ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ικανοτητες?και αν ναι και πως μπορεις να τις αναπτύξεις - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ικανοτητες?και αν ναι και πως μπορεις να τις αναπτύξεις - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

tirteos43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
16/06/2009, 16:10:59
quote:
Έζησα δύο χρόνια στην ελλάδα και πήγα και στην αθήνα.

Παίζει τεράστιο ρόλο πότε έζησες στην Ελλάδα και που. Πήγες στην Αθήνα, δεν ζεις πχ στον Αγιο Παντελεήμονα. Κι εγώ εκ του ασφαλούς βγάζω τα συμεράσματά μου, μένω 40χλμ μακρυά από την Ομόνοια γι'αυτό και δεν έχω απολύτως κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίσω φασίστες και ρατσιστές τους κατοίκους που τραβάνε όσα τραβάνε από το χάλι των λαθρομεταναστών... Μέχρι φυσικά το πρόβλημα μοιραία να έρθει και στην δική μου πόρτα...

quote:
η Γερμανία έχει τα ίδια προβλήματα με Λαθρομετανάστες αλλά και με τους Τούρκους που δεν θέλουν να αλλάξουν τρόπο ζωής και να γίνουν κομμάτι της κοινωνίας.

Το πρόβλημα της Γερμανίας αφορά ανατολικοευρωπαίους κυρίως, δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην Αθήνα. Να σου πω απλά, έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα από τους δρόμους.... Δεν νομίζω στην Γερμανία να βλέπεις να αφοδεύον στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι.... Άσε ρε Hermit, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.....

Πάντως κοίτα να δεις πω οι τούρκοι θα σε βάλλουν στο πνεύμα μας σιγά-σιγα....

quote:
Γνωρίζω τους λόγους που τους οδηγούν να φύγουν απο την χώρα τους.

Υποθέτεις μάλλον.....
Διάβασε όλο το άρθρο πάντως, αξίζει τον κόπο...

quote:
Η ευρώπη είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Και με το παραπάνω.

Όχι φίλε μου, δεν είναι καθόλου εντάξει. Η ευρώπη έχει υποχρέωση να διασφαλίζει τα σύνορά της. Στην περίπτωση της Ελλάδας, έχει υποχρέωση να ασκήσει πιέσεις στην Τουρκία για το θέμα την λαθρομετανάστευσης και να την υποχρεώσει να δέχεται πίσω όσους λαθρομετανάστες εισέρχονται στην Ευρώπη μέσω αυτής. Ξέρουν όμως πως η Τουρκία θα δεκτεί να "συνεργαστεί" υπό όρους, όρους που σχετίζονται με ενταξιακές ενέργειες, οπότε σου λένε ας αφήσουμε την Τουρκία στην ησυχία της και ας φάει τα σκατά τους η Ελλάδα. Αλλά σου είπα, είμαστε μαλάκες που δεν τους δίνουμε σε όλους πολιτικό άσυλο και να τους αμολήσουμε κατά Ιταλία μεριά και μετά θα δεις πόσο όμορφα θα περνάς στην στράσε σου...

quote:
Αλλά, εσύ νομίζεις πώς εδώ δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα;

Διαφορετικής μορφής προβλήματα γιατί......

quote:
Απλά οι γερμανοί κάνουν μια έξυπνη πολιτική και οι συνέπειες της Λαθρομετανάστασης δεν είναι όπως στην ελλάδα.

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!
Να και σε κάτι που συμφωνούμε, αυτό ζητάμε ουσιαστικά και εμείς ως σκεπτόμενοι πολίτες αυτουνού του τόπου. ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ φίλε μου, μπορεί να την μασάει αυτή την καραμέλα ο Καρατζαφέρης αλλά πες μου εσύ που διαφωνείς σε αυτή την θέση. Ποσόστοση ισχύει και στην Γερμανία...

quote:
Μας βολεύει να υπάρχουν Λαθρομετανάστες. Έτσι έχουμε πάντα ενα άλοθι.

Ξεπερασμένο επιχείρημα....
Στην τελική θα τα ρίχναμε στους κουμουνιστές ή στους γκέη, κάτι θα βρίσκαμε, δεν χρειάζεται αυτό το χάλι....

quote:
Η Πολιτική πρεπεί εδώ να κάνει κάτι, ΕΣΥ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αυτό ακριβώς ζητάω, την πολιτική (το κράτος βασικά) να κάνει κάτι. Μοιραία σε μένα (δλδ στον κάθε πολίτη) πέφτει το βάρος της αφύπνισης γιατί οι πολιτικοί μας δεν έχουν τα καρύδια να ασκήσουν πολιτική. Είναι δέσμιοι του λαϊκισμού και μιας αρρωστημένης αριστερής (κατά κύριο λόγο) μειοψηφίας που έχει άποψη για τα πάντα σε αυτό τον τόπο και ότι δεν γουστάρει το πολεμάει με την βία. Τέτοιες ταρζανιές δεν έχετε στην Γερμανία, εκεί η μύγα τρώει σίδερο και το κουνούπι ατσάλι (θυμίσου τι έγινε όταν πήγε ο μουφτής της Κωλονίας να κάνει μαγκιές...)

quote:
Είναι στα πλαίσια Πολιτική ασύλου, στο Art. 177ff EGV και στην εξωτερική
Αναπτυξιακή πολιτική.

Αν έχεις την καλοσύνη πόσταρε την παραπομπή να την σχολιάσουμε...

quote:
Με τους Τούρκους είναι άλλο θέμα. Στην ελλάδα έχετε λίγους Τούρκους. Εδώ όλοι μας, τους ζούμε και αηδιάζουμε.

Πες μου τώρα σε τι διαφέρουμε εμείς οι δύο.....
Λες "Τούρκους" και αναφέρεσε σε γερμανούς πολίτες.
Θεωρείς λογικό όμως να κάνουμε έλληνες πολίτες τον κάθε Αφγανό, Πακιστανό, Σομαλό, Αλβανό και ότι καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί στον τόπο μας... Τους σιχαίνεσε γιατί πάνε να σε τουρκέψουν, να διαδώσουν το Ισλάμ. Δεν καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτός είναι ο σκοπός τους ? Δεν καταλαβαίνεις πως όλοι αυτοί είναι βαλτοί ? Το δόγμα Οζάλ κατάλαβες τι είναι ? Γιατί αυτοί οι "δυστυχισμένοι" κυνηγημένοι φουκαράδες έρχονται να ζήσουν σαν τα ζώα στην Ευρώπη και δεν πάνε να ζητήσουν βοήθεια από τα αδέλφια τους τους Άραβες ? Γιατί οι Αραβες είναι πρόθημοι να κτίσουν τζαμιά και χρηματοδοτούν κέντρα ισλαμικών σπουδών στην Ευρώπη και δεν επενδύουν κεφάλαια στο Αφγανιτάν, στο Πακιστάν, στην Σομαλία και όπου υπάρχει φτώχια και δυστυχία ??? Μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και απλά τσίμπισες το τυράκι στην θέα του ταλαιπωρημένου λαθρομετανάστη ?

Τι σε κάνει να νομίζεις πως σε λίγα χρόνια αυτοί δεν θα ισοπεδόσουν κάθε ένοια δυτικού πολιτισμού ? Αφού το βλέπεις και το παραδέχεσαι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ.... Γιατί αναγνωρίζεις το πρόβλημα στην Γερμανία και στην Ελλάδα θεωρείς ότι δεν το βλέπουμε από την ανθρώπινή του διάσταση ???

Όχι ρε πούστη μου, να μπούνε οι Τούρκοι στην Ε.Ε. και να φάτε την ψωλίά όλα εσείς τα δυτικοευρωπαϊκά γιοσουφάκια που τους χαϊδεύετε τα αυτιά τόσα χρόνια και θεωρείτε τους έλληνες μαλάκες που εμποδίζουμε την ευρωπαϊκή τους προοπτική (και στεναχωρούμε την αρχιτσατσά τις ΗΠΑ). Η Γαλλία την πέταξε την μάσκα, η Γερμανία σιωπηρά μεν αλλά εμμέσως πλην σαφώς ούτε αυτή τους θέλει. Αλλά η στήριξη - στήριξη... Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλες τις κουφάλες όμως, αρκεί να υπάρχει Ελλάδα να το απολαύσει μέχρι τότε...

HermitΜέλος
16/06/2009, 17:21:05
quote:
Παίζει τεράστιο ρόλο πότε έζησες στην Ελλάδα και που. Πήγες στην Αθήνα, δεν ζεις πχ στον Αγιο Παντελεήμονα. Κι εγώ εκ του ασφαλούς βγάζω τα συμεράσματά μου, μένω 40χλμ μακρυά από την Ομόνοια γι'αυτό και δεν έχω απολύτως κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίσω φασίστες και ρατσιστές τους κατοίκους που τραβάνε όσα τραβάνε από το χάλι των λαθρομεταναστών... Μέχρι φυσικά το πρόβλημα μοιραία να έρθει και στην δική μου πόρτα...

Έζησα στην ελλάδα απο το 2002-2004, στον Νομό Δράμας.
Στην Αθήνα πήγα μόνο για 3 εβδομάδες. Στην Λένορμαντ ή
λένορμαν... Πήγα και στην ομόνοια. Και καταλαβαίνω τον κόσμο.
Ειδικά τους μαγαζάτορες. Αλλά δεν είναι λύση να πετάξεις απο
την ελλάδα αυτούς τους ανθρώπους.

quote:
Το πρόβλημα της Γερμανίας αφορά ανατολικοευρωπαίους κυρίως, δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην Αθήνα. Να σου πω απλά, έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα από τους δρόμους.... Δεν νομίζω στην Γερμανία να βλέπεις να αφοδεύον στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι.... Άσε ρε Hermit, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.....

Το πρόβλημα το μεγάλο εδώ, σε θέμα εγκληματικότητας κτλπ.,
είναι οι Τούρκοι, οι άραβες, οι αλβανοί, ιρακινοί... Δηλαδή οι
Μουσουλμάνοι.

Στην Γερμανία δεν τολμάει κανείς να πετάξει τα ζώα του στους
δρόμους ή να αρπάζει τα ευρώ απο την ΕΕ, και να μην φτιάχνει
κέντρα για αδέσποτα σκυλιά. Γιατί ο νόμος εδώ είναι πάρα πολύ
αυστηρός αλλά και ο κόσμος δεν ανέχεται τέτοια συμπεριφορά.

Έχεις όμως δίκιο, δε μπορώ να συγκρίνω...

quote:
Πάντως κοίτα να δεις πω οι τούρκοι θα σε βάλλουν στο πνεύμα μας σιγά-σιγα....

Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

quote:
Όχι φίλε μου, δεν είναι καθόλου εντάξει. Η ευρώπη έχει υποχρέωση να διασφαλίζει τα σύνορά της. Στην περίπτωση της Ελλάδας, έχει υποχρέωση να ασκήσει πιέσεις στην Τουρκία για το θέμα την λαθρομετανάστευσης και να την υποχρεώσει να δέχεται πίσω όσους λαθρομετανάστες εισέρχονται στην Ευρώπη μέσω αυτής. Ξέρουν όμως πως η Τουρκία θα δεκτεί να "συνεργαστεί" υπό όρους, όρους που σχετίζονται με ενταξιακές ενέργειες, οπότε σου λένε ας αφήσουμε την Τουρκία στην ησυχία της και ας φάει τα σκατά τους η Ελλάδα. Αλλά σου είπα, είμαστε μαλάκες που δεν τους δίνουμε σε όλους πολιτικό άσυλο και να τους αμολήσουμε κατά Ιταλία μεριά και μετά θα δεις πόσο όμορφα θα περνάς στην στράσε σου...

Νομίζεις η Γερμανία δεν κατάντησε έτσι; Υπάρχουν πόλεις που
ζούνε μόνο τούρκοι εκεί. Τα μαγαζιά είναι όλα τούρκικα, και
κανείς δεν καταλαβαίνει γερμανικά. Έχουμε υποχρέωση να
βοηθούμε. Αλλά υπό όρους.

quote:
Διαφορετικής μορφής προβλήματα γιατί......

Ναί, αλλά όχι πιο λίγο σημαντικά....

quote:
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!
Να και σε κάτι που συμφωνούμε, αυτό ζητάμε ουσιαστικά και εμείς ως σκεπτόμενοι πολίτες αυτουνού του τόπου. ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ φίλε μου, μπορεί να την μασάει αυτή την καραμέλα ο Καρατζαφέρης αλλά πες μου εσύ που διαφωνείς σε αυτή την θέση. Ποσόστοση ισχύει και στην Γερμανία...

Ο Καρατζαφέρης είναι μια κατάσταση ας πούμε, που δεν... Δεν θέλω
να την χαρακτηρήσω. Και αν περιμέναμε τους χιτλερικούς να μας σώσουν
... Καλύτερα να πάμε ομαδικός να αυτοκτονήσουμε.

quote:
Ξεπερασμένο επιχείρημα....
Στην τελική θα τα ρίχναμε στους κουμουνιστές ή στους γκέη, κάτι θα βρίσκαμε, δεν χρειάζεται αυτό το χάλι....

Μα εγώ όλη την ώρα αυτά ακούω. Βέβαια φταίνε και οι μασόνοι, και οι
σιωνιστές και οι εξωγήινοι... Αλλά πιο πολύ οι λαθρομετανάστεσ......

quote:
Αυτό ακριβώς ζητάω, την πολιτική (το κράτος βασικά) να κάνει κάτι. Μοιραία σε μένα (δλδ στον κάθε πολίτη) πέφτει το βάρος της αφύπνισης γιατί οι πολιτικοί μας δεν έχουν τα καρύδια να ασκήσουν πολιτική. Είναι δέσμιοι του λαϊκισμού και μιας αρρωστημένης αριστερής (κατά κύριο λόγο) μειοψηφίας που έχει άποψη για τα πάντα σε αυτό τον τόπο και ότι δεν γουστάρει το πολεμάει με την βία. Τέτοιες ταρζανιές δεν έχετε στην Γερμανία, εκεί η μύγα τρώει σίδερο και το κουνούπι ατσάλι (θυμίσου τι έγινε όταν πήγε ο μουφτής της Κωλονίας να κάνει μαγκιές...)

Σωστός. Αλλά τι θα κάνεις;;; Αφού ο λαός αποφασίζει.

quote:
Αν έχεις την καλοσύνη πόσταρε την παραπομπή να την σχολιάσουμε...

Δέν έχω Λινκ να σου δώσω. Αυτά δεν τα έμαθα απο το Ίντερνετ.

quote:
Πες μου τώρα σε τι διαφέρουμε εμείς οι δύο.....
Λες "Τούρκους" και αναφέρεσε σε γερμανούς πολίτες.
Θεωρείς λογικό όμως να κάνουμε έλληνες πολίτες τον κάθε Αφγανό, Πακιστανό, Σομαλό, Αλβανό και ότι καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί στον τόπο μας... Τους σιχαίνεσε γιατί πάνε να σε τουρκέψουν, να διαδώσουν το Ισλάμ. Δεν καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτός είναι ο σκοπός τους ? Δεν καταλαβαίνεις πως όλοι αυτοί είναι βαλτοί ? Το δόγμα Οζάλ κατάλαβες τι είναι ? Γιατί αυτοί οι "δυστυχισμένοι" κυνηγημένοι φουκαράδες έρχονται να ζήσουν σαν τα ζώα στην Ευρώπη και δεν πάνε να ζητήσουν βοήθεια από τα αδέλφια τους τους Άραβες ? Γιατί οι Αραβες είναι πρόθημοι να κτίσουν τζαμιά και χρηματοδοτούν κέντρα ισλαμικών σπουδών στην Ευρώπη και δεν επενδύουν κεφάλαια στο Αφγανιτάν, στο Πακιστάν, στην Σομαλία και όπου υπάρχει φτώχια και δυστυχία ??? Μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και απλά τσίμπισες το τυράκι στην θέα του ταλαιπωρημένου λαθρομετανάστη ?

Μα δεν είπα, να τους κάνουμε όλους έλληνες πολίτες. Αλλά να τους
επιτρέψουμε να ζούνε και να εργάζονται στην ελλάδα και αν όντως
κάποιος κάνει ένα μεγάλο έγκλημα, τότε, να τον στείλουμε απο εκεί
που ήρθε. Δεν έρχονται όλη με τέτοιο σκοπό. Για όνομα του θεού. Είναι
πολλοί απο αυτούς κυνηγημένοι και είναι υποχρέωση μας να δώσουμε
άσυλο.

quote:
Τι σε κάνει να νομίζεις πως σε λίγα χρόνια αυτοί δεν θα ισοπεδόσουν κάθε ένοια δυτικού πολιτισμού ? Αφού το βλέπεις και το παραδέχεσαι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ.... Γιατί αναγνωρίζεις το πρόβλημα στην Γερμανία και στην Ελλάδα θεωρείς ότι δεν το βλέπουμε από την ανθρώπινή του διάσταση ???

Το γνωρίζω αυτό. Η λογική μου, λέει, "Λάθος. Δεν θα μας βγεί σε καλό"
και η καρδιά μου, μου λέει "Δεν μπορείς να τους αφήσεις να πεθάνουν."
Είπα, άσυλο και διανομή, ΝΑΙ, αλλά υπό κάποιους όρους.

quote:
Όχι ρε πούστη μου, να μπούνε οι Τούρκοι στην Ε.Ε. και να φάτε την ψωλίά όλα εσείς τα δυτικοευρωπαϊκά γιοσουφάκια που τους χαϊδεύετε τα αυτιά τόσα χρόνια και θεωρείτε τους έλληνες μαλάκες που εμποδίζουμε την ευρωπαϊκή τους προοπτική (και στεναχωρούμε την αρχιτσατσά τις ΗΠΑ). Η Γαλλία την πέταξε την μάσκα, η Γερμανία σιωπηρά μεν αλλά εμμέσως πλην σαφώς ούτε αυτή τους θέλει. Αλλά η στήριξη - στήριξη... Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλες τις κουφάλες όμως, αρκεί να υπάρχει Ελλάδα να το απολαύσει μέχρι τότε...

Αν δεσμευτεί να τηρήσει κάποια πράγματα και κάνει ευρωπαϊκή
πολιτική, Ναι, ας μπεί. Αλλα τώρα δεν ΚΑΝΕΙ να την αφήσουμε να
μπεί στην ΕΕ

"For behold, I have been with thee from the beginning; and I am that which is attained at the end of desire."
Gardnerian Book of Shadows
16/06/2009, 17:44:25
Hermit δεν νομίζω πως διαφωνούμε κάπου τελικά.
Από την ανθρώπινη διάσταση τους προβλήματος πίστεψέ με κι εγώ τους λυπάμαι.
Πως μπορείς να μισήσεις ένα χαμογελαστό πρόσωπο όταν έρχεται να σου καθαρίσει το παρμπρίζ στο φανάρι ? Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο χαμογελαστό πρόσωπο πριν κάτι εβδομάδες ούρλιαζε και ορκιζόταν τον θάνατό μου γιατί κάποιος του βεβήλωσε το κοράνι ?

Αυτό που ζεις στην Γερμανιά με τους Τούρκους, είναι αυτό ακριβώς που απευχόμαστε να γίνει στην Ελλάδα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αυστηρή ποσόστοση και απαιτήσεις. Αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωή μας και όχι εμείς στον δικό τους. Αύριο θα απαιτήσουν να ανεχτούμε τον δημόσιο λιθοβολισμό μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας, είναι ποτέ δυνατόν να το δεχτούμε για να μην προσβάλουμε τον "πολιτισμό" τους ???

quote:
Στην Αθήνα πήγα μόνο για 3 εβδομάδες. Στην Λένορμαντ ή λένορμαν... Πήγα και στην ομόνοια. Και καταλαβαίνω τον κόσμο.

Πίστεψέ με, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ότι και να σου περιγράψω είναι λίγο σε σχέση με αυτό που θα βιώσεις άμα πας τώρα.
Εγώ προσωπικά δεν τολμάω πλέον να πάω προς τα εκεί. Κάθε μέρα ακούω για καταγγελίες για κόσμο που του την πέφτουν ορδές λαθρομεταναστών με σκοπό να τον ληστέψουν, ενώ είναι σταματημένος στην κίνηση. Θα φανταζόσουν ποτέ να γίνεται ΜΑΧΗ στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ εθνοτήτων για τον έλεγχο των ναρκοτικών ? Και όταν λέμε ΜΑΧΗ εννοούμε σύρραξη με τσεκούρια και μαχαίρες !!! Σου ακούγεται υπερβολικό ??? Το ξέρεις πως βγάζουν στο πεζοδρόμιο 13χρονες και 10χρονες μαυρούλες ? Τι να λέμε τώρα.... Για τα σκυλιά νομίζεις πως σου κάνω πλάκα ? Την πεφτουν τρεις-τρεις με ξύλα και σίδερα για να τα σκοτώσουν και να τα φάνε... Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που γνώρισες το 2004 φίλε μου....

quote:
Ο Καρατζαφέρης είναι μια κατάσταση ας πούμε, που δεν... Δεν θέλω να την χαρακτηρήσω.

Έλα όμως που χάρη στον Καρατζαφέρη αποφάσισαν πλέον να μιλήσουν όλοι ανοιχτά και να αρχίσουν να παίρνουν αποφάσεις. Μέχρι και ο Τζέφρυ βγήκε και μίλησε κατά των λαθρομεταναστών. Ο λαός με λίγα λόγια έδειξε τις διαθέσεις του και τις απαιτήσεις του και περιμένει πλέον από το κράτος ΕΡΓΑ !!!

quote:
Αλλά να τους επιτρέψουμε να ζούνε και να εργάζονται στην ελλάδα

Καμμία αντίρρηση, αλλά ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ φίλε μου.
Είμαστε τόσοι, χρειαζόμαστε τόσους, αντέχουμε τόσους.
Όχι αυτό το χάλι που υπάρχει τώρα, είναι χειρότερο ακόμα και γι'αυτούς τους ίδιους.
Μοιραία τους οδηγεί στην εκγληματικότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.

quote:
Είπα, άσυλο και διανομή, ΝΑΙ, αλλά υπό κάποιους όρους.

Όπως βλέπεις, το ίδιο πράγμα θέλουμε.
Αναρωτιέμαι μόνο αν διαφέρουν οι όροι που σκεφτόμαστε ο καθένας μας....

quote:
πολιτική, Ναι, ας μπεί.

Αν η γιαγιά μου βγάλει καλιμπαλίκια θα την φωνάξω παππού - ένα πράγμα δηλαδή.
Τους ζεις από κοντά, δεν χρειάζεται να σου πω τίποτε άλλο εγώ.....

HermitΜέλος
16/06/2009, 18:13:33
quote:
Hermit δεν νομίζω πως διαφωνούμε κάπου τελικά.
Πως μπορείς να μισήσεις ένα χαμογελαστό πρόσωπο όταν έρχεται να σου καθαρίσει το παρμπρίζ στο φανάρι ? Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο χαμογελαστό πρόσωπο πριν κάτι εβδομάδες ούρλιαζε και ορκιζόταν τον θάνατό μου γιατί κάποιος του βεβήλωσε το κοράνι ?

Και εγώ το ίδιο συμπέρασμα έβγαλα :) Ξέρεις, δεν θέλω να
γενικεύω. Και δεν έχω το δικαίωμα. Άν κάποιος παρανομεί,
έλληνας ή μη, πρέπει να το αναλάβει το κράτος, αυτό το θέμα.

quote:
Αυτό που ζεις στην Γερμανιά με τους Τούρκους, είναι αυτό ακριβώς που απευχόμαστε να γίνει στην Ελλάδα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αυστηρή ποσόστοση και απαιτήσεις. Αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωή μας και όχι εμείς στον δικό τους. Αύριο θα απαιτήσουν να ανεχτούμε τον δημόσιο λιθοβολισμό μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας, είναι ποτέ δυνατόν να το δεχτούμε για να μην προσβάλουμε τον "πολιτισμό" τους ???

Το καταλαβαίνω αυτό. Και το αντιλαμβάνομαι. Όπως σου είπα,
να ζούνε στην ελλάδα, αλλά υπο κάποιους όρους. Δεν θέλουμε
η χώρα μας να γίνει Ιράκ ή Ιράν. Πρέπει να δεχτούνε τον τρόπο
ζωής μας, και εμείς πρέπει να σεβαστούμε την θρησκεία τους και
τα έθιμα τους ( τα νόμιμα:) ). Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να
αλλάξουν κάποια πράγματα στην ελλάδα.

quote:
Πίστεψέ με, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ότι και να σου περιγράψω είναι λίγο σε σχέση με αυτό που θα βιώσεις άμα πας τώρα.
Εγώ προσωπικά δεν τολμάω πλέον να πάω προς τα εκεί. Κάθε μέρα ακούω για καταγγελίες για κόσμο που του την πέφτουν ορδές λαθρομεταναστών με σκοπό να τον ληστέψουν, ενώ είναι σταματημένος στην κίνηση. Θα φανταζόσουν ποτέ να γίνεται ΜΑΧΗ στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ εθνοτήτων για τον έλεγχο των ναρκοτικών ? Και όταν λέμε ΜΑΧΗ εννοούμε σύρραξη με τσεκούρια και μαχαίρες !!! Σου ακούγεται υπερβολικό ??? Το ξέρεις πως βγάζουν στο πεζοδρόμιο 13χρονες και 10χρονες μαυρούλες ? Τι να λέμε τώρα.... Για τα σκυλιά νομίζεις πως σου κάνω πλάκα ? Την πεφτουν τρεις-τρεις με ξύλα και σίδερα για να τα σκοτώσουν και να τα φάνε... Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που γνώρισες το 2004 φίλε μου....

Δεν είναι λογικό, να συμβαίνουν αυτά;
Το κράτος τα επιτρέπει, για να μην πώ πως τα θέλει...
Πρέπει όμως να καταδικάσουμε τα καθάρματα και όχι
τους απλούς ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.

quote:
Έλα όμως που χάρη στον Καρατζαφέρη αποφάσισαν πλέον να μιλήσουν όλοι ανοιχτά και να αρχίσουν να παίρνουν αποφάσεις. Μέχρι και ο Τζέφρυ βγήκε και μίλησε κατά των λαθρομεταναστών. Ο λαός με λίγα λόγια έδειξε τις διαθέσεις του και τις απαιτήσεις του και περιμένει πλέον από το κράτος ΕΡΓΑ !!!

Σύμφωνοι. Αλλά ο Καρατζαφέρης, το λέει για να ακουστεί, να
πάρει ψήφους... Να σε ξεγελάσει να τον ψηφήσεις. Εγώ δεν θα
του κάνω τέτοια χάρη. Αν η ελλάδα ήταν σοβαρή, όχι μόνο δεν
θα υπήρχε ο ΛΑΟΣ στην βουλή αλλά ούτε την ίδια τους τη ψήφο
δεν θα έβρισκαν.

quote:
Καμμία αντίρρηση, αλλά ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ φίλε μου.
Όχι αυτό το χάλι που υπάρχει τώρα, είναι χειρότερο ακόμα και γι'αυτούς τους ίδιους.
Μοιραία τους οδηγεί στην εκγληματικότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σωστός. Έχεις απόλυτο δίκιο.

quote:
Όπως βλέπεις, το ίδιο πράγμα θέλουμε.
Αναρωτιέμαι μόνο αν διαφέρουν οι όροι που σκεφτόμαστε ο καθένας μας....

Σίγουρα θα διαφέρουν, αλλά δεν νομίζω αυτό να είναι κάτι κακό...

quote:
Αν η γιαγιά μου βγάλει καλιμπαλίκια θα την φωνάξω παππού - ένα πράγμα δηλαδή.
Τους ζεις από κοντά, δεν χρειάζεται να σου πω τίποτε άλλο εγώ.....

Θεωρητικά μιλάω. Υπάρχει ενδεχόμενο. Αν και γνωρίζω οτι δεν θα αλλάξουν, γιατί
δεν θέλουν...

"For behold, I have been with thee from the beginning; and I am that which is attained at the end of desire."
kostakisΜέλος
17/06/2009, 10:35:11
Καλημέρα σε όλους

(Ενδιαφέρουσα τροπή πήρε το θέμα...)
Να υπενθυμίσω αρχικά μία μαγική λέξη και να τοποθετηθώ στη συνέχεια :

Μ Ε Τ Ο Ι Κ Ο Ι

Δυστυχώς είμαι αρκετά "σοσιαλιστής" για να συμφωνώ με το "δουλειά για όλους" και αρκετά εθνικιστής ("φασίστα" με είχε αποκαλέσει κάποιος εδώ) για να εννοώ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" πρώτα από όλα.

Αγαπητέ hermit

quote:
η ελλάδα δεν είναι χριστιανική χώρα, αλλά χώρα της ΕΕ, της
θρησκ. ελευθερίας και (υποτίθεται) Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα δεν είναι χριστιανική χώρα, όπως λες, αλλά δε θα γίνει και οτιδήποτε άλλο. Στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας πραγματοποιούνται κοινωνικά και πολιτικά εγκλήματα, για να μείνω μόνο στο βασικό σκέλος του προβλήματος. Δημοκρατία δεν υπάρχει σε κανένα κράτος του δυτικού κόσμου, τουλάχιστον όχι όπως θα θέλαμε να την εννοούμε.

quote:
Οι Μουσουλμάνοι δεν ξέσπασαν επειδή ζούν σε ενα "χριστιανικό" κράτος, αλλά επειδή έγινε αυτό το γεγονός με το κοράνι.

Οι Μουσουλμάνοι είναι μέτοικοι, καλώς ή κακώς. Το γεγονός με το κοράνι μπορεί να έγινε, μπορεί και όχι. Να σου θυμίσω λίγο τους Έλληνες της Πόλης και το τι τράβηξαν μετά το 1922 και να το ξανασκεφτούμε το ζήτημα των δικαιωμάτων των μετοίκων.

quote:
Και όλα αυτά είς βάρος αυτών των ταλεπωρεμένων ανθρώπων. Παράνομα ή μη, δεν έχει σημασία. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Άνθρωπος (βιολογικά) είναι και ο έμπορος ναρκωτικών, ο παιδόφιλος, ο κατά συρροήν δολοφόνος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εντάσσονται σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες). Παράνομος σημαίνει παρά τω νόμω, ήτοι νομικά υπόλογος. Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει με το δίκαιο του τόπου που μένεις (ακόμα και μέσα στην πολυκατοικία ή στη γειτονιά σου), δεν μπορείς να απαιτείς δικά σου δίκαια.
Άνθρωπος (με τη συναισθηματική έννοια που αποδίδεις στην περίπτωση) είναι. Σήμερα πεινάει και αντέχει, αύριο πεινάει και με σκοτώνει. Κι εγώ άνθρωπος είμαι. Καλώς ή κακώς, σε μονό κρεβάτι δε χωράνε τρεις. ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ αυτός που "πλήρωσε" για να το αγοράσει.

quote:
Τι λές; Ιράκ είμαστε; Τι σχέση έχει εκείνος ο μουσουλμάνος
με ναρκωτικά; Και αν σκίσουμε ενα κοράνι, νομίζεις θα λύσουμε
κανένα πρόβλημα;;; Απλά δείχνουμε πόσο γύφτοι είμαστε. Τίποτα
άλλο. Όχι, θα μείνουν στην ελλάδα και οι έλληνες θα υποχρεωθούν
να γίνουν άνθρωποι. Αυτά που λες, μου θυμίζουν Φασισμό και Κατοχή. Ειλικρινά.

Εσύ γνωρίζεις αν εκείνος ο μουσουλμάνος έχει σχέση με ναρκωτικά;
Γύφτοι είμαστε, γιατί σκίζουμε κοράνια. Γύφτοι δεν είναι κάποιοι όταν βεβηλώνουν τάφους, ούτε όταν βιάζουν ανήλικα. Γύφτοι δεν είναι όσοι θεωρούν τη γυναίκα τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Εφόσον, όπως λες, μένεις στη Γερμανία, άσε να γνωρίζουν καλύτερα οι εδώ κατοικούντες Έλληνες το ποιους θέλουν συντοπίτες και ποιους όχι. Αυτό που λες μου θυμίζει φασισμό και μάλιστα στο σπίτι άλλου. Νταβατζί φασισμός δηλαδή...

quote:
Οι έλληνες κατάστρεψαν την ελλάδα. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Να και κάτι που συμφωνούμε. Οι Έλληνες καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλουμε και βοήθεια. Ξέρεις πολύ καλά ότι τα καταφέρνουμε ΑΡΙΣΤΑ και μόνοι μας.

quote:
Την θρησκεία τους πρέπει να την σεβαστούμε και ας ζούνε στην Ουγκάντα.

Δεν μπορείς να σέβεσαι τη θρησκεία κάποιου που δε σέβεται την πολιτεία σου, το Νόμο σου και, εν τέλει, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μέσα σε αυτή. Δεν ξέρω αν με εννοείς...

quote:
Σε πληροφορώ, πως αυτά είναι τρέλες και δε συμβαίνουν αλλα και δεν ΘΑ συμβούν στα πολιτισμένα κράτη του πλανήτη.

Τώρα δε θα ανοίξω συζήτηση για το τι είναι πολιτισμός, γιατί ζήτω που καήκαμε...

quote:
Ειδικά όταν δε φταίει ο Μετανάστης αλλά ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις "επιταγές" της Ε.Ε., την οποία επανειλημμένα επικαλείσαι (χωρίς εγώ προσωπικά να συμφωνώ με αυτές, αλλά θα μιλήσω στο δικό σου πεδίο) ο αστυνομικός έχει δικαίωμα να διεξάγει έλεγχο και μάλιστα λεπτομερή σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν έκρινε ότι το χαρτί ήταν μπαφόφουμο, είναι απλά λάθος διοικητικής διαδικασίας και θα μπορούσε να προσβληθεί νομικά. Αλλά πως να γίνει κάτι τέτοιο από κάποιον που ενδέχεται να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για το ελληνικό δίκαιο και την πολιτεία;

quote:
Για να περνάνε τα σύνορα της χώρας μας σημαίνει πώς είναι διωκώμενοι, ταλεπωρεμένοι και ελπίζουν για ενα καλύτερο αύριο. Ρισκάρουν πολλές φορές και την ζωή τους για να φτάσουν την ελλάδα. Τόσο απελπισμένοι είναι.

α) Ξέρεις πόσα δισεκατομμύρια απελπισμένοι υπάρχουν; μπορεί η Ελλάδα να τους ταϊσει όλους αυτούς; μήπως θα έπρεπε να ψάξεις το πρόβλημα στις παγκόσμιες πολιτικές που τους απέλπισαν και όχι στους λαούς των χωρών υποδοχής;
β) Ο απελπισμένος, ταλαιπωρημένος και διωκώμενος εισέρχεται σε ένα τόπο και κάνει σιωπηλή υπομονή, κινούμενος ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ (ακόμα και σε περιπτώσεις αντιμετώπισής του πέραν του τυπικού, δεν εννοώ φυσικά και δε δικαιολογώ βιαιοπραγία) και ελπίζει στο καλύτερο. Η επιβίωσή του είναι υπεράνω ιδεολογίας (άρα και θρησκείας) και γι' αυτή πολεμάει, όχι για το χ Κοράνι, Ευαγγέλιο κλπ. Αυτά έπονται και στο κάτω της γραφής, η όποια (αδικαιολόγητη έστω) προσβολή αυτών δεν αναιρεί ούτε τα εσωτερικά του πιστεύω, ούτε το, έστω και βεβιασμένο, δικαίωμά του στη λατρεία του. Να σου φέρω εγώ παραδείγματα κοινωνικής, πολιτικής ή οικονομικής καταπίεσης σε μουσουλμανικές χώρες στους αλλογενείς ή στους αλλόθρησκους;

quote:
Βέβαια, οι άνθρωποι δε γνωρίζουν την ελλάδα και τους έλληνες...

Άλλο κι αυτό... και τότε γιατί έρχονται;

quote:
Η ελλάδα είναι κράτος της Ε.Ε. και έχει υποχρεώσεις.

Δυστυχώς. Αλλά, έστω και έτσι, η Ε.Ε. είναι διακρατικός οργανισμός και έχει αντίστοιχες υποχρεώσεις προς τους συμμετέχοντες. Βέβαια, για όσους ζουν στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού, αυτά είναι λεπτομέρειες.

quote:
Πήγαν να σωθούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ... Πο-πο, τι έγκλημα...
Πήγαινε να απελάσεις απο το δικό σου το χωράφι.

Ναι, το ΠΑΡΑΝΟΜΑ είναι έγκλημα. Αυτό λέει το δίκαιο.
Και εγώ θέλω πολύ να έχω το τελευταίο μοντέλο mercedes, που αγόρασες εσύ αγαπητέ (δε με ενδιαφέρει που βρήκες τα λεφτά). Ε, ήρθα και στο έκλεψα παράνομα, αφού πρώτα σε "καθάρισα" και παράνομα. Πω πω, τι έγκλημα!!! Ας πάνε να δικάσουν άλλον, αντί για μένα!!

quote:
Βέβαια, είναι αναξιόπιστος αυτός που παράνομα αναζήτησε
ενα καλύτερο αύριο στην ελλάδα. Αλλά οι εκπρόσωποι του
"Νόμου" στην ελλάδα, που είναι γνωστοί για την αξιοπιστία τους
... Αυτοί είναι η στύλη της δικαιοσύνης... Δυστυχώς, τέτοιες
χαζομάρες, δεν χρειάζετε να περιμένεις πολυ, για να τις ακούσεις.

Ελπίζω αυτό να σου ξέφυγε. Είπαμε ότι η Ελλάδα έχει προβληματική πολιτεία, αλλά στο τέλος θα δικάζουν και οι "ένοχοι".

quote:
Όσο για τον "αναρχικογαμιόλη", σε πληροφορώ πώς στην ελλάδα δεν υπάρχουν αναρχικοί.

Αναρχικοί σαφώς και υπάρχουν, απλά δεν είναι αυτοί που ονομάζονται έτσι από τα Μ.Μ.Ε.

quote:
Είσαι λάθος. ΚΑΘΕ κράτος της ΕΕ ειναι υποχρεωμένο να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες.

Εσύ είσαι λάθος. Κάθε κράτος της Ε.Ε. είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ υποχρεωμένο να φροντίσει για τη ζωή των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ πολιτών. Όλα τα υπόλοιπα έπονται.
(το φοβερό είναι ότι αντί να μιλάμε για τα όποια δικαιώματα των ΝΟΜΙΜΩΝ μεταναστών, συζητάμε για τους λάθρα... το έχετε συνειδητοποιήσει αυτό; Λάθρο σημαίνει παράνομο, παράνομο σημαίνει στερούμενο τα νομικά δικαιώματά του, εκτός από τα εντελώς βασικά. ΕΛΕΟΣ)

quote:
Αν εξαιρέσουμε την παράνομη διανομή ισχύουν αυτά που λες
και για τους έλληνες.

Στο είπα και παραπάνω και το ξαναλέω : τη χώρα που κατοικώ μπορώ να τη διαλύσω και μόνος μου, παρέα δε θέλω, γιατί θα χάσω μέρος από το γλέντι (είμαι και μοναχοφάης βλέπεις).
Έρχεσαι στο σπίτι μου και το βλέπεις αχούρι, ξέρεις εσύ, εργένικες καταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα φτύσεις την τσίχλα στο πάτωμα και θα λερώσεις τους τοίχους, επειδή το κάνω κι εγώ; ωραία λογική...
Δε θα σε καλέσω ποτέ σπίτι μου, δε με συμφέρει. Με αυτά που θα δεις, μπορεί να το γκρεμίσουμε κιόλας!!!

quote:
Μου φαίνετε κάπιοι δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι σημαίνει ΕΕ.

Το δυστύχημα δεν είναι αυτοί. Το δυστύχημα είμαστε όσοι καταλάβαμε τι σημαίνει Ε.Ε.
Αλήθεια, εσύ έχεις καταλάβει;

quote:
Όσο όμως είσαι στην ΕΕ θα τιρήσεις τους κανόνες της, θα
είσαι σοβαρός και υπεύθυνος και θα είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις
σου.

Διάλεξε. Να δώ πόσο υπευθυνος είσαι.

Είδες πως με δικαιώνεις για το παραπάνω;

quote:
Έζησα δύο χρόνια στην ελλάδα και πήγα και στην αθήνα.

quote:
Στην Αθήνα πήγα μόνο για 3 εβδομάδες. Στην Λένορμαντ ή
λένορμαν... Πήγα και στην ομόνοια.

Μιλάς για 5-7 χρόνια πριν. Μιλάς για Νομό Δράμας. Μιλάς ότι "πήγα και στην Αθήνα, πήγα και στην Ομόνοια". Και εντούτοις κρίνεις τους ντόπιους σα να τους ξέρεις πολύ καλά.
Να στο πω αλλιώς; εγώ νομίζω ότι στην Κάρπαθο λ.χ. πρέπει να είναι πολύ στόκοι (δεν το εννοώ, χάριν παραδείγματος το αναφέρω) : τσακώνονται οι Βόρειοι με τους Νότιους και ο δρόμος που ενώνει το νησί δε φτιάχνεται επίτηδες, για να τα παίρνουν τα ταξί. Που το ξέρω; ε, καλά, στην Ελλάδα ζω, στην Κεφαλονιά συγκεκριμένα, αλλά είχα πάει μία εβδομάδα στην Κάρπαθο το 2002 και το διαπίστωσα.
Συγνώμη, αγαπητέ, αλλά αυτό δεν είναι λογική που να δικαιολογεί τόσο ακραίες θέσεις, όπως κάποιες εκ των ανωτέρω.

quote:
Γιατί ο νόμος εδώ είναι πάρα πολύ αυστηρός αλλά και ο κόσμος δεν ανέχεται τέτοια συμπεριφορά.

Αν από την αρχή τοποθετούσουν έτσι, δε θα έγραφα όλο αυτό το κατεβατό. Πρότεινε λοιπόν ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του νομικού πλαισίου στην Ελλάδα (σε όλα τα θέματα, όχι μόνο στο παρόν), πρότεινε και κατάλληλη εκπαίδευση από την παιδική ηλικία και έκλεισε το θέμα.
Εδώ ανεχόμαστε να χτίζουμε στις στάχτες. Οι λαθρομετανάστες μας μάραναν;

quote:
Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Τότε γιατί απαγορεύεις και σε μας να κάνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο;

quote:
Μα εγώ όλη την ώρα αυτά ακούω. Βέβαια φταίνε και οι μασόνοι, και οι σιωνιστές και οι εξωγήινοι... Αλλά πιο πολύ οι λαθρομετανάστεσ......

Ναι, και ξέρεις γιατί το ακούς όλη την ώρα; γιατί οι μασόνοι, οι σιωνιστές και οι εξωγήινοι δε ζουν δίπλα σου. Οι λαθρομετανάστες ζουν. Κατάλαβες τη διαφορά; είναι καθαρή ψυχολογική αντίδραση του μέσου ανθρώπου.

quote:
Δέν έχω Λινκ να σου δώσω. Αυτά δεν τα έμαθα απο το Ίντερνετ.

Να σε τσακώσει ο φίλτατος "ΒΑΛΕ LINK" zip, την έκατσες τη βάρκα...

quote:
Μα δεν είπα, να τους κάνουμε όλους έλληνες πολίτες. Αλλά να τους επιτρέψουμε να ζούνε και να εργάζονται στην ελλάδα και αν όντως
κάποιος κάνει ένα μεγάλο έγκλημα, τότε, να τον στείλουμε απο εκεί
που ήρθε. Δεν έρχονται όλη με τέτοιο σκοπό. Για όνομα του θεού. Είναι
πολλοί απο αυτούς κυνηγημένοι και είναι υποχρέωση μας να δώσουμε
άσυλο.

Αγαπητέ μου, μπορείς να καταλάβεις ότι είναι οικονομικώς αδύνατον να υποστηρίξει η Ελλάδα μία τέτοια προοπτική; αντιλαμβάνεσαι ότι η παροχή εργασίας (και γνωρίζεις, μέσες - άκρες, τις αδυναμίες του συστήματος) σε όλους τους μετανάστες θα δημιουργήσει υπερπροσφορά εργατικού δυναμικού, που θα επιδρά προσεταιριστικά σε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματικούς τομείς, με αποτέλεσμα τη συμπίεση των οικονομικών απολαβών και την αύξηση της εκμετάλλευσης του εγχώριου εργαζόμενου;
Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι κοινωνικώς αδύνατον να υποστηρίξει η Ελλάδα μία τέτοια προοπτική; καλώς ή κακώς, η Ελλάδα βασίζεται σε κάποιους γραπτούς ή άγραφους νόμους, σε κάποια ήθη και έθιμα, σε κάποια πολιτισμικά στοιχεία που αποτελούν μέρος της εθνικής της συνέχειας. Η πρότασή σου απλά θα επιφέρει αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας (γιατί η αριθμητική συμμετοχή των ξένων θα είναι μεγάλη, για να αποδεχτούν απλά την πολιτιστική θέση της μειονότητας) και θα επιφέρει τελικά πλήρη σύγχυση σε ιδεολογικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο.
Μπορείς τέλος να καταλάβεις ότι είναι λογικώς άστοχο να περιμένει η Ελλάδα (και η κάθε Ελλάδα) τη διάπραξη συγκεκριμένης εγκληματικής ενέργειας για τα περαιτέρω από πολίτες, το παρελθόν των οποίων είναι άγνωστο; Το ίδιο θα εμπιστευτείς εσύ στο σπίτι σου την ξαδέλφη σου, την αδερφή σου ή το γιο σου και το ίδιο έναν άνθρωπο που γνώρισες μέσω ίντερνετ και τον βλέπεις πρώτη φορά;
Άσυλο να δώσουμε, με κάποια όρια και ΚΥΡΙΩΣ με κάποιες προϋποθέσεις. Ο αιτών άσυλο να γνωρίζει ότι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, από διαδικασίες αναγνώρισης ταυτότητας και έρευνας ιστορικού, θα βρίσκεται ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ στη διάθεση των αρχών για περαιτέρω πιστοποιήσεις και ενημερώσεις, θα είναι υποχρεωμένος να δηλώνει ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και ΕΡΓΑΣΙΑΣ και να αναζητά δουλειά αποκλειστικά και μόνο μέσα από δράσεις του κράτους (που σημαίνει ότι θα ελέγχεται για κάθε επαγγελματική του διακίνηση). Ασφαλώς, πολιτικά δικαιώματα θα διαθέτει μέχρι ενός ορίου (λ.χ. για μένα είναι απαράδεκτο το δικαίωμα ψήφου σε οποιοδήποτε μετανάστη μέχρι και την τρίτη γενιά, αν και μπορώ να συζητήσω το δικαίωμα σε απογόνους δεύτερης γενιάς που έχουν γεννηθεί και ζήσει αποκλειστικά στη χώρα μας από γονείς με τα ίδια δεδομένα), ασφαλιστικά δικαιώματα θα διαθέτει, μόνο κατόπιν εκπλήρωσης των αντίστοιχων υποχρεώσεων, κοινωνικά δικαιώματα θα διαθέτει μέχρι του ορίου παρενόχλησης των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών κλπ. κλπ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης και ιστορίες. Αλλά, αγαπητέ, αυτά για να γίνουν, πρέπει η Ε.Ε. να θυμηθεί τις υποχρεώσεις της. Τις θυμάται;

quote:
πολιτική, Ναι, ας μπεί.

Ποια είναι η Ευρωπαϊκή πολιτική που επικαλείσαι;

quote:
Αν η ελλάδα ήταν σοβαρή, όχι μόνο δεν θα υπήρχε ο ΛΑΟΣ στην βουλή αλλά ούτε την ίδια τους τη ψήφο δεν θα έβρισκαν.

Αν η Γερμανία ήταν σοβαρή, δε θα υπήρχε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟδημοκρατικό κόμμα. Αν η Γερμανία ήταν σοβαρή, δε θα υπήρχε SIEMENS. Αν η Γερμανία ήταν σοβαρή, δε θα υπήρχαν skinheads. Θες να συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική;
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΩΣ. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο κάθε ΛΑ.Ο.Σ. (και η Χρυσή Αυγή και το Μ.Λ.-Κ.Κ.Ε. και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και το "Ουράνιο Τόξο" και φοβάμαι, σύντομα, και Κόμμα Αλβανών με αρχηγό μαντέψτε ποιον) έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί την ψήφο μας. ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε που θα τη δώσουμε. Η Δημοκρατία θέλει όλες τις φωνές, ακραίες, μεσαίες ή σιωπηρές. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε Δημοκρατία, ούτε στην Ελλάδα, ούτε πουθενά.

Αγαπητέ (συν)άθεε

quote:
από την στιγμή που μπαίνει παράνομα σε μια χώρα είναι εν δύναμη κατάσκοπος άσχετα αν είναι ένας κατάκοπος η χώρα έχει το κάθε δικαίωμα να τον ντουφεκίσει και να μην δώσει αναφορά σε κανέναν

Συμφωνώ με το πρώτο, όχι με το δεύτερο. Αν υποψιάζεται το κράτος τέτοια φαινόμενα, υπάρχουν νόμιμες και ειρηνικές διαδικασίες για να τον "απενεργοποιήσει". Αυτές δε γίνονται όμως..

Αγαπητέ KERRY KING

quote:
Εγκληματικότητα υπάρχει παντού σε όλη την γη. Υπάρχουν όμως και στατιστικές που συνδέουν την γιγάντωση των ποσοστών όπου υπάρχουν φαινόμενα λαθρομετανάστευσης. Τυχαίο είναι άραγε ? Δεν πρέπει δηλαδή να βρεθεί λύση γι'αυτό ?

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, αλλά δυστυχώς είναι εγγενές χαρακτηριστικό του οικονομικού συστήματος. Και επειδή ξέρω ότι θα διαφωνήσουμε, δε θα το αναπτύξω περαιτέρω, γιατί θα βγούμε off topic.

quote:
Γουστάρω τρελλά να ανοίξουμε ένα ελεύθερο θέμα περί ιδεολογιών, να έρθει και ο σύντροφος ο kardasian και να πιάσουμε όλες τις έννοιες περί σοσιαλισμού, νεοδεξιάς και άλλα συμπαθητικά.... Έτσι βρε αδελφέ να δούμε και την αντίληψη του καθενός εδώ μέσα.....

...αλλά εσύ εκεί, να με "φτιάξεις"

quote:
Ο λαθρομετανάστης αγαπητέ αυτό το ελλάχιστο που εισπράτει, δεν το ξοδεύει, ο καπιταλισμός στηρίζεται στην κατανάλωση...

Ο λαθρομετανάστης πολλάκις δεν εισπράττει, γιατί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δυστυχώς, οι νόμιμοι (στα χαρτιά) μετανάστες γίνονται παράνομοι εργασιακά, για τους γνωστούς λόγους.

quote:
ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ φίλε μου, μπορεί να την μασάει αυτή την καραμέλα ο Καρατζαφέρης αλλά πες μου εσύ που διαφωνείς σε αυτή την θέση. Ποσόστοση ισχύει και στην Γερμανία...

Δε συμφέρει κάποιους η ποσόστωση, εντός και εκτός συνόρων. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να ισχύσει. Ούτε ποσοτικά, ούτε ποιοτικά.

quote:
Τι σε κάνει να νομίζεις πως σε λίγα χρόνια αυτοί δεν θα ισοπεδόσουν κάθε ένοια δυτικού πολιτισμού ?

Το πρόβλημα δεν είναι η ισοπέδωση του "δυτικού πολιτισμού" (αλήθεια, υπάρχει και τέτοιος;). Το πρόβλημα είναι η επιδίωξη φονταμενταλιστικού θρησκευτικού Απολιτισμού, που επιδιώκεται.

quote:

Η μη αγάπη δεν είναι μίσος. Ο οίκτος δεν είναι αγάπη.

quote:
Αύριο θα απαιτήσουν να ανεχτούμε τον δημόσιο λιθοβολισμό μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας, είναι ποτέ δυνατόν να το δεχτούμε για να μην προσβάλουμε τον "πολιτισμό" τους ???

Μεθαύριο θα απαιτήσουν το δημόσιο λιθοβολισμό Ελληνίδας, ανεξαρτήτως δόγματος, με βάση το μουσουλμανικό δίκαιο. Εκεί να δεις εσύ γλέντια!!!!

quote:

Καλή προσέγγιση, αν και δεν ξέρω πως εννοείς εσύ το "αντέχουμε" ή το "χρειαζόμαστε" τόσους. Εγώ προσωπικά το προσεγγίζω βάσει συνθηκών σχεδόν ή και πλήρους απασχόλησης. Δεν ξέρω όμως αν εσύ συμφωνείς σε αυτό.

Αυτά τα πολλά. Ελπίζω ο hermit να μη νομίζει ότι επιτίθεμαι προσωπικά, δεν υπάρχει τέτοιο κίνητρο, απλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται ανοικτά, ει μη και ορμητικά, για να φανεί το μέγεθος του προβληματισμού απέναντι στη λαίλαπα της δήθεν "πολυπολιτισμικότητας".
Τελικά μήπως είμαι φασίστας και δεν το ξέρω; Ή μήπως ακραίος αντικαπιταλιστής;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

17/06/2009, 12:26:01
Καλημέρα σε όλους,

Νομίζω πως υπήρξαν αμοιβαίες εξηγήσεις με τις θέσεις του φίλου Hermit και η παρέμβαση του φίλου kostakis με κάλυψε και στις τελευταίες μου αντιρρήσεις.

@kostakis

Δεν θα κουράζομαι να σου γράφω πόσο χαίρομαι να σε διαβάζω (αν σε κουράζει εσένα βέβαια να το διαβάζεις να το κόψω τότε )

quote:
Ο λαθρομετανάστης πολλάκις δεν εισπράττει, γιατί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δυστυχώς, οι νόμιμοι (στα χαρτιά) μετανάστες γίνονται παράνομοι εργασιακά, για τους γνωστούς λόγους.

Αναφέρομαι στους λαθραίους που δουλεύουν στα χωράφια, που την αράζουν στον δρόμο για μεροκάματο - τέτοιες περιπτώσεις. Πιστέυω πως και αυτοί είναι ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό.

quote:
Καλή προσέγγιση, αν και δεν ξέρω πως εννοείς εσύ το "αντέχουμε" ή το "χρειαζόμαστε" τόσους. Εγώ προσωπικά το προσεγγίζω βάσει συνθηκών σχεδόν ή και πλήρους απασχόλησης. Δεν ξέρω όμως αν εσύ συμφωνείς σε αυτό.

Από την στιγμή που μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες σαφώς και η προσέγγιση γίνεται με βάση την απασχόληση (που σημαίνει ότι συμφωνούμε).

quote:
Τελικά μήπως είμαι φασίστας και δεν το ξέρω; Ή μήπως ακραίος αντικαπιταλιστής;

Θεωρώ τελείως μπανάλ τους χαρακτηρισμούς. Ποιός είναι φασίστας πιά, ποιός καπιταλιστής, ποιός εθνικιστής.... Σημασία έχει να αναγνωρίζεις το σωστό και το δίκαιο. Σε πάρα πολλά ποστ καταδικάζω τις επιθέσεις που δέχεται η εκκλησία (πχ φεγγαράδες στην Μητρόπολη), ακόμα και ποστ υπέρ του "άγιου που χάϊδευε καλογεράκια" είχα βάλει, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι φανατίλας χριστιανός... Έχω δηλώσει άθρησκος πλέον και έχω και τα α@#$δια να στηρίξω την στάση μου αυτή και στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι εθνικιστής με την έννοια του η Ελλάδα πάνω απ΄όλα (και οι υπόλοιποι να πάνε να ....), ούτε στρατό δεν έχω πάει - δεν ανέχομαι όμως να ασελγεί πάνω στην χώρα των προγόνων μου τα κάθε βαλτό παπάρι... Με έχουν αποκαλέσει βρωμοκαπιτάλα σε άλλα τόπικ, αν ήξερες την στάση που κρατάω στην εταιρεία μου και τον αγώνα που δίνω για να διευκολήνω τους χαμηλότερα αμοιβώμενους συναδέλφους μου, θα με αποκαλούσες κουμούνι... Οπότε, ας μείνουν στις ταμπέλες αυτοί που τις έχουν ανάγκη....

kostakisΜέλος
17/06/2009, 12:39:28
Χαιρετώ και πάλι

Αγαπητέ KERRY

quote:
Θεωρώ τελείως μπανάλ τους χαρακτηρισμούς. Ποιός είναι φασίστας πιά, ποιός καπιταλιστής, ποιός εθνικιστής.... Σημασία έχει να αναγνωρίζεις το σωστό και το δίκαιο. Σε πάρα πολλά ποστ καταδικάζω τις επιθέσεις που δέχεται η εκκλησία (πχ φεγγαράδες στην Μητρόπολη), ακόμα και ποστ υπέρ του "άγιου που χάϊδευε καλογεράκια" είχα βάλει, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι φανατίλας χριστιανός... Έχω δηλώσει άθρησκος πλέον και έχω και τα α@#$δια να στηρίξω την στάση μου αυτή και στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι εθνικιστής με την έννοια του η Ελλάδα πάνω απ΄όλα (και οι υπόλοιποι να πάνε να ....), ούτε στρατό δεν έχω πάει - δεν ανέχομαι όμως να ασελγεί πάνω στην χώρα των προγόνων μου τα κάθε βαλτό παπάρι... Με έχουν αποκαλέσει βρωμοκαπιτάλα σε άλλα τόπικ, αν ήξερες την στάση που κρατάω στην εταιρεία μου και τον αγώνα που δίνω για να διευκολήνω τους χαμηλότερα αμοιβώμενους συναδέλφους μου, θα με αποκαλούσες κουμούνι... Οπότε, ας μείνουν στις ταμπέλες αυτοί που τις έχουν ανάγκη....

Επειδή ακριβώς εγώ κατά καιρούς έχω χαρακτηριστεί και φασίστας και συμπορευόμενος με το Κ.Κ.Ε. και ενταγμένος σε δόγμα, απλά σατιρίζω τις απόπειρες. Σημασία έχει ότι το νόημα εσύ τουλάχιστον το έπιασες, άλλωστε η στηλίτευση δεν αφορούσε εσένα ΟΥΤΕ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Το ότι είμαστε άθρησκοι ή άθεοι δε σημαίνει ότι δεν καταδικάζουμε τις άδικες επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας εν γένει (όσες κρίνουμε ατομικά ότι είναι άδικες). Προσωπικά είμαι εθνικιστής ως προς το ότι "στην Ελλάδα οι Έλληνες πάνω από όλα", αλλά αυτό δε σημαίνει ότι συμμερίζομαι την ιμπεριαλιστική πρακτική της θεωρίας του "ζωτικού χώρου", ούτε ότι μισώ κάθε αλλοεθνή : απλά θα κοιτάξω πρώτα τα του οίκου μου.
Είναι ευχαρίστηση και ΚΕΡΔΟΣ για μένα να συζητάω μαζί σου, γιατί, παρά τις όποιες διαφωνίες μας (θυμάσαι την υπόθεση με τις κάμερες και το big brother; ) θεωρώ ότι έχω κάτι να μάθω. Αυτούς τους ανθρώπους χαίρομαι να τους συναναστρέφομαι, έστω και διαδικτυακά (που να τρέχεις Κεφαλονιά τώρα...)

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Edited by - kostakis on 17/06/2009 12:41:14

17/06/2009, 15:06:25

quote:
KERRY KING :
Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλες τις κουφάλες όμως, αρκεί να υπάρχει Ελλάδα να το απολαύσει μέχρι τότε...

Όπως πάνε τα πράγματα......

quote:
Hermit:
Σύμφωνοι. Αλλά ο Καρατζαφέρης, το λέει για να ακουστεί, να
πάρει ψήφους... Να σε ξεγελάσει να τον ψηφήσεις. Εγώ δεν θα
του κάνω τέτοια χάρη. Αν η ελλάδα ήταν σοβαρή, όχι μόνο δεν
θα υπήρχε ο ΛΑΟΣ στην βουλή αλλά ούτε την ίδια τους τη ψήφο
δεν θα έβρισκαν.

Aν η Ελλάδα ήταν σοβαρή.......ούτε πρόβλημα με τους Σκοπιανούς θα είχαμε ούτε με τους Τούρκους, ούτε με τους λαθρομετανάστες.
Ο Καρατζαφέρης έχει ρεύμα λόγω του ότι λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Εάν απλά τα λέει μόνο και μόνο για να κλέψει τις ψήφους!!.....αυτό εγώ δεν το ξέρω!!!......εσύ ξέρεις τίποτα από τις μαντικές σου τράπουλες?
Έχουνε δείξει κάτι?......αν ναι να μας το πεις!!! αν όχι....ρίξε πάλι τα χαρτιά να μας φωτίσουν οι άγγελοι.

Πολλοί από αυτούς που διαβάζουν εδώ μέσα! ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ!
Αυτοί λοιπόν οι οποίοι έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να φάνε άδικα! συνεισφέρουν και ως δωσίλογοι στο μέλλον της πατρίδας τους.....αυτοί είναι το πρόβλημα και όχι ο Καρατζαφέρης. Αυτός έχει πρόγραμμα! εάν και όταν του δοθεί ευκαιρία δεν εφαρμόσει αυτά που έχει πει! τότε ας τον κατακρίνουμε όλοι μαζί!
Ως τότε να τον σέβεσαι γιατί αν μή τι άλλο δεν έχει στηρίξει άκρα ανθελληνικές θέσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Επίσης πρόσφατα είδαμε τους Οικολόγους να λένε για το ζήτημα της Μακεδονίας άρες μάρες κουκουνάρες!!!!

Το σωστό θα ήταν ο Καρατζαφέρης με τις θέσεις που διατυπώνει το κόμμα του να είχε πάρει τουλάχιστον ένα 80-85% στις εκλογές που πέρασαν. Δεν λέει ο άνθρωπος παρά τα πράγματα με το όνομά τους.

Εγώ σε προκαλώ να συζητήσουμε κάποια θέση του που τη θεωρείς απαράδεκτη!!!!!

Αλλά μή μου πεις! για το τι πιστεύεις ότι ΘΑ ΚΑΝΕΙ!! αλλά για το τι λέει! για τις θέσεις του.

Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ! τους είδαμε να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό! οπότε λοιπόν εάν θες να συζητάς με όρους μαντικής! κάντο με τους αγγέλους σου όταν παίζεται μπιρίμπα!......αλλά όχι εδώ.

-Αναμένω.....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

HermitΜέλος
17/06/2009, 20:54:33
quote:
Aν η Ελλάδα ήταν σοβαρή.......ούτε πρόβλημα με τους Σκοπιανούς θα είχαμε ούτε με τους Τούρκους, ούτε με τους λαθρομετανάστες.
Ο Καρατζαφέρης έχει ρεύμα λόγω του ότι λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Εάν απλά τα λέει μόνο και μόνο για να κλέψει τις ψήφους!!.....αυτό εγώ δεν το ξέρω!!!......

Αερολογεί και απατεωνίζει, και αυτό αρέσει στους έλληνες.
Όταν η ΝΔ πρότεινε να δώσει το όνομα "Μακεδονία" στους
σκοπιανούς, τότε ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ, και ούτε
μίλησε, ούτε διαφώνησε, ούτε δήλωσε τίποτα... Τώρα μετά
απο χρόνια το παίζει Σερίφης της Μακεδονίας.

quote:
εσύ ξέρεις τίποτα από τις μαντικές σου τράπουλες?
Έχουνε δείξει κάτι?......αν ναι να μας το πεις!!! αν όχι....ρίξε πάλι τα χαρτιά να μας φωτίσουν οι άγγελοι.

Μην συνεχίζεις να εκτήθεσε, σε έχω καταλάβει έτσι κι αλλιώς.
Με έχεις πείσει ήδη για το επίπεδο σου. Μαζί μου θα μιλάς σαν άνθρωπος. Αν σε δυσκολεύει αυτό, τότε άφησε το καλύτερα.

quote:
Πολλοί από αυτούς που διαβάζουν εδώ μέσα! ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ!
Δικαίωμα τους. Καλύτερα αυτούς παρά ΛΑΟΣ.

quote:
Αυτοί λοιπόν οι οποίοι έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να φάνε άδικα! συνεισφέρουν και ως δωσίλογοι στο μέλλον της πατρίδας τους.....αυτοί είναι το πρόβλημα και όχι ο Καρατζαφέρης. Αυτός έχει πρόγραμμα! εάν και όταν του δοθεί ευκαιρία δεν εφαρμόσει αυτά που έχει πει! τότε ας τον κατακρίνουμε όλοι μαζί!

Κρίνω ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα. Δεν είπα ότι ο Καρατζαφέρης
είναι το πρόβλημα, αλλά η είσοδος του στη βουλή λέει πολλά
για τον λαό. Εγώ απλά βρίσκομαι πάντα σε σκατά θέση όταν
κάποιοι γελάνε για την ελλάδα, επειδή μπήκε το ΛΑΟΣ στη βουλή
και προσπαθώ να δικαιολογήσω...

quote:
Ως τότε να τον σέβεσαι γιατί αν μή τι άλλο δεν έχει στηρίξει άκρα ανθελληνικές θέσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Ώς άνθρωπο τον σέβομαι, αλλά ως πολιτικό τον σέβομαι όσο σέβομαι
τον Χίτλερ... Για το ΚΚΕ, πιστεύω πώς μαζί με την Ένωση Κεντρώων είναι τα καλύτερα κόμματα της χώρας. Αν και κάποιες θέσεις του ΚΚΕ δεν μας συμφέρουν σαν χώρα.

quote:
Το σωστό θα ήταν ο Καρατζαφέρης με τις θέσεις που διατυπώνει το κόμμα του να είχε πάρει τουλάχιστον ένα 80-85% στις εκλογές που πέρασαν. Δεν λέει ο άνθρωπος παρά τα πράγματα με το όνομά τους.

Πιστεύω πώς σε λίγα χρόνια το νοητικό επίπεδο των ελλήνων θα
φτάσει τόσο χαμηλά, και ο ΛΑΟΣ θα πάρει τα 85%.

Άσχετα αν λέει τρέλες, όπως να μην υπάρξει πόθεν έσχες
για 5 χρόνια, να καταργηθούν τα ένσιμα και να αντικατασταθούν
με 3% επι του τζίρου των επιχειρήσεων, και πώς τον συνάντησε
ενας γέρος 90 και του ειπε πως θα κυβερνήσει την χώρα επειδή
γεννήθηκα ίδια ώρα και μέρα όπως ο ελευ. βενιζέλος. Και
γενικά "το ζήτω η μακεδονία", οι αϊ γεώργηδες και "ζήτω η
εκκλησία" είναι πράγματα που αρέσουν στους έλληνες.

17/06/2009, 22:27:01
quote:
Hermit:
Αερολογεί και απατεωνίζει, και αυτό αρέσει στους έλληνες.
Όταν η ΝΔ πρότεινε να δώσει το όνομα "Μακεδονία" στους
σκοπιανούς, τότε ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ, και ούτε
μίλησε, ούτε διαφώνησε, ούτε δήλωσε τίποτα... Τώρα μετά
απο χρόνια το παίζει Σερίφης της Μακεδονίας.

To ότι έφυγε αυτό δε λέει ότι διαφωνούσε με την πολιτική Μητσοτάκη?.....τι λέει?.....ότι συμφωνούσε?

quote:
Hermit:
Μην συνεχίζεις να εκτήθεσε, σε έχω καταλάβει έτσι κι αλλιώς.
Με έχεις πείσει ήδη για το επίπεδο σου. Μαζί μου θα μιλάς σαν άνθρωπος. Αν σε δυσκολεύει αυτό, τότε άφησε το καλύτερα.

Γαμώτο.......μ' αναγνώρισε!!! ......θα με κάρφωσε ο Μιχαήλ που μιλάει μαζί του!!!! δε θα τον πετύχω όμως?.....θα του δείξω εγώ!! θα του στείλω την Λίλιθ?.....έτσι δεν την είπες?

quote:
Hermit:
Δικαίωμα τους. Καλύτερα αυτούς παρά ΛΑΟΣ.

Σωστά!!!! αυτοί αποδεδειγμένα κατάστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα!!.........ο ΛΑΟΣ μπορεί και όχι!!!......καλύτερα λοιπόν στα σίγουρα ε! Hermit?

quote:
Hermit:
Κρίνω ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα. Δεν είπα ότι ο Καρατζαφέρης
είναι το πρόβλημα, αλλά η είσοδος του στη βουλή λέει πολλά
για τον λαό. Εγώ απλά βρίσκομαι πάντα σε σκατά θέση όταν
κάποιοι γελάνε για την ελλάδα, επειδή μπήκε το ΛΑΟΣ στη βουλή
και προσπαθώ να δικαιολογήσω...

Μπράβο οι Γερμανοί ενδιαφέρον για την Ελλάδα!!....κι εγώ που νόμιζα ότι ενδιαφερόντουσαν μόνο για κανά οικόπεδο στα Χανιά!!!
Βαρύς ο σταυρός σου Hermit!!!!

quote:
Hermit:
Ώς άνθρωπο τον σέβομαι, αλλά ως πολιτικό τον σέβομαι όσο σέβομαι
τον Χίτλερ... Για το ΚΚΕ, πιστεύω πώς μαζί με την Ένωση Κεντρώων είναι τα καλύτερα κόμματα της χώρας. Αν και κάποιες θέσεις του ΚΚΕ δεν μας συμφέρουν σαν χώρα.

Μπα? παρακολουθείς την Ένωση Κεντρώων?......ενδιαφέρον....συμφωνείς με την άποψή της για ένωση με τον Μάνο?

quote:
Hermit:
Πιστεύω πώς σε λίγα χρόνια το νοητικό επίπεδο των ελλήνων θα
φτάσει τόσο χαμηλά, και ο ΛΑΟΣ θα πάρει τα 85%.

Άσε τα πιστεύω και ρώτα τους αγγέλους!!!.....μή μας παιδεύεις!

quote:
Hermit:
Άσχετα αν λέει τρέλες, όπως να μην υπάρξει πόθεν έσχες
για 5 χρόνια, να καταργηθούν τα ένσιμα και να αντικατασταθούν
με 3% επι του τζίρου των επιχειρήσεων, και πώς τον συνάντησε
ενας γέρος 90 και του ειπε πως θα κυβερνήσει την χώρα επειδή
γεννήθηκα ίδια ώρα και μέρα όπως ο ελευ. βενιζέλος. Και
γενικά "το ζήτω η μακεδονία", οι αϊ γεώργηδες και "ζήτω η
εκκλησία" είναι πράγματα που αρέσουν στους έλληνες.

Στοιχεία? όχι φυσικά για αϊ γεώργηδες και τον παππού αλλά για τα άλλα. Η εικόνα πρέπει να είναι πλήρης και όχι μισή.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 17/06/2009 22:29:29

HermitΜέλος
18/06/2009, 00:54:10
quote:
To ότι έφυγε αυτό δε λέει ότι διαφωνούσε με την πολιτική Μητσοτάκη?.....τι λέει?.....ότι συμφωνούσε?

Πότε έφυγε; Γιατὶ έφυγε; Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να
συνεργαστεί με ΝΔ; Γιατί λέει πώς είναι άνθρωπος του
Μητσοτάκη; Δεν πείθει. Υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου.
Και αυτό δεν μου αρέσει.

quote:
Σωστά!!!! αυτοί αποδεδειγμένα κατάστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα!!.........ο ΛΑΟΣ μπορεί και όχι!!!......καλύτερα λοιπόν στα σίγουρα ε! Hermit?

Καλύτερα αυτοί, παρά οι Ναζί.

quote:
Μπράβο οι Γερμανοί ενδιαφέρον για την Ελλάδα!!....κι εγώ που νόμιζα ότι ενδιαφερόντουσαν μόνο για κανά οικόπεδο στα Χανιά!!!
Βαρύς ο σταυρός σου Hermit!!!!

Αν γνώριζες, δεν θα μιλούσες. Πάνε να μάθεις ποιός έσωσε
την ελλάδα απο την φτώχευση και μπήκε ώς εγγυητής, για
να παίρνουν κάποιοι αχάρηστοι σύνταξη...

quote:
Μπα? παρακολουθείς την Ένωση Κεντρώων?......ενδιαφέρον....συμφωνείς με την άποψή της για ένωση με τον Μάνο?

Μάνο?

quote:
Άσε τα πιστεύω και ρώτα τους αγγέλους!!!.....μή μας παιδεύεις!

Αυτό δεν θα σε αφορούσε έτσι κι αλλιώς ;)

quote:
Στοιχεία? όχι φυσικά για αϊ γεώργηδες και τον παππού αλλά για τα άλλα. Η εικόνα πρέπει να είναι πλήρης και όχι μισή.

Δεν φταίω εγώ που δεν γνωρίζεις τι λέει το
ΛΑΟΣ. Να μάθεις και μετά να μιλήσεις...

quote:
Γαμώτο.......μ' αναγνώρισε!!! ......θα με κάρφωσε ο Μιχαήλ που μιλάει μαζί του!!!! δε θα τον πετύχω όμως?.....

Συνεχίζεις και εκτήθεσε; Δε ντρέπεσε λιγάκι; Δεν έχω καλή
γνώμη για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, αλλά ταυτόχρονα
κοροϊδεύουν, ειρωνεύονται και γράφουν πολεμικά κείμενα.
Σοβαρέψου και συζήτα σαν άνθρωπος. Σου έχω ξαναπεί,
η ανωνυμία του Ι-ΝΕΤ δεν σου δίνει το δικαίωμα τέτοιας
συμπεριφοράς. Αν ακόμη μια φορά απαντήσεις με τον ίδιο
τρόπο, δεν θα σου απαντήσω ποτέ ξανά. Έχω κατανόηση
για τέτοιες συμπεριφορές, ώς ένα σημείο μόνο.

18/06/2009, 09:44:53
quote:
Hermit:
Πότε έφυγε; Γιατὶ έφυγε; Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να
συνεργαστεί με ΝΔ; Γιατί λέει πώς είναι άνθρωπος του
Μητσοτάκη; Δεν πείθει. Υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου.
Και αυτό δεν μου αρέσει.

To ενδεχόμενο υπάρχει με όλα τα κόμματα και όχι μόνο με τη ΝΔ, όπως ο ίδιος συνεχώς αναφέρει.
Δε λέει ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη.
Δεν υποτιμά καμιά νοημοσύνη.

quote:
Hermit:
Καλύτερα αυτοί, παρά οι Ναζί.

Όχι απλά αυθαίρετο αλλά και επικίνδυνο.

quote:
Hermit:
Αν γνώριζες, δεν θα μιλούσες. Πάνε να μάθεις ποιός έσωσε
την ελλάδα απο την φτώχευση και μπήκε ώς εγγυητής, για
να παίρνουν κάποιοι αχάρηστοι σύνταξη...

Και ο Καρατζαφέρης τι σχέση έχει αυτό που λες?

quote:
Hermit:
Μάνο?

Μα! αφού παρακολουθείς τα δρώμενα θα έπρεπε να το γνωρίζεις.

quote:
Hermit:
Αυτό δεν θα σε αφορούσε έτσι κι αλλιώς ;)

Μη το λες....

quote:
Hermit:
Δεν φταίω εγώ που δεν γνωρίζεις τι λέει το
ΛΑΟΣ. Να μάθεις και μετά να μιλήσεις...

Δεν είναι απάντηση αυτό αλλά υπεκφυγή!

quote:
Hermit:
Συνεχίζεις και εκτήθεσε; Δε ντρέπεσε λιγάκι; Δεν έχω καλή
γνώμη για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, αλλά ταυτόχρονα
κοροϊδεύουν, ειρωνεύονται γράφουν πολεμικά κείμενα. και

quote:
Hermit:
Σοβαρέψου και συζήτα σαν άνθρωπος.

Καλά......αλλά να μη φωνάξουμε και κανά δυο αγγέλους?......έτσι να γίνει λίγος ντόρος βρε αδερφέ!!!!

quote:
Hermit:
Σου έχω ξαναπεί,
η ανωνυμία του Ι-ΝΕΤ δεν σου δίνει το δικαίωμα τέτοιας
συμπεριφοράς. Αν ακόμη μια φορά απαντήσεις με τον ίδιο
τρόπο, δεν θα σου απαντήσω ποτέ ξανά. Έχω κατανόηση
για τέτοιες συμπεριφορές, ώς ένα σημείο μόνο.

Τι σχέση έχει εδώ η ανωνυμία?.....αν θες ψάξε σε προηγούμενα μηνυματά μου και θα βρεις το ονοματεπώνυμό μου!
Εδώ κρινόμαστε με το σύνολο των γραπτών μας μηνυμάτων και όχι με τα όσα γράφουμε σε κάθε θέμα χωριστά.

Αφού λοιπόν επικοινωνείς με τους αγγέλους όπως έχεις γράψει σε άλλο θέμα!!! τότε γιατί να μην τους κάνεις και κανά δυό ερωτήσεις για τον Καρατζαφέρη?........η ερώτησή μου λοιπόν δεν βρίσκεται στον αέρα αλλά στηρίζεται στις δικές σου πληροφορίες......το αν θέλεις να απαντήσεις ή όχι ξανά είναι δικός σου λογαριασμός και όχι δικός μου.....εγώ τους δικούς μου ξέρω να τους διαχειρίζομαι....

HermitΜέλος
18/06/2009, 13:34:58
quote:
To ενδεχόμενο υπάρχει με όλα τα κόμματα και όχι μόνο με τη ΝΔ, όπως ο ίδιος συνεχώς αναφέρει.
Δε λέει ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη. Δεν υποτιμά καμιά νοημοσύνη.

Με ποια άλλα Κόμματα; ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ; Δε νομίζω.

Ο ΙΔΙΟΣ είπε ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη.

quote:
Όχι απλά αυθαίρετο αλλά και επικίνδυνο.

Δεν είναι αυθαίρετο. Φτάνει που μπήκε στη βούλη και όλοι
γελάνε. Αλλά εντάξει, είναι ελλάδα. Αλλά να κυβερνήσει;
Όχι. Δε θέλω να δω τους Ναζί στην εξουσία.

quote:
Και ο Καρατζαφέρης τι σχέση έχει αυτό που λες?

Έγραψες "Μπράβο οι Γερμανοί ενδιαφέρον για την Ελλάδα!!"
Και εγώ απάντησα. Αυτό αλλα και οι "άγγελοι" τι σχέση έχουν
με τον Καρατζαφέρη...

quote:
Μα! αφού παρακολουθείς τα δρώμενα θα έπρεπε να το γνωρίζεις.

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα πώς παρακολουθώ Λεβέντη. Και αν
θέλεις μπορώ να σου δείξω ότι έβαλα κάπου στα 200 Βίντεο του
στο Γιου Τιουμπ. Αλλά ρωτώ πάλι, Μάνος;

quote:
Μη το λες....

Το γράφω.

quote:
Δεν είναι απάντηση αυτό αλλά υπεκφυγή!

Δεν με ενδιαφέρει πώς το παίρνεις.

quote:
Καλά......αλλά να μη φωνάξουμε και κανά δυο αγγέλους?......έτσι να γίνει λίγος ντόρος βρε αδερφέ!!!!

Δεν χρειάζετε, είναι πάντα στο πλάϊ μας.

quote:
Τι σχέση έχει εδώ η ανωνυμία?.....αν θες ψάξε σε προηγούμενα μηνυματά μου και θα βρεις το ονοματεπώνυμό μου!
Εδώ κρινόμαστε με το σύνολο των γραπτών μας μηνυμάτων και όχι με τα όσα γράφουμε σε κάθε θέμα χωριστά.

Δεν νομίζω να είχες την ίδια συμπεριφορά αν είχαμε συζήτηση
Face-to-Face.

quote:
Αφού λοιπόν επικοινωνείς με τους αγγέλους όπως έχεις γράψει σε άλλο θέμα!!! τότε γιατί να μην τους κάνεις και κανά δυό ερωτήσεις για τον Καρατζαφέρη?........η ερώτησή μου λοιπόν δεν βρίσκεται στον αέρα αλλά στηρίζεται στις δικές σου πληροφορίες......το αν θέλεις να απαντήσεις ή όχι ξανά είναι δικός σου λογαριασμός και όχι δικός μου.....εγώ τους δικούς μου ξέρω να τους διαχειρίζομαι....

Σου είπα κάτι, θα το πώ όμως για άλλη μια φορά. Διάβαζε τα
κείμενα μου προσεχτικά. Εάν διάβαζες προσεχτικά, δε θα
έγραφες τέτοιες ανοησίες.

18/06/2009, 15:32:35
quote:
Hermit:
Με ποια άλλα Κόμματα; ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ; Δε νομίζω.

Ο ΙΔΙΟΣ είπε ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη.

Ποτέ δεν είπε ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη, ότι ήταν μια φορά κι έναν καιρό από τα αγαπημένα παιδιά του Μητσοτάκη αυτό ναι το έχει πει.

Έχει αφήσει ανοικτό το κάθε ενδεχόμενο, είναι υπέρ της συγκυβέρνησης υπό προϋποθέσεις με οποιοδήποτε κόμμα, εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις αυτές.

quote:
Hermit:
Δεν είναι αυθαίρετο. Φτάνει που μπήκε στη βούλη και όλοι
γελάνε. Αλλά εντάξει, είναι ελλάδα. Αλλά να κυβερνήσει;
Όχι. Δε θέλω να δω τους Ναζί στην εξουσία.

Εσύ μπορεί να γελάς. Το όλοι όμως είναι δικό σου συμπέρασμα.
Δεν είναι Ναζί..........αλλά στην Ελλάδα η αγάπη για την πατρίδα από ορισμένη πτέρυγα της αριστεράς ονομάζεται φασισμός.......διαπράττοντας το μεγαλύτερο φασισμό!! με αυτό που λένε.

Πρόσφατα στις 2 τελευταίες εκπομπές του Χαρδαβέλα σε κόντρα ανάμεσα στον Βελόπουλο του ΛΑΟΣ και έναν του Συνασπισμού!!! ο τελευταίος έχει γίνει ρεζίλη των σκυλιών με τις τραγελαφικές τοποθετήσεις του και το στρίμωγμα από τον Βελόπουλο.......αυτός λοιπόν είναι ο δήθεν δημοκράτης και ο Βελόπουλος ο δήθεν φασίστας!!!!! μόνο που οι τάπες που τρώει από τον δήθεν Φασίστα τον έχουν ξεβρακώσει κι αυτόν και το κόμμα του.

Φασισμός είναι το να χαρακτηρίζεις κάποιο κόμμα ως τέτοιο χωρίς αποδείξεις............

quote:
Hermit:
Έγραψες "Μπράβο οι Γερμανοί ενδιαφέρον για την Ελλάδα!!"
Και εγώ απάντησα. Αυτό αλλα και οι "άγγελοι" τι σχέση έχουν
με τον Καρατζαφέρη...

Άμα τους ρωτήσεις δε θα σου πουν αν είναι φασίστας ή όχι?.....έτσι θα έχεις κι ένα επιπλέον επιχείρημα........αφού επικοινωνείς με αυτούς!!!

quote:
Hermit:
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα πώς παρακολουθώ Λεβέντη. Και αν
θέλεις μπορώ να σου δείξω ότι έβαλα κάπου στα 200 Βίντεο του
στο Γιου Τιουμπ. Αλλά ρωτώ πάλι, Μάνος;

Μα ο Λεβέντης το δήλωσε στην εκπομπή του το Σάββατο που μας πέρασε!!!!!!΄
Τι δε γνωρίζεις για τον Μάνο? πολλές φορές τον έχει αναφέρει στην εκπομπή του!

Κοίταξε να δεις! τον Λεβέντη τον πάω και τον έχω ψηφίσει πολλές φορές πλην των τελευταίων βουλευτικών και ευρωεκλογών.
Γνωρίζω έτσι τι έχει πει......συμφωνώ στα περισσότερα και διαφωνώ στα λιγότερα. Απλά επειδή δεν μπορεί να μπει στη βουλή γι΄ αυτό και ψήφησα ΛΑΟΣ (έστω στο παραπέντε γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το ΚΚΕ στις βουλευτικές στις ευρωεκλογές απείχα.)

Εγώ θα ήθελα το ΚΚΕ να βγάλει τις παρωπίδες να σοβαρευτεί και να ενωθεί με τον Λεβέντη και το ΛΑΟΣ! αυτά τα 3 κόμματα όντως θα μπορούσαν να πράξουν πολλά μαζί.

Από αυτούς όμως τους 3, μόνο ο Καρατζαφέρης που είναι πολύ ποιο ανοιχτόμυαλος από τους άλλους δύο, θα έλεγε ναι!!...............και μη μου πεις για ιδεολογίες και πράσινα άλογα.....έστω και κόκκινα......εδώ μιλάμε για κρίση και καταστάσεις που πρέπει να οδηγήσουν σε άμεση ανατροπή της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!!!!!!!

quote:
Hermit:
Δεν χρειάζετε, είναι πάντα στο πλάϊ μας.

Ναι αλλά εγώ ούτε τους βλέπω!!! ούτε συζητώ μαζί τους!!! εσύ που έχεις αυτό το προνόμιο θα μπορούσες να μας πεις πολλά!!!!!!

quote:
Hermit:
Δεν νομίζω να είχες την ίδια συμπεριφορά αν είχαμε συζήτηση
Face-to-Face

Θα με μάγευες??????

quote:
Hermit:
Σου είπα κάτι, θα το πώ όμως για άλλη μια φορά. Διάβαζε τα
κείμενα μου προσεχτικά. Εάν διάβαζες προσεχτικά, δε θα
έγραφες τέτοιες ανοησίες.

Μα από αυτά εμπνέομαι!!!!!

18/06/2009, 16:04:34
Θα παρακαλέσω να επανέλθουμε στο θέμα μας που αφορά τους λαθρομετανάστες.

Με ενδιασφέρουν πολύ οι πολιτικές σας θέσεις. Άμα έχετε διάθεση να την συνεχίσουμε στο θέμα που υπάρχει στην κατηγορία των απόψεων, υπάρχουν δύο θέματα αν δεν κάνω λάθος (ένα για την απαξίωση του πολιτικού συστήματος και κάποιο που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή).

Ας τελειώσει εδώ η άσχετη με το θέμα μας αντιδικία σας.

Ευχαριστώ.....

HermitΜέλος
18/06/2009, 16:42:15
quote:
Ποτέ δεν είπε ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη, ότι ήταν μια φορά κι έναν καιρό από τα αγαπημένα παιδιά του Μητσοτάκη αυτό ναι το έχει πει.
Έχει αφήσει ανοικτό το κάθε ενδεχόμενο, είναι υπέρ της συγκυβέρνησης υπό προϋποθέσεις με οποιοδήποτε κόμμα, εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις αυτές.

Είσαι λάθος, το έχει πεί. Καλά εσύ πιστεύεις ότι θα μπορέσει
για παράδειγμα, το ΚΚΕ να συνεργαστεί με ΛΑΟΣ; Το ΛΑΟΣ
θα μπορούσε μόνο να συνεργαστεί με ΝΔ, για να μή βγεί
το ΠΑΣΟΚ.

quote:
Εσύ μπορεί να γελάς. Το όλοι όμως είναι δικό σου συμπέρασμα.
Δεν είναι Ναζί..........αλλά στην Ελλάδα η αγάπη για την πατρίδα από ορισμένη πτέρυγα της αριστεράς ονομάζεται φασισμός.......διαπράττοντας το μεγαλύτερο φασισμό!! με αυτό που λένε.

Δεν είμαι εγώ αυτός που γελάει. Εγώ είμαι απλά αυτός που
ντρέπεται και προσπαθεί να δικαιολογήσει. Ξέρεις εγώ εκτιμώ
τουλάχιστον την ειλικρίνια των νεο-ναζιστικών κομμάτων της
Γερμανίας. Λένε ξεκάθαρα ποιοι είναι... Ο ΛΑΟΣ ούτε αυτό
δεν κάνει. Αλλά, πίστεψε με δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν.

quote:
Πρόσφατα στις 2 τελευταίες εκπομπές του Χαρδαβέλα σε κόντρα ανάμεσα στον Βελόπουλο του ΛΑΟΣ και έναν του Συνασπισμού!!! ο τελευταίος έχει γίνει ρεζίλη των σκυλιών με τις τραγελαφικές τοποθετήσεις του και το στρίμωγμα από τον Βελόπουλο.......αυτός λοιπόν είναι ο δήθεν δημοκράτης και ο Βελόπουλος ο δήθεν φασίστας!!!!! μόνο που οι τάπες που τρώει από τον δήθεν Φασίστα τον έχουν ξεβρακώσει κι αυτόν και το κόμμα του.
Φασισμός είναι το να χαρακτηρίζεις κάποιο κόμμα ως τέτοιο χωρίς αποδείξεις............

Ο Καρατζαφέρης, έχει γίνει μεγαλύτερο ρεζίλι απλά δεν το έχει
αντιλιφθεί... Στοιχεία υπάρχουν για τον ΛΑΟΣ και τον φασισμό
του. Λοιπόν, το κάθε "αστείο" πρέπει να έχει και ένα όριο.

quote:
Άμα τους ρωτήσεις δε θα σου πουν αν είναι φασίστας ή όχι?.....έτσι θα έχεις κι ένα επιπλέον επιχείρημα........αφού επικοινωνείς με αυτούς!!!

Σου είπα, πρωτού να γράψεις ότι δίποτε, διάβαζε τα κείμενα μου... Αλλιώς εκτίθεσαι...

quote:
Μα ο Λεβέντης το δήλωσε στην εκπομπή του το Σάββατο που μας πέρασε!!!!!!΄
Τι δε γνωρίζεις για τον Μάνο? πολλές φορές τον έχει αναφέρει στην εκπομπή του!

Τις εκπομπές τις κάνει το Σάββατο τώρα. Δεν το γνώριζα. Σου λέω,
δεν γνωρίζω ποιός είναι ο Μάνος. Το όνομα είναι γνωστός αλλά δεν
ξέρω ποιός είναι.

quote:
Κοίταξε να δεις! τον Λεβέντη τον πάω και τον έχω ψηφίσει πολλές φορές πλην των τελευταίων βουλευτικών και ευρωεκλογών.
Γνωρίζω έτσι τι έχει πει......συμφωνώ στα περισσότερα και διαφωνώ στα λιγότερα. Απλά επειδή δεν μπορεί να μπει στη βουλή γι΄ αυτό και ψήφησα ΛΑΟΣ (έστω στο παραπέντε γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το ΚΚΕ στις βουλευτικές στις ευρωεκλογές απείχα.)

Για τους ίδιους λόγους και επειδή δεν υπάρχει στην ελλάδα αναρχισμός,
είμαι με το ΚΚΕ. Αν και διαφωνώ σε κάποιες θέσεις.

quote:
Εγώ θα ήθελα το ΚΚΕ να βγάλει τις παρωπίδες να σοβαρευτεί και να ενωθεί με τον Λεβέντη και το ΛΑΟΣ! αυτά τα 3 κόμματα όντως θα μπορούσαν να πράξουν πολλά μαζί.

Αυτό δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει γιατί είναι εντελώς διαφορετικά κόμματα.

quote:
Από αυτούς όμως τους 3, μόνο ο Καρατζαφέρης που είναι πολύ ποιο ανοιχτόμυαλος από τους άλλους δύο, θα έλεγε ναι!!...............και μη μου πεις για ιδεολογίες και πράσινα άλογα.....έστω και κόκκινα......εδώ μιλάμε για κρίση και καταστάσεις που πρέπει να οδηγήσουν σε άμεση ανατροπή της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!!!!!!!

Μονο συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ μπορεί να σώσει την ελλάδα, γιατί τότε
θα έχουν το θάρρος να πάρουνε κάποια πολύ αυστηρά μετρα ώστε να
κρατηθεί η οικονομία.

quote:
Ναι αλλά εγώ ούτε τους βλέπω!!! ούτε συζητώ μαζί τους!!! εσύ που έχεις αυτό το προνόμιο θα μπορούσες να μας πεις πολλά!!!!!!

Ούτε εγώ τους βλέπω. Και μιλάνε με όλους μας. Αλλά θα το ήξερες αυτό,
ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ μου.

quote:
Θα με μάγευες??????

Τί πράγμα;;; Συγνώμη, πας καλά;

quote:
Μα από αυτά εμπνέομαι!!!!!

Εύχομαι να σοβαρευτείς.

18/06/2009, 19:31:36
quote:
Hermit :
Τις εκπομπές τις κάνει το Σάββατο τώρα.

Εκ παραδρομής έγραψα Σάββατο, Κυριακή ήθελα να γράψω.....σταματάω προς το παρόν εδώ σεβόμενος τον KERRY KING

Edited by - europaios2 on 18/06/2009 20:42:38

snoopyΜέλος
19/06/2009, 12:29:15
quote:
Hermit:
Ο Καρατζαφέρης, έχει γίνει μεγαλύτερο ρεζίλι απλά δεν το έχει
αντιλιφθεί... Στοιχεία υπάρχουν για τον ΛΑΟΣ και τον φασισμό
του. Λοιπόν, το κάθε "αστείο" πρέπει να έχει και ένα όριο.

Ο Καρατζαφέρης δέν έχει πεί τίποτα περισσότερο για τους μετανάστες με αυτό που συμβαίνει στην χώρα που ζείς τώρα την Γερμανία.
ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ αυτό συμβαίνει σήμερα στην Γερμανία και σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες, συμφώνησες και εσύ παραπάνω.
Απέλαση όλοι οι παράνομοι λαθρομετανάστες αυτό συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου και στην Γερμανία.
Οι νόμιμοι θα μπορούν να ζούν αρμονικά με τους υπόλοιπους.
ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ??
Μέσα σε αυτόν τον αχταρμά που έχει καταντήσει η Ελλάδα σήμερα με τους λαθρομετανάστες οι προτάσεις του Καρατζαφέρη φαίνονται σωτήριες γι'αυτό στις πρόσφατες εκλογές πήρε τόσο ψηλά ποσοστά.
Οι υπόλοιπες πολιτικές του θέσεις δέν με ενδιαφέρουν καθόλου αλλά σε αυτά που λέει σχετικά με τους μετανάστες είναι απόλυτα σωστός τα ίδια λέγαμε και στην προηγούμενη σελίδα, άν εσύ κοιμάσαι και βλέπεις εφιάλτες με το φάντασμα του Καρατζαφέρη είναι άλλη ιστορία.

snoopyΜέλος
19/06/2009, 12:32:14
quote:
europaios2: Ποτέ δεν είπε ότι είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη, ότι ήταν μια φορά κι έναν καιρό από τα αγαπημένα παιδιά του Μητσοτάκη αυτό ναι το έχει πει.

Σε αυτό έχει δίκιο ήταν πάντα άνθρωπος του Μητσοτάκη, μόλις πέρσυ συγκρούστηκε για πρώτη φορά μαζί του.

kardasianΝέο Μέλος
20/06/2009, 03:35:05
συνθήκη Δουβλίνου για μετανάστες-Ε.Ενωση

Γενικότερα μας συμφέρει να είμαστε στην Ε.Ε? Οχι μόνο οσον αφορά τους μετανάστες, γενικότερα

Το αναπτύσσουμε εδώ ή να ανοίξω άλλο θέμα?