- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ίσως δώσεις κίνητρο στον σπόρο [να πάρει] μια ιδέα από μουσικά διαμάντια.
συνέχισε... απλά με δικαιώνεις... ο kircher ήδη παραδέχθηκε ότι είναι πουρό... κι εσύ του ρίχνεις δύο χρόνια! αααααχαχαχαχα! γερόντια!!!
quote:
λόγω βροχής (= μποτιλιάρισμα)
...να κάτι τέτοιες μ****ίες ακούω κι ολο το ξανασκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα... δηλαδή πως γίνεται να δημιουργείται όλο αυτό το χάος μόλις ρίξει δυο σταγόνες; πάνε όλοι με δέκα, λες κι άμα τους ξεφύγει το αυτοκίνητο θα πάνε μακριά... έλεος...
Σωστός!! Δεν θα εξεπαναληφθεί
quote:
Από χθες με έπιασε μια Queenrycheομανία και πλάκωσα να ακούω τα CD τους στο αυτοκίνητο. Χτες το Οperation, σήμερα το Rage For Order, λόγω βροχής (= μποτιλιάρισμα) ξεκίνησα και το Emprire.....
Τρομερή σύμπτωση, εγώ έχω πει πως έχουμε πολλά κοινά. Και εγώ τα άκουω συνέχεια τώρα τελευταία. Τα πρώτα τους από το ομώνυμο μέχρι και το Empire είναι όντως διαμάντια.
Θα παρουσιάσω το Mindcrime σύντομα.
quote:
ο kircher ήδη παραδέχθηκε ότι είναι πουρό... κι εσύ του ρίχνεις δύο χρόνια! αααααχαχαχαχα! γερόντια!!!
Νεαρέ εγώ δεν παραδέχτηκα τίποτα! Δηλαδή το παραδέχτηκα αλλά το παίρνω πίσω.
Too old for Rock 'n Roll too young to die...και με τον Kerry King έχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία!
quote:
τι λέει η debbie? κινητάκι έχει;
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μπαίνεις σε βαθυά νερά....![]()
http://www.masterslaverelationship.com/
http://www.masterslaverelationship.com/photos.html
http://www.masterslaverelationship.com/about.html

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
τι λέει η debbie? κινητάκι έχει;
--------------------------------------------------------------------------------Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μπαίνεις σε βαθυά νερά....
ΩΡΜΑ ΜΙΚΡΕ !!!! ΦΟΥΧΤΩΣΕ !!! ΦΟΥΧΤΩΣΕ !!!
Tεσπα, όταν θα βάλει μυαλό και μάθει να ακούει, θα βρει μια καλή κοπέλα από την βαλτική και θα πάψει να γκρινιάζει...
quote:
Τρομερή σύμπτωση, εγώ έχω πει πως έχουμε πολλά κοινά.
Σίγουρα θα κάναμε γαμώ τις παρέες άμα ζούσες εντός λεκανοπεδίου. Πάντως εύχομαι να σε δούμε σύντομα στην πατρίδα και να κανονήσουμε ένα ρωμαϊκό τσιμπούσι στα Καλύβια όλοι μαζί (και κάποιες χαμένες ψυχές που έχουνε ρίξει μάυρη πέτρα και τους χάσαμε από την παρέα... ΝΑΙ ΝΤΑVELIS, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ....)
quote:
Too old for Rock 'n Roll too young to die
die young! dieyoungdieyoungdieyoungdieyoung!
quote:
και με τον Kerry King έχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία!
εβδομηντατριάμιση...
quote:
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μπαίνεις σε βαθυά νερά....
...αυτό είναι η debbie? τι λες ρε, αδελφοσειρά μου στο στρατό ήταν! μόνο που τότε τον έλεγαν ντέμη... και κάτι δε μου πήγαινε καλά μ'αυτό το παιδί... ενώ εμάς έρχονταν και μας βλέπανε γκόμενες, αυτόν τον επισκεπτόταν μόνο ένας περίεργος τύπος που μας έλεγε ότι ήταν ξάδερφός του!
τελικά όλες οι αξιοπρεπείς νέες μεταλούδες έχουν πάει groopies στους manowar... sh!t...
quote:
ΩΡΜΑ ΜΙΚΡΕ !!!! ΦΟΥΧΤΩΣΕ !!! ΦΟΥΧΤΩΣΕ !!!
τι λες ρε;! κι άμα πιάσω τίποτα μακρύ;! τρελός είσαι, εσύ κι οι βόρειές σου;!
quote:
Βλέπω τον δεύτερο κύκλο της Ρώμης αυτές τις μέρες και το όλο έκφυλο στοιχείο της εποχής εκείνης μου έφερε πολλές σκέψεις βλέπωντας την Debbie και ξέροντας λίγα πράγματα για τον crucifire
δεν το πιασα; σου 'πα ποτέ ότι το όνειρο της ζωής μου είναι να πάω με... μισό-μισό [θα έλεγα τραβέλι αλλά φοβάμαι πως θα λογοκριθεί!]
κάτσε καλά!
quote:
Tεσπα, όταν θα βάλει μυαλό και μάθει να ακούει, θα βρει μια καλή κοπέλα από την βαλτική και θα πάψει να γκρινιάζει...
ε, θα μου γνωρίσεις εσύ καμιά cousin-in-law σου! που να ακούει ensiferum, να πληρεί και τις ανωτέρω προϋποθέσεις, και να ξέρει να κάνει και κινέζικο. τα κατεψηγμένα σπρινγκ ρολλς δε μετράνε...
quote:
Πάντως εύχομαι να σε δούμε σύντομα στην πατρίδα και να κανονήσουμε ένα ρωμαϊκό τσιμπούσι στα Καλύβια
τι λες ρε βλάχο;! ποιά καλίβια; TGI Friday's! το θαύμα του δυτικού πολιτισμού. ή applebeez για ποιότητα... πότε θα εκπολιτιστείτε επιτέλους ρε;!
quote:
ΝΑΙ ΝΤΑVELIS, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ...
for whom the bell tolls... άσε το νεάτερνταλ εκεί που κάθεται, μπας και γράψει κανα ριφ της προκοπής, που μου γράφει όλο ενσιφερουμιές. πάντως D_I το εσο είναι πλέον απαγορευτικό για χαμηλής ταχύτητας συνδέσεις, κι ο νταβέλ δεν ξέρει τι σημαίνει dsl. γίνεται τίποτα;
Μπα, καμία σχέση.
quote:
ΕΙΣΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ... σωστά σε φανταζόμουν!
Τι μου λες!
Μόνος σου το κατάφερες αυτό; ![]()
Βρε παιδιά, οι Queenryche τι παίζουν πάλι;
Μη μου πείτε κανένα black, thrash... ![]()
Βρε KERRY KING, σε έχω χάσει εσένα... ![]()
Παρεπιμπτόντως, η σειρά "Ρώμη" πρέπει να είναι αρκετά καλή γιατί έχω ακούσει θετικά σχόλια!
quote:
πάντως D_I το εσο είναι πλέον απαγορευτικό για χαμηλής ταχύτητας συνδέσεις, κι ο νταβέλ δεν ξέρει τι σημαίνει dsl. γίνεται τίποτα;
Από την δουλειά μου μπαίνω κι εγώ με απλή σύνδεση...

In anticipation of my resurrection...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ!!!
Καλά άνοιξε και T.G.I. Friday στην Ελλάδα;;Και εγώ που έλεγα να φέρω το franchise να κονομήσω. Να δω τι άλλο θα μείνει.
Προτιμώ πάντως τα Καλύβια.
Το Rome είναι όντως πολύ καλό!
Dying Incubus οι Queensryche παίζουν progressive metal 80s style, θα κάνω παρουσίαση σύντομα.
Με περιμένει ζόρι σήμερα, καλό μεσημέρι-απόγευμα σε όλους!

quote:
Μόνος σου το κατάφερες αυτό;
το ποιό;
quote:
Βρε παιδιά, οι Queenryche τι παίζουν πάλι;
Μη μου πείτε κανένα black, thrash...
τεχνικό, προγκρεσιβ, συθχνα σπασαρχ.... ροκ/μέταλ
quote:
Από την δουλειά μου μπαίνω κι εγώ με απλή σύνδεση...
ναι αλλά εσείς οι συντονιστάδες κάνε τα σατανιστικά σας και μπαίνετε πιο άνετα...
quote:
Εδώ είναι πρωί, έξω βρέχει, είμαι αγουροξυπνημένος, πρέπει να φύγω σε καμιά ώρα και ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ, έχω πεθάνει στο γέλιο!!!!
πωπω, πολύ θα γούσταρα να ξυπνάω, να έχει κωλόκαιρο έξω, και να βλέπω το δάσος που έχεις δίπλα σου [δυτικά], με ζεστο καφέ, το σπίτι σάουνα, και να λιώνω στο πισί. και φυσικά να μην πρέπει να φύγω! εγώ πάλι είμαι σκατά, γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσω 6 και να φάω 8 ώρες μάθημα συν δύο ώρες πήγαινε έλα. κι έχεις τον κερρυ να παραπωνιέται που κάνει τη βόλτα του μέχρι τη σαρωνίδα... άσε μας ρε άκη!
quote:
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ!!!
δε χρειάζεται να μου μιλάς στον πλυθηντικό, δεν είμαστε πολλοί [λεγεών style]
quote:
Καλά άνοιξε και T.G.I. Friday στην Ελλάδα;;
εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια!
quote:
Προτιμώ πάντως τα Καλύβια.
ο γνωστός τομ...
quote:
Με περιμένει ζόρι σήμερα, καλό μεσημέρι-απόγευμα σε όλους!
χαχα, τώρα εκεί είναι τέσσερις παρά είκοσι εκει κι εσύ ακόμα είσαι στη δουλειά ε;! εγώ πάω για ύπνο, χεχε! καλό [μας] κουράγιο!
...καλά, πάλι κοινωνικός προβληματισμός... έβλεπα πριν μερικά χρόνια κάτι διαφημίσεις γιαβιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής που ξεκίναγαν με το κλασσικό "τρεχετε να τα προλάβετε όλα" κλπ και πίστευα ότι υπερέβαλαν... πραγματικά δεν πάμε καθόλου καλά...
Θέλεις και να στην χαλάσουμε; ![]()
![]()
Αφού οι Queenryche παίζουν progressive metal αλά 80s, μάλλον δεν θα τους τιμήσω! ![]()
Άσε, σήμερα προβλέπεται δύσκολη μέρα και για μένα και δεν ξέρω αν θα την παλέψω...
Αν έχεις πάντως δάσος κοντά στο σπίτι σου, είσαι τυχερός για την θέα και την ομορφιά που θα αντικρύζεις κάθε πρωί που ανοίγεις τα μάτια σου! ![]()
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Μόνος σου το κατάφερες αυτό;
το ποιό;
Καλά, άστο!
Κατάλαβα! ![]()
quote:
ναι αλλά εσείς οι συντονιστάδες κάνε τα σατανιστικά σας και μπαίνετε πιο άνετα...
Για να το λες... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Βρε KERRY KING, σε έχω χάσει εσένα...
Πήζω βρε φίλε, σε 24/7 βάση αλλά φτάνω στην ουρά σιγά-σιγά....
quote:
Αφού οι Queenryche παίζουν progressive metal αλά 80s, μάλλον δεν θα τους τιμήσω!
Κάνε ένα κόπο να ακούσεις το Operation Mindcrime και το Rage For Order και ίσως να αναθεωρήσεις κάπως. Ξέρω τα ακούσματά σου και δεν θα σου πρότεινα κάτι που δεν θα μπορούσες να ακούσεις - έτσι δεν είναι ?
quote:
Παρεπιμπτόντως, η σειρά "Ρώμη" πρέπει να είναι αρκετά καλή γιατί έχω ακούσει θετικά σχόλια!
quote:
Το Rome είναι όντως πολύ καλό!
Θεωρώ πως είναι σειρά που μας εκφράζει ΟΛΟΥΣ μας εδώ ![]()
quote:
κι έχεις τον κερρυ να παραπωνιέται που κάνει τη βόλτα του μέχρι τη σαρωνίδα... άσε μας ρε άκη!
Κάνε κι εσύ σε καθημερινή βάση 90 χλμ πηγενέλα (καινούργια λέξη), φάε το λιγότερο δυόμιση ώρες από την καθημερινότητα σου στον δρόμο, βλέπε και το πορτοφόλι σου να ξαλαφρώνεται στα βενζινάδικα και έλα μετά να μου ξαναμιλήσεις για βόλτες...