ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ικανοτητες?και αν ναι και πως μπορεις να τις αναπτύξεις - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ικανοτητες?και αν ναι και πως μπορεις να τις αναπτύξεις - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

tirteos43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
tirteosΜέλος
24/08/2005, 23:30:29
Γειά σας το ονομά μου είναι Ηλίας είμαι 35 ετών και είμαι νεος στο φόρουμ και στον χώρο. Η ερωτηση μου, που σε μερικούς θα φανείίσως και αστεία, είναι: πως μπορεί να καταλάβει κάποιος αν έχει κάποιες ικανότητες και πως μπορεί να τις αναπτύξει?
25/08/2005, 01:36:39
Γειά σου tirteos.

Υποθέτω πως με τον όρο "ικανότητες", θα εννοείς ψυχικές και δει παραψυχολογικές ικανότητες.

Η γνώμη μου είναι, πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τις ικανότητες αυτές. Όμως, δεν τις συνειδητοποιούμε. Περνάνε από την αντίληψή μας -τσουφφφ- κι εμείς δεν τους δίνουμε σημασία. Παρά μόνο εάν συμπέσει, να έχουν κάποιο αποτέλεσμα ή να συνδιαστούν με κάτι που μας αφορά.
Μα άλλωστε, πόσα πράγματα δεν συμβαίνουν στη σφαίρα της προσωπικής μας καθημερινότητας, που τα αφήνουμε να περάσουν έτσι, σα να μη συνέβησαν ποτέ;
Ωσπου κάποια φορά, αρχίζουν να μας αποσχολούν περισσότερο.
Εστιάζουμε τη συνείδησή μας στις ικανότητες αυτές και αρχίζουν να αποκτούν υπόσταση.
Αρχίζουμε να βλέπουμε τις συμπτώσεις σα σημάδια.
Δίνουμε περισσότερη προσοχή στις σκέψεις που περνούν ξαφνικά από το μυαλό μας και είναι σα να προήλθαν από κάπου αλλού.
Έτσι, κατά κάποιον τρόπο ξυπνάνε οι υπάρχουσες ψυχικές δυνάμεις μέσα μας.

Και πως μπορούμε να τις αναπτύξουμε;
Αυξάνοντας τη συνειδητότητά μας.
Η οποία, αρχίζει από την καθημερινότητά μας.
Πως μπορούμε να είμαστε συνειδητοί στα αόρατα πεδία, όταν πολλές από τις καθημερινές μας ασχολίες, τις πράττουμε ασυνείδητα σα να είμαστε αυτόματα; Με τι κότσια να ζητήσουμε συνείδηση εκεί;

Η απάντηση που σου έγραψα πιο πάνω, δεν αναιρεί το γεγονός, της πρακτικής επάνω σε ασκήσεις, που μπορούν να βελτιώσουν τις ψυχικές μας ικανότητες.
Ωστόσο, εάν δεν συνοδεύεται η ανάπτυξή τους, από μία συνολική ανάπτυξη και έλεγχο της προσωπικότητάς μας, δε βλέπω το λόγο, γιατί θα έπρεπε να εστιαστούμε μόνο σ΄αυτές.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

tirteosΜέλος
25/08/2005, 08:00:04
Γειά σου amalia σευχαριστώ για την απάντηση!
Ακριβώς για αυτές τις ικανότητες μιλάω και σε αυτό που λες :Αρχίζουμε να βλέπουμε τις συμπτώσεις σα σημάδια.
Δίνουμε περισσότερη προσοχή στις σκέψεις που περνούν ξαφνικά από το μυαλό μας και είναι σα να προήλθαν από κάπου αλλού.Τι γίνεται όμως όταν οι συμπτώσεις - σημάδια είναι παρα πολλά και έντονα;όταν μπορείς να "γνωρίζεις" την έκβαση μιας υπόθεσης (χωρίς οράματα ή υπνώσεις κλπ)ενώ κάποιοι άλλοι οχι?
25/08/2005, 17:24:36
Αυτό άρχισε ξαφνικά να γίνεται tirteos;
Ή σου συνέβαινε από παλιά;

Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη στα αόρατα πεδία.
Κάποιοι, είναι σα να έχουν περισσότερο "ξεκλειδωμένη" την έκτη αίσθηση.
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, κάποιους από τους οποίους μπορούμε να ελέγξουμε ή και να εξηγήσουμε με τη λογική, κάποιοι άλλοι όμως, χρειάζονται μεταφυσικές παραδοχές για να ερμηνευτούν.

Υπάρχουν λοιπόν, πολλοί λόγοι και μηχανισμοί, σύμφωνά με τους οποίους, θα μπορούσε κάποιος να έχει μια διαισθητική αντίληψη των πραγμάτων.
Ας πάρουμε το παράδειγμα, ενός τηλεπαθητικού φαινομένου, που λαμβάνει χώρα μεταξύ δύο ατόμων που βρίσκονται μαζί, μια δεδομένη στιγμή.
Κι ας προσπαθήσουμε να υποθέσουμε, ποιοι μηχανισμοί (και ποιές αισθήσεις) θα μπορούσαν να εμπλέκονται στο γεγονός αυτό:

- Τα μάτια. Τα οποία μπορεί να προσλαμβάνουν πολύ περισσότερα μηνύματα, από αυτά που επεξεργαζόμαστε συνειδητά.
- Τα αφτιά. Μπορεί η αναπνοή του συνομιλητή να έχει γίνει πιο γρήγορη και ο δέκτης να το αντιλήφθηκε αυτό υποσυνείδητα.
- Το σώμα. Υπάρχουν μηνύματα που προσλαμβάνουμε μέσω της γλώσσας του σώματος.
- Ο νους. Οι συνειρμοί που κάνει και συνοδεύουν κάθε μας σκέψη είναι τόσοι πολλοί, που μόνο ένα μέρος της σκέψης μας περνάει συνειδητά από την αντίληψή μας.

Όλοι οι παραπάνω φυσικότατοι μηχανισμοί- και πιθανώς άλλοι, που δεν έχω συμπεριλλάβει - μπορούν από μόνοι τους να μας κάνουν να παρουσιάσουμε ένα τηλεπαθητικό (ή διαισθητικό) φαινόμενο.

Για να δούμε εδώ μία αφήγηση της Annie Besand, από το βιβλίο "Η Δύναμη της Σκέψης":

"Όταν ταξίδευα στην Αμερική, μια μέρα δημιουργήθηκε το ερώτημα σχετικά με τον αριθμό μηχανής του τραίνου με το οποίο ταξιδεύαμε. Ο αριθμός παρουσιάστηκε αμέσως στο νου μου, αλλά αυτό κατά καμμιά έννοια δεν ήταν περίπτωση διόρασης. Γιατί για τη διορατική αντίληψη θα ήταν απαραίτητο να είχα αναζητήσει το τραίνο και να είχα ψάξει για τον αριθμό. Χωρίς καμιά συνειδητή δράση από μέρους μου, τα αισθητήρια όργανα, οι αισθήσεις και ο νους είχαν παρατηρήσει και καταγράψει τον αριθμό καθώς το τραίνο έμπαινε στο σταθμό και όταν ζητήθηκε ο αριθμός αμέσως ξεπήδησε η εικόνα του ερχόμενου τραίνου με τον αριθμό του μπροστά στη μηχανή. Η ικανότητα αυτή, όταν εγκαθιδρυθεί είναι χρήσιμη, γιατί σημαίνει ότι, αν και τα πράγματα που πέρασαν γύρω σας δεν προσέλκυσαν την προσοχή σας εκείνη τη στιγμή, παρόλα αυτά μπορείτε να τα ανακαλέσετε κοιτάζοντας στο αρχείο που το νοητικό, το αστρικό και το φυσικό σώμα έφτιαξαν για λογαριασμό τους."

Βέβαια, πέρα από όλα όσα σου έγραψα πιο πάνω, υπάρχουν οι μηχανισμοί αντίληψης, που εμπλέκουν άλλα πεδία και δεν μπορούν να εξηγηθούν με τις ως τώρα γνώσεις της ψυχολογίας.

Εάν λοιπόν όπως λες
"...οι συμπτώσεις - σημάδια είναι παρα πολλά και έντονα;όταν μπορείς να "γνωρίζεις" την έκβαση μιας υπόθεσης (χωρίς οράματα ή υπνώσεις κλπ)ενώ κάποιοι άλλοι οχι?"
δε χρειάζεται να ανησυχείς.
¶νοιξε το μυαλό σου και άσε να περάσουν τα μηνύματα που έχεις προσλάβει με φυσικούς ή μη τρόπους. Γίνε ο παρατηρητής του εαυτού σου. Μην σε αγχώνει το γεγονός, γιατί οι δικές σου οι σκέψεις μπορούν να μπλοκάρουν τα πολύ λεπτά νοητικά νήματα, που σε συνδέουν με το υποσυνείδητο αλλά και το πλέγμα του νοητικού κόσμου. Εκεί κάπου βρίσκεται και το κλειδί για τις δυνάμεις αυτές: Ο νους.
Που μπορεί να είναι διάφανος σαν κρύσταλλο και να αφήνει τα σχήματα να περνάνε καθαρά μέσα από αυτόν, μπορεί όμως να λειτουργεί σαν ένα μπλεγμένο κουβάρι, μια βαριά κουρτίνα, που δεν σου αφήνει να δεις τίποτε, παρά μόνο τις δικές της εικόνες.

Σκέψου τα λίγο αυτά, και τα ξαναλέμε

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

rizitisΜέλος
25/08/2005, 18:31:12
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ NICK ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.
ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ , ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ,
ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ , ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΣΩΣΤΗ. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ π.χ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ
ΚΡΑΤΑΓΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΥΓΓΕΝΤΡΟΝΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΘΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,
ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ή ΔΥΣΑΡΕΣΤΩ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΘΑΝΑΤΟΣ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΟΤΑΝ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
ΠΟΥ ΟΙ 9 ΣΤΙΣ 10 ΚΑΤΑΛΗΓΑΝΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ. ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΧΕ ΚΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.
ΙΔΙΕΤΕΡΟΣ Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΈΒΡΙΣΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ:

4-5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

rizitisΜέλος
25/08/2005, 18:38:13
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΒΙΩΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝ.

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

tirteosΜέλος
25/08/2005, 21:40:53
Απο μικρός ειχα καποια σημάδια αλλά παντα κατι ή κάποιος ως συνήθως με φόβιζε και μην πάει το μυαλό σας αλλού εκτός από το οικογενειακό περιβάλον φυσικά. κάποια στιγμή από τι θυμάμαι τα όνειρα που εβλεπα ήταν έντονα και μάλιστα έβλεπα πράγματα που θα συνέβαιναν την επόμενη ή τις επόμενες ημέρες δηλαδή ότι θα συναντούσα κάποιον ακόμα και το διάλογο μπορούσα να γνωρίζω. αυτό σταμάτησε κάποια στιγμή να γίνεται ,όπως γενικά και τα ονειρά μου, αλλά όταν σκεφτόμουνα κάποιον αρκετά αυτός θα επικοινωνούσε μαζί μου ή θα συναντιέμασταν, αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα. Επίσης όταν θα μου συμβεί κάτι έχω προαισθήματα, καλό ή κακό, δηλαδή πετάρισμα αυτιού,ματιού η τρέμουλο στο χέρι.Μετά κάποιος άλλος με έβαλε να δοκιμάσω ραβδοσκοπία τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρυντικά και από τις βέργες πέρασα στο εκρεμές, και εκεί παρα πολυ καλά ,και πάρα πολλά πράγματα ανεξήγητα για μένα.Μετά από μια συνάντηση που είχα με κάποια άλλα άτομα ,που και αυτά έχουν τις ιδιες ανησυχίες και αναζητήσεις,για βιοθεραπείες, κλπ, μια κοπέλα που ασχολείται με τέτοιου είδους ικανότητες άρχισε να έχει πρόβλημα ,μου έλεγε να σταματήσω να κάνω αυτό που έκανα, χωρίς εγώ να κάνω κάτι ,και ότι νοιώθει μεγάλη ενέργεια .Της είπα να μου πει τι συγκεκριμένα και μετά μου εξήγησε πως προσπαθούσα να τη "διαβάσω".Μάλιστα μετά δοκίμασαμε και κάποια πράγματα στα οποία δεν πιστευαν οτι μπορω να τα καταφέρω. Σε κάποια θέματα είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα χωρίς να έχω δει ονειρο ή κάποιο σωματικο σημάδι και μάλιστα αναρωτιέμαι πως δεν μπορούν να το δουνε ή να το καταλάβουν άλλοι αφού σε εμένα μου φαίνεται μάλιστα και ως φυσικό. Τώρα τελευταίες ημέρες δοκιμάζω κάποια πράγματα που διάβασα στο εδώ φόρουμ για βιοθεραπεία κ άλλα σχετικά, και έτσι αποφάσισα και γω να γράψω και να μπώ σαυτή την υπέροχη κοινότητα.

Edited by - tirteos on 25/08/2005 22:01:41

sephirothswΝέο Μέλος
31/08/2005, 22:33:00
παιδια γεια σας και παλι.απο μικρο με βασανιζει μια απορια.Μολις το διαβασεται θα πειτε το παιδι εχει προβλιμα και βλεπει πολλα παιδικα και ειναι τρελο και εχει χαζεψει.μπορει και να εχεται δικιο.(ακομα και εγο το πιστευο αυτο.)παντα νομιζα οτι εκτος απο μενα μεσα στο σωμα μου υπαρχει και κατι αλλο που περιμενει να βγει εξω.κατι πνευματικο.(πληροφοριακα βλεπω πολλα παιδικα)anyway.
Αλλο ηθελα να ροτισω.Αν υποθεσουμε οτι καποιος εχει ψυχικες δυναμει(τηλεκινιση,αστρικη προβολη κ.τ.λ κ.τ.λ)πως το καταλαβαινει??εστω οτι ποτε δεν χρειαστικε να ενεργοποιηθουν οι δυναμεις απο μονες τους σε καποιοα στιγμη κινδυνου η κατι παρομοιο.πως θα μαθει αν εχει δυναμεις??
ξερω οτι η ερωτηση μου ακουγεται ηλιθια αλλα...
τα λεμε

"just one more thing...
The people and the friends that we have lost.
Or the dreams that have faded...
never forget them..."

31/08/2005, 22:48:31
Φίλε μου, δεν είμαι ειδικός αλλά θα προσπαθήσω να σου απαντήσω...
Υποθέτω πως αν κάποιο άτομο διαθέτει τέτοιου είδους δυνάμεις μπορούν να του γίνουν αντιληπτές με 3 τρόπους:

1) Όταν βρεθεί σε κάποια κατάσταση κινδύνου κι η απόγνωση του είναι τόσο μεγάλη που ο οργανισμός του τις αναδεικνύει.

2) Να τις έχει γνωρίσει από παιδί και να έχει μεγαλώσει με αυτές.

3) Με εξάσκηση ώστε να τις αναπτύξει.

Πιστεύω πως ο άνθρωπος έχει πολλές ικανότητες και δυνατότητες απλά δεν το γνωρίζει και θέλει αρκετό κόπο για να τις συνειδητοποιήσει.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

tirteosΜέλος
31/08/2005, 23:01:53
Dying_Incubus Όταν βρεθεί σε τέτοια κατάσταση πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα! αλλα το θέμα είναι γιατί δεν τις κάνει και όταν δεν είναι σε αυτή την κατάσταση? τι τον ωθεί σαυτή την απόκτηση των δυνάμεων και ικανοτήτων? γιατί δεν το εχει συνέχεια ? και πόσα άλλα τέτοια ερωτηματα μπορουμε να κάνουμε! Για να κάνεις εξάσκηση πρέπει να ξέρεις τον τρόπο και τι πρέπει να κάνεις ,που και αυτό πάλι είναι ένα μεγάλο ερώτημα!εκτός και αν κάποιος σε βοηθήσει !

"Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις "

31/08/2005, 23:19:51
Γιατί, φίλε μου, ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε μία κατάσταση "ανάγκης" ή και κινδύνου ακόμα μπορεί να αφυπνίσει κάποιες λειτουργίες του και κάποιες ικανότητες μας.
Στην καθημερινότητα μας δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αυτό.
Όσοι βέβαια το κατορθώνουν αυτό, είναι πραγματικά τυχεροί γιατί μπορούν να καταφέρουν να κάνουν "θαύματα" με την δύναμη του μυαλού τους.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ΟρέστηςΝέο Μέλος
30/09/2005, 19:20:15
Γεια,ειμαι νεος στο forum.Πιστευω οτι εχω κατι σαν εκτη αίσθηση για τους ανθρώπους.Όταν μιλάω με κάποιον ξέρω πάνω κάτω τι σκέφτεται και πως αισθάνεται. Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός ή αν και άλλοι μπορούν να αισθανθουν το ίδιο γιατι δε το έχω συζυτήσει με κανέναν.

Ορέστης

30/09/2005, 20:35:24
Γειά σου Ορέστη, καλώς ήρθες.
Τι εννοείς πιστεύεις, να είσαι σίγουρος. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δυνάμεις, απλώς δεν τις έχουν εξασκήσει.
Σκέψου το σαν να προσπαθείς να γράψεις με το χέρι που δεν έχεις συνηθίσει. Από την εξάσκηση στο τέλος θα μάθεις να γράφεις, όμως σίγουρα θα κοπιάσεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο να γράφεις το ίδιο καλά όπως με το κύριο χέρι σου.
Ακόμα και στο θέμα προφυλάξεις θα κάνεις ακριβώς το ίδιο όπως στο παράδειγμα που ανέφερα.
Εάν προσπαθήσεις να το κάνεις γρήγορα και εξασκήσε κάθε μέρα πολλές ώρες, θα αρχίσει το χέρι σου να πονάει. Εάν επιμείνεις θα του κάνεις ζημιά. Εάν όμως το κάνεις από λίγο αλλά κάθε μέρα, θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα και σε συντομότερο διάστημα από ότι νομίζεις.

Εδώ θα βρεις πολλούς που έχουν ακριβώς το ίδιο με εσένα. Εάν ρίξεις μια ματιά και στα άλλα θέματα θα βρεις πολλά που θα σε ενδιαφέρουν.

15/06/2009, 22:26:47
quote:
Τι λές; Ιράκ είμαστε; Τι σχέση έχει εκείνος ο μουσουλμάνος
με ναρκωτικά; Και αν σκίσουμε ενα κοράνι, νομίζεις θα λύσουμε
κανένα πρόβλημα;;; Απλά δείχνουμε πόσο γύφτοι είμαστε. Τίποτα
άλλο. Όχι, θα μείνουν στην ελλάδα και οι έλληνες θα υποχρεωθούν
να γίνουν άνθρωποι. Αυτά που λες, μου θυμίζουν Φασισμό και Κατοχή. Ειλικρινά.

το βιβλίο που δεν ήταν κοράνι ήταν κριμένο σε σακούλα σκουπιδιών και είχε μέσα φιξάκια
οι γύφτοι είναι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να μπαίνουν όπου θέλουν και να μην υπάρχει κράτος αν εσύ θες να μείνουν στην ελλάδα πάρτους σπίτι σου και τάιζε τους εσύ εγώ δεν έχω καμία όρεξη να μου παίρνουν την δουλειά γιατί κάτι λαμόγια που το παίζουν φιλάνθρωποι τους παίρνουν στην δουλειά για μισό μεροκάματο χωρίς ένσημα
ούτε βλέπω ανθρώπινο το να εκδίδουν κοριτσάκια ούτε να πουλάνε παράνομα από σιντί μέχρι ναρκωτικά

τέλος με το παραμύθι των αδικημένων και κυνηγημένων
μπήκαν παράνομα στην χώρα
άμεση απέλαση

HermitΜέλος
15/06/2009, 23:54:23
quote:
το βιβλίο που δεν ήταν κοράνι ήταν κριμένο σε σακούλα σκουπιδιών και είχε μέσα φιξάκια

Αυτό το λέει το επίσημο Κράτος. Που είναι βέβαια πολύ αξιόπιστο...

quote:
οι γύφτοι είναι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να μπαίνουν όπου θέλουν και να μην υπάρχει κράτος

Δεν νομίζουν τίποτα. Απλά ελπίζουν. Γιατί είναι εξαντλημένοι και κυνηγημένοι.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα... Αν δεν γνώριζα τους έλληνες.

quote:
αν εσύ θες να μείνουν στην ελλάδα πάρτους σπίτι σου και τάιζε τους εσύ εγώ δεν έχω καμία όρεξη να μου παίρνουν την δουλειά γιατί κάτι λαμόγια που το παίζουν φιλάνθρωποι τους παίρνουν στην δουλειά για μισό μεροκάματο χωρίς ένσημα

Η ελλάδα είναι κράτος της Ε.Ε. και έχει υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει.
Με λίγα λόγια, τους εκμεταλεύονται... Φταίνε για αυτό οι άνθρωποι αυτοί, ε;

quote:
ούτε βλέπω ανθρώπινο το να εκδίδουν κοριτσάκια ούτε να πουλάνε παράνομα από σιντί μέχρι ναρκωτικά

Αυτό οι έλληνες δεν το κάνουν, έτσι;;; :)

quote:
τέλος με το παραμύθι των αδικημένων και κυνηγημένων
μπήκαν παράνομα στην χώρα
άμεση απέλαση

Δεν είναι παραμύθι, αλλα τραγική πραγματικότητα.
Πήγαν να σωθούν παράνομα... Πο-πο, τι έγκλημα...
Πήγαινε να απελάσεις απο το δικό σου το χωράφι.
Η ελλάδα έχει υποχρεώσεις.

"For behold, I have been with thee from the beginning; and I am that which is attained at the end of desire."
Gardnerian Book of Shadows
16/06/2009, 04:53:46
quote:

έχεις δίκιο είναι αξιόπιστος ο παράνομος ενώ ο εκπρόσωπος του νομού δεν είναι
άντε να ακούσουμε και την επόμενη χαζομάρα

quote:
Δεν νομίζουν τίποτα. Απλά ελπίζουν. Γιατί είναι εξαντλημένοι και κυνηγημένοι.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα... Αν δεν γνώριζα τους έλληνες.

ελπίζουν ότι δεν θα τους πιάσουν ελπίζουν ότι θα μπορούν με την βοήθεια αριστερόγκαγκα να συνεχίσουν να κλέβουν το κράτος και να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την ώρα που εγώ πληρώνω σαν μαλάκας
αλλά βλέπουν το κάθε σκατολαμόγιο αναρχικογαμιόλη να μένει σε δημόσια κτήρια υπό κατάληψη και έτσι κάνουν και αυτοί το ίδιο

quote:
Η ελλάδα είναι κράτος της Ε.Ε. και έχει υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει.

η ελλάδα είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει τους πολίτες της και όχι τον κάθε λαθρομετανάστη

quote:
Με λίγα λόγια, τους εκμεταλεύονται... Φταίνε για αυτό οι άνθρωποι αυτοί, ε;

γι αυτό φταίει ο κάθε καραγκιόζης που τους εκμεταλλεύεται και ότι το κράτος δεν έχει βγάλει νόμους που θα αποτρέπουν αυτή την εκμετάλλευση
βέβαια αν όλοι αυτοί δεν είχαν μπει παράνομα θα ζητούσαν ότι νόμιμα πρέπει να παίρνουν

quote:

ρε μην κάνεις τον χαζό σου λέω για το πόσο ανθρώπινο είναι να αφήνουμε τον κάθε έναν στην χώρα που δεν μπορεί να του προσφέρει εργασία και αυτός παρανομεί για να ζήσει

quote:
Δεν είναι παραμύθι, αλλα τραγική πραγματικότητα.
Πήγαν να σωθούν παράνομα... Πο-πο, τι έγκλημα...
Πήγαινε να απελάσεις απο το δικό σου το χωράφι.
Η ελλάδα έχει υποχρεώσεις.

από την στιγμή που μπαίνει παράνομα σε μια χώρα είναι εν δύναμη κατάσκοπος άσχετα αν είναι ένας κατάκοπος η χώρα έχει το κάθε δικαίωμα να τον ντουφεκίσει και να μην δώσει αναφορά σε κανέναν

εγώ δεν αφήνω κανέναν να μπει στα δικά μου χωράφια εσύ αν θες στίσε και κώλο αλλά μην υποχρεώνεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο
πάρε και τα 3 εκατομμύρια σπίτι σου και τάισε τους αλλά το ποιο λογικό είναι να μένεις σε κανένα υπό κατάληψη κτίριο
ή να μένεις στην εκάλη και να έχεις δυο τρεις να σου καθαρίζουν τον κήπο και να κάνουν τις καθαρίστριες με 300 ευρό τον μήνα

HermitΜέλος
16/06/2009, 05:47:48
quote:
έχεις δίκιο είναι αξιόπιστος ο παράνομος ενώ ο εκπρόσωπος του νομού δεν είναι
άντε να ακούσουμε και την επόμενη χαζομάρα

Βέβαια, είναι αναξιόπιστος αυτός που παράνομα αναζήτησε
ενα καλύτερο αύριο στην ελλάδα. Αλλά οι εκπρόσωποι του
"Νόμου" στην ελλάδα, που είναι γνωστοί για την αξιοπιστία τους
... Αυτοί είναι η στύλη της δικαιοσύνης... Δυστυχώς, τέτοιες
χαζομάρες, δεν χρειάζετε να περιμένεις πολυ, για να τις ακούσεις.

quote:
ελπίζουν ότι δεν θα τους πιάσουν ελπίζουν ότι θα μπορούν με την βοήθεια αριστερόγκαγκα να συνεχίσουν να κλέβουν το κράτος και να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την ώρα που εγώ πληρώνω σαν μαλάκας
αλλά βλέπουν το κάθε σκατολαμόγιο αναρχικογαμιόλη να μένει σε δημόσια κτήρια υπό κατάληψη και έτσι κάνουν και αυτοί το ίδιο

Αυτό λέγεται Σοσιαλισμός. Δεν φταίνε που οι έλληνες είναι
ηλίθιοι και ανέχονται ενα σάπιο πολιτικό σύστημα. Όσο για
τον "αναρχικογαμιόλη", σε πληροφορώ πώς στην ελλάδα δεν
υπάρχουν αναρχικοί.

quote:
η ελλάδα είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει τους πολίτες της και όχι τον κάθε λαθρομετανάστη

Είσαι λάθος. ΚΑΘΕ κράτος της ΕΕ ειναι υποχρεωμένο
να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες.

quote:
γι αυτό φταίει ο κάθε καραγκιόζης που τους εκμεταλλεύεται και ότι το κράτος δεν έχει βγάλει νόμους που θα αποτρέπουν αυτή την εκμετάλλευση
βέβαια αν όλοι αυτοί δεν είχαν μπει παράνομα θα ζητούσαν ότι νόμιμα πρέπει να παίρνουν

Οι Βιομήχανοι ελέγχουν και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό
κάθε πολιτική και κυβέρνηση. Και αυτοί θέλουν τους Λαθρομετανάστες,
για να μπορούν να τους εκμεταλεύονται. Γιατί έτσι συντηρείται
ο άγριος Καπιταλισμός. Για αυτό συνεχήστε να ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ
και ΝΔ, για να ζούνε αυτοί καλά και οι βιομήχανοι καλύτερα,
και εσείς να φτωχεύσετε μια ώρα αρχήτερα.

quote:
ρε μην κάνεις τον χαζό σου λέω για το πόσο ανθρώπινο είναι να αφήνουμε τον κάθε έναν στην χώρα που δεν μπορεί να του προσφέρει εργασία και αυτός παρανομεί για να ζήσει

Αν εξαιρέσουμε την παράνομη διανομή ισχύουν αυτά που λες
και για τους έλληνες.

quote:
από την στιγμή που μπαίνει παράνομα σε μια χώρα είναι εν δύναμη κατάσκοπος άσχετα αν είναι ένας κατάκοπος η χώρα έχει το κάθε δικαίωμα να τον ντουφεκίσει και να μην δώσει αναφορά σε κανέναν

Αν μιλάς για το Ιράκ, ναι, ίσως έχεις δίκιο. Αλλά για κράτος της
ΕΕ, δεν ισχύει γιατί υπάρχουν κάπιοι κανόνες. Μου φαίνετε
κάπιοι δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι σημαίνει ΕΕ.

quote:
εγώ δεν αφήνω κανέναν να μπει στα δικά μου χωράφια εσύ αν θες στίσε και κώλο αλλά μην υποχρεώνεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο
πάρε και τα 3 εκατομμύρια σπίτι σου και τάισε τους αλλά το ποιο λογικό είναι να μένεις σε κανένα υπό κατάληψη κτίριο
ή να μένεις στην εκάλη και να έχεις δυο τρεις να σου καθαρίζουν τον κήπο και να κάνουν τις καθαρίστριες με 300 ευρό τον μήνα

Εντάξει τότε. Αφού είσαι έτσι βγές απο την ΕΕ και κάνε το. Πέταξε
τους έξω. Όσο όμως είσαι στην ΕΕ θα τιρήσεις τους κανόνες της, θα
είσαι σοβαρός και υπεύθυνος και θα είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις
σου.

Διάλεξε. Να δώ πόσο υπευθυνος είσαι.

"For behold, I have been with thee from the beginning; and I am that which is attained at the end of desire."
16/06/2009, 11:23:58
@Hermit

quote:
Εγώ δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο εδώ στη Γερμανία.

Μιλάς λοιπόν εκ του ασφαλούς και δεν έχεις ιδέα για τι πρόβλημα αναφερόμαστε. Αν με το καλό αποφασίσεις να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα, φρόντισε να μείνει κέντρο Αθήνα και να περάσεις μερικές μέρες στα γνωστά επίμαχα σημεία. Μετά έλα να το φιλοσοφίσουμε όσο θέλεις το θέμα...

quote:
Για να περνάνε τα σύνορα της χώρας μας σημαίνει πώς είναι διωκώμενοι, ταλεπωρεμένοι και ελπίζουν για ενα καλύτερο αύριο. Ρισκάρουν πολλές φορές και την ζωή τους για να φτάσουν την ελλάδα.

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις όλο το άρθρο που έκανα παραπομπή στην δεύτερη σελίδα.

quote:

Θεωρείς πιό αξιόπιστη την μαρτυρία ενός λαθρομετανάστη δηλαδή....
Δικαιωμά σου, πάντως παράθεσα και την άποψη κάποιου ενδεχωμένως γνώστη για το κατά πόσο θα μπορούσε να είναι το κοράνι αυτό το οποίο έσκισε ο αστυνομικός... Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

quote:

Έχει και δικαιώματα όμως, όπως και η Ε.Ε. έχει υποχρεώσεις απέναντι στην ελλάδα. Στην τελική εμείς είμαστε μαλάκες, που δεν τους δίνουμε άσυλο και δεν τους αμολάμε στην Δύση. Εκεί θα έβλεπες την γλυκα όταν το πρόβλημα θα είχε μεταφερθεί κάτω από το μπαλκόνι σου. Είπαμε, έξω από τον χωρό είμαστε όλοι μάγκες.

quote:

Εγκληματικότητα υπάρχει παντού σε όλη την γη. Υπάρχουν όμως και στατιστικές που συνδέουν την γιγάντωση των ποσοστών όπου υπάρχουν φαινόμενα λαθρομετανάστευσης. Τυχαίο είναι άραγε ? Δεν πρέπει δηλαδή να βρεθεί λύση γι'αυτό ?

quote:
Αυτό λέγεται Σοσιαλισμός.

Γουστάρω τρελλά να ανοίξουμε ένα ελεύθερο θέμα περί ιδεολογιών, να έρθει και ο σύντροφος ο kardasian και να πιάσουμε όλες τις έννοιες περί σοσιαλισμού, νεοδεξιάς και άλλα συμπαθητικά.... Έτσι βρε αδελφέ να δούμε και την αντίληψη του καθενός εδώ μέσα.....

quote:
ΚΑΘΕ κράτος της ΕΕ ειναι υποχρεωμένο να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες.

Μιας και είσαι τόσο κάθετος (γιατί προφανώς είσαι και ενημερωμένος) να μου παραθέσεις την σχετική παράγραφο του ευρωσυντάγματος να δούμε πως είναι διατυπωμένο.

quote:
Οι Βιομήχανοι ελέγχουν και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό κάθε πολιτική και κυβέρνηση. Και αυτοί θέλουν τους Λαθρομετανάστες, για να μπορούν να τους εκμεταλεύονται. Γιατί έτσι συντηρείται ο άγριος Καπιταλισμός. Για αυτό συνεχήστε να ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για να ζούνε αυτοί καλά και οι βιομήχανοι καλύτερα, και εσείς να φτωχεύσετε μια ώρα αρχήτερα.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, έχεις την εντύπωση πως στην Γερμανία δεν ισχύει αυτό ? Απλά, στην Ελλάδα είπαν στον γέρο να κλάσει και αυτός ξεκωλόθηκε...
Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις πως ο καπιταλισμός θέλει τον λαθρομετανάστη ? Ο λαθρομετανάστης αγαπητέ αυτό το ελλάχιστο που εισπράτει, δεν το ξοδεύει, ο καπιταλισμός στηρίζεται στην κατανάλωση...

quote:
Μου φαίνετε κάπιοι δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι σημαίνει ΕΕ.

Μου φαίνεται εκεί στην Γερμανία δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πρόπερσυ στην Γερμανία ήμουν παρών σε μία συνάντηση πρακτόρων από όλο τον κόσμο. Στο τραπέζι που καθόμουνα είχα την τύχη να συνομιλώ με δύο ανθέλληνες (Δανός και Ολλανδός) και έναν μπλαζέ Γερμανό που μου την είπε με τον ίδιο τρόπο. Σημεία τριβής η "μαγκιά" που πουλάμε στην Ευρώπη στο θέμα της τουρκίας και των σκοπίων. Όταν εγώ τους είπά πως είμαι με τα 4 υπέρ της ένταξης της τουρκίας στην Ε.Ε. τους είδα να απορούν.... Όταν τους εξήγησα πως θα υσηχάσει εν μέρη η χώρα μου από την εξ ανατολών απειλή και παράλληλα οι ορδές των φτοχών τούρκων να πλυμηρίσει την πλούσια δυτική ευρώπη, εκεί έπεσε τουμπεκί ψιλοκομμένη και αλλαγή θέματος συζήτησης. Ξανασκέψου λοιπόν ποιοί δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ε.Ε.

Για διαφώτισέ μας λοιπόν τι σημαίνει Ε.Ε σε σχέση με την λαθρομετανάστευση ?????

16/06/2009, 12:04:15
με πρόλαβε ο KERRY KING
(η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει ότι είχες πει ότι ζεις στην γερμανία)

σε αυτό που συμφωνούμε είναι ότι στην ελλάδα δεν υπάρχουν αναρχικοί κάτι ρεμάλια σκατοπρεζόνια τεμπελχανάδες του κερατά υπάρχουν που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί
και κάτι άλλο δεν ψηφίζουν όλοι πασοκ ή νδ έχουμε 25-27 επιλογές αυτό που έχω επιλέξει παίρνει γύρο στο 0,3

περιμένω τις τοποθετήσεις σου πάνω σε αυτά που είπε ο KERRY KING

HermitΜέλος
16/06/2009, 14:50:35
quote:
Μιλάς λοιπόν εκ του ασφαλούς και δεν έχεις ιδέα για τι πρόβλημα αναφερόμαστε. Αν με το καλό αποφασίσεις να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα, φρόντισε να μείνει κέντρο Αθήνα και να περάσεις μερικές μέρες στα γνωστά επίμαχα σημεία. Μετά έλα να το φιλοσοφίσουμε όσο θέλεις το θέμα...

Έζησα δύο χρόνια στην ελλάδα και πήγα και στην αθήνα.
Και πίστεψε με, η Γερμανία έχει τα ίδια προβλήματα με
Λαθρομετανάστες αλλά και με τους Τούρκους που δεν
θέλουν να αλλάξουν τρόπο ζωής και να γίνουν κομμάτι
της κοινωνίας.

quote:
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις όλο το άρθρο που έκανα παραπομπή στην δεύτερη σελίδα.

Δεν χρειάζετε να διαβάσω όλο το κείμενο. Γνωρίζω τους
λόγους που τους οδηγούν να φύγουν απο την χώρα τους.

quote:
Θεωρείς πιό αξιόπιστη την μαρτυρία ενός λαθρομετανάστη δηλαδή....
Δικαιωμά σου, πάντως παράθεσα και την άποψη κάποιου ενδεχωμένως γνώστη για το κατά πόσο θα μπορούσε να είναι το κοράνι αυτό το οποίο έσκισε ο αστυνομικός... Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Βέβαια, την θεωρώ όντως πιο αξιόπιστη. Σωστά τα λες.
Ο κάθε ένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

quote:
Έχει και δικαιώματα όμως, όπως και η Ε.Ε. έχει υποχρεώσεις απέναντι στην ελλάδα. Στην τελική εμείς είμαστε μαλάκες, που δεν τους δίνουμε άσυλο και δεν τους αμολάμε στην Δύση. Εκεί θα έβλεπες την γλυκα όταν το πρόβλημα θα είχε μεταφερθεί κάτω από το μπαλκόνι σου. Είπαμε, έξω από τον χωρό είμαστε όλοι μάγκες.

Η ευρώπη είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Και με το παραπάνω.
Αλλά, εσύ νομίζεις πώς εδώ δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα; Απλά
οι γερμανοί κάνουν μια έξυπνη πολιτική και οι συνέπειες της
Λαθρομετανάστασης δεν είναι όπως στην ελλάδα...

quote:
Εγκληματικότητα υπάρχει παντού σε όλη την γη. Υπάρχουν όμως και στατιστικές που συνδέουν την γιγάντωση των ποσοστών όπου υπάρχουν φαινόμενα λαθρομετανάστευσης. Τυχαίο είναι άραγε ? Δεν πρέπει δηλαδή να βρεθεί λύση γι'αυτό ?

Μας βολεύει να υπάρχουν Λαθρομετανάστες. Έτσι έχουμε πάντα
ενα άλοθι... Η Πολιτική πρεπεί εδώ να κάνει κάτι, ΕΣΥ δεν μπορείς
να κάνεις τίποτα.

quote:
Μιας και είσαι τόσο κάθετος (γιατί προφανώς είσαι και ενημερωμένος) να μου παραθέσεις την σχετική παράγραφο του ευρωσυντάγματος να δούμε πως είναι διατυπωμένο.

Είναι στα πλαίσια Πολιτική ασύλου, στο Art. 177ff EGV και στην
εξωτερική Αναπτυξιακή πολιτική.

quote:
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, έχεις την εντύπωση πως στην Γερμανία δεν ισχύει αυτό ? Απλά, στην Ελλάδα είπαν στον γέρο να κλάσει και αυτός ξεκωλόθηκε...

Ειδικά εδώ συμβαίνει. Τι είπα "Οι Βιομήχανοι ελέγχουν και
επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό κάθε πολιτική και κυβέρνηση".
Ξέρεις τι Ποσό ξοδεύει ένας Βιομήχανος για έναν έλληνα
εργάτη και για έναν λαθρομετανάστη; Και δεν εννοώ μονο τον
μισθό, αλλά και όλα τα άλλα (ΙΚΑ, ταμείο σύνταξης κτλπ.).
Ο Καπιταλισμός απο αυτό δεν κινδυνεύει. Μακάρι να
προκαλούσαν οι λίγοι μετανάστες που δεν μπορούν να
καταναλώσουν, πρόβλημα για τον καπιταλισμό.

quote:
Μου φαίνεται εκεί στην Γερμανία δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πρόπερσυ στην Γερμανία ήμουν παρών σε μία συνάντηση πρακτόρων από όλο τον κόσμο. Στο τραπέζι που καθόμουνα είχα την τύχη να συνομιλώ με δύο ανθέλληνες (Δανός και Ολλανδός) και έναν μπλαζέ Γερμανό που μου την είπε με τον ίδιο τρόπο. Σημεία τριβής η "μαγκιά" που πουλάμε στην Ευρώπη στο θέμα της τουρκίας και των σκοπίων. Όταν εγώ τους είπά πως είμαι με τα 4 υπέρ της ένταξης της τουρκίας στην Ε.Ε. τους είδα να απορούν.... Όταν τους εξήγησα πως θα υσηχάσει εν μέρη η χώρα μου από την εξ ανατολών απειλή και παράλληλα οι ορδές των φτοχών τούρκων να πλυμηρίσει την πλούσια δυτική ευρώπη, εκεί έπεσε τουμπεκί ψιλοκομμένη και αλλαγή θέματος συζήτησης. Ξανασκέψου λοιπόν ποιοί δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ε.Ε.

Με τους Τούρκους είναι άλλο θέμα. Στην ελλάδα έχετε λίγους
Τούρκους. Εδώ όλοι μας, τους ζούμε και αηδιάζουμε. Προσπαθούν,
ακόμη και μέσα στα σχολεία, να διαδώσουν το Ισλάμ, δεν θέλουν
να γίνουν κομμάτι της κοινωνίας, δεν σέβονται το κράτος που
τους ταΐζει... Και άλλα πολλά. Και πάλι όμως το επίσημο
γερμανικό κράτος τους στυρίζει. Γιατί είναι υποχρεωμένο.
Δεν είμαι ρατσιστής και δεν λέω πώς όλοι οι τούρκοι είναι έτσι,
αλλά εγώ δεν θέλω να μπούν στην ΕΕ.

Δεν είναι έτοιμοι για την ΕΕ.

quote:
και κάτι άλλο δεν ψηφίζουν όλοι πασοκ ή νδ έχουμε 25-27 επιλογές αυτό που έχω επιλέξει παίρνει γύρο στο 0,3

Δεν εννοούσα εσένα συγκεκριμένα. Αλλά την Πλειοψηφία.
Και αφού αυτοί θέλουν αυτά τα δύο κόμματα, πρέπει να
τους ανέχετε ολόκληρος ο λαός. Και τους ίδιους αλλά και
την πολιτική τους.