- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
έγκριτοι οικονομολόγοι συζητ ε σφάζονται με απόλυτη σοβαρότητα για το ποιος πταίει και αλληλοεκτοξεύσουν κατηγορίες
quote:Μην κάνεις τον χαζό...
Σε τί πράγμα θες επιχειρήματα, αχώνευτε? Περί της καταγωγής του Παπαδημητρίου και της σημασίας της στην αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία? Πάμε καλά?
Γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ Ιουδαίων και Ελληνων;;;

Edited by - Αίολος on 30/06/2015 15:50:57
quote:Φτύσε τ' αρxιδια σου εσύ ρε παπάρα...
Έχω ξελυγωθεί στα γέλια και μαζί μου και οι εβραιοιέγκριτοι οικονομολόγοι συζητ ε σφάζονται με απόλυτη σοβαρότητα για το ποιος πταίει και αλληλοεκτοξεύσουν κατηγορίες

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Μην ξεχνάς, ότι, δεν είμαι χαζογκόμενα...

Πάντως, αυτό με τη χαζογκόμενα, να το ψάξεις. Γνώμη μου βέβαια, αλλά βλέπω πως το χρησιμοποιείς πολύ συχνά...
quote:quote:Φτύσε τ' αρxιδια σου εσύ ρε παπάρα...
Έχω ξελυγωθεί στα γέλια και μαζί μου και οι εβραιοιέγκριτοι οικονομολόγοι συζητ ε σφάζονται με απόλυτη σοβαρότητα για το ποιος πταίει και αλληλοεκτοξεύσουν κατηγορίες
Ίσα ρε γαιδουρουκεφαλε υπερ-έλληνα
quote:Εξακολουθώ να μην βλέπω επιχειρήματα...
ου είπα. Το ψάχνω δάσκαλε. Μου έβαλες και δύσκολα.Πάντως, αυτό με τη χαζογκόμενα, να το ψάξεις. Γνώμη μου βέβαια, αλλά βλέπω πως το χρησιμοποιείς πολύ συχνά...
Αρχίζεις και ομοιάζεις με τον φελλό, το σκυλόσοφο τίποτα...

quote:
Πληθαίνουν τα θετικά μηνύματα από το εξωτερικό : "Το ότι η Ελλάδα δεν θα πληρώσει σήμερα τη δόση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν σημαίνει πως η χώρα ολισθαίνει αυτόματα σε μία άμεση χρεοκοπία", δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ πριν την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Βιέννη
Επειδή μας αγαπάνε....

quote:quote:Εξακολουθώ να μην βλέπω επιχειρήματα...
ου είπα. Το ψάχνω δάσκαλε. Μου έβαλες και δύσκολα.Πάντως, αυτό με τη χαζογκόμενα, να το ψάξεις. Γνώμη μου βέβαια, αλλά βλέπω πως το χρησιμοποιείς πολύ συχνά...

quote:quote:Εξακολουθώ να μην βλέπω επιχειρήματα...

Αν έχεις προβλήματα φυλετικά, λυπάμαι, αλλά δεν αφορούν στη δική μου προβληματική. Αν έχεις προβλήματα ταυτότητας, συμπάσχω, αλλά θα πρέπει να τα λύσεις μόνος σου. Ως χαζογκόμενα ή σοβαρογκόμενα. Δικό σου θέμα.
quote:Εθνος ηλιθίων φίλε μου!
Και κυρίως αμόρφωτοι. Το σύνθημα σήμερα που κυριαρχεί ΄σημερα είναι το "καλά είναι και τα 300 ευρώ". Κατάντια.

quote:
Heretic Ελληνικά διαβάζουμε όλοι...
Αύτο ήταν το πιο αναλυτικό βιογραφικό που βρήκα, ασχέτως γλώσσας
quote:Κραυγές χωρίς επιχειρήματα.
Τί επιχειρήματα θέλεις αχώνευτε? Περί των διαφορών μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών, περί των διαφορών μεταξύ Ελλήνων και Ιουδαίων, περί του γιατί συνεχώς πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με τέτοιες ερωτήσεις, περί του αν είσαι χαζογκόμενα?Αν έχεις προβλήματα φυλετικά, λυπάμαι, αλλά δεν αφορούν στη δική μου προβληματική. Αν έχεις προβλήματα ταυτότητας, συμπάσχω, αλλά θα πρέπει να τα λύσεις μόνος σου. Ως χαζογκόμενα ή σοβαρογκόμενα. Δικό σου θέμα.
Δεν θα σου καθόμουν με τίποτα.
Είσαι Κούφιος!

quote:
Γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ Ιουδαίων και Ελληνων;;;
Πόσο πίσω θες να το πάμε Αίολε; Στην Πελλοπόνησο όταν τα νησάκια ήταν ενωμένα προς Κρήτη και τα περπάταγες; Και για τους Ισπανούς έχεις στο νου σου τις εκδρομές του Ηρακλή μήπως;
Ή μήπως εννοείς διαφορά σε νοοτροπία, σε αξίες, σε σχέδιο κατασκευής; Όρισε τα σύνορα του ερωτήματος.
Γιατί όσον αφορά σαν άνθρωποι, καμία. Δυο πόδια, δύο χέρια, δυο μάτια.
Ασε που ο ο Νιγηριανός που θα γεννηθεί στην Ελλάδα, είναι πιο Ελληνας από τον Ελληνα που θα γεννηθεί Αμερική. Η επανάσταση του 21 είναι ένα καλό πάτημα για το επιχείρημα μου από μόνη της.
Τι ακριβώς όμως ψάχνουμε;
Αν η ερώτηση είναι μεταξύ νοοτροπίας του ενός και του αλλουνού συζητιέται. Αν είναι για αρίους και πράσινα άλογα, είναι χαζοερώτηση.
Edited by - Italos on 30/06/2015 16:29:42