ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ainigmatiki30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ainigmatikiΝέο Μέλος
27/05/2005, 11:00:06
λοιπον απανταω στο θεμα εφοσον διαβασα ολες τις απαντησεις και αποψεις προσεχτικα !!!!!!για να μην εχουμε παλι καμια παρεξηγηση!!!!!!!!!!και αρχειζω με τη φραση που χρησιμοποιησατε πολες φορες «περπατάει το δρόμο του φωτός»με αυτη τη φραση και με αλλες που εχετε γραψει!!!αρχειζω να πιστευω πως ο κ <χ> ασχολειτεται ιδιαιτερως και εντατικα με θεματα περαν του φυσικου κοσμου!!!!!!!
αν ειναι ετσι !!!τοτε δεν αποκλειεται σε καποια απο τις προσπαθειες να ανακαληψει αυτο το μεταφυσικο ,,με καποια λαθος κινηση του να <<ταραξε>> τις λεγομενες ισοροπιες σε αυτα τα θεματα και να προκαλεσαι τις αντιδρασεις των .....πνευματων?πλασματων?'η ατομων που ασχολουνται ιδιεταιρα με τετοιου ειδους θεματα?!!!
<<<Τί όνειρα βλέπει ο Χ ώς ασπρόμαυρα?>>>τα ονειρα και οι πατημασιες απο καποιο ζωο λογικα σχετιζονται ιδιεταιρος!!γιατι η ασπρομαυρη οραση εχει να κανει με την οραση του σκυλου καθως ολοι ξερουμε οτι ο σκυλος βλεπει μονο ασπρο και μαυρο!!!
οποτε αν υφισταται πνευμα περνει τη μορφη καποιου ζωου !! και πολυ πιθανων να θελει να μπει μεσα στον <χ>ισως να το εχει καταφερει κιολας μερικες φορες !!!
αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι αν το υποτιθεμενο πνευμα λοιτουργει αυτοβουλα ή με την παροτρηνση καποιου ατομου γιατι εχω ακουσει οτι ατομα που ασχολουνται με επικλισεις και ολα τα σιναφει χρησιμοποιουν πνευματα ζωων για να επιτηχουν τους σκοπους τους!!!

αλλα βασικα δεν συμβαινουν ολα αυτα τυχαια στον <χ> απλα με ή χωρης τη θεληση του μπεικε στον κοσμο τους!!!!!!και με καποια λαθος κινηση του, εξηταρε το ενδιαφερον τους!!!!
τωρα απλα πρεπει να καταλαβει το λαθος και να προσπαθησει να το διωρθωσει!!!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ !!!με λιγα λογια στον κοσμο του μεταφυσικου ειναι δυσκολο να βρεις λογικη και να λειτουργεις με βαση την λογικη !!μαθενεις 1 και εχεις να μαθεις και αλο 1 ποτε δεν αρκησε στο 1 που ιδει ξερεις!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΒΛΟΣ ΚΟΙΚΛΟΣ

keep walking.....

27/05/2005, 11:45:49
Καλημέρα σας,

quote:
Θα ήθελα πάντως να επιμείνω (κατ’ εντολή του «πελάτη» μου) στο να δοκιμάσετε να απομακρύνετε κάποιο από τα αντικείμενα που επιμένουν να «επιστρέφουν», σε τόπο που να μην γνωρίζει και να μην έχει πρόσβαση ο Χ.

Ampere, είναι μια πραγματικά καλή ιδέα, την οποία ο Χ και εγώ αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε το ΣΚ... αποτελέσματα θα έχουμε το αργότερο την Δευτέρα...

quote:
Επειδή δεν τα κατέχω καλά θα τα πω όπως τα φαντάζομαι..
επικλήσεις,μυστικές οργανώσεις και τέτοια σχετικά...

...και καλά κάνεις αγαπητή who knows, έχω ξαναγράψει ότι οι επικλήσεις δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνεται με "ελαφριά την καρδια"... και για να απαντήσω σε εσένα και στην astral project που είχα πρωτοκάνει αυτή την ερώτηση, ΟΧΙ, δεν ανήκει σε καμία ομάδα και σε κανένα τάγμα... αλλά ακόμη κι αν άνηκε, υπάρχει και ένας "όρκος μυστικότητας" που πρέπει να ακολουθούν τα μέλη τέτοιων "οργανώσεων"...

Επικλήσεις δεν έχουν γίνει... και ούτε πρόκειται να γίνουν...

.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

who knowsΜέλος
27/05/2005, 14:28:04
Δηλαδή μπορεί να ανήκει και να μην μπορείτε να μας το πείτε...
μάλιστα....
έχει καταντήσει λίγο κουραστικό το όλο θέμα..
εμείς ρωτάμε,εσείς απαντάτε στις μισές ερωτήσεις και τισ περισσότερς φορές χωρίς σαφήνεια...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΑ??

never say never **

27/05/2005, 15:43:13
quote:
μυστικές οργανώσεις και τέτοια σχετικά...

Επεσες διάνα αγαπητή who knows!
Kαι η δική μου διαίσθηση αυτό λέει...
Αλλωστε χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει και είναι λογικό να μην το έχει εκμυστηρευτεί στις φίλες του.
Οι "σοβαροί" του χώρου αυτό κάνουν και από αυτό τουλάχιστον τον κρίνω θετικά...
Ομως αναρωτιέμαι... εκεί που ανήκει έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο λύσης του προβλήματος και γι'αυτό στράφηκε στις κοπέλες?
Προφανώς ξέρει ότι και αυτές γνωρίζουν κάποια πράγματα πάνω σε αυτά τα θέματα... ή απλώς την περνάει τρέλλα φιλοξενούμενος στο σπίτι των κοριτσιών...
Τι άλλο να θέλει ένας άντρας...

"Vivere pericolosamente και Κινδύνευε φρονίμως..."
astral-projectΜέλος
27/05/2005, 21:13:18
παντως εαν ηθελε να τον βλαψει, θα το χε κανει καιρο τωρα.

δεν φωναζετε κανεναν που να επικοινωνει με πνευματα, μπας και σας πει τι θελει????

who knowsΜέλος
28/05/2005, 04:17:07
xmxmm.. να το εκλάβω ως ειρωνικό το post σου ???

never say never **

28/05/2005, 10:55:57
Καλημέρα σας,

Κυρίες μου (who knows & avallon), μια πιο προσεκτική ματια στην απάντηση μου θα σας λύσει την απορία...

quote:

και για να απαντήσω σε εσένα και στην astral project που είχα πρωτοκάνει αυτή την ερώτηση, ΟΧΙ, δεν ανήκει σε καμία ομάδα και σε κανένα τάγμα...

Φίλτατη who knows ποιά ερώτηση δεν έχει απαντηθεί με σαφήνεια?

Ερώτησεις αναπάντητες ακόμη υπάρχουν, αλλά μόνο γιατί ο χρόνος μου είναι λιγοστός...

.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

28/05/2005, 11:08:20
quote:

ξαναρωτω: που κατεληξαν οι ψυχολογοι που τον εξετασαν?

δεν υποννοω οτι "πασχει" απο κατι - απλως ειναι ενδιαφερον να ξερουμε την αποψη τους μιας και αυτοι γνωρισαν απο κοντα το ιστορικο του και τον ψυχισμο του, ενω εμεις κανουμε υποθεσεις στα τυφλα.

Αγαπητέ jonniebegood, κατέληξαν ότι πάσχει από σύνδρομο μετατραυματικού στρές... κάτι απόλυτα λογικό, κατά την άποψη μου...

quote:

Μετά το ατύχημα αναφέρθηκε στη διάγνωση "αιμάτωμα στον εγκέφαλο".Αυτό είναι συνήθως η απλούστερη δυνατή έκφραση να περιγράψουμε πολλά και σοβαρά πράγματα μαζί.Σε ποια περιοχή του εγκεφάλου εντοπίστηκε, πώς εξελίχθηκε, ποιες περιοχές επηρέασε (κατάργησε ή άλλαξε τη λειτουργία τους)? Υπάρχει ακολουθία εγκεφαλογραφημάτων ή μαγνητικής τομογραφίας και παρακολούθηση αυτού?

Απαντώντας σε ένα παλαιότερο ερώτημα του Πυθαγόρα, το αιμάτωμα ήταν στον αριστερό μετωπιαίο λοβό, τα εγκεφαλογραφήματα και οι μαγνητικές τομογραφίες δείχνουν ότι διαλύθηκε φυσιολογικά...

.
.
.
Τhe She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

Edited by - Mantis on 28/05/2005 11:18:16

28/05/2005, 11:54:45
quote:
Κυρίες μου (who knows & avallon), μια πιο προσεκτική ματια στην απάντηση μου θα σας λύσει την απορία...

Συγνώμη αγαπητή Mantis αλλά επειδή εσάς δε σας είχε δηλώσει ανοιχτά αυτή του την ιδιότητα δε σημαίνει και ότι δεν ανήκε σε κάποιο χώρο...

Αλλωστε όπως προανέφερα οι περισσότεροι σοβαροί αναζητητές δεν αναφέρουν ανοιχτά αυτές τους τις ενασχολήσεις... (Οι υπόλοιποι το αναφέρουν για να εντυπωσιάσουν και να ρίξουν γκόμενα...)

Είμαι σίγουρη ότι ο κύριος Χ ανήκει σε κάποιο χώρο εσωτερικής αναζήτησης...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
28/05/2005, 12:07:16
Ε.μ.Α

quote:

όπως είπε ο χ έχει μία πρώην... πως χωρίσαν ποιά ήταν τα συναισθήματά του πριν για αυτήν και πια τώρα?

Η κοπέλα έφυγε γιατί η πίεση ήταν μεγάλη, ο Χ στεναχωρήθηκε από την απόφαση της, αλλά δεν το θεώρησε σωστό να την σταματήσει... τώρα πια το έχει ξεπεράσει...

quote:

τι χαρακτήρας ηταν ο χ χιουμορίστας σοβαρός νευρικός ήρεμος μελανχολικός κτλ
τώρα τι είναι?

Για πρίν το ατύχημα δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν τον γνώριζα προσωπικά, η άποψη που έχω βασίζεται στην εντύπωση που μου είχε αφήσει ο γραπτός του λόγος μέσα από τα post του... θα τον χαρακτήριζα σοβαρό και συγκροτημένο άνθρωπο με μια κάλη δόση χιούμορ...

Τώρα, εκτιμά περισσότερο από πρίν τη ζωή, διατηρεί το χιούμορ του σε μεγαλύτερη δόση... έχει ευαισθητοποιηθεί και κουραστεί με όλα αυτά... αλλά δεν το βάζει κάτω...

quote:

μια μέρα ή κάποιες ώρες πριν το ατύχυμα με τι ασχολειόταν (βιβλίο, ταινία, κτλ)??

Ετοίμαζε τη μακέτα ενός διαφημηστικού εντύπου μιας εταιρίας και δεν είχε χρόνο για κάτι άλλο, ακόμη και εκείνη η έξοδο με την κοπέλα του έγινε μόνο και μόνο για να πάρει λίγο αέρα, μιας και είχε δύο μέρες να βγεί από το σπίτι του...

quote:

του αρέσουν τα ζώα (πριν και μετα το ατυχημα)??

Του αρέσουν και είχε ένα σκύλο, αλλά λόγο του ατυχήματος τον πήραν οι γονείς του και μετά ήθελε να τον πάρει πάλι πίσω λόγο των αιχμηρών αντικειμένων... πάντως με τον γάτο μου τα πάει πολύ καλά...

quote:

κυνδίνεψε ποτέ απο αυτά τα αιχμηρά αντικείμενα(τωρα)??

Όχι δεν έχει κινδυνεύσει ποτέ από τα αντικείμενα...

quote:

κοιμάτε συχνά..περισσότερο απο πριν το ατύχημα??

Πρίν το ατύχημα είχε την εντύπωση ότι ήταν άφθαρτός, όπως πολλοί νέοι άνθρωποι που ποτέ δεν είχαν περιπέτειες με την υγεία τους... για τη δουλεία του και τις αναζητήσεις του έπαιρνε χρόνο από τον ύπνο του... τώρα πια έχει μια διαφορετική οπτική πάνω στο θέμα και έχει βάλει τα πράγματα σε μια τάξη... κοιμάται 6-8 ώρες, προσέχει την υγεία του, τρέφεται σωστά, κλπ...

quote:

ζει μόνος του τωρα???

Αν και έχει τεθεί ξανά το ερώτημα... Ναι, ζει μόνος του...

quote:

πριν το ατυχημα πχ μικρός του είχε συμβεί τιποτα με αιχμηρά αντικείμενα ή με ζώα ή με ανθρώπους??

Απ' όσο μπορεί να θυμηθεί, όχι...

quote:

πριν χτυπήσει είχε προβλήματα σοβαρά τον βασάνιζε κάτι??

Άλλο ένα ερώτημα που έχει ήδη απαντηθεί, αλλά...

Πρίν το ατύχημα είχε την αίσθηση ότι η ζωή του τελείωνε, αλλά ήταν μόνο μια αίσθηση...

quote:

βλέπει με χιούμορ την κατάσταση??

Αν δεν έβλεπε με χιούμορ αυτή την κατάσταση τώρα θα κυκλοφορούσε στο Δαφνί με εκείνο το άσπρο μοντελάκι που έχει τα κουμπάκια πίσω...

quote:

τι δουλειά κανει??

Αν και παραπάνω δίνω κάποια στοιχεία για την εργασία του... αυτό παίζει κάποιο ρόλο?

...μήπως ανήκεις στο σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος?

.
.
.
Τhe She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

who knowsΜέλος
28/05/2005, 17:21:46
Η galadriel μου απάντησε στον αν ανήκει κάπου με ένα ίσως...
Αφού απάντησες στις ερωτήσεις ενός μήνα σήμερα δεν σημαίνει ότι τόσο καιρό που περιμένουμε εμείς δείχνατε ενδιαφέρον οκ?
Και εκτός απο τις μικρές προτασούλες σου που χρησιμοποιείς για να απαντήσεις , τι θα γίνει εδώ?
Θα συζητηθεί ποτε σαν κανονικό θέμα ή να ξεκουράσουμε τα δαχτυλάκια μας κι εμείς?
Απορώ,αυτός ο χ... το διαβάζει αυτό το θέμα?
Και μιας και πήραμε την σκυτάλη της γκρίνιας (τώρα έχετε τη σκυτάλη του ''γραψίματος'')..
galadriel...
κάπου λες ότι έχεις τεστάρει τον χ και την φίλη σου,αν λένε αλήθεια...
κάπου αλλού λες ''μακάρι να αποδειχθεί αστειο όλο αυτο΄''...
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ?
ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΤΕ
Α] ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (είμαστε 100%) ΤΙΣ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ''
Β] ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ '' ΓΡΑΦΕ ΚΟΡΟΙΔΟ''..

never say never **

who knowsΜέλος
28/05/2005, 17:24:36
Avallon 100%

never say never **

28/05/2005, 20:53:53
quote:

Αφού απάντησες στις ερωτήσεις ενός μήνα σήμερα δεν σημαίνει ότι τόσο καιρό που περιμένουμε εμείς δείχνατε ενδιαφέρον οκ?

Αγαπητή μου who knows, αν είχα το χρόνο που προφανώς έχεις θα απαντούσα κάθε μέρα σε όλους σας... αλλά δυστυχώς δεν τον έχω και όταν έχω λίγο προσπαθώ να υλοποιήσω τις ιδέες σας, μήπως και βρούμε μια άκρη με αυτή την κατάσταση... εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε τις σκέψεις σας... εμείς πρέπει να τις πραγματοποιήσουμε...

quote:

Και εκτός απο τις μικρές προτασούλες σου που χρησιμοποιείς για να απαντήσεις , τι θα γίνει εδώ?
Θα συζητηθεί ποτε σαν κανονικό θέμα ή να ξεκουράσουμε τα δαχτυλάκια μας κι εμείς?

Δεν νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία "κανονικού θέματος"... γιατί ότι διατυπώνετε στην θεωρία, εμείς πρέπει να το εφαρμόσουμε... μέχρι και τατού ένα μαχαίρι πήγε και έκανε ο Χ, μετά από πρόταση του jonniebegood...

Τώρα, αν νομίζεις ότι για μια απάντηση που είτε είναι "ναι", είτε "όχι", χρειάζεται παραπάνω από μια πρόταση για να διατυπωθεί, πες μου το και θα προσπαθώ να απαντώ αναλυτικότερα...

Είχα την εντύπωση ότι ενδιαφερόμαστε για την ουσία και όχι για "σάλτσες"... χμμμ... μάλλον έκανα λάθος...

Βέβαια αν θεωρείς ότι σε εκμεταλεύομαστε για να γεμίζεις τις σελίδες του θέματος μπορείς να σταματήσεις να γράφεις... αν και πιστεύω ότι αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει αρκετά...

Αν ο σκοπός μας ήταν να σας αφήνουμε να γεμίζετε τις σελίδες δεν κάναμε τον κόπο να αμυνόμαστε και να περιφρουρούμε το θέμα, ούτε να δοκιμάζουμε τις ιδέες σας...

quote:

Απορώ,αυτός ο χ... το διαβάζει αυτό το θέμα?

Ασφαλώς και το διαβάζει, κι αν μια μέρα δεν βρεθεί μπροστά σε pc, τον ενημερώνουμε από το τηλέφωνο για την πορεία του...

quote:

κάπου λες ότι έχεις τεστάρει τον χ και την φίλη σου,αν λένε αλήθεια...
κάπου αλλού λες ''μακάρι να αποδειχθεί αστειο όλο αυτο΄''...
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ?
ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΤΕ
Α] ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (είμαστε 100%) ΤΙΣ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ''
Β] ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ '' ΓΡΑΦΕ ΚΟΡΟΙΔΟ''..

Μιας και η Galadriel για λίγες μέρες δεν θα είναι "on line" για να απαντήσει, θα πάρεις από εμένα μια απάντηση...

Όχι δεν κάνουμε έρευνα και δεν σας "δουλεύουμε"... και οι τρείς μας πήραμε ένα ρίσκο όταν αποφασίσαμε να δημιουγήσουμε αυτό το θέμα...

Ο Χ έβαζε την προσωπική του ζωή σε κοινή θέα, που ακόμη και η ανωνυμία του διαδυκτίου δεν είναι αρκετή, όπως είδαμε...

Η Galadriel και εγώ την αξιοπιστία μας και το καλό μας όνομα... άτομα που έγραψαν υβριστικά σχόλια εδώ, πριν τα είχαν στείλει μαζί με διάφορες απειλές μέσω mail... και αν δεν ήμουν αυτή που είμαι θα τα είχα κοινοποιήσει μόνο και μόνο για του λόγου το αληθές...

Τώρα θα μου πείς... διαδύκτιο είναι, τι σε νοιάζει?

Μας/με νοιάζει, γιατί εμείς χρησιμοποιούμε το ίδιο όνομα σε όποιο site γραφτούμε, όπως και κάθε άλλο σοβαρό άτομο του χώρου... πόσοι νομίζεις ότι γράφουν σε αυτά τα site?

Παραπάνω από 500 άτομα δεν είναι (και πολλά λέω) και όλοι γνωριζόμαστε έστω και διαδυκτιακά... και αν κάποιος δεν γράφει σε ένα site, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το διαβάζει...

Πρέπει να πω ότι από την στιγμή που αρχίσαμε αυτό το θέμα έχω λάβει 51 mail από μέλη του esoterica και όχι μόνο... και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν, και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν γράψατε μέσα στο topic...

...ακόμη και αυτοί που λένε ότι είναι αναζητητές, όταν βρεθούν μπροστά σε κάτι απτό και όχι γραμμένο στις σελίδες των βιβλίων τους, δεν αργούν να κολλήσουν ταμπελάκια στους άλλους...

.
.
.
The She Mantis... extended and bright...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

who knowsΜέλος
29/05/2005, 00:16:49
Mantis δεν θέλουμε σάλτσες..
αλλά αν δεν δείξετε εσείς ενδιαφέρον τι θα γίνει αυτό το θέμα?έχουμε μείνει να μιλάμε εγώ και η Avallon και εμείς που μιλάμε απλά γκρινιάζουμε σε εσάς να μας πείτε τι γίνεται.. φαντάζομαι οι υπόλοιποι που ασχολήθηκαν απλά περιμένουν κάτι απο εσάς..
Το θέμα δεν είναι ο χρόνος σου,αυτά που γράφουμε πλέον είναι ανούσια!
Όσο χρόνο και να έχεις αντί να γράφουμε βλακείες όπως αυτές γράψτε επιτέλους τι γίνεται.. κάτι για το τώρα.. κάτι να ζωντανέψει το θέμα..
αν πάλι δεν υπάρχει κάτι οκ..
Εμένα πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον αλλά πλέον έχει καταντήσει βαρετό..
όταν ενδιαφερόταν όλοι εσείς αρχίσατε τις ευθιξίες και τις γκρίνιες ..
τώρα πια... adiosssssssssssssssss και καλή τύχη αστον χ..
δεν θα παρακαλάμε κιόλας.......!!!!!!!!!

never say never **

29/05/2005, 10:58:44

quote:

Mantis

Αγαπητέ jonniebegood, κατέληξαν ότι πάσχει από σύνδρομο μετατραυματικού στρές... κάτι απόλυτα λογικό, κατά την άποψη μου...

για την πριν το ατυχημα περιοδο ρωτησα τι ειπαν οι γιατροι...

τοτε που ενιωθε "πως η ζωη του τελειωνει".

quote:

μέχρι και τατού ένα μαχαίρι πήγε και έκανε ο Χ, μετά από πρόταση του jonniebegood...

κανει να ρωτησω το σημειο που το εκανε?

οπως και τι τυπου μαχαιρι? (σπαθι, στιλετο, γιαταγανι)

.

.

πρεπει να παραδεχθεις καλη μου οτι το θεμα ειναι ενδιαφερον μεν, αλλα για μας εντελως θεωρητικο λογω δικτυακης επικοινωνιας και λογω ελλειψης στοιχειων.

μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν, αλλα κι αυτες χρειαζονται νεα στοιχεια για να αναπτυσονται, τα οποια μονο εσεις μπορειτε να δωσετε.

.

μια καλημερα σε ολες και ολους απο μια υπεροχη βροχερη Αθηνα!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

29/05/2005, 13:04:06
quote:

για την πριν το ατυχημα περιοδο ρωτησα τι ειπαν οι γιατροι...
τοτε που ενιωθε "πως η ζωη του τελειωνει".

Συγνώμη καλέ μου jonniebegood, νόμιζα ότι ρωτούσες για μετά...

Ο πρώτος είπε, ότι η σκέψη αυτή ήταν τόσο έντονη που τελικά υπέβαλε τον εαυτό του και αυτό τον οδήγησε στο ατύχημα...

Ο δεύτερος, ότι διαισθανόταν πως κάτι επρόκειτο να του συμβεί (αυτός ήταν λιγότερο ορθολογιστής και πρόσφατα είχε ασπαστεί τον βουδισμό)...

Ο τρίτος -και τελευταίος, είπε, ότι έπασχε από μελαγχολία και είχε αυτοκτονικές τάσεις...

quote:

κανει να ρωτησω το σημειο που το εκανε?

οπως και τι τυπου μαχαιρι? (σπαθι, στιλετο, γιαταγανι)

Δεξιά στη βουβωνική χώρα και είναι στιλέτο...

quote:

πρεπει να παραδεχθεις καλη μου οτι το θεμα ειναι ενδιαφερον μεν, αλλα για μας εντελως θεωρητικο λογω δικτυακης επικοινωνιας και λογω ελλειψης στοιχειων.

μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν, αλλα κι αυτες χρειαζονται νεα στοιχεια για να αναπτυσονται, τα οποια μονο εσεις μπορειτε να δωσετε.

Δεν αντιλέγω αγαπητέ μου, τα στοιχεία δίνονται και οι ιδέες σας εφαρμόζονται, όμως δεν μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα και αυτόματα όλα, απαιτείται χρόνος, υπομονή και επιμονή...

...αλλά επειδή γνωρίζω ότι ζητάω πολλά, δηλώνω ότι δεν είναι αναγκαία η δημοσίευση άλλων απαντήσεων από εσάς πρίν διαβάσετε τα αποτελέσματα των βιντεοσκοπήσεων και τις απόκρυψης αντικειμένων... μετά θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα μας πείτε τις σκέψεις σας...

Καλή σας μέρα και ακόμη καλύτερο απόγευμα...

.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

b0ukitsaΝέο Μέλος
29/05/2005, 21:06:21
Τελικά τώρα που απουσιάζε ο Αγνωστος Χ παρουσιάστηκαν αυτά τα φαινόμενα και εκεί που ήταν?

Αντε τώρα με το κλειστό κύκλωμα που έβαλε ίσως να αποκλειστούν κάποια πιθανά ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συμβαίνει. Περιμένω νεώτερα.

AmpereΜέλος
07/06/2005, 01:47:23
Επειδή …
quote:
... αποτελέσματα θα έχουμε το αργότερο την Δευτέρα...
και τώρα έχει περάσει άλλη μία Δευτέρα από τότε, και επειδή δεν βλέπω νέα σας, να ανησυχήσω ή είναι υπερβολικό;

Είστε καλά;

Προσοχή στην Προσοχή
07/06/2005, 04:12:12
...τουλάχιστον είμαστε ολόκληροι...

...κάτι που δεν μπορώ να πω και για τις κάμερες... επί μια εβδομάδα ή τις βρίσκαμε κλειστές ή έγραφαν μόνο χιονάκια...σαν να ήταν μαγνητισμένες...

...την Παρακευή το βράδυ, αυτή που έβλεπε στο σαλόνι με την επίμαχη μπαλκονόπορτα, "έπεσε" από τον τοίχο που ήταν βιδωμένη και το Σάββατο το βράδυ αυτοκτόνησε και αυτή που έβλεπε στον διάδρομο έξω από την κρεβατοκάμαρα του Χ...

...όσο για τα αντικείμενα που πήρα από το χρηματοκιβώτιο του Χ... ήταν μια φαλτσέτα και ένα μαχαίρι... ο Χ δεν ήξερε τι πήρα, πότε και σίγουρα δεν γνώριζε πού τα έκρυψα στο σπίτι μου, αλλά αυτά βρήκαν τρόπο και ξαναγύρησαν σε αυτόν...

τι συμπέρασμα βγάζετε?

.
.
.
The She Mantis... tired but still running...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

07/06/2005, 09:22:54
Αν και δεν έχω λάβει μέρος στο θέμα για πολύ καιρό το παρακολουθώ.
Ήμουν σίγουρη ότι θα ξαναγύριζαν τα αντικείμενα.

Για να είμαστε δίκαιοι, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί από εμάς που δεν πιστεύουν ότι συμβαίνουν όλα αυτά και πιστεύουν ότι το θέμα δεν υφίσταται, όλα αυτά όντως είναι κάπως παράξενα. Βέβαια γιατί κάποιος να διακυνδυνεύσει να του βγει το όνομα ως παραμυθά δεν ξέρω, δεν το καταλαβαίνω.

Εάν όμως υφίσταται σαν θέμα τότε νομίζω έχουμε δύο περιπτώσεις να σκεφτούμε

- τα δημιουργεί όλα ο Χ
η δύναμη του μυαλού είναι μεγάλη μπορεί κάποιος να κάνει τις κάμερες πιθανόν να μην δουλεύουν
χρησιμοποιώντας σαν σημείο επαφής το μυαλό της Mantis μπορούσε να βρει την άκρη και να επιστρέψουν τα αντικείμενα

- τα δημιουργεί κάποιος τρίτος και είναι θέμα ψυχικής επίθεσης
ξανά μπορεί χρησιμοποιώντας ως άκρη το μυαλό του Χ να κάνει τα παραπάνω

Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιό εύκολο πράγμα να ακολουθήσεις τις σκέψεις κάποιου αλλά δεν είναι εφικτό? Υπάρχουν άνθρωποι με αυτές τις ικανότητες ή νομίζω ότι υπάρχουν.

Όσον αφορά για το τατουάζ, συνήθως αυτά για να "δουλέψουν" δεν πρέπει να έχουν και κάποια επίκληση μέσα, νομίζω τα σύμβολα δεν δουλεύουν διαφορετικά.
Είναι σαν να λέμε ότι η Galadriel όταν "σφράγισε" με αλατόνερο τις πόρτες, διάλυσε αλάτι σε νερό έτσι χωρίς τίποτε άλλο πήγε και ράντισε τις πόρτες έτσι στα τυφλά και εμπόδισε κάτι να μπει, δεν νομίζω ότι ισχύει.

Κάπου στην αρχή είπατε ότι απευθυνθήκατε σε μύστες, εννοείται ψυχικούς οι οποίοι έκαναν ψυχομετρία? Και δεν βρήκαν τίποτα?
Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει λύση?