- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Στην Αθήνα είναι εύκολο να πετύχεις τέτοιους ιδίως αν χρησιμοποιείς συχνά συγκοινωνίες(μετρό, ηλεκτρικό κοκ). Εντάξει, και να μην έχεις δει δεν χάνεις τίποτα. Δεν σου χει τύχει να συ-αισθανθείς κάποιον πολύ δυστυχισμένο?
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Η αστρική προβολή πώς θεωρείς οτι συνδεεται με την εμβίωση και προπαντώς τι είναι..
1.να πηγαινεισ στα συναισθηματα των αλλων και να τα ελεγχεισ απο το μυαλο του και την καρδια του
2.να βγαζεισ το αστρικο σου σωμα στο φυσικο κοσμο και το κανονικο να παραλυει.......
εγω εχω την περιπτωση 1 και συνδεεται με την εμβιωση και τα προμυνηματα γιατι και τα τρια εχουν σχεση με τα συναισθηματα των αλλων
quote:
1.να πηγαινεισ στα συναισθηματα των αλλων και να τα ελεγχεισ απο το μυαλο του και την καρδια του
Δεν βλέπω σε τι έχει να κάνει αυτό με το αστρικό αλλα οκ.
quote:
2.να βγαζεισ το αστρικο σου σωμα στο φυσικο κοσμο και το κανονικο να παραλυει.....
Αυτο δεν νομίζω οτι είναι ικανότητα, ο καθένας μπορεί να κανει ΑΠ με προσπάθεια.
quote:
Αυτο δεν νομίζω οτι είναι ικανότητα, ο καθένας μπορεί να κανει ΑΠ με προσπάθεια.
οχι γιατι προερχεται απο την τηλεκινηση και το αλλο αυτο που λεσ οτι ο καθενασ μπορει να κανει απ με προσπαθεια ειναι αλλο κομματι αστρικησ προβολη που δεν ειναι στισ ικανοτητεσ για αυτο δεν το ανεφερα πριν
Εσύ οποτε έχεις κάνει αστρική προβολή? Βγαίνεις δηλαδή όποτε θες απο το σώμα σου κατα βούληση? Μπορείς να μας περιγράψεις μια τέτοια σου "έξοδο"?
quote:
macedon:
..... η Καινή Διαθήκη δεν είναι παρά ένα μάτσο ασυναρτησίες και ανοησίες, γραμμένο από άσχετους με την περιοχή ανώνυμους συγγραφείς και προοριζόμενη για αγράμματους και αφελείς χωρικούς της Ασίας.
Όπως για παράδειγμα ο Κλήμης Α' ή Κλήμης Ρώμης, που ήταν ο τρίτος επίσκοπος Ρώμης στα τέλη του 1ου αιώνα μ.Χ., ή ο Άγιος Αθανάσιος, που είχαν σπουδάσει την Ελληνική φιλοσοφία και γραμματεία....... ή ο Λακτάντιος που δίδασκε επί δεκαετίας στη σχολή της Νικομήδειας που είχε ιδρύσει ο Διοκλητιανός και εγκατέλειψε το δωδεκάθεο ασπαζόμενος τον Χριστιανισμό.
NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
macedon:Η Καινή Διαθήκη είναι ένα μάτσο ασυναρτησίες, γραμμένη από 4 ή περισσότερους ανώνυμους συγγραφείς, που καταγράφει παραμύθια που κυκλοφορούσαν στις γειτονιές το 2ο αιώνα και δεν έχει όχι θεοπνευστία αλλά ούτε καν στοιχειώδη σοβαροφάνεια.
quote:
Εθρωπαίος ο αρχικός:Όπως για παράδειγμα ο Κλήμης Α' ή Κλήμης Ρώμης, που ήταν ο τρίτος επίσκοπος Ρώμης στα τέλη του 1ου αιώνα μ.Χ., ή ο Άγιος Αθανάσιος, που είχαν σπουδάσει την Ελληνική φιλοσοφία και γραμματεία....... ή ο Λακτάντιος που δίδασκε επί δεκαετίας στη σχολή της Νικομήδειας που είχε ιδρύσει ο Διοκλητιανός και εγκατέλειψε το δωδεκάθεο ασπαζόμενος τον Χριστιανισμό.
Υπάρχει μέσα στην κ. διαθήκη ευαγγέλιο του Κλήμη; Του "άγιου" Αθανάσιου; Του Λακτάντιου;;
Φτου.... έχω χάσει επεισόδια...![]()
Λες ψάχνοντας να βρώ και ευαγγέλιο των ευρωπαίων;; Όχι πως θα ήταν διαφορετικό απ' τα "υπάρχων", αλλά λέω...![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Αρχικέ ευρωπαίε
quote:
macedon:Η Καινή Διαθήκη είναι ένα μάτσο ασυναρτησίες, γραμμένη από 4 ή περισσότερους ανώνυμους συγγραφείς, που καταγράφει παραμύθια που κυκλοφορούσαν στις γειτονιές το 2ο αιώνα και δεν έχει όχι θεοπνευστία αλλά ούτε καν στοιχειώδη σοβαροφάνεια.
quote:
Εθρωπαίος ο αρχικός:Όπως για παράδειγμα ο Κλήμης Α' ή Κλήμης Ρώμης, που ήταν ο τρίτος επίσκοπος Ρώμης στα τέλη του 1ου αιώνα μ.Χ., ή ο Άγιος Αθανάσιος, που είχαν σπουδάσει την Ελληνική φιλοσοφία και γραμματεία....... ή ο Λακτάντιος που δίδασκε επί δεκαετίας στη σχολή της Νικομήδειας που είχε ιδρύσει ο Διοκλητιανός και εγκατέλειψε το δωδεκάθεο ασπαζόμενος τον Χριστιανισμό.
Υπάρχει μέσα στην κ. διαθήκη ευαγγέλιο του Κλήμη; Του "άγιου" Αθανάσιου; Του Λακτάντιου;;
Φτου.... έχω χάσει επεισόδια...Λες ψάχνοντας να βρώ και ευαγγέλιο των ευρωπαίων;; Όχι πως θα ήταν διαφορετικό απ' τα "υπάρχων", αλλά λέω...
Γιατί γελοιοποιείσαι?
Η απάντησή μου πήγαινε στη συνέχεια:" και προοριζόμενη για αγράμματους και αφελείς χωρικούς της Ασίας."
Οι άνθρωποι αυτοί έχοντας σπουδάσει την αρχαία Ελληνική γραμματεία, αποδέχτηκαν τον χριστιανισμό, αυτό έγραψα.
Ta smurneika tragudia-Παντελής Θαλασσινός

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
macedon:
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ως συγγραφείς των ευαγγελίων φέρονται ο Ιωάννης, ο Μάρκος, ο Ματθαίος και ο Λουκάς.
Ο Κλήμης, ο Αθανάσιος και ο Λακτάντιος ΔΕΝ συγκαταλέγονται στους συγγραφείς των ευαγγελίων!
Σχολιάστηκε.
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Edited by - europaios2 on 08/07/2010 02:36:08
Edited by - europaios2 on 08/07/2010 02:47:53
quote:
europaios-original
Η απάντησή μου πήγαινε στη συνέχεια:" και προοριζόμενη για αγράμματους και αφελείς χωρικούς της Ασίας."Οι άνθρωποι αυτοί έχοντας σπουδάσει την αρχαία Ελληνική γραμματεία, αποδέχτηκαν τον χριστιανισμό, αυτό έγραψα.
Κι οι άνθρωποι αυτοί στους αγράμματους χωρικούς απευθύνονταν. Αυτοί ήταν οι επαγγελματίες του είδους. Αυτοί που γνωρίζουν ότι τα ευαγγέλια είναι ανοησίες αλλά έχουν και μια δουλειά να κάνουν...
Οι ανοησίες των ευαγγελίων απευθύνονταν στους αγράμματους χωρικούς της Ασίας και μάλλον στους δημόσιους υπαλλήλους της Κορινθίας...

macedon
Ο Λακτάντιος δεν ήταν Ιεχωβάς (όπως θα έλεγες κι εσύ);;![]()
![]()
Έλα τώρα, μη θυμώνεις, αφού ξέρεις ότι σε γουστάρω... νηφάλιο.![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
macedon:
Οι ανοησίες των ευαγγελίων απευθύνονταν στους αγράμματους χωρικούς της Ασίας και μάλλον στους δημόσιους υπαλλήλους της Κορινθίας...
Και ο του θαύματος ο χριστιανισμός έγινε μια παγκόσμια θρησκεία και το γελοίον του δωδεκάθεου περιορίστηκε στην αρχαία Ολυμπία και στον Όλυμπο την άνοιξη και το φθινόπωρο στις μέρες μας.....

Αλλά απ' ότι βλέπω κάποιοι από τους Δημοσίους Υπαλλήλους της Θεσ/κης προσπαθούν να το μεταφέρουν ακόμη και ποιο βόρεια......προσέξτε όμως μην το πάτε εκτός συνόρων και σας πάρουν με τις πέτρες.......
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Δεν είναι τα ελληνικά μητρική σου γλώσσα;

macedon
quote:Τέτοια στοιχεία είναι π.χ. ο σταυρός που υποτίθεται ότι βρήκε η Ελένη (άλλο αν η ίδια το αγνοούσε),
macedon
Αν δεν με απατά η μνήμη μου , (διότι δυστυχώς η υπομονή μου και ο διαθέσιμος χρόνος για αρκετό διάβασμα με έχουν αφήσει προ πολλού !) , η κυρία αυτή διαπίστωσε την "γνησιότητα" του σταυρού , βάζοντας έναν......πεθαμένο επάνω , ο οποίος .... απλώς αναστήθηκε !!!!! ![]()
Υ.Γ. Αν είναι έτσι , παρακαλώ πολύ να μου το επιβεβαιώσετε με τρόπο......
quote:
macedon:
Μάλιστα. Και πού ακριβώς αναφέρθηκα σε δωδεκάθεο και Ολυμπία, καλέ μου αγράμματε; Για "κειμενική και ιστορική κριτική των ευαγγελίων" μίλησα.Δεν είναι τα ελληνικά μητρική σου γλώσσα;
Έλα τώρα...ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται....
Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ