- Σημάδια / Οιωνοί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Μακαρι βρε ΑΤΜΑ μου να ισχυε παντα και 100% το λεγομενο σου περι ηθοποιου και ρολου, αλλα...τι να κανεις εφ'όσον το σεναριο ειναι απο αλλον γραμμενο και καθε φορα διαφορετικο??
ξερεις καλο μου ..ποιος γινεται καλος ηθοποιος;
οχι εκεινος που αμφισβητει τον διδασκαλο σκηνοθετη του...αλλα ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΥΣΤΑΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ...
ενα παραδειγμα ειναι κατι που συνηθως ενοχλει τις γυναικες (εμενα οχι:)
συνηθως αν καποιος πει "εισαι ιδια η μανα σου"..εκεινες θιγονταικαι θυμωνουν...
αναρρωτιεμαι ακομη γιατι;
δεν κατανοουν..το κατ'εικονα και ομοιωσιν;
η μηπως δεν σεβαστηκαν ποτε
την ακολουθια της δημιουργιας;
θαρρω πως ειναι συχνο το φαινομενο να μην μπορουν να αποδωσουν τα του καισαρα στον καισαρα..καποια υπερφυαλα εγω που αν δεν ηταν ο καισαρας..οχι μονο δεν θα υπηρχαν..αλλα δεν θα μπορουσαν να κανουν αυτο που τοσο αρεσκονται να κανουν....
να σκεφτονται πως θα απορριψουν..τον ιδιο τους τον..δημιουργο!
τι ειναι ολα τουτα λοιπον;
επαγωγικα παντα
θα πω απλα....
πως αφησα τη ζωη να με συνεπαρει τοσο δεν αντεδρασα σε ο,τι με εριξε..και ισως αυτο ,το γεγονος οτι ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "Ο,ΤΙ" ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ...
με βοηθησε τοσο στο να κυλησω στη ροη μεχρι ανελιξεως/οσο και να γλυτωσω απο τοσες κακοτοπιες που τιθετω λογω..."τριτου παραγοντα"...καθε φορα, και αναγκαζομουν να επωμιστω τη σωτηρια των ανοητων...που δεν ακολουθησαν πιστα την οδηγια..
ΖΩΗ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ..:
ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ"
...
ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ...+ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!" ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ
ΕΓΩΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ...!
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;)
madmax....welcome2matrix!

Technoshamanism
Μπηκα online απλα για να δωσω το παρον και να διαβασω ολες τις ενδιαφερουσες αποψεις σας...
Να με συγχωρεσετε αν δε μπορεσω να απαντησω προς το παρον, αλλα νιωθω πολυ αδιαθετος και δεν κατεβαινει τιποτα στη γκλαβα για να γραψω..
Καληνυχτα σε ολους
MaDmAxxxxxx
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
quote:
Ενιωσα καπως σα να μουν στο εργο¨"βλεπω το θανατο σου Ι & ΙΙ"
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ madmax ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ.
ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
quote:
«και που ξερεις αν θα μπορεσουμε να ξαναπαμε ολοι μαζι εκδρομη»...
respect
respect
υπαρχουν τροποι που μπορεις να "δεις" καποια πραγματα, να προσεξεις και να γινει ηπιοτερο, αν οχι να το αποφυγεις....
π.χ.
για χρονια εβλεπα στον υπνο μου οτι στα τριαντα μου θα παω απο τροχαιο, παιρνοντας το ασπρο αμαξι του πατερα μου. αποφασισα να παρω το διπλωμα στα 31 και να εχω αλλο χρωμα αμαξι.
καποια στιγμη που το ψαξα και αστρολογικα, μου εβγαινε καποιο τροχαιο ή ατυχημα εως την ηλικια των τριαντα (χωρις εννοειται να εχω πει τιποτα σχετικα στο ατομο που εψαχνε τον κυκλο μου).
ε τωρα αν παω απο γαλαζιο αυτοκινητο, ε τι να κανω, το προσπαθησα.
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Υπάρχουν πολλά ζώα που μπορούν να "προβλέψουν" με απόλυτη επιτυχία κάποια γεγονότα. Αυτά θα μπορούσες να τα αιτιολογήσεις με την λέξη "Ένστικτο" όμως μου φαίνεται πιο λογικό να έχουν μια αίσθηση την οποία οι άνθρωποι δεν έχουν. Αυτή η αίσθηση φαίνεται να λειτουργεί σε κατάσταση ύπνου μόνο(τουλάχιστον για τους συνηθισμένους ανθρώπους). Πως και γιατί, είναι φοβερά δύσκολο να εξηγηθεί, πιστεύω.
Κάποιο φίλοι εδώ έδωσαν το παράδειγμα των Windows και των φακέλλων. Ίσως να είναι κάπως έτσι. Αν έχετε εμπειρία όμως με τους υπολογιστάδες, σίγουρα θα ξέρετε μια λειτουργία που λέγεται "Save as Copy". Φτιάχνεις μια εικόνα ας πούμε με κάποιο πρόγραμμα γραφιστικής. Καθώς την αναπτύσεις και κάνοντας αλλαγές και διορθώσεις, δεν έχεις φτάσει ακόμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα όμως κάποια στιγμή πάνω σε μια διόρθωση-αλλαγή, βλέπεις κάτι που σου αρέσει(αν και δεν είναι αυτό που ακριβώς θέλεις) και αποφασίζεις να το κρατήσεις κάπου στον σκληρό. Κάνεις λοιπόν "Save as Copy" και αμέσως δημιουργείται ένα αρχείο εικόνας. Έπειτα συνεχίζεις με το παλιό αρχείο άφοβα αφού εκείνο που σου άρεσε έχει ήδη αποθηκευτεί και δεν χάνεται. Υπάρχει βέβαια η επιλογή να συνεχίσεις την "ζωη" σου με το καινούργιο που επέλεξες ότι σου αρέσει περισσότερο.
Από αυτό φαίνεται, προσωπική μου άποψη, ότι η υπόθεση "βρωμάει" παράλληλα σύμπαντα. Τόσα πολλά όσοι και οι αμέτρητοι συνδυασμοί στην καθημερινότητα. Πχ, εγώ είμαι μελαχροινός, μια δεδομένη στιγμή μιλάω με έναν φίλο ο οποίος είναι ξανθός και έχει στο κεφάλι του 3000 τρίχες. Σε ένα άλλο σύμπαν έχει 3000-1, με εμένα όμως ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά(στην ίδια συζήτηση που έχω μαζί του). Στο άλλο έχει 3000-2 τρίχες και καπου φτάνουμε στο σύμπαν που δεν έχει καθόλου τρίχες. Σε κάποιο άλλο είναι και αυτός μελαχροινός. Στο επόμενο μελαχροινός με 3000-1 τρίχες κοκ. Αφού εξαντλήσουμε τα σύμπαντα που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και αφου έχουν γίνει χιλιάδες εναλλαγές ως προς τα σωματικά μας χαρακτηριστικά, πάμε σε ένα άλλο στο οποίο έχει σαν βάση το θέμα της συζητήσεως μας. Από αυτό το γεγονός, ανοίγει σαν δέντρο, με τις παραπάνω περιπτώσεις, μια ομάδα συμπάντων, βλεπε τρίχες κοκ. Σκέψου τώρα την στιγμή που μιλάω να περάσει απο δίπλα μας μια γυναίκα, της οποίας τα δικάτης χαρακτηριστικά θα δημιουργήσουν τα ανάλογα σύμπαντα σε συνδυσμό με τα δικά μας χαρακτηριστικά one by one. Μετά υπάρχει η περίπτωση να είναι άντρας αντί για γυναίκα. Αν σκεφτούμε λοιπόν την απειρότητα των πιθανών συνδυασμών, άρα και τις διαφορετικές εκβάσεις ενός γεγονότος, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κατά κάποιο τρόπο, υπάρχει επιλογή για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Τώρα πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό... νομίζεις ότι τσάμπα τον ονομάσαμε Θεό; Αυτός το κατάφερε.
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Ημουν σε μια κατασκηνωση το καλοκαιρι του 1997,σε ηλικια 13 ετων νομιζω...
Καθομουν σε ενα κρεββατι με μια κοπελα απεναντι μου και μιλουσαμε..σε καποια στιγμη,κατι ειπα και γελασαμε γιατι συμφωνουσαμε...και ακριβως εκεινη τη στιγμη καθως εβλεπα τα ματια της μου περασε η σκεψη απο το μυαλο οτι πεθαινει ενας συγγενης της..απο εκεινη τη στιγμη ενιωθα ενα απαισιο βαρος μεσα μου..οπως και καθε φορα που νιωθω οτι κατι κακο θα συμβει και συμβαινει...
Λοιπον...το ιδιο εκεινο απογευμα...εμαθε οτι πεθανε ενας ξαδελφος της σε τροχαιο ακριβως την ωρα που εγω σκεφτηκα εκεινο το πραγμα..και μου εχει συμβει κι αλλες φορες...Δεν συνηθιζω να πιστευω στις συμπτωσεις,αλλα οχι οτι θα πιστεψω οτι εχω και κανενα χαρισμα στο να βλεπω το μελλον(οχι οτι θα με χαλουσε ενα τετοιο γεγονος...περαν των deja vou...)
δες κατι:
quote:
εκεινη τη στιγμη ενιωθα ενα απαισιο βαρος μεσα μου
quote:
Δεν συνηθιζω να πιστευω στις συμπτωσεις,
αλλα οχι οτι θα πιστεψω οτι εχω και κανενα χαρισμα
στο να βλεπω το μελλον
(οχι οτι θα με χαλουσε ενα τετοιο γεγονος...
περαν των deja vou...)
τελικα πιστευεις η δεν πιστευεις οτι βλεπεις κατι κατα τη στιγμη που συμβαινει.
γιατι ναι μεν εγω θα σε πιστεψω-δεν εχω λογο αλλωστε ν'αμφιβαλλω
για κατι που μοιραζεσαι μαζι μας ως μια δικη σου εμπειρια /ισως εχω κι εγω δικες μου και μαλιστα ισως εχω δει συγκεκριμενα "σημαδια" πριν ../'Η διαφορα μας ομως ειναι πως εγω -ΠΙΑ-πιστευω.-
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ/ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ "'ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ" ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ -ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ "Η ΜΕΤΑ DEJAVU ΦΑΣΗ"(ΟΠΩΣ ΘΑ'ΛΕΓΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:)ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΛΕΙΟΤΟΥΡΓΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ./ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΗ...
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ- ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ..-
Η ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΗ ,
Ο ΕΠΑΝΑΛΛΗΠΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ,
Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ "ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ"(=ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ)/ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΤΡΕΛΟΣ...
ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ/ΟΛΙΣΘΗΣΗ/>>"
ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ..ΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ
ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ\
ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ..ΜΕΡΟΣ...
-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ..."ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ/ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ..."
ΑΛΛΑ + ΤΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ/ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ....
ΣΗΜΑΔΙΑ....
ΠΟΛΛΑ....
ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ....ΑΠΕΙΡΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ..-

Technoshamanism
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
επανηλθα μετα απο διακοπη ολιγων ημερων (ελεω λογαριασμων ΟΤΕ και προσωρινο κοψιμο της γραμμης) αλλα ηρθα για να μεινω!!
Χαιρετισμους -και παλι- σε ολα τα αγαπητα μελη
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Τωρα οσων αφορα το "χαρισμα", το εχω συζητησει με αρκετα ατομα κι αρχιζω να ξαναβγαινω απο το καβουκι μου..ισβς καποια στιγμη καταφερω να με ξαναπιστεψω οπως μου αξιζει...Καλη συνεχεια... ;) Mystictear