ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ar_iaΜέλος
01/12/2008, 21:45:26

Dr Jekyll Mr Hyde
quote:

Αυτα που λες τον χαλανε.. στο λεω ως δικηγόρος του

Valium, για δοσολογία βλέπε οδηγίες.

quote:

Το πιστεύω δεν αναφερεται στο 10% αλλα στο τι θα μπορουσαμε να κανουμε με το 100% έχοντας ως δεδομένο οτι χρησιμποποιουμε μόνο το 10%
Αλλα κ παλι δεν εχει σημασια... γιατι απλα είχες αγνοια της ψευδοτητας της πληροφοριας.. τελεία.

Πάρε κι εσύ ένα.

quote:

Αυτο δεν εχει να κάνει με το τι συμβαινει αλλα με το τι πιστευει ο ανθρωπος
Οποτε δε καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο το μηνυμα.

Ε, θέλει πολύ μυαλό μάλλον, αλίμονο σε καταλαβαίνω....

trexagireve

quote:

Το ξέρουμε ότι υπαρχουν ψώνια αλλά η νεαρά που πιστεύει
ότι ασχολούνται μαζί της, αναρωτιέμαι αν καταλάβει, αν της πει
κανείς να της πει ότι
έτσι γίνεται ο διάλογος κι όχι ότι άλλο έχει ΚΑΤΆ ΝΟΥ;

Έχεις δίκιο θείε, συγνώμη, δεν θα το ξανακάνω....

Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλίθιο.....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγο Πείρας!!!!!!!

helios2012Μέλος
01/12/2008, 21:48:20
Ντόκτορ!!!

Μου λείπει ο Hyde!
Πού τον έχεις κρυμμένο τον τελευταίο καιρό?
Κάτι μου ''μυρίζει'' στον Ιεζεκηίλ!
Μπορεί να κάνω και λάθος...
Μπορεί να ''μυρίζει'' το πτώμα του Hyde!

Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κανά switch ή μας τελείωσε ο Hyde?

Άντε, ζωή σε λόγου σας!
Να ζήστε να τον θυμόσαστε!

01/12/2008, 22:24:08
quote:
Μου λείπει ο Hyde!
Πού τον έχεις κρυμμένο τον τελευταίο καιρό?
Κάτι μου ''μυρίζει'' στον Ιεζεκηίλ!
Μπορεί να κάνω και λάθος...
Μπορεί να ''μυρίζει'' το πτώμα του Hyde!

Εννοια σου.. βγαίνει στην ώρα του και αυτός..
Δεν εχει να κανει με το Ιεζεκιηλ αλλα με την ιστορια του Τζεκιλ..

Η ιδεα μου ηρθε βλέποντας την ταινία Mary Reilly(το ονομα της καθαρηστριας(τον ρολο της παίζει η Τζουλια ρομπερτς) του Γιατρου(Τζον Μαλκοβιτς).Δε χρειαζεται να μιλησω για τις ερμηνιες..
Αυτη η ταινία 1η μου εδοσε την ιδέα αυτου του ψευδονυμου.
Καθως, όπως κ εκεινος ο γιατρος,έχω κ γω απ τη μια πλευρά εχω εναν πολυ συνετό, ήσυχο και καλοκαγαθο εαυτό, απ την αλλη.. καμιά σχεση.
Συμβαλε κ το γεγονος οτι για καποια μικρη περιοδο της ζωης μου, στα πολύ νιάτα μου,(γιατι είμαι ακομη νέος ευτυχως) εκανα γκράφιτι κ αυτο πραματικα σου αλλαζει την οπτικη γωνία των πραμάτων.Οσοι εχουν κανει το ξερουνε. Μετα νιώθεις σαν να είσαι δραπετης απο φυλακη. Κυριολεκτικά. Αν εχεις γνωρισει ποτέ σου καποιο γκραφιτα ίσως εχεις προσεξει ένα "σκοταδι" στα ματια του. Η ουσία είναι οτι στο τέλος δεν αντεχεις την πιεση κ τα παρατας. Ασε που σε αναγκαζει να ερχεσαι αντιμετωπος με πολυ βρωμα.. οποτε καταλβαινεις το Χάιντ παει σε πολλα

quote:
Ε, θέλει πολύ μυαλό μάλλον, αλίμονο σε καταλαβαίνω....

Δεν καταλαβαινω τι θελει να αποδειξει. Το οτι οι ανθρωποι δεν ειναι πιστοι? Χαιρο πολυ το ξέρουμε αυτο.. πολύ μυαλό θελει??

http://www.youtube.com/watch?v=5vJuMfjiw5Y

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/12/2008 22:34:21

01/12/2008, 23:08:57
Πολύ καλό το παράδειγμα που έφερες φίλε Dr jeckyl & Mr Hude,
το θυμάμαι κι εγώ, αλλά είσαι σύγουρος ότι κάποια άτομα
μπορούν να καταλάβουν πότε ενεργεί μια θεία και λεπτή χάρις,
όταν έχουν συνηθήσει " εγώ Ταρζάν, εσύ Τζέιν,...";
Δίπλα σου θα περπατάνε ζωντανοί και δίπλα σου θα βλέπεις και νεκρούς,
αλλά ο καθείς κρίνεται ατομικά, φίλε μου... Άλλά ενδιαφέροντα εσύ,
άλλα το Κολωνάκι....
02/12/2008, 00:51:03
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Το Θαύμα αυτό τάραξε τις Αραβικές μουσουλμανικές χώρες και όλη τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε σάλο και φοβερή έκπληξη.

Παραμύθια της χαλιμάς για φτωχούς τω πνεύματι αφελείς πιστούς.

macedon

mimosaΜέλος
02/12/2008, 00:58:56
αχ ντοκτορ, με ξενυχτας.

Λοιπον ακου την δικη μου ιστορια.

Αυτο το κειμενο το εχω διαβασει εδω και καποια χρονια. Η μητερα μου και η θεια μου ειχαν παει ταξιδι στην Κρητη με το καραβι. Η θεια μου βαθεια θρησκευομενη. Η μητερα μου, αν τη ρωτησεις σε ποσες μερες αναστηθηκε ο Χριστος θα σου απαντησει με ερωτηση: "τρεις;". Δεν ασχολειται.
Στον γυρισμο, καθως περιμεναν στο λιμανι, τους πλησιασε μια γεροντισα και τους εδωσε το χαρτι με την ιστορια αυτη. Δεν συζητησαν καθολου για την ιστορια κατα τη διαρκεια του ταξιδιου.
Και οταν εφτασαν στην Αθηνα, η θεια μου εξομολογηθηκε... οτι της φανηκε παρατραβηγμενο το "σεναριο", κοινως μπουρδες, αλλα δεν ηθελε να το πει για να μην θεωρηθει αμαρτια που δεν πιστευει στο συγκεκριμενο θαυμα!!! και ξερεις ε; αμαρτια-απιστια με το θρησκευομενο μυαλο της σημαινει... θαλασσοταραχη... ναυαγιο κλπες τιμωριες των απιστων!!!

Ακου να δεις... ... (αν εξαιρεσουμε το ποσο ασχημα μπορει να επηρεασει καποιον ανθρωπο το μοντελο του θεου-τιμωρου)... ακομα και αυτη η βαθια θρησκευομενη θεωρησε το 'θαυμα' τραβηγμενο απο τα μαλλια.

Η ιστορια επρεπε να σταματησει στο θαυμα της γεννας ενος παιδιου ..θα ειχα συγκινηθει. Αλλα οτι κατεβηκε η Παναγια με ενα ασπρο συννεφο που ειχε εναν κοκκινο σταυρο επανω μπηκε στο πορτ μπαγκαζ και εραψε τον ανθρωπο...Ελεος, ουτε η βαθεια θρησκευομενη δεν το πιστευει!!!!

Τα λινκς που δινεις ειναι της ορθοδοξιας.

Edited by - mimosa on 02/12/2008 01:01:17

ar_iaΜέλος
02/12/2008, 01:11:01
Dr Jekyll Mr Hyde
quote:

“… η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά”, δείχνοντας το καρύδι του λαιμού του, “αφού μου έραψε όλο μου το σώμα πρώτα”.

Ερώτηση: Κοπτοράπτη τον πέρασε για να μην ξεφτίσει στις άκρες???

Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλίθιο.....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγο Πείρας!!!!!!!

02/12/2008, 09:32:36
quote:
Πήγαν στη Μονή, έκαναν ό,τι έπρεπε και γυρίζοντας πίσω η γυναίκα βρέθηκε έγκυος. Σε μερικούς μήνες γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι υγιέστατο και πανέμορφο, Θαύμα της Παναγίας μας.

Και γιατί να μην ήτανε ο άντρας στείρος και το παιδί να ήτανε του ταξιτζή τελικά ??? DNA test κάνανε ???

02/12/2008, 09:35:17
quote:
Έφθασε η αστυνομία, είδαν οι αστυνομικοί το αίμα στο οδόστρωμα και δίνουν διαταγή να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ. Μόλις άνοιξαν σηκώνεται και βγαίνει έξω ο Σαουδάραβας υγιής, ολοζώντανος, με αίματα βέβαια αλλά ραμμένος. “Μόλις τώρα” τους λέει “… η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά”, δείχνοντας το καρύδι του λαιμού του, “αφού μου έραψε όλο μου το σώμα πρώτα”.

Φαντάζομαι μόλις ολοκλήρωσε την σταυροβελονιά η Παναγία, θα φώναξε και το περίφημο "IT'S ALIVE !!!!

D.P.J. 10Μέλος
02/12/2008, 10:01:21
quote:

[Τότε,
Οι μεταδοτικές ασθένειες θα έπρεπε να θερίζουν τους παπάδες που κοινωνούν τόσους και τόσους πιστούς, σε ιδρύματα, σε νοσοκομεία, ..... και δεν θα έπρεπε να έχει μείνει παπάς σήμερα.

Ο δικός μας ο παπάς, δόξα τω Θεώ, μια χαρά είναι στην υγειά του και εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι μέχρι τα βαθειά του γεράματα.

Όταν ο άνθρωπος αντικαθιστά το "μετά φόβου Θεού πίστεως και αγάπης προσέλθετε" με την κοινή και πεπερασμένη ανθρώπινη λογική, είναι όντως δύσκολο να προσέλθει να κοινωνήσει.

Μα Ψηλέ μου , κατά κανόνα οι βαριά ασθενείς , όπως αυτοί με σοβαρές λοιμώξεις ΔΕΝ μετακινούνται από την κλίνη τους , ώστε να πάνε στην εκκλησία να περιμένουν "για μεταλαβιά" .
Σου ξαναθέτω ωστόσο το ερώτημα : Εσύ το παιδί σου θα το άφηνες να κοινωνήσει πίσω ακριβώς από κάποιον με μηνιγκίτιδα , AIDS , χολέρα επαφιέμενος στο κατ΄ επανάληψη θαύμα της ανοσίας των κοινωνούντων ;;;
Υ.Γ. Εύχομαι ο παπάς σας να είναι γερός πάντα ο άνθρωπος .