ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ζώνη της Παναγίας στη Δράμα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ζώνη της Παναγίας στη Δράμα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Λουκάς Αυγερινός31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/06/2019, 22:15:45
quote:

quote:

quote:

Το ερώτημα λοιπόν είναι άλλο :

Γιατί στο προηγούμενο θέμα με το Ιησού και τον Εωσφόρο μας έβγαλε το λάδι μέχρι να μέχρι να μας ψελλίσει την άποψή του, ενώ σ' αυτό μας δίνει απροκάλυπτα τον τόπο διαμονής του ;

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Μα δε σας είπα την άποψή μου περί αυτού. Περί σατανά και Θεού είπα.

Ακόμα χειρότερα....
Θα μας πείς για ποιόν σκοπό άνοιξες αυτό το θέμα ή θα έχουμε την Λουκιακή γαργάρα υπ αριθμόν 3?

Edited by - Peronosporos on 23/06/2019 22:08:38

Τι δίνεις για να σου πω;

PeronosporosΜέλος
23/06/2019, 22:18:31
quote:

quote:

quote:

quote:

Γιατί στο προηγούμενο θέμα με το Ιησού και τον Εωσφόρο μας έβγαλε το λάδι μέχρι να μέχρι να μας ψελλίσει την άποψή του, ενώ σ' αυτό μας δίνει απροκάλυπτα τον τόπο διαμονής του ;

Ακόμα χειρότερα....
Θα μας πείς για ποιόν σκοπό άνοιξες αυτό το θέμα ή θα έχουμε την Λουκιακή γαργάρα υπ αριθμόν 3?

Τι δίνεις για να σου πω;

Ένα αγγούρι όρθιο και δυό αυγά μελάτα....
Ότι ακριβώς αξίζουν όλα τα θέματά σου μέχρι τώρα...

23/06/2019, 22:21:56
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ακόμα χειρότερα....

Τι δίνεις για να σου πω;

Ένα αγγούρι όρθιο και δυό αυγά μελάτα....
Ότι ακριβώς αξίζουν όλα τα θέματά σου μέχρι τώρα...

Αυτά σου χρειάζονται και πρέπει να τα βάλεις εκεί που ξέρεις. Να μη σου τα στερήσω. Αφού δεν αξίζουν τότε γιατί ζητάς να μάθεις το λόγο; Τι σε αφορά;

PeronosporosΜέλος
23/06/2019, 22:26:02
Ακριβώς εκεί θα τα βάλω! Σκύψε λοιπόν!
Τα θέματά σου είναι σκουπίδια. Δεν έχουν καμία αξία για αναζητητές. Είναι παγίδες για την αναζήτηση γιατί αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις σημειολογίας αντί να ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα.
Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο λοιπόν...

PeronosporosΜέλος
23/06/2019, 22:29:43
Περιμένω να δώ τι στο διάολο θα μας πείς δηλαδή. Τι θες να συζητήσουμε; Αν η ζώνη είναι όντως της παναγίας; Αν είναι θαυματουργή; Τι ακριβώς; Ως είδηση είναι τελείως ουδέτερη όπως και έπρεπε να είναι. Εσύ δεν παίρνεις θέση για άλλη μια φορά, παρά του ότι θέτεις το θέμα.
Για τί πράγμα να συζητήσουμε; και κυριότερα γιατί να το κάνουμε μαζί σου την στιγμή που δεν πληροίς καμία προϋπόθεση να συζητήσεις μαζί μας σε αυτόν τον χώρο;

23/06/2019, 22:30:46
quote:

Τα θέματά σου είναι σκουπίδια. Δεν έχουν καμία αξία για αναζητητές. Είναι παγίδες για την αναζήτηση γιατί αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις σημειολογίας αντί να ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα.

Δεν κατάλαβες καλά! Εσύ πρέπει να σκύψεις. Σου χρειάζονται είπα όχι ότι μου χρειάζονται. Τα θέματα τα κάνατε εσείς να αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις και προσβολές. Αν δεν καταλαβαίνεις τη σημασία των ορισμών που δεν είναι απλά σημειολογία τότε μην ασχολείσαι με τέτοια θέματα.

23/06/2019, 22:32:39
quote:

Περιμένω να δώ τι στο διάολο θα μας πείς δηλαδή. Τι θες να συζητήσουμε; Αν η ζώνη είναι όντως της παναγίας; Αν είναι θαυματουργή; Τι ακριβώς; Ως είδηση είναι τελείως ουδέτερη όπως και έπρεπε να είναι. Εσύ δεν παίρνεις θέση για άλλη μια φορά, παρά του ότι θέτεις το θέμα.
Για τί πράγμα να συζητήσουμε; και κυριότερα γιατί να το κάνουμε μαζί σου την στιγμή που δεν πληροίς καμία προϋπόθεση να συζητήσεις μαζί μας σε αυτόν τον χώρο;

Δε σε εξαναγκάζω να συζητήσεις κάτι ανούσιο για σένα. Υπάρχει και το καγκουρώ που είναι χριστιανός/ή και βρίσκει ουσία. Μπορεί και άλλοι.

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 22:44:19

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 22:47:07

kangaroΜέλος
23/06/2019, 22:45:07
Μου φαίνεται δεν κατάλαβες τι σου είπα : Σε παρακολουθεί η Δίωξη φίλε! τώρα! αυτήν την στιγμή! Συνέχισε ...

23/06/2019, 22:48:31
quote:

Μου φαίνεται δεν κατάλαβες τι σου είπα : Σε παρακολουθεί η Δίωξη φίλε! τώρα! αυτήν την στιγμή! Συνέχισε ...

OK Ευχαριστώ! Χαίρομαι γιατί έτσι θα φανεί ότι δεν κάνω τίποτε παράνομο :) Ούτε έχω κάνει ως τώρα. Άλλοι πρέπει να φοβούνται. Γιαυτό καθυστερούσε ο υπολογιστής προηγουμένως;
Α να μην το ξεχάσω: είπατε ότι θα με ονομάσετε Κυριακή έτσι δεν είναι; Το έγραψε ο Heretic αν θυμάμαι καλά.

Και keylogger να μου έβαλες εγώ δεν αλλάζω γνώμη ως προς το ότι οι δραμινές είναι κουκλάρες! Αυτές που έχω γνωρίσει τουλάχιστον όσα χρόνια έζησα εκεί.

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 22:49:30

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 22:50:36

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 23:03:12

23/06/2019, 23:40:12
Όχι δάσκαλε και Κυριακή, αυτό είναι ξεκατίνιασμα. Μιας και τερμάτισες τον δείκτη Tuesday Λόμπσανγκ Ράμπα, σε βαφτίσαμε τιμητικά Sunday Τσάμπα Ουάμπα.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 07:00:09
[
quote:

quote:

Δεν κατάλαβες καλά! Εσύ πρέπει να σκύψεις. Σου χρειάζονται είπα όχι ότι μου χρειάζονται. Τα θέματα τα κάνατε εσείς να αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις και προσβολές. Αν δεν καταλαβαίνεις τη σημασία των ορισμών που δεν είναι απλά σημειολογία τότε μην ασχολείσαι με τέτοια θέματα.

Τι κάπνισες πάλι; Τα αγγούρια είναι δικά σου είπαμε πάρτα και βάλε τα στην έδρα σου;
Ακόμα περιμένουμε να δούμε εξηγήσεις ή ανάπτυξη του θέματος. Ε σε καμιά 5-6 χρόνια και όταν θα φτάσει και αυτό το θέμα στις 45 σελίδες αλλά xristosxatz μπορεί να δούμε και κανένα ψήγμα "διδασκαλίας" απο τον "¨Κυριακή"