζώα αλλά απλά θεωρούν χάσιμο χρόνου να μπουν και να απαντήσουν στο τόπικ αυτό.
Είναι περίεργο αλλά τα άτομα που είχα συμπαθήσει περισσότερο από τα γραφόμενά τους ανακαλύπτω ότι είναι ζωόφιλοι.