ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Λίλλιαν30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
galazia_sfairaΜέλος
12/04/2006, 11:11:41
κι αυτο το "Ε" βρε παιδι μου τι επαναστατικότητα περιεχει ...μια τριαινα σκετη ειναι.......και "Κ"το ίδιο με επεκτασεις που φτανουν το συμπαν......ενα ονομα σκετη επανασταση ενα ονομα μια προεκταση.....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
12/04/2006, 11:43:31
Καλημέρα, καλημέρα, πολύ καλημέρα!!

Σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Ελπίζω προσεχώς... Πολλά φιλιά σε όλους!!

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

ΛίλλιανΜέλος
12/04/2006, 12:11:13
Γιώτα,

έχεις δίκιο. Το περίεργο είναι πως έγραψα ένα κατεβατό την Κυριακή το πρωί, το έστειλα και φαίνεται πως έγινε έτσι, όμως δεν υπάρχει κάν το κείμενο μου!
Οπως νιώθεις, δεν υπάρχει καμμία πίεση για τίποτε! Θα τα πούμε απο κοντά σύντομα ελπίζω

Φωτεινές Αγκαλιές

~~ * ~~

SM-GIOTAΜέλος
12/04/2006, 14:21:39
Δε ρίχνετε λίγο φως κατα δώ, μπας και φύγουν οι μαυρίλες της ψυχής μου;
ΛίλλιανΜέλος
12/04/2006, 14:23:55
Αμέ!
για δες έξω απο το παράθυρο! ολη η Δημιουργία σου στέλνει φως
και εγώ λίγο ακόμη ασημένιο

~~ * ~~

ΡωρΜέλος
12/04/2006, 15:07:57

κι εγώ μέσα από το σύμβολο, σου στέλνω φωωωωωωωωως SM-Giota!!!

Είμαι ακόμα εδώ μέσα και αισθάνομαι τέλεια.
Κι όμως λειτουργεί παιδιά, έγινα αόρατη. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Κάνω ήρεμα την δουλειά μου...
Φανταστικό, δοκιμάστε το

ΛίλλιανΜέλος
12/04/2006, 15:28:58
Οπότε να μια ωραία ιδέα για κουβέντα αύριο!
Τι είναι τελικά αυτά τα σύμβολα?

Καλό απόγευμα σε όλους!

~~ * ~~

galazia_sfairaΜέλος
13/04/2006, 08:15:08
....έλα μου ντε,επιτελους!!!
Μια καλημερα όλο φως!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΛίλλιανΜέλος
13/04/2006, 09:25:12
Καλημέρα Galazia Sfaira!

Σκεπτόμουν πραγματικά τι είναι τα σύμβολα και του Ρεικι αλλά και γενικώς τα σύμβολα. Ας πούμε ότι κατέληξα, γιατί το ψάχνω το θέμα, πως δεν είναι μόνο τα κλειδιά που ανοίγουν το πεδίο του Ρεικι αλλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο, η συμπικνωμένη γνώση του ήχου εκφραζόμενη δια μέσου σχήματος σαν μια πρώτη γραφή.
Εσύ τι λές?

Φωτεινές Αγκαλιές

~~ * ~~

ΡωρΜέλος
13/04/2006, 09:41:33
καλημέρα σε όλους

Τα σύμβολα: η δόνηση του Σύμπαντος για να μας θυμίσει ότι όλα λειτουργούν σε δονητικές συχνότητες, ακόμα και οι σκέψεις μας. Η ισορροπία αυτών των δονήσεων μεταξύ τους, επιφέρουν και την θαυμάσια λειτουργία των συμβόλων, πέρα από χρόνο και χώρο. Η ισορροπία των δονήσεων επέρχεται μόνο από την καθαρότητα και την αγάπη, γι' αυτό και λειτουργούν πάντα για το ανώτατο καλό.

΄Εχετε προσπαθήσει να στείλετε σύμβολα ενόσω δεν είστε σε γαλήνη?
΄Εχω διαπιστώσει ότι σ' αυτήν την στιγμή που δεν είμαι απόλυτα ισορροπημένη, δεν μπορώ να τα οραματιστώ.

Σας στέλνω μια φωτεινή σκέψη, γεμάτη αγάπη