ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το περίεργο ΕΙ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Το περίεργο ΕΙ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Orfeus31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
OrfeusΝέο Μέλος
30/11/2002, 01:01:51
Λυπάμαι πάντως που μερικοί μένουν κλειστοί στη γνώση.Λυπάμαι επίσης που μεταδίδουν αρνητική γνώση....
Anyway καλή τους φώτηση.

serpentpanΜέλος
30/11/2002, 01:41:16
Αν εννοεις εμενα φιλε Ορφεα,μηπως εχεις γνωρισει η εχεις συζητησει με τον κ.Καλογερακη?

serpentpan

OrfeusΝέο Μέλος
30/11/2002, 12:44:43
Φίλε serpentpan το ύφος του προτελευταίου μηνύματός σου δεν μου άρεσε και πολύ. Sorry αν κάνω λάθος. Όσον αφορά το κ. Καλογεράκη δεν είχα την τμή να τον γνωρίσω, το μόνο που ξέρω είναι ότι έιναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που έχει μελετήσει πολύ στην ζωή του και τίποτε άλλο. Μήπως τον γνωρίζεις εσύ?

serpentpanΜέλος
30/11/2002, 23:49:55
Φιλε Ορφεα,μερικες φορες γραφουμε και για να ελαφρυνει λιγο το πλαισιο του διαλογου.Αν αισθανεσαι τοσο ταυτισμενος με τις αποψεις του κ.Καλογερακη,λυπαμαι αν πηρες 'στραβα'τα αναγραφομενα μου,που δεν σου αρεσαν,και επειδη δεν θελω να σε στενοχωρησω,τα παιρνω πισω.
Μιλωντας πλεον σοβαρα,εχω γνωρισει και συζητησει με τους κ.κ.Καλογερακη,Ακτουδιανακη,Βελοπουλο,Κεραμυδα,Καλοπουλο.
Περισσοτερους δεν αντεξα.Γιατι απλα η εννοια της Ελληνικοτητας,οπως την εννοουσαν και την εννοω,διαφερει.Ο καθενας τον δρομο του...
Οταν γραφω κατι η για καποιον,καποια εμπειρια εχω κι εγω ,περαν των 'φωτισμενων και εκλεκτων 'της Νεοελληνικης φυλης,που προσπαθει να γινει Ελληνικη αλλα χρειαζονται κι αλλα προσοντα που φαινεται οτι δεν τα εχει.
Οταν θα γνωρισεις κι εσυ προσωπα και πραγματα ,θα μπορεσουμε ισως να πουμε κατι.
Και μια εντελως φιλικη συμβουλη.Πριν βγαλεις τελεσιδικα συμπερασματα,αποκτησε και προσωπικη εμπειρια.

serpentpan

Edited by - serpentpan on 01/12/2002 00:05:40

OrfeusΝέο Μέλος
01/12/2002, 03:02:26
Φίλε Serpentpan έχεις δίκιο. Συγνώμη αν ενοχλήθηκες έστω και λίγο, απλά μερικές φορές ταυτιζόμαστε με αυτό που πιστεύουμαι και τελικά βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Στο "δια ταύτα" έχεις διαβάσει το βιβλίο του κ. Καλογεράκη "Η Διαθήκη του Προμηθέα"?? σε παρακαλώ μπορείς αν το έχεις διαβάσει να μου πεις αν όντος είναι αλήθεια τα περισσότερα από τα λεγόμενα του, σε ρωτάω γιατί είναι το βιβλίο που μου έκανε εντύπωση περισσότερο από τα άλλα?

01/12/2002, 11:19:06
FILOI MOU KALHMERA KAI KALO MHNA SE OLOUS SAS.

FILE ORFEA MHN THEWREIS PROSVOLH EAN KAPOIOS AMFISVITH TA STOIXEIA SOU.
KAI MALISTA OTAN LES KAPOIOS FILOS/FILOI KAI TO BIBLIO TOU KALOGERAKI.

Kai oso ayto pou sou eipa gia ton synadelfo mou einai mia gnwmh kai nomizw arketa kalh apo enan anthropo pou exei doulepsei sthn NASA
sxedon panw apo 2 xronia.
Exei akoush polle fimes alla aythn thn fhmh KATHOLOU.

KAI GNWMH MOU EINAI AGAPHTE FILE ORFEA AS MHN PERNEIS TIS METRITHS
TA DIAFORA VIVLIA POU XEROUN APO ANWNYMES PHGES KAI PALISTA POLY
AXIOPISTES.

EINAI ARKETA PARAKINDINEYMENO.

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

serpentpanΜέλος
02/12/2002, 00:26:11
Φιλε Ορφεα,απο τα γραφομενα του κ.Καλογερακη,εχω διαβασει 'την επιστροφη των θεων'.Το βιβλιο που μου λες δεν το διαβασα.Παντως για μια ακομη φορα θα πω,οτι Ελληνισμος=Αρχαιοελληνικη Γραμματεια,και η βιονομικη της σχεση με την καθημερινοτητα μας.
Τα υπολοιπα ,μπορει να εχουν καποια χρησιμα η αληθινα στοιχεια,αλλα για μενα,ερχονται σε δευτερη μοιρα.
Πχ.εντελως φιλικα,αν δεν εχεις διαβασει,αρχισε να διαλογιζεσαι πανω στο μικρο και πολυτιμο βιβλιο του Σαλουστιου,και θα δεις ποσα καινουργια πραγματα θα φανουν σιγα-σιγα,περα απο τις οθονες των PC,που απαντουν μονες τους και τα διαστημοπλοια,και τα υπολοιπα...

serpentpan

beyondΜέλος
02/12/2002, 08:31:33
ΠΕΡΙ ΤΟΥ Ε δειτε και το ΚΟΣΜΟΣΚΑΦ0Σ ΣΤΑΓΥΡΟΝ Ε του Λευκοφρυδη,ειναι
περιεργο αλλα ενδιαφερον.

OrfeusΝέο Μέλος
03/12/2002, 21:31:56
Φίλε Serpentpan σ' ευχαριστό πραγματικά για την συμβουλή σου.

OrfeusΝέο Μέλος
03/12/2002, 21:33:46
Φίλε Serpentpan σ' ευχαριστό πραγματικά για την συμβουλή σου.

serpentpanΜέλος
03/12/2002, 21:47:12
Ενταξει αγαπητε Ορφεα,παντα φιλικα.
Ομως υπαρχει (για μενα )ενα προβλημα,σε αλλη συζητηση,με τον Φωτιο,Εκατη,Dix,Forum...κοιταξε κι εσυ αν θες.

serpentpan