- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μιας που δεν έχεις εγκαταλείψει λοιπόν την συζήτηση, θα ήθελα να σου απευθύνω και πάλι κάποια ερωτήματα που σου είχα απευθύνει και παλιότερα.
Εάν υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος μπορεί πράγματι να είναι εμβιωτικός - δεν εξετάζω το πως ούτε το γιατί - πιστεύεις ότι είναι εύκολο να διαχειριστεί τα συναισθήματα των άλλων;
Πολλές φορές δε μπορούμε να διαχειριστούμε τα δικά μας συναισθήματα κι όταν μας κατακλύζουν μπορεί να προβούμε σε πράξεις που στερούνται λογικής, ψυχραιμίας ή ακόμη και σε πράξεις που αργότερα ενδεχομένως θα μετανιώσουμε.
Πως θα ήταν λοιπόν σε θέση αυτός ο άνθρωπος να διαχειριστεί τα συναισθήματα των γύρω του και να ελέγξει τον εαυτό του;
Και κυρίως, τι είναι αυτό που θα αποκόμιζε εν τέλει από την κατοχή μιας τέτοιας δύναμης;

In anticipation of my resurrection...
Την ικανοποίηση του ατομικού συμφέροντος.
Πολλές φορές στον βωμό του προσωπικού συμφέροντος μας προβαίνουμε σε πράξεις αλόγιστες, χωρίς να σκεφτούμε τις βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες σε εμάς ή στους συνανθρώπους μας.
Φαντάσου λοιπόν τι καταστροφικές συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτή μας η επιθυμία κι ο αγώνας μας για την ικανοποίηση της εάν διαθέταμε την δύναμη της πυροκίνησης, της τηλεπάθειας, της τηλεκίνησης κλπ.
Φαντάσου πόσο δελεαστικό θα ήταν για κάποιον να τα ξεπεράσει ή να τα παραμερίσει.
Φυσικά, θα μπορούσε να μην υποκύψει στις επιθυμίες του χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες, υποθέτω όμως πως σε αυτή την περίπτωση αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να βρει περισσότερες αιτίες για την κτήση αυτών των δυνάμεων και να μην αρκούταν μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών του επιθυμιών. ![]()

quote:
αυτό το λέω επειδή οι δυνάμεις μας λειτουργούν με συναισθηματική φόρτιση. γι αυτό κι εγώ θέλω την δύναμη της εμβίωσης,για να ενισχύσω την αθενή τηλεκίνηση μου. Στην ουσία σχύει το παρακάτω, όσο πιο πολύ νιώθεις τόσο πιο δυνατός γίνεσαι
Λες δηλαδή οτι το συναίσθημα είναι δύναμη?
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Δεν ξέρω εάν είναι εύκολη η χρήση των greeklish, για να είμαι ειλικρινής δεν τα χρησιμοποιώ.
Υποθέτω όμως πως εάν δεν ξέρουμε επαρκώς την ελληνική γλώσσα, μπορούμε να προσπαθήσουμε να την μάθουμε καλύτερα και να την χειριζόμαστε περισσότερο σε όσες περισσότερες εμφάσεις μπορούμε.
Άλλωστε, ως Έλληνες είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι θα πρέπει να τιμήσουμε την γλώσσα μας και να την κρατήσουμε όσο πιο αυτούσια μπορούμε. ![]()

Τι ένιωσε?
Ήθελα να ρωτήσω, τη νιώθετε όταν αντιμετωπίζετε ζητιάνους, ναρκομανείς κοκ στο δρόμο?