- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!
το κακό είναι ότι επέστρεψα λάρισα με 38 1/2 πυρετό
και μόλις τώρα μπόρεσα να γράψω κάτι
ελπίζω αύριο να επανέλθω στα κανονικά
υγ- εγώ πάντως έφαγα δύο σουβλάκια με ολίγον από χωριάτικη,
τυροκαυτερή,τζατζίκι και πατάτες !
PREDATOR ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.
OANNHSEA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΜΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.
ΕΧΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Όσο για τη φώτο ξέχνα τη άλλωστε η επόμενη που ήταν και ποιο ενδιαφέρουσα δεν την σχολίασε κανείς.
Παρά της αντιρήσεις μου στη σχέση ΑΤΙΑ εξωγήινων με τον φίλο PREDATOR , αρχίζω να συμφωνώ μαζί του. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΑ Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ.
Αν τώρα όλοι έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα ΑΤΙΑ είναι 100/100 γήινα κατασκευάσματα , και ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση ούτε 0,001/100 να είναι εξωγήινα τότε το θέμα έχει λήξει και δεν χρειάζεται συζήτηση (η συζήτηση κατά την ταπεινή μου γνώμη γίνετε όταν υπάρχουν δύο ή περισσότερες απόψεις).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ η ταπεινή μου πάλη άποψη είναι η ακόλουθη …
Νομίζω ότι ο αγαπητός ΟΑΝΝΗΣΕΑ
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΙΜΟΣΗΝΗ ΜΑΣ
ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΛΗΔΕΣ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Η ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ.
Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με το φίλο ΟΑΝΝΗΣΕΑ απλα έχουμε διαφορετική άποψη.
Σειμ. Η υπογραφή μου δεν αναφέρεται σε κείμενα όπως το ποιο πάνω.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Και εγώ συμφωνώ με τον PREDATOR, μας φτάνει αυτό το 0,1% για να σιγουρέψουμε την υπόθεση. Το θέμα είναι πώς θα το ξεχωρίσουμε;
Στην περίπτωση του εξωγήινου ufo που μπαίνει στην ατμόσφαιρά μας:
1) μπορεί να είναι τεχνολογικό
2) μπορεί να είναι βιολογικό ον
3) μπορεί να είναι μη επανδρωμένο
4) μπορεί να είναι επανδρωμένο
Νομίζω ότι πολύ σωστά ο OANNHSEA επισημαίνει γιατί είναι δύσκολο αφ ενός να είναι ολόκληρο μία εξωγήινη βιολογική οντότητα και εξίσου δύσκολο να είναι τεχνολογικό και να βγαίνουν από μέσα του βιολογικά όντα χωρίς να παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις. Εκτός... εκτός κι αν έχουν με κάποιον τρόπο λύσει το πρόβλημα της βιοσυμβατότητας (έτσι δεν λέγεται;)
Θα μπορούσαμε ας πούμε να υποθέσουμε ότι όσοι στέλνονται στην γη, έχουν γεννηθεί/δημιουργηθεί/μεταλλαχθεί, ειδικά για αυτή την αποστολή, δηλ για να μπορούν να ζήσουν με σχετική ευκολία πάνω στην γη. (που σημαίνει ότι έχουν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να κάνουν τόση προετοιμασία)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
το προβλημα μας, ειναι η ανθρωπινη αντιληψη μας
αυτη μας ωθει να φανταζομαστε τις εξωγηινες μορφες ζωης παρεμφερεις με τον ανθρωπο, ή με τα εντομα, ή με τα ερπετα, ή, ή, ή,...
σκεπτομαστε ανθρωποκεντρικα και γεωκεντρικα, οχι συμπαντικα
αν σκεφθουμε συμπαντικα, οι εξωγηινες μορφες ζωης το πιθανοτερο ειναι τοσο εξωτικες που δεν θα μπορουμε καν να τις αντιληφθουμε
η μονη πιθανοτητα να υπαρχουν παρεμφερεις μορφες ζωης με τις γηινες, ειναι να ισχυει η θεωρια της πανσπερμιας, που θεωρει τα σπορια των ιων τους μεταφορεις RNA απο ενα πλανητικο συστημα σε αλλο
λαμβανοντας ομως υποψην την ταχυτητα με την οποια ταξιδευουν τα σπορια σπρωγμενα απο τον ηλιακο ανεμο, το μεγεθος του συμπαντος και τις πιθανοτητες να πεσουν στον καταλληλο πλανητη, καταληγουμε στο οτι μονο πολυ κοντινους γειτονες μπορει να εχουμε αν ισχυει η θεωρια - στην γειτονια του γαλαξια μας δηλαδη
οσον αφορα τα ΑΤΙΑ, τα διαχωριζω σε δυο βασικες κατηγοριες: τα φωτεινα, που δεν διακρινεται σχημα σκαφους, και εκεινα που εχουν υλικη υφη (παντα συμφωνα με τις μαρτυριες αλλων - εγω δεν εχω δει τιποτα)
τα φωτεινα παρουσιαζουν μια συμπεριφορα νοημονος οντος, παιζουν μεταξυ τους, δειχνουν περιεργεια για τους ενεργειακους σταθμους μας, ενωνονται και κατοπιν διαχωριζονται σε πολλα μικρα (σαν να ζευγαρωνουν)
πιθανολογω να προκειται για γηινη ενεργειακη μορφη ζωης, που πιθανον να ζει στην στρατοσφαιρα, την ιονοσφαιρα ή στην ζωνη βαν αλεν
τα εχοντα υλικη υποσταση ΑΤΙΑ θεωρω οτι μαλλον ειναι γηινα κατασκευασματα, τεχνολογιας αιχμης (εχει διαβασει κανεις την εναλλακτικη λυση 3? ακραιο αλλά σε βαζει σε καποιες υποψιες...)
αν κανω λαθος και προκειται για εξωγηινα οχηματα, τοτε ή δεν ειναι επανδρωμενα, ή η τεχνολογια τους ειναι προχωρημενη πολυ περα απο την υπερβαση της ταχυτητας του φωτος που εμεις ονειρευομαστε
τι ερχονται να κανουν?
δεν το γνωριζω και θεωρω παραμυθια ολα τα περι απαγωγων και επαφων τριτου τυπου - τα ειπε ωραιοτατα ο OANNHSEA παραπανω
να συμπληρωσω οτι ο σπορος που τρελαινει το μηρμυγκι ειναι απο μυκητα (ναι, δεν λεει ασχετα πραγματα, ξαναδιαβαστε το ποστ του)
οι δε βασικες μορφες ζωης του πλανητη, που υπηρχαν και θα υπαρχουν, ειναι τα βακτηρια, τα φυκη και οι μυκητες - εμεις υπαρχουμε κατι λιγα λεπτα στην ιστορια της ζωης
***(Οι βιτσίοζοι γήινοι στα δεξιά παρακαλώ, στην ουρά και οι όμορφες ρωσσίδες στα αριστερά για τις σώσω εγώ...)
να σου πω αδελφε, πολλες τις βλεπω αυτες στα αριστερα, μηπως ναβαζα ενα χερακι? για να σε βοηθησω δηλαδη...

Όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες...
Krios, γιατί προσβάλω την νοημοσύνη σου; Είναι απλές σκέψεις πάνω στην βιολογία - στην βασική βιολογία. Μπορούμε και να επεκταθούμε σε αυτήν αν θέλεις. Που είναι το λάθος και που το δύσκολο ή που είναι το αδύνατο σε αυτά που ανέφερα ποιό πάνω; Όσο για τα ιερογλυφηκά που παράθεσες εκεί σηκώνει άλλη κουβέντα και ίσως ένα ακόμα κείμενο περί τεχνολογικής ικανότητας των πολιτισμών... Όσο για το ίδιο το "κείμενο" έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι και "τόσο" αληθινό - το έχουμε ξανασυζητήσει σε αυτό το φόρουμ. Έχω την πεποίθηση ότι διαβάζεις Λιακόπουλο. Πέφτω μέσα. Όσο για την φωτογραφία - ώπα για κάτσε - από την μία την τοποθετείς σαν περίτρανη απόδειξη του ερχομού των εξώγήινων στην γη και μετά από λίγη πίεση γράφεις "ας το ξεχάσουμε"; Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι λογικό...
Ostria, θα πάω λίγο πιο μακριά. Εάν ήταν καλλιέργιες ή μεταλλάξεις ανθρωπίνων ή γενικά γήινων οργανισμών δεν θα ήταν λογικό να είναι πιο κοντά σε αυτό από τα οποία πήρανε DNA και τελικά έκαναν την αντιγραφή;
Με λίγα λόγια καλύτερα δεν μπορείς να κρύψεις ένα πρόβατο μέσα σε πρόβατα για αν πάρεις στοιχεία παρά ένα λύκο μέσα σε πρόβατα. Από την άλλη γιατί ένα "ανώτερο τεχνολογικά ον" να χρειάζεται βιομποτική τεχνολογία για τις έρευνες του; Η είδηση με την σφίγγα από του Ισραηλινούς λέει πολλά - πολύ περισσότερα θα δούμε στο μέλλον. Ίσως εάν κάποιες από τις σκέψεις του Τέσλα βγουν σωστές δεν θα χρειαζόμαστε κατασκοπευτικά όργανα για χρησιμοποίηση τους στην γη...
Ο Jonniebegood από την άλλη έχει δίκιο για τα περίεργα οργανικά "διαστημόπλοια". Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι παρόμοιο και κυρίως δρούνε ανεξάρτητα πέρα από την λογική των ανθρώπων. Δεν ακούσαμε ποτέ να "προσγειώνονται" ούτε να υπάρχουν παρόμοιες κατασκευές από ανθρώπους. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να διαφωνήσω ότι μπορεί να είναι αυτοαναπαραγώμενα - όχι όμως και ενδημικά.
Μπορείς Jonnie να ανεβάσεις μερικές φωτό των εν λόγω "σκαφών" προς συζήτηση...
PREDATOR, η Ostria το γράφει καθαρά:
Προτείνω να συγκεντρώνουμε εδώ κάθε αναφορά, άποψη, links, ό,τι αφορά τα ufos.
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
http://www.youtube.com/watch?v=J8LI_-rgm-c&mode=related&search=
Εδώ υπάρχει και ένα close up ενός από τα στρογγυλά αντικείμενα που περνούν γύρω από την κεραία.
http://www.youtube.com/watch?v=OC7zw8aemlg&mode=related&search=
STS-115 SRB separation
Ασχετο αλλά πολύ εντυπωσιακό. Μου το έστειλε πριν λίγο καιρό ο sceptic και νομίζω ότι αξίζει να το δείτε.
http://www.youtube.com/watch?v=xXyFRuzcVMM&mode=related&search
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΙ
ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.
OANNHSEA ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΡΟΥΧΑ
ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ .
ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 25 ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ ΑΤΙΑ .
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.