- ---Kάτι σαν ημερολόγιο.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
κι αν αντί για φουντούκι ήταν βανίλια?
ο ποιητής λέει "χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο που κοιτάνε"....
στην ικανότητα αλλαγής οπτικής βρίσκεται όλο το νόημα που διαμορφώνει "επαναστάσεις"...
το ερώτημα που με καίει εμένα είναι το εξής :
σε ποιο νούμερο σαλιαρίσματος/σαχλαμαρίσματος κερδίζει κανείς μία επίσκεψη στον ψυχίατρο ως δείγμα δωρεάν????
τι είναι αυτή η αγάπη που παθαίνει υστερίες και βάλει κατά δικαίων και αδίκων και μετά (την ακριβώς επομένη) καίει όλα
τα πίξελ του εγκεφάλου? (ομού δε και τις φλάτζες) ....
έτερο ερώτημα:
πως ορίζουμε την ποίηση?
ο Λασκαράτος ήταν λιγότερο ποιητής από τον Ελύτη?
ε?
ε?
ε?
και στην τελική,
εγώ πότε θα γίνω μάνα? ![]()
![]()
![]()
Galadriel

bitch and bites
Αν σας πω, πως είμαι ανάδοχος παιδιού στην act!onaid Ελλάς, μήπως υπάρχει καμιά περιπτωσούλα να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό μου
Ρωτάω δηλ. ο έρμος αφ' ενός γιατί βαρέθηκα τον κλεφτοπόλεμο, αφ' ετέρου γιατί σας βλέπω και πολύ ευαίσθητα μωρουλίνια στην πολιτική του κράχτη και των βραβείων.
Τι το λες κυρά μου ? Α?
Deva Parinito
Edited by - 7thThief on 07/11/2005 16:43:25
quote:
Τι το λες κυρά μου ? Α?
θα 'ναι και η πρώτη φορά που ακούω αυτή την έκφραση με την κυριολεκτική της σημασία...!
και σπεύδω να απαντήσω :
και τι σε νοιάζει εσένα τι λέω και τι δεν λέω? Ah?
G.

bitch and bites
|
|
|
λες να 'ναι deja-vu?
|
|
|
|
λες να 'ναι deva-vu?
quote:
morgana-οδυσσέας...
Ναι, έχεις δίκιο. Fata morgana, φάτα!
Ποιο από τα άλλα δύο προτιμάς εσύ ντάρλιγκ ![]()
Deva
Edited by - 7thThief on 07/11/2005 17:51:29
Τι θα 'ταν οι κλειδαρότρυπες χωρίς ηδονοβλεψίες? αυτοί όλοι που κόπτωνται για όλα τελικά κάνουν ιδιαίτερο "χάζι"
αυτά που τους "κόβουν" στις εξετάσεις...
έλα μου έλα μου... είναι ακίνδυνη κι η τρέλλα μου....!
ώπα!

bitch and bites
δεν το πιάνουν όλοι...
κατά τ'άλλα...
κάι, κάι, κάι...
--με "τάπωσες"/
Βεβαίως! δίκιο έχετε!
επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω...
*κ τι θα'ταν οι ηδονοβλεψίες χωρίς τους επιδειξίες?
τι άλλο, τι άλλο...
α! ναι! ποιός κόπτεται μανδάμ?
μουά πάντως όχι...
Να κόπτεται.. 1 άτομο..
κ πολύ θα σου πω...
όλος αυτός ο οίστρος
για μια prive παράσταση?
ποιος χ....κε ποιος θα ταπώσει ποιον?
αυτό είναι το νόημα?
Δράση και Αντίδραση, αυτό είναι όλο....
και στο μεταξύ βέβαια... ισχύει και το περίφημο δικό μου
"δικό μου είναι το θέμα, άμα θέλω του βάζω φωτιά και το καίω"
ωραία... πάει κι αυτό...
οι σφουγγαρίστρες όμως είναι μόνο για μέλια που υπονοούνται
τα εμφανή βλέπω δεν μας αφορούν...
ρατσισμός? μπααα....
το κλασσικό, "εμείς και οι άλλοι"
G.

bitch and bites
Μη μου τους κύκλους τάρανδε!
Φιλικά,
Deva Parinito
quote:τι εννοείτε ακριβώς? άντε πάλι,τι??
άντε πάλι!
quote:όχι, αγαπητή, αυτό καταλάβατε εσείς?
ποιος χ....κε ποιος θα ταπώσει ποιον?
αυτό είναι το νόημα?
χιουμοριστικό ήταν... σας "παραδόθηκε" το χιούμορ/ή να ξαναπροσπαθήσω την επόμενη βδομάδα?
quote:για κάντο μου λιανά αυτό/γιατί είμαι κ λίγο γκάου ώρες-ώρες.... Επειδή σχολιάζω τα γραφόμενα? Εσείς δεν το κάνατε? Σας έγινε καμοία "παρατήρηση"? Γιατί κάνετε εσείς τότε?
Δράση και Αντίδραση, αυτό είναι όλο....
και στο μεταξύ βέβαια... ισχύει και το περίφημο δικό μου
"δικό μου είναι το θέμα, άμα θέλω του βάζω φωτιά και το καίω"
quote:
ωραία... πάει κι αυτό...οι σφουγγαρίστρες όμως είναι μόνο για μέλια που υπονοούνται
τα εμφανή βλέπω δεν μας αφορούν...
Βρε, τι μπόι έχεις ρίξει, μπέμπα, μπέμπα
Λες και σ'έχουνε τραβήξει
σε μέρες έγινες διπλή!
quote:Ε, να υπάρχω κ γω για να ισχύουν τα περί "σταυρώματος"---εσύ κ ο Μελισσανίδης!
ρατσισμός? μπααα....το κλασσικό, "εμείς και οι άλλοι"
τέλεψα με την μανδάμ... ο μουσιού τι λέει??
quote:
Ρε συ Valnta, μήπως γουστάρεις το μουλαντάρα μου ? Άμα δεν "κόπτεσαι" δηλ. τότε τι απάντας τζογούλα μου ? Ξέρεις τι είναι να έχεις δυο χεράκια να σου φτιάχνουν φρέσκο καφέ κάθε πρωϊ ? Ε, κάτι θα ξέρεις, δεν μπορεί. Άσε μας λοιπόν στο ντέρτι μας.
Μη μου τους κύκλους τάρανδε!
μάλιστα... μου απαγορεύετε να γράφω κύριε μου?
κ αν γράφω αυτό σημαίνει ότι "γουστάρω το μουλαντάρα" σας?
όχι dear/ούτε το μουλαντάρα//ούτε κ το μουλάρα....
***γκασπ! ο συνειρμός ήταν αναπόφευκτος!!
Θα σας παρακαλέσω να μη μου ξαναγίνουν συστάσεις για το ΑΝ θα πρέπει να γράφω εδώ μέσα ή όχι.// για το ΤΙ γράφω βεβαίως κ μπορείτε να σχολιάσετε/Το ΑΝ όμως, δεν το διαπραγματεύομαι....
G. ειδικά αυτό δεν το περίμενα από σένα...
δεδομένου κ του "προβλήματος" που είχες η ίδια...
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ FORUM ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΑΛΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ , ΟΠΩΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΕ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ???
ΕΕΕΕΕΕ, ΠΑΙΔΙΑ.... ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ..... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ... ΕΔΩ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.... ΕΔΩ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΚΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ....
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ???
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ , ΤΕΚΙΛΕΣ, ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ GROM, POY EINAI ETOIMOI NA ME ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΕ...
ΣΌΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ... ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ , ΤΗΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΑΛΟΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....
ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ...
ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΕ???? ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΟΙ????? ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ ???
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ , ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ....
ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ 5-10 ΑΚΟΜΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ . ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...
ΣΥΝΤΟΦΕ GROM ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΡΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ , ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ.
Α!!!! ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΟΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΜΟΥ...
ΕΝΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
dryos_pesousis
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
Κάτι τέτοια λέτε και με αναγκάζεται να ξαναγράφω.....
Και για αυτά ξαναγύρισα στο εσωτερικα.
Χρειάζομαι το γέλιο.
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=883
Βλέπεις οταν τυφλωθεί ο ανθρωπος οι επιθέσεις του ειναι ανεξελεχτες.Αpλά επιτίθεται σε όποιον βρεί επειδή έτσι έμαθε.
Αkου εκεί ισραήλ lllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
PAO UBER ALLES
GATE 13
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑ
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ 13
PAO UBER ALLES
GATE 13
PAO UBER ALLES
GATE 13
quote:
Απο τη μια πιστεύετε σε 12 θεούς με αρχηγό τον "μαμήκουλα"(για να μην το πω αλλιώς)τον Δία
Άξιο απορίας είναι όταν επικαλείστε τον σεβασμό του συνομιλητή σας για τα πιστεύω σας.
Φταίω εγώ αν σου πώ για τον χριστούλη σου τώρα;

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)
Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών