ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Silverwolf30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/03/2003, 11:51:55
ΑΝΤΩΝΙΕ…

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που πιστεύεις….δεν έκανε ποτέ καμία διάκριση…Εσύ γιατί κανείς?

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ που αγαπώ…έλεγε πως αν κοιτάξεις τους ανθρώπους…δεν θα βρεις κάποιον απόλυτα κακό και απόλυτα καλό.

Μου φαίνεται πως οι περισσότεροι δεν βλέπουμε την ΤΡΑΜΠΑΛΑ της ΖΩΗΣ….μα όταν είμαστε ΕΜΕΙΣ ΨΥΛΑ….λέμε ΒΛΕΠΩ…

Όταν πάνε οι ΑΛΛΟΙ….λένε και αυτοί…ΒΛΕΠΩ!

Θα σου πω κάτι... χωρίς ΝΤΡΟΠΗ! Ο καλλίτερος μου ΦΙΛΟΣ και ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ μου, οταν ημουν μαθητης….ήταν σαν τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ!

Εγώ έτρεχα... μαθητής στο πολυτεχνείο….Και το βράδυ μιλάγαμε μαζί για γυναίκες... και ψιλούς στόχους!

Αλήθεια έχεις την εντύπωση πως θα διορθώσεις εσύ και οποιος… τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ?

Παιδία, μην υποτιμάτε κανένα….Τον κάνετε χειρότερο…Συζητάτε ήσυχα….και να κρατήστε ότι θεωρείται σωστό…ότι φτάνει στην καρδιά σας!

Υπάρχει κάπου κοινή μουσική για τον ΑΝΘΡΩΠΟ…

Μην πιάνεται τα άκρα!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 02/03/2003 12:07:15

konoskΜέλος
02/03/2003, 12:03:09
Καλά ε, είστε άπαιχτοι. Λοιπόν σήμερα είδα στο Δαυλό το εξής εκπληκτικό. Η ιαπωνική γλώσσα είναι ελληνική διάλεκτος. Σιγά μη με αποστομώσεις φίλε μου Ιάσονα. Αν οι πηγές σου είναι ο Δαυλός και παρόμοιες απόψεις μόνο να με αποστομώσεις δεν μπορείς. Αν επίσης μου παραθέσεις εδάφια που θα με αποστομώσουν, τότε έχασες. Το θέμα δεν το αγγίζω γιατί δε με ενδιαφέρουν οι οποιεσδήποτε εκφρασμένες ή υποθετικά εκφρασμένες απόψεις κατακτητών που διεκδικούν καταγωγή από τους λαούς που κατάκτησαν. Το ίδιο έκαναν και στην πορεία οι Ρωμαίοι. Το ίδιο και οι Γερμανοί. Μάλιστα οι Ρωμαίοι το πήγαν και λίγο παραπέρα. Διεκδίκησαν και θεϊκή καταγωγή για τους αυτοκράτορές τους. Είτε το θέλετε είτε όχι η Ελλάδα ως τόπος κατακτήθηκε απανωτά από πολλούς λαούς και φύλα. Αυτά τα φύλα αποτέλεσαν πολιτισμική συνέχεια των προηγούμενων. Βέβαια μέχρι να ανακάμψουν πολιτισμικά φάγαμε στη μάπα και μερικούς σκοτεινούς αιώνες σε διάφορες εποχές της ιστορίας μας. Στην πορεία όλες αυτές οι αλλεπάλληλες κατακτήσεις διαμόρφωσαν μια κοινή γενιά Ελλήνων με αρκετές ώστόσο γενετικές διαφορές μεταξύ τους. Είτε σας αρέσει είτε όχι! Όσο για μεγάλους πολιτισμούς, σκύψε για λίγο πάνω από τον ινδικό πολιτισμό, σκύψε πάνω από τον αιγυπτιακό πολιτισμό και τα ξανασυζητάμε. Α και πάνω από όλα μελετήστε τη διαθέσιμη ελληνική γραμματεία σοβαρά και μην αραδιάζετε ό,τι σταχυολογείτε από δω και απο εκεί. Φίλε μου δεν έχω απλώς την ικανότητα, έχω τη δυνατότητα να διαβάζω την ελληνική γραμματεία από τα πρωτότυπα και όχι από μεταφράσεις. Όσο για την αρχαιότητα του ελληνικού αλφάβητου έχεις δίκιο, αλλά θα χρειαστεί καιρός μέχρι να το δεχτεί αυτό η επιστημονική κοινότητα, που πρέπει να αλλάξει τις θεωρίες της. Και για να αλλαχθούν οι θεωρίες της θα πρέπει να σταματήσουν οι χρηματοδοτήσεις σε κάποιους επιστήμονες που κινούνται με βάση αυτό που θέλουν να πετύχουν οι χρηματοδότες τους. Δείγμα και πραγματικό εύρημα της ύπαρξης πεντακάθαρου ελληνικού αλφάβητου σε άγνωστη γλώσσα θα βρεις στο μουσείο της Σαμοθράκης. Όσο για τη δουλεία καιρός είναι Ίάσονα να ξεσκονίσεις λίγο τα Πολιτικά του Αριστοτέλη και να μην απαντάς με εκφράσεις τύπου μάγκες ή μαλάκες, αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Θα σου δώσουν αρκετές απαντήσεις, αν βέβαια μπορείς να τα διαβάσεις αντικειμενικά, στα ερωτήματά σου για τις αντιλήψεις των αρχαίων Ελλήνων περί της δουλείας. Α και κάτι άλλο. Μην τα κρίνεις με τη σύγχρονη ηθική υποκριτική θεώρηση, γιατί ο θεσμός της δουλείας ποτέ δε σταμάτησε. Κρίνε τα από την άποψη του Ελληνοκεντρισμού. Όσο για την άποψη του ότι πέρναγαν καλά στην Ελλάδα οι δούλοι, κάνε και καμιά επίσκεψη στο Λαύριο. Προσπάθησε να χωθείς μέσα στις στοές των αρχαίων μεταλλείων και τα ξανασυζητάμε.
Όσο για την ερώτηση του Παρμενίωνα αν γνωρίζω τι σημαίνει εθνικισμός και βέβαια γνωρίζω και από μέσα και απέξω. Μάλιστα τον γνωρίζω σε πολύ περισσότερες αποχρώσεις απ ό,τι πιστεύεις φίλε μου. Απλά δεν πιστεύω ότι είναι βιώσιμη θεώρηση της ζωής και ότι δεν κρύβεται εκεί το μέλλον της ελληνικής φυλής ούτε το καινούργιο μήνυμα που έχει να δώσει στην ανθρωπότητα η Ελλάδα ως σύγχρονος πολιτισμός.
Α και κάτι άλλο. Το ότι ασχολείστε ή χρησιμοποιείτε με τον ελληνικό πολιτισμό για να προωθήσετε τις πολιτικές σας ιδέες είναι ανάρμοστο κύριοι. Αφήστε τον στην ησυχία του. Δε χρειάζεται τις αναλύσεις σας

Ο Δικαιόπολις μαγειρεύει...αλλά ποιος σκότωσε τον Όμηρο τελικά;

02/03/2003, 12:17:41

Svistike proigoumeno mynhma...

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 03/03/2003 01:39:25

02/03/2003, 12:29:49

Svistike proigoumeno mynhma...

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 03/03/2003 01:39:54

thothΙδρυτικό Μέλος
02/03/2003, 13:22:58
O Αντώνιος είπε:

quote:
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ : ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ) ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Ο SERPENT PAN ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ;;;;

Τι ειρωνία; Όποιος σκουντουφλάει στα όρια της ανεκτικότητας και περνάει στην χώρα του θυμού θα πρέπει να κατηγορήσει τους... Συντονιστές ή τους Διαχειριστές του forum.

Γιατί Αντώνιε θέλεις να κλειδώσουμε το topic; Επικαλείσαι και τον Seprent Pan !!! Αν είχαμε ακούσει εκείνον πριν από καιρό θα έπρεπε να σε διαγράψουμε ή να μην σου δώσουμε χώρο γιατί είσαι ένας Εβραικοχριστιανικός κίνδυνος για την Ελλάδα μας.

Πόσο εύκολα ξεχνάμε; Πόσο εύκολα δείχνουμε τα νύχια μας όταν αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε; ΄

Κρίμα. Εγώ περίμενα μια πιο χριστιανική στάση. "Οι νεκροί ας θάψουν τους νεκρούς τους και οι ζωντανοί ας με ακολουθήσουν"

Δεν πειράζει. Δεν θα δικαιολογηθώ. Νομίζω ότι το μέλος "Πλάτωνας" είπε αυτά που σκέπτομαι και μας υπενθύμισε τα αυτονόητα.

Αν κάποιος πιστεύει στην αθανασία της ψυχής και την μη πραγματική ύπαρξη του κακού ως μια σκιά του Αγαθού (όπως θα μας υπενθύμιζε ο Πλάτωνας ή ο Πλωτίνος) τότε δεν φοβάται τον διάλογο και δεν πιστεύει ότι μπορεί να "μολυνθεί"

Ευχαριστώ και τον konosk για την αξιόλογη και πολιτισμένη του συμμετοχή.

Νομίζω ότι ο διάλογος δίνει πολύ περισσότερα από ότι... παίρνει και πολύς κόσμος που φλερτάρει με τον εσωτερισμό αλλά και με τον εθνικισμό και νομίζει ότι αυτά τα δύο μπορούν να "παντρευτούν" θα βοηθηθεί στις επιλογές του. Ο φόβος, η συγκάλυψη και η "δαιμονοποίηση" ενισχύουν πάντα τον ζωώδη μας εαυτό και όχι την Αλήθεια.

Πάντως αν είναι να συνεχίσουμε την συζήτηση (;!;) ας αποφύγουμε την χυδαιότητα. Τι λέτε;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

02/03/2003, 14:01:34
[Πόσο εύκολα ξεχνάμε; Πόσο εύκολα δείχνουμε τα νύχια μας όταν αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε;]
TO AYTO...

'manava seva, madhava seva'

02/03/2003, 14:36:11
ANTONIOS1997

Την μπόχα θα τη βρείς μέσα στο Σύστημα στο οποίο ζείς και το απολαμβάνεις , απ' ότι φαίνεται! Εκεί θα βρείς τη διαστροφή και τους ομαδικούς τάφους σωμάτων και πνευμάτων! Η προσκόλλησή σου σε κλισέ ύβρεων, μαρτυρεί εκπληκτική μωρία.

Εγώ είμαι ο "κακός" φασίστας - και λέω ότι αποτελούμε την μοναδική πραγματική αντίσταση στο Σύστημα της Παγκόσμιας Τάξης. Διότι οι δήθεν αντίπαλοι της Παγκοσμιοποίησης της καρναβαλίστικης αριστεράς ουσιαστικά λένε: " Καλή η παγκοσμιοποίηση , αλλά όχι μ' αυτά τα μέσα"!!! Ομοίως και οι άλλοι αντιστρατευόμενοι "οικολόγοι" της συμφοράς, που στρέφονται ενάντια στην εβραιο - φιλελεύθερη Νέα Τάξη, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι "κάτι κάνουν κάποιοι". Ενώ η αντιφυσική καρδιά του Συστήματος παραμένει άθικτη. Γι' αυτό και τους ανέχονται...ευχαρίστως!!! Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με μας τους "κακούς φασίστες". Το Σύστημα τόσο μας φοβάται, ώστε τρέμει εμφανώς και από την απλή παρουσία μας! Και μή πούνε κάποιοι ότι το κάμει από... ανθρωπισμό! Αφού το Σύστημα το ίδιο είναι απάνθρωπο και το βλέπουμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων! Άλλοι είναι οι λόγοι...

Διότι η Αλήθεια διαλύει το Ψεύδος και τη Φαυλότητα. Και το νοιώθουν και οι ίδιοι! Οι ψοφοδεείς Κροίσοι του Συστήματος επιβιώνουν μετά βίας - το τυραννικό τέρας με το σατανικό μυαλό και την γηρασμένη εβραϊκή καρδιά, πνέει τα λοίσθια και το αισθάνεται... Γι' αυτό βιάζεται - σπεύδει να τα παίξει "όλα για όλα" - δεν έχει προοπτική χρόνου. Το ίδιο όμως ισχύει και για τη φύλή μας.

Θα συνεχίσουν οι "δημοκράτες" και οι "αριστεριστές" να λένε ότι οι Εθνικιστές είναι βρυκόλακες και κτήνη - μόνο και μόνο επειδή δεν υποκύψαμε σε παραισθησιογόνες εκστατικές ομφαλοσκοπήσεις μιας γλυκανάλατης, αναιμικής, ημιμαθούς, άκαπνης και "ακίνδυνης" αστικής "αρχαιοφιλίας" και επειδή πιστεύουμε στις Ιστορικές Μορφές της Φυλής μας και στην Αξία του Αίματός μας. Και φυσικά ενσαρκώνουμε τον φυσικό πόλο αντιπαράθεσης προς την επιβαλλόμενη υποκουλτούρα του εκφυλισμού και της αποχαύνωσης.

Σήμερα στην Ευρώπη, μπορεί να είσαι ό,τι θέλεις, κιναιδος (gay τους λένε τώρα - ο λαός τους λέει κάπως αλλιώς...), έμπορος ναρκωτικών, τρομοκράτης - αριστερός - "αγωνιστής"(!!!), δουλέμπορος, μαστροπός, κλπ, εκτός από εθνικιστής! Και είναι αστείο όταν στις Ευρωπαϊκες Πατρίδες, αποστερούν στους εθνικιστές το δικαίωμα που υποκριτικά ζητούν για τον εαυτό τους: την ελευθερία της έκφρασης! Είναι λογικό. Διότι μόνο η έκφραση ελεύθερων ανδρών απείλεί την καθολική συμμορφωτική Δουλεία.

Φυσικά ο ANTONIOS1997 και άλλοι θα ειρωνευτούν και πάλι... "Μα για ποιό πράγμα πολεμάτε εσείς οι "κακοί", θα ρωτήσουν...

FÜR DEN KOMMENDMEN MAN !

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 02/03/2003 14:42:20

WolffacedΜέλος
02/03/2003, 16:06:04
Συμφωνούμε μαζί σου Παρμενίων ότι το σύστημα είναι σάπιο. Είδες κανέναν από εμάς να λέμε ότι όλα είναι μια χαρά. Πες μας λοιπόν τι προτείνεις. Όσο για το ότι οι μαύροι έχουν πιο μικρό εγκέφαλο δεν ξέρω, υπάρχει όμως μια φήμη ότι έχουν κάτι άλλο μεγαλύτερο από εμάς τους λευκούς, αυτό όμως δεν σε συμφέρει να το θίξεις.

indigo_boyΜέλος
02/03/2003, 16:07:24
quote:
ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
ΠΑΡΑΛΑΓΜΕΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ
ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ............

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Συμβολικώς, θα μπορούσα να συνοψίσω: ή Πατρίς ή Πάτρα (με το καρναβάλι της των αηδιαστικώς λικνιζομένων, δίκην χανούμισας των πασάδων ή πόρνης της λατινο-αμερικής...)!
--------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΟΥ
ΕΛΕΓΕΣ ΕΛΛΑΣ-ΠΑΤΡΙΣ-ΕΒΡΑΙΟΙ..........

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΛΑΘΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.....

ΦΙΛΕ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΤΟΣΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ................ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ.........

02/03/2003, 16:10:50
Άντε πάμε πάλι ………..

Σκιές του Φεγγαριού ……. Έχεις σκεφτεί ότι οι Μαύροι της Αφρικής δεν έχουν την ανάγκη να φάνε με πιρούνια γιατί ζουν στη φύση και όχι σε πόλεις γιατί έχουν ενα τελείως διαφορετικό πολιτισμό απ αυτόν που έχουμε εμείς ;
Αυτοί ξέρουν άλλα φάρμακα απ αυτά που ξέρουμε εμείς και είναι ΦΥΣΙΚΑ εμείς ξέρουμε τα ΧΗΜΙΚΑ ποιος είναι ανώτερος αυτός που γνωρίζει τη φύση ή αυτός που ξέρει την επιστήμη και την ντομάτα τη φτιάχνει από σκόνη και χι από σπόρο ;;;;;;;
Νομίζω σου έδωσα μια απάντηση του Πιστεύω μου φίλε .

Φίλε Αντώνιε 1997 …….. κάποτε ένας γιατρός έβγαινε καθημερινός από το σπίτι του και συναντούσε τον σκουπιδιάρη ο οποίος του έλεγε «καλημέρα γιατρέ μου» ο γιατρός κουνούσε το κεφάλι και μόρφαζε απεχθώς προς τον σκουπιδιάρη που ήταν ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ .
Ένα χιονισμένο πρωινό βγαίνοντας ο Γιατρός από το σπίτι του πάτησε στον ηλίθιο πάγο που υπήρχε μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του χωρίς να έχει πάρει την άδεια του εξόχου αυτού ανθρώπου και έπεσε !
Ο σκουπιδιάρης προσέτρεξε σε βοήθεια του ανήμπορου να σηκωθεί ανώτερου γιατρού επειδή ο πάγος συνέχιζε να γλιστράει ( μην αναγνωρίζοντας ο ηλίθιος πάγος την ανωτερότητα του γιατρού ) και προτείνοντας του το χέρι τον σήκωσε !
Ο ανώτερος γιατρός κοίταξε τον κατώτερο σκουπιδιάρη και με ένα πλατύ χαμόγελο του είπε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ και τον κάλεσε το απόγευμα να τον κεράσει ένα αναψυκτικό . [;-)]

Παρμενίων και Ιάσων ……. ΠΩΣ ΛΕΓΌΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ , ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ( όχι δεν ήταν ο Ίκαρος ) κλπ ;;;;;;;;;;;;
Ανώτερος είναι ΜΟΝΟ αυτός που ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και όχι τους ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ . Γιατί αυτός που έφτιαξε τον κόσμο έφτιαξε και τη ΦΥΣΗ και η φύση είναι ανώτερη από τον ηλίθιο άνθρωπο και με μια απλή επίδειξη της ανωτερότητας της η φύση μπορεί να καταστρέψει και τον άνθρωπο και όσα έχει φτιάξει ακόμα και τους ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ( σκουριάζουν από την υγρασία της βροχής δεν ξέρω από του φτυσίματος τι κάνουν ).

Φίλε Κέλσο …….. όχι δε μπορείς μόνο εσύ να δέχεσαι τα πυρά και τις ύβρεις γιατί είσαι συντονιστής υπάρχουν και κάποιες άλλες φωνές που υποστηρίζουν αυτά που λες κι εσύ και αυτές έχουν το δικαίωμα να φωνάξουν μαζί σου .

Είχα πει και λέω ……. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ( λόγο γλώσσας ) ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΠΤΑ .
ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Apostolos