- Ομαδα ερευνας παραφυσικων φαινομενων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:<<...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΣΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΙΝΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ!ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΙΟ 12.000.ΟΟΟΕΤΩΝ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ Σ'ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟ.Σ'ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ!
<<...ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΥΤΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΕΥΡΗΜΑ,ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ,ΟΠΟΥ Η ΣΚΟΠΙΜΑ Η ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΠΤΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...>>
Πρώτα απ'όλα καλή μου φίλη θα ήθελα να σου ζητήσω να παραθέσεις και τις πηγές από όπου άντλησες τα στοιχεία σου,όπως έκανα κι εγώ παραπάνω.
Δεύτερον λέμε τα ίδια πράγματα.Μάλλον δεν έγινα κατανοητή.
Αναφέρθηκες στον άνθρωπο του Νεάτερνταλ στα Πετράλωνα.
Είπες πως χρονολογείται στα 12.000.000 έτη.
Κάτι που είναι ΛΑΘΟΣ.
Το ότι βρέθηκαν παρόμοια ευρήματα με αυτό που έγραψες το είπα και παραπάνω.Για την κνήμη στα Τρίγλια(Κι αυτό στην Χαλκιδική)που χρονολογείται στα 11.000.000.
Το λάθος λοιπόν έγκυται στη χρονολόγηση που έκανες για τον άνθρωπο του Νεάτερνταλ και όχι σε κάτι άλλο.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Μία απορία, το συγκεκριμένο έυρημα στην Χαλκιδική είναι το αρχαιότερο που έχει βρεθεί ποτέ?????
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Για το μόνο που παρακάλεσα είναι να αναφέρονται και οι πηγές. Επίσης προσπάθησα(η άμοιρη)να ξεμπερδέψω το θέμα Νεάτερνταλ,από τα άλλα ευρήματα
Αλλά....πάντα με καλή διάθεση και φιλικά.

"Κονξ Ομ Πανξ"
Και φυσικά δεν πρόκειται να σκοτωθούμε όπως οι άνθρωποι των σπηλαίων.
Πού να βρεθούν αιχμηρα αντικείμενα εκείνης της εποχής..
quote:
Είναι το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο σε όλη την Γη, όταν τα μέχρι στιγμής αρχαιότερα ίχνη ανθρώπου τοποθετούνταν στην Αφρική και ήταν ηλικίας 3 - 4.000.000 ετών. Ο Homo Erectus Trigliensis ή για να ακριβολογούμε η απολιθωμένη κνήμη του, βρέθηκε στο Ανώτερο Μειόκενο στρώμα (11.000.000 ±1.000.000εκατ.),
Όσο για την απορία σου..νομίζω αυτό βοηθά κάπως.

quote:
Κατα τα άλλα η θεωρία του Δαρβίνου είναι μέχρι σήμερα η μόνη αληθοφανής εξήγηση για την δημιουργία και εξέλιξη των ειδών όπως και του ανθρώπου χωρίς να είμαι απόλυτος οτι ισχύει σίγουρα.
Ισχύει προσωρινά μέχρι να βρεθεί μιά άλλη αποδεδειγμένη θεωρία που θα την ανατρέψει.
Αν και τελευταία τείνει να καταργηθεί.
Μην ξεχνάμε και την θεωρία του πολυτοπικού μοντέλου.
Σχετικά με το κρανίο που ανέφερες, αν είναι γυάλινο κι είναι τέλεια κατασκευασμένο, το είχα δεί σε φωτογραφία ενός βιβλίου του Arthur Clarke.
Νομίζω οτι η ηλικία του προσδιορίζεται σε πολλά χιλιάδες χρόνια και προκαλεί εντύπωση με τι μέσα κατασκευάστηκε και κυρίως, σε μία εποχή που δεν είχε την τεχνολογία που διαθέτουμε σήμερα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Σχετικά με το κρανίο που ανέφερες, αν είναι γυάλινο κι είναι τέλεια κατασκευασμένο, το είχα δεί σε φωτογραφία ενός βιβλίου του Arthur Clarke.
Νομίζω οτι η ηλικία του προσδιορίζεται σε πολλά χιλιάδες χρόνια και προκαλεί εντύπωση με τι μέσα κατασκευάστηκε και κυρίως, σε μία εποχή που δεν είχε την τεχνολογία που διαθέτουμε σήμερα.
Ναι για το ίδιο λέμε, όσο για το DNA για να αλλάξει στον πέρασμα των χρόνων πρέπει να επηρεαστεί δραματικά το περιβάλλον απο όσο γνωρίζω!!1
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
η συνειδηση παμφωτη...
Θα σε συμβούλευα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες προκειμένου να μπορούμε οι υπόλοιποι να διαβάζουμε πιο εύκολα τα posts σου.

In anticipation of my resurrection...
Δεν ξέρετε και για αυτό κατακρίνετε αυτούς τους σπουδαίους και υπέρλαμπρους επιστήμονες. Αφήστε δε που κάθε ημέρα από αυτούς ή από τους ακολούθους τους μαθαίνουμε τόσα καινούργια πράγματα. Για παράδειγμα σε αυτό το θέμα συζήτησης έμαθα ότι ΔΕΝ έχω το ίδιο DNA με τα υπόλοιπα πλάσματα της Γης!
Θα σε μαλώσω Dying Incubus (ή θα βάλω τον Sucubus να το κάνει), πως μπορείς να πηγαίνεις κόντρα σε τέτοια λαμπρά μυαλά και στους ακολούθους τους;
Δεν ξέρετε και για αυτό κατακρίνετε αυτούς τους σπουδαίους και υπέρλαμπρους επιστήμονες. Αφήστε δε που κάθε ημέρα από αυτούς ή από τους ακολούθους τους μαθαίνουμε τόσα καινούργια πράγματα. Για παράδειγμα σε αυτό το θέμα συζήτησης έμαθα ότι ΔΕΝ έχω το ίδιο DNA με τα υπόλοιπα πλάσματα της Γης!
Θα σε μαλώσω Dying Incubus (ή θα βάλω τον Sucubus να το κάνει), πως μπορείς να πηγαίνεις κόντρα σε τέτοια λαμπρά μυαλά και στους ακολούθους τους;
Σοβαρευουμε.Εχουμε και λεμε ουφο σε αγιογραφιες.Που στηριζεται αυτο το επιχειρημα;Σε καποιες αγιογραφιες που απεικονιζουν στρογγυλες μπαλες με ακτινες;Στην αγιογραφια 'the crucifixion' σε ενα μοναστηρι του κοσσοβου που απεικονιζει δυο ανθρωπακια να καβαλανε εναν κομητη;Σε αμφιλεγομενα αντικειμενα που εμφανιζονται σε διαφορα εργα τεχνης και αμεσως χαρακτηριζονται ιπταμενοι δισκοι;
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.Ενας αγιογραφος οταν κανει ενα εργο τεχνης παντα χρισιμοποιει συμβολισμους.Και πειτε μου γιατι καθε τι που μπορει να ομοιαζει με τα ουφο, οπως τα παρουσιαζουν κατα καιρους ουφολογοι,πρεπει οπωσδηποτε να συμβολιζει και ιπταμενο δισκο.Εχετε δει ζωγραφιες παιδιων;Τον ηλιο τον κανουν σαν κυκλο με ακτινες και συχνα του βαζουν και ματια στομα...Ε καποιος θα μπορουσε να πει βλεποντας αυτο οτι συμβολιζει εναν στρογυλλο ιπταμενο δισκο που εκτοξευει διαστημικες ακτινες ενω μεσα του υπαρχουν ανθρωπακια που χαμογελανε.Οργιαζουσα φαντασια θα πειτε.Ειναι αυτο που λενε ο καθενας βλεπει αυτο που θελει να δει.
Για να καταλαβεις τι πραγματικα απεικονιζει ενας καλλιτεχνης στο εργο τεχνης του πρεπει να σκεφτεις οπως σκεφτοταν αυτος οταν το ζωγραφιζε.Παντως σιγουρα δεν θα σκεφτονταν να απεικονισει τον Χριστο με εναν ιπταμενο δισκο πανω απο το κεφαλι του ετοιμο να τον απαγαγει!
Παμε παρακατω.Εξωγηινοι,καθηγητες Πουλιανοι,αρχανθρωποι,εξελιξη,διαφορετικο DNA.Ημαρτον ρε παιδια.Αυτα ειναι θεωριες.Δεν αποδεικνυουν τιποτα.Στην σημερινη εποχη ειναι πιο ευκολο να λες μια μαλ*** και να το αναγεις σε θεωρια,παρα να προσπαθεις να βρεις απτα τεκμηρια που να αποδεικνουν ενα γεγονος.Γιατι βεβαια μια θεωρια ευκολα φτιαχνεται,ευκολα γινεται πιστευτη και σε κανει ευκολα διασημο,ενω η αναζητηση τεκμηριων απαιτει χρονο καταναλωση φαιας ουσιας και σε τελικη αναλυση ειναι αντιπαραγωγικη για τα δεδομενα της κοινωνιας μας.
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH