- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:pyramid:
τα δημιουργεί όλα ο Χ
η δύναμη του μυαλού είναι μεγάλη
εγω αυτο πιστευω.
αν καποιος αλλος τον επιβουλευεται, πρεπει να του εχει δωσει καπως την συγκαταθεση του.
quote:Όσον αφορά για το τατουάζ, συνήθως αυτά για να "δουλέψουν" δεν πρέπει να έχουν και κάποια επίκληση μέσα, νομίζω τα σύμβολα δεν δουλεύουν διαφορετικά.
εχεις δικιο.
πιστευω οτι η μαντις το γνωριζει αυτο.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
και τρομαζει ο αποδεκτης μονον και οχι αυτος που ειχε τα μαχαιρια σπιτι του, μπηκε κατι και τα βουτηξε και μετα τα πηγε στο σπιτι του χ.
αρα ειχα δικιο σε αυτο που ειπα, οτι οποιος ασχοληθει με αυτο το πραγμα το "τραβαει" πανω του.
και οχι τιποτα αλλο εγινε και κοινωνικο...
ουστ!

quote:
τι συμπέρασμα βγάζετε?The She Mantis... tired but still running...
Το μόσο συμπέρασμα που βγάζω εγω, είναι πως εγώ έχω απλά το Gasperάκι μου, αλλά εσείς έχετε κάτι πολύ περισσότερο.
Μέτρηση ενέργειας έχετε κάνει?
Και μιλάω για πραγματική ενέργεια και όχι βιοενέργεια ή κάτι άλλο.
The love is like a ball. Ul c
.|.
quote:
Για να είμαστε δίκαιοι, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί από εμάς που δεν πιστεύουν ότι συμβαίνουν όλα αυτά και πιστεύουν ότι το θέμα δεν υφίσταται, όλα αυτά όντως είναι κάπως παράξενα. Βέβαια γιατί κάποιος να διακυνδυνεύσει να του βγει το όνομα ως παραμυθά δεν ξέρω, δεν το καταλαβαίνω.
Για καθήστε βρε παίδες... και δεν αναφέρομαι προσωπικά στην pyramid, αλλά βρήκα πάτημα σ' αυτά που έγραψε και συνεχίζω...
Τόσο και καιρό γράφετε και ξαναγράφετε στο esoterica και σε θέματα που, ναι, μεν είναι θεωρητικά, αλλά είναι εξίσου περίεργα -και να μην πω περισσότερο περίεργα- από αυτό, αλλά εκεί δεν έχετε πρόβλημα... εδώ όμως έχετε πρόβλημα δυσπιστίας...
Λογικό δεν είναι να αρχίσω και εγώ να αναρωτιέμαι... δηλαδή όσο παράξενο κι αν είναι κάτι, εφόσον είναι γραμμένο σε 1 ή 2 περιοδικά τότε είναι εντάξει και το δεχόμαστε... αλλά, για μια κατάσταση που σας λένε 2 άτομα ότι είναι πραγματική -και αφήνω τον Χ έξω, γιατί και η δική του ύπαρξη αμφισβητείται- έχετε ακόμη αμφιβολίες μετά από τόσο καιρό?
Είμαι στο esoterica 20 μήνες, νομίζετε ότι έχω όρεξη να διαβάλω το καλό μου όνομα?
Ή ότι θέλω να σαμποτάρω τον εαυτό μου γι' αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα?
Τελικά ότι κι αν έχουμε τραβίξει με αυτή την ιστορία δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική σας δυσπιστία... και πιο κουραστικό είναι να επαναλαμβάνω συνέχεια ότι δεν σας κάνουμε πλάκα, παρά να αντιμετωπίζουμε ιπτάμενα μαχαίρια, ξυράφια και άλλα τεινά...
...και μετά από όλη αυτή τη γκρίνια... πάμε παρακάτω...
quote:
- τα δημιουργεί κάποιος τρίτος και είναι θέμα ψυχικής επίθεσης
ξανά μπορεί χρησιμοποιώντας ως άκρη το μυαλό του Χ να κάνει τα παραπάνωΕντάξει δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιό εύκολο πράγμα να ακολουθήσεις τις σκέψεις κάποιου αλλά δεν είναι εφικτό? Υπάρχουν άνθρωποι με αυτές τις ικανότητες ή νομίζω ότι υπάρχουν.
Εκεί έχουμε πλέον καταλήξει και εμέις...
Αν κάποιος είναι συντονισμένος με το μυαλό του ατόμου που θέλει να "χτυπήσει" τότε όλα μπορούν να συμβούν... και δεν μιλάμε για την κυρά Κατίνα την καφετζού της γειτονιάς... εδώ είναι φανερό ότι πρόκειται για κάποιο άτομο που έχει εντριφήσει σε αυτά τα πράγματα...
quote:
Όσον αφορά για το τατουάζ, συνήθως αυτά για να "δουλέψουν" δεν πρέπει να έχουν και κάποια επίκληση μέσα, νομίζω τα σύμβολα δεν δουλεύουν διαφορετικά.
Του τατού προηγήθηκε μια τελετή... αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί θα είναι σα να την ακυρώνω... οπότε και το τατού άχρηστο θα είναι στον Χ...
quote:
Κάπου στην αρχή είπατε ότι απευθυνθήκατε σε μύστες, εννοείται ψυχικούς οι οποίοι έκαναν ψυχομετρία? Και δεν βρήκαν τίποτα?
Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει λύση?
Ψυχομετρία για ποιό λόγο?
Γιατί δεν ξέραμε από που ήταν αυτά τα αντικείμενα?
Για να δείξει κάτι, θα πρέπει το αντικείμενο να έχει έρθει σε επαφή με το άτομο που το "στέλνει"... να το έχει πιάσει στα χέρια του...
Ψυχομετρία έγινε στα πρώτα αντικείμενα που εμφανίστηκαν, αλλά παίρναμε πληροφορίες μόνο για αυτούς που τα είχαν και τίποτα άλλο... έτσι δεν χρησιμοποιήσαμε ξανά την τεχνική...
.
.
.
The She Mantis... tired but still running...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Η μάλλον η τρίτη. Αλλά η ιστορία του Χ είναι πιο πολύπλοκη και πιο σοβαρή μια και είναι επαναλαμβανόμενη.
Αν τα προκαλεί κάποιο τρίτο πρόσωπο στον Χ (αυτό πιστεύω περισσότερο το μόνο που με μπερδεύει είναι ότι του έρχονται αντικείμενα που έχει δει ο ίδιος πριν. Διαφορετικά θα μπορούσα να το παρομοιάσω με τις περιπτώσεις που ξέρω) δεν ξέρω τί είδους λύση μπορεί να υπάρξει και ποιος μπορεί να τη δώσει.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Edited by - gretel on 07/06/2005 22:09:41
Νομίζω από τα μέχρι τώρα στοιχεία που δώσατε, έχω βάσιμες υποψίες για την ταυτότητα του μέλους με το... προσωρινό nick "Αγνωστος Χ".
Λοιπόν, πρόκειται για τον αγαπητό ... δεν θα το πω, αλλά έχει δηλώσει στο παρελθόν (και εντελώς απροκάλυπτα προς τιμή του) ότι έχει περάσει από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων με συγκεκριμένη "σκοτεινή" δραστηριότητα (μην αναφέρω περισσότερα και τον φωτογραφήσω). Είναι έτσι; Μήπως εκεί είναι το "κλειδί";

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
quote:
Είμαι στο esoterica 20 μήνες, νομίζετε ότι έχω όρεξη να διαβάλω το καλό μου όνομα?
Eίμαι 3 χρόνια στο esoterica και το 90% των θεμάτων που συμμετείχες ήταν στο αχλαδότυρο αν δεν κάνω λάθος... Τόσο που υπέθεσα ότι είσαι από σπόντα εδώ... Λάθος μου όπως αποδείχτηκε... γιατί όπως αποδεικνύεται από αυτό το θέμα είσαι μπλεγμένη "εσωτερικά" μέχρι εκεί που δεν πάει... Τώρα όσον αφορά στο καλό σου όνομα...(σύ είπας)...μιας και συνήθως αυτά τα λένε οι άλλοι για μας...
Αnanass δεν είναι το ζητούμενο να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του Χ...
Αφού εκείνος/εκείνες δε μας δώσαν περισσότερα στοιχεία δε νομίζω ότι είναι σωστό να το κάνεις εσύ...

Την ψυχομετρία δεν την ανέφερα για τα αντικείμενα αλλά για τον Χ, σκεφτόμουν την περίπτωση που ανέφερε ο ananasss, χωρίς βέβαια να ξέρω το συγκεκριμένο που ανέφερε.
Τα δείγματα που έχετε είναι της ψυχικής επίθεσης, με μπερδεύει όμως το σπασμένο τζάμι.
quote:
Αnanass δεν είναι το ζητούμενο να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του Χ...
Αφού εκείνος/εκείνες δε μας δώσαν περισσότερα στοιχεία δε νομίζω ότι είναι σωστό να το κάνεις εσύ...
quote:
έχει περάσει από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων με συγκεκριμένη "σκοτεινή" δραστηριότητα (μην αναφέρω περισσότερα και τον φωτογραφήσω). Είναι έτσι; Μήπως εκεί είναι το "κλειδί";
Avallon, βλέπεις να σκιαγραφώ το προφίλ του "Χ"? Αναφέρω ξεκάθαρα μία "δραστηριότητα" στην οποία έχει δηλώσει ότι συμμετείχε αλλά "ξέφυγε" το συγκεκριμένο άτομο, που ΝΟΜΙΖΩ ότι ΑΝ είναι ο "Χ" αυτό το μέλος, κατά τη γνώμη μου αυτή η "δραστηριότητα" είναι το "κλειδί" στην όλη υπόθεση. Οι δυο κοπέλες υποθέτω θα γνωρίζουν.
Απλό!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ικανοτατοι διαρηκτες που μπαινουν στο σπιτι σου μεσα, κλεβουν και κανεις δεν παιρνει χαμπαρι...
πχ ο χατζηνικολαου δεν επαθε τετοιο πραγμα???