ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βοήθεια σε εργασία σχετική με το Διαδίκτυο - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Βοήθεια σε εργασία σχετική με το Διαδίκτυο - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

cu20035 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
cu2003Νέο Μέλος
09/11/2003, 12:42:04
1Meleti internet site mias mikromesaias etairias.se auto to skelos tis ergasias tha prepei na anazitithoyn iparxonta paradeigmata tetoion topothesion,kata protimisi ellinikon etairion.ta parapano paradeigmata na analithoun simfona me tis methodologies kai na axiologithoun.telos tha prepei na katagrathei mia proteinomeni methodologia gia tin ilopoiisi enos tetoiou site(maximum…30selides)
2.ilopoiisi-tropopoiisi internet site.praktiki efarmogi tis methodologias pou anaptixthike sto proigoumeno meros

George_13Μέλος
09/11/2003, 13:08:22
Δηλαδη θες να σου πουμε καποια site Ελληνικων μικρομεσαιων εταριων και πως των τροπο δημιουργιας τους. Γινεσαι πιο σαφης.Μπορω να σου προτεινω το site της "CYCLON HELLAS" που ειναι μια μικρομεσαια ελληνικη εταιρια. Για τα αλλα δωσε καποια καλυτερη εξηγηση για να καταλαβω και εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι.

WHO DARES... WINS!

09/11/2003, 14:00:34
καλημέρα φίλε cu2003 και καλώς ήρθες στο ESOTERICA.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω στα μηνύματά σου να χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα κι όχι τα greeklish! Σε περίπτωση βέβαια που υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, θα βοηθούσε ίσως να ανατρέξεις στα:

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA

Σχετικά με το θέμα τώρα, που έχεις ανοίξει στο φόρουμ αυτό: Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς, και δεν είμαι επίσης σίγουρη αν αυτό που ζητάς έχει κάποια σχέση με το ESOTERICA, αντικείμενο του οποίου είναι:

(μεταφέρω από Το "Μήνυμα" της Ομάδας
του ESOTERICA.gr

quote:
Καλωσήλθατε στο ESOTERICA.gr, την Πύλη στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση. Τα Μυστήρια του κόσμου που μας περιβάλλει και τα Μυστήρια του εσωτερικού μας κόσμου αποτελούν τα αντικείμενα μελέτης του ESOTERICA.gr.

Το ESOTERICA.gr φιλοδοξεί να είναι ένας χώρος που θα προσφέρει στους Έλληνες ερευνητές του Μυστηρίου μία όσο το δυνατόν σοβαρή, έγκυρη και υπεύθυνη βοήθεια στην πορεία τους. Απευθύνεται σ'αυτούς που είναι νέοι σ'αυτόν το δρόμο αλλά και σε όσους έχουν ήδη διανύσει κάποιο τμήμα του. Ευελπιστεί ακόμη να γίνει ένας τόπος συζήτησης και φιλοξενίας απόψεων, ακόμη και δημιουργικής αντιπαράθεσης γύρω από τα θέματα ενδιαφέροντός του.

Εις αναμονή λοιπόν, κάποιων διευκρινίσεων...

αυτή...που τα κατάφερε!

09/11/2003, 16:01:24
Πρόγραμμα "Δικτυωθείτε"

18.194 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν, μέχρι σήμερα, συμμετάσχει στο πρόγραμμα αυτό. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές έχει φτιάξει και site με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος!

Νομίζω πως είναι η ιδανική πηγή πληροφοριών. Έχει και λίστα με Links για δικτυακούς τόπους τέτοιων επιχειρήσεων.

Πέρα από αυτό, καθώς κι εγώ έχω κάποια περιέργεια: ποιά η σκοπιμότητα αυτού του θέματος; Μία απάντηση σύντομα παρακαλώ (και φυσικά με ελληνικούς χαρακτήρες )

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

10/11/2003, 15:06:48
Απάντηση δεν λάβαμε...
Το θέμα κλειδώνεται.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα