- γιατι να καπνιζει καποιος? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ξεχασες... κιτρινισμα δαχτυλων-δοντιων, γηρανση κ.α.
NOVUS ORDO SECLORUM

geostatΜέλος
την υγεια μου να'χω να καπνιζω!
quote:
''εσυ'' να καπνιζεις και να αρρωσταινεις... γιατι ομως να αρρωστησω και εγω ''μαζι σου''?

quote:
''εσυ'' να καπνιζεις και να αρρωσταινεις... γιατι ομως να αρρωστησω και εγω ''μαζι σου''?
χαχαχχαα!!!!
Δινεις ρεστα ρε Κωστα!!!!!!
Ωραιος!!!!
quote:
ξεχασες... κιτρινισμα δαχτυλων-δοντιων, γηρανση κ.α.
ναι και αυτα ..
αλλα και η μυρωδια στα ρουχα στα μαλλια στην ανασα..
CHARMED
Και εχει πολλα ακομα η λιστα
NOVUS ORDO SECLORUM

Μια είναι η λύση για εμάς τους …
…απομόνωση…
…

…απομόνωση…
…
42NAΜέλος

geostatΜέλος
quote:quote:
''εσυ'' να καπνιζεις και να αρρωσταινεις... γιατι ομως να αρρωστησω και εγω ''μαζι σου''?NOVUS ORDO SECLORUM
Να μη με κανεις παρεα!
οπως λεει και ο elo,απομονωση...
γιατι ομως δεν επιτρεπουν μαγαζια αποκλειστικα για καπνιστες;
να μπαινουμε μεσα και να καιμε τα καπνα στα μαγκαλια ρε αδερφε!!!
αλλα ειπαμε,δεν αρκουν ολα τα καλα του κοσμου για να νοιωσει καποιος ευτυχης...πρεπει να βλεπει και τον διπλανο του να υποφερει(σειρα μας και σειρα σας)
MasvidalΜέλος
Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο.Δηλαδη ή καπνισμα παντου ή πουθενα.
Καπου στη μεση βρισκεται παντα η λυση.
Παραδειγμα:Μια καφετερια θα μπορουσε να μοιρασει τον διαθεσιμο χωρο της σε τμημα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων με απαραιτητο ενα καλαισθητο διαχωριστικο ετσι ωστε να μην εισπνεουν οι μη καπνιζοντες τον καπνο των αλλων.Αυτο βεβαια θα ισχυε για τα καταστηματα με ενα σεβαστο εμβαδον και οχι για τα μικρα.Εκει οντως υπαρχει προβλημα.
Εγω αν και ΜΗ καπνιστης -και οχι ΑΝΤΙκαπνιστης- καταλαβαινω τους καπνιστες και τον ασφυκτικο περιορισμο που τους επιβαλλει το μετρο αυτο.
Και ακομη περιμενω αντιστοιχα μετρα για την υπερβολικη καταναλωση αλκοολ που οι συνεπειες της ειναι τρις-χειροτερες απο το υπερβολικο καπνισμα.Παντως οι διαφημισεις με τους ξυδιαδες καλα κρατουν...!!!
Καπου στη μεση βρισκεται παντα η λυση.
Παραδειγμα:Μια καφετερια θα μπορουσε να μοιρασει τον διαθεσιμο χωρο της σε τμημα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων με απαραιτητο ενα καλαισθητο διαχωριστικο ετσι ωστε να μην εισπνεουν οι μη καπνιζοντες τον καπνο των αλλων.Αυτο βεβαια θα ισχυε για τα καταστηματα με ενα σεβαστο εμβαδον και οχι για τα μικρα.Εκει οντως υπαρχει προβλημα.
Εγω αν και ΜΗ καπνιστης -και οχι ΑΝΤΙκαπνιστης- καταλαβαινω τους καπνιστες και τον ασφυκτικο περιορισμο που τους επιβαλλει το μετρο αυτο.
Και ακομη περιμενω αντιστοιχα μετρα για την υπερβολικη καταναλωση αλκοολ που οι συνεπειες της ειναι τρις-χειροτερες απο το υπερβολικο καπνισμα.Παντως οι διαφημισεις με τους ξυδιαδες καλα κρατουν...!!!
Edited by - Masvidal on 06/09/2010 10:50:00
quote:
Να μη με κανεις παρεα!
ΔΕΝ "ΣΕ" ΚΑΝΕΙ .."ΕΣΥ" ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ..
quote:
Μια καφετερια θα μπορουσε να μοιρασει τον διαθεσιμο χωρο της σε τμημα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων με απαραιτητο ενα καλαισθητο διαχωριστικο
ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ
CHARMED