- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φίλε Yiannos φυσικά και δεν ξέρουμε αν τα ερμηνεύουμε σωστά. Για αυτό και βλέπεις "αν", "μπορεί", "ίσως" κτλ.
Τους γέροντες τους ακούμε φυσικά γιατί αυτοί βλέπουν πιο "καθαρά" μιας και έχουν ανοιχτά τα μάτια της ψυχής τα οποία εμείς έχουμε συνήθως κλειστά![]()
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

Στην Πύλη του Pωμανού τη χαραυγή θα σε προσμένω του Aρχαγγέλου μου να σου δώσω τη ρομφαία. Σε σένα μπιστευομαι ασκητη το γένος
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ......................
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/24/1491806.htm
"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "
Εντελώς φιλοπολεμικές διαθέσεις.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
γραμμένα στην Αποκάλυψη και ως χρόνια και ως μήνες και ως μέρες… Δηλαδή καιρόν ( 1 έτος) καιρούς (2 έτη)
και ήμιση καιρου (μισό έτους)ως
42 μήνες και ως 1260 μέρες…
Και να μην θέλεις το καταλαβαίνεις, τώρα εσύ πως και δεν το είδες υποθέτω, μάλλον, επειδή δεν την διάβασες….
Ας μην μιλάμε με υποθέσεις, ή εκτιμήσεις, αλλά με γνώση των γραφών…Βέβαια, όλοι υποστηρίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα…
Επίσης είναι γνωστόν για τα 3,5 έτη ως έτη που θα πλανηθεί η οικουμένη. Το ίδιο διάστημα είναι.
Ας μην γίνεται θέμα εγωισμού…
Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.
Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.
Α)Τα πρώτα 3,5 έτη της επταετίας του Αντιχρίστου, αυτός θα είναι γνωστός από όλους τους ανθρώπους και μέσα στα πρώτα αυτά έτη, θα θέσει της βάσεις ούτως ώστε να στεφθεί πλανητάρχης στον θεμελιωμένο και προκατασκευασμένο 3ο Ναό του Σολωμόντος.
Β) Είναι κατ’εμέ πολύ πιθανόν να εμφανιστεί στον κόσμο το 2012 ούτως ώστε να εμφανιστεί ώς ο Μεσσίας της νέας εποχής εκμεταλλευόμενος την κατάσταση που θα επικρατεί μετά τους πολέμους και τα αδιέξοδα αλλά και τις κατά τα έθνη προφητείες για το 2012.
Γ) Θυμηθείτε πώς οι εχθροί της Ελλάδος θα γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει 3 ημέρες νωρίτερα. Εάν αποτύχουν οι συνομιλίες αύριο 25 Μαρτίου αργά το απόγευμα, τότε ίσως οι αποφάσεις για επίθεση κατά της Ελλάδος να παρθεί αύριο. Θα γνωρίζουν λοιπόν την Τετάρτη ότι θα επιτεθούν το Σαββάτο 29 Μαρτίου.
Δ) «Θα έλθουν οι φωτιές, μετά οι σεισμοί και μετά τα γεγονότα».
Ε) «Όταν ακούσετε να γίνεται θέμα για την υφαλοκρηπίδα, κοντά είναι και ο πόλεμος» Το θέμα αναθερμάνθηκε το 1996 με τα Ίμια, αλλά και στο τέλος του 2007 με αρχές του 2008 και ακόμα τρέχει όπως διαβάζετε στις ειδήσεις με θέμα τα Τουρκικά ερευνητικά πλοία και το πετρέλαιο στο Αιγαίο.
ΣΤ) «Όταν δείτε το χιλιάρμενο να βγαίνει στο Αιγαίο, κοντά είναι ο πόλεμος» Το χιλιάρμενο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Ρωσικός στόλος ο οποίος μετά από πολλά έτη βγήκε ξανά στο Αιγαίο.
Ζ) Ο Ντίκ Τσέινι πήγε στην Τουρκία και συναντήθηκε με Γιούλ, Ερντογάν αλλά και με τον Μπουγιούκανιτ. Ποιος ο λόγος;;;
Γνωρίζω πώς με όλα τα παραπάνω εκθέτομαι όσον αφορά τις ημερομηνίες αλλά έτσι κι αλλιώς αναζητάμε και αναρωτιόμαστε. Εξ’ άλλου με τις παρούσες εξελίξεις όλα είναι πιθανά.
Τα πράγματα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Έχουμε άραγε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει; Καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα κοσμογονικών αλλαγών και πώς θα ζήσουμε εάν μας έχει ο Θεός όλους καλά, τους παγκόσμιους πολέμους, τον Άγιο Βασιλέα Ιωάννη, τον Αντίχριστο και όσα θα φέρει στην ανθρωπότητα αλλά και το τέλος του από τον Άγιο Βασιλέα; Καταλαβαίνετε τι συζητάμε;
Φίλοι μου το θέμα μας είναι Ελλάδα-Τουρκία προφητείες για κοντινο πόλεμο..Ο αντίχριστος θα ρθει μετά τον Βασιλέα.περιμενετε να ρθει αυτός και βλέπουμε...
ΕΛΛΗΝ
όχι απλά γιατί το λέω εγώ ,
αλλά γιατί το λένε άλλες προφητείες…
Και πιστεύω ακόμη ότι μπορώ να τις εξηγήσω καλύτερα,
μιας και έχω τις γνώσεις, αλλά και ζω στο σήμερα που τα
σημεία είναι πιο πολύ ορατά.
Συν το ότι τώρα είναι να
αποκαλυφθούν αυτά τα σημεία…
Τώρα ξέρω ότι αυτά που γράφω, σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον μου…, αλλά δεν πειράζει, γιατί για την αλήθεια πρόκειται και μάλλον καλό θα μου κάνεις…
Το λέω επαναλαμβάνω γιατί σαν γνώστης από πολλά χρόνια ξέρω περισσότερα από νεότερους, ενώ πιστεύω ότι έχω την ανάλογη ικανότητα. Δεν με απασχολεί να σκοτώσω Τούρκους από εθνικιστική έξαρση, αλλά να γίνει το έργο του Θεού, που είναι πολύ μεγαλύτερο και αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα…