- Επικλήσεις Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φιλικά πάντα......
Sorry αν γίνομαι κουραστική αλλά έχω πολλές απορίες και θέλω κάποιον/κάποια έμπειρο/η να με κατευθύνει σωστά..
Σε σχέση με το θέμα, το θέμα αυτό έχει ανοίξει τουλάχιστον καμια δεκαριά, εικοσαριά φορές στο φόρουμ με τίτλο παρεμφερή. Όλοι ενδιαφέρονται για το πώς να καλέσουν πνεύματα!
Προσωπικά, αν και ασχολούμαι και σε πρακτικό επίπεδο με "αυτά" τα ζητήματα, ποτέ δεν με απασχόλεισαι να καλέσω κάποιο "πνεύμα". Δεν το θεωρούσα χρήσιμο, απλά.
Θέλω αρχικά να σε ρωτήσω λοιπόν, πώς θεωρείς και γιατί θεωρείς οτι θα σου χρήσιμο, το να καλέσεις κάποιο πνεύμα;
Μπορείς να δεις σε αυτή τη σελίδα ορισμένα πράγματα (περίπου από τη μέση και κάτω): http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1080&whichpage=22&ARCHIVE=
Είσαι εντεταλμένος πράκτορας των Δρακονιανών,σε μυστική αποστολή?
Σε ξεσκέπασα!!
Κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο φόρουμ και ζητά πληροφορίες για σατανιστικά βιβλία,επικλήσεις διαβόλων,μαυρη μαγεία κ.λ.π,τρέχεις πρώτος-πρώτος να δώσεις τα...φώτα σου!!
Ανήκεις στην στοά Hong,του Τζούντ-Τζενταϊ-Σιν-Γιαχβέ!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSΑυτό πόνεσε.....Το πέσιμο εννοώ!
Ναι,το παραδέχομαι λοιπόν, με ξεμπρόστιασες...
Είμαι υποτελικός της βασίλισσας του Ωρίωνα!!!!!!!!!!!!!!!!
L-O-L!
Α, και αρχιστράτηγος των δρακονιανών!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΚέρδισες μια ανθρώπινη ζουμερή μπριζόλα!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορείς να κατέβεις στα γραφεία μας και να παραλάβεις το δώρο σου!
Δ/νση:11ο επίπεδο βάθος(1.000.000στο χλμ)!Είσοδος από Στοά Αττάλου!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
quote:
Με άλλα λόγια, εκεί που είσαι, ήμουνα και κεί που είμαι θα'ρθεις...
helios2012 05/10/2008, 01:12:22
LordThomas καλησπέρα,να είσαι καλά..!
Κοίταξε..θέλω να καλέσω το πνεύμα ενός ατόμου που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή μου ενώ εγώ δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ,δεν ήξερα καν ότι υπήρχε.. αλλά μόνη μου δεν μπορώ θέλω να έχω κάποιον μαζί μου ο οποίος θα είναι έμπειρος έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορέσει να κάνει κάτι σε αντίθεση με μένα που δεν ξέρω και πολλά..
Καλά κάνεις και μου τα λες..θέλω πρώτα να είμαι πλήρως ενημερωμένη πριν κάνω κάτι...για αυτό και τόσο καιρό δεν έχω κάνει κάποια κίνηση..
Φαντασου οτι εχεις τις ασχολιες σου, την "ζωη σου" και καθεσαι αμεριμνος σπιτι σου, και καθε λιγο και λιγακι σε καλει ξαφνικα και σε ενοχλει καποιος π@π@ρ@ς απλα για να περασει την ωρα του, να κανει ασχετες ερωτησεις η να ζητησει κατι. Ακομα κι αν για αυτον ειναι κατι σημαντικο, η κατι που θελει να μαθει απο εσενα, εσυ δεν εχεις καμια ορεξη να τον δεις,αλλιως απλουστατα θα ειχες παει απο μονος σου. Δεν θα τα επαιρνες στο κρανιο?
Νομιζω οτι κι ενα πευμα, αν τελοσπαντων υπαρχει, καπως ετσι θα αντιδρουσε. Αν ημουν πνευμα και αισθανομουν οτι ειχα να σου πω κατι η επρεπε να σου λυσω καποιες αποριες οπως λες, θα ειχα ερθει ηδη. Αφου δεν ηρθα, ασε με στην ησυχια μου ρε παιδι μου.
Οσες ερωτησεις εχω δει εδω μεσα σχετικα με το θεμα, ειναι καθαρα εγωιστικες και συνηθως ανωριμες. Θελω αυτο, θελω εκεινο, εχω περιεργια να δω αν ισχυει αυτο, θελω να κανω την πλακα μου, εχω ανησυχιες...Καθαρα τι θελω ΕΓΩ , το πνευμα το γραφω στα @ρχιδι@ μου τι θελει κι αν δεν εχει την ορεξη μου.
Δεν ξερω, εγω ετσι το βλεπω το θεμα. Μην κανεις στους αλλους οτι δεν θες να σου κανουν. Ακομα κι αν ειναι πνευμα!
Αν και δεν συμφωνώ καθόλου και με τίποτα απ όσα λες...
Επίσης όλη αυτή η ενασχόληση θεωρώ πως μπορεί να μας χαρίσει πολύ έμπνευση να γράψετε διηγήματα ή ποιήματα ή τραγούδια, να ζωγραφίσετε, να χορέψετε, να φτιάξετε οτιδήποτε με τα χέρια σας (ή τα πόδια σας λέω εγώ τώρα), να γράψετε μουσική ή ότι άλλο θέλει να κάνει ο καθένας. Θα σας χαρίσει ελευθερία γιατί θα σπάσετε πολλά από τα δεσμά σας…
Στο ταξίδι της Ζωής, γιατί θα μάθετε ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι, και πολλά άλλα φυσικά… Όπως ας πούμε ότι η Ζωή είναι μια εμπειρία όχι και τόσο αποκομμένη από το άυλο στοιχείο, ότι και όπως κι αν νοείτε αυτό (στην αρχαιότητα βέβαια οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο αποκομμένοι από αυτό, ψάξτε το). Ότι έχουμε οδηγούς αγγέλους, ζώα, συγγενείς που πέρασαν το πέπλο, προγόνους που μας οδηγούν, μας συντροφεύουν, μας βοηθούν ή απλά παρακολουθούν… Απλά έχε πίστη στον Εαυτό σου, αυτόν που θα ανακαλύψεις, και μη φοβάσαι τίποτα. Αν πηγαίνεις με την Αγάπη και την Αλήθεια οδηγό μη φοβάσαι τίποτα!!!!
quote:
Δεν ειμαι επεπεισμενη οτι υπαρχει ο κοσμος των πμευματων ας το πω ετσι...
Φαντασου οτι εχεις τις ασχολιες σου, την "ζωη σου" και καθεσαι αμεριμνος σπιτι σου, και καθε λιγο και λιγακι σε καλει ξαφνικα και σε ενοχλει καποιος π@π@ρ@ς απλα για να περασει την ωρα του, να κανει ασχετες ερωτησεις η να ζητησει κατι. Ακομα κι αν για αυτον ειναι κατι σημαντικο, η κατι που θελει να μαθει απο εσενα, εσυ δεν εχεις καμια ορεξη να τον δεις,αλλιως απλουστατα θα ειχες παει απο μονος σου. Δεν θα τα επαιρνες στο κρανιο?
Νομιζω οτι κι ενα πευμα, αν τελοσπαντων υπαρχει, καπως ετσι θα αντιδρουσε. Αν ημουν πνευμα και αισθανομουν οτι ειχα να σου πω κατι η επρεπε να σου λυσω καποιες αποριες οπως λες, θα ειχα ερθει ηδη. Αφου δεν ηρθα, ασε με στην ησυχια μου ρε παιδι μου.
Οσες ερωτησεις εχω δει εδω μεσα σχετικα με το θεμα, ειναι καθαρα εγωιστικες και συνηθως ανωριμες. Θελω αυτο, θελω εκεινο, εχω περιεργια να δω αν ισχυει αυτο, θελω να κανω την πλακα μου, εχω ανησυχιες...Καθαρα τι θελω ΕΓΩ , το πνευμα το γραφω στα @ρχιδι@ μου τι θελει κι αν δεν εχει την ορεξη μου.
Δεν ξερω, εγω ετσι το βλεπω το θεμα. Μην κανεις στους αλλους οτι δεν θες να σου κανουν. Ακομα κι αν ειναι πνευμα!
Μαρίχα βρίσκω σωστή γενικά την αντίληψή σου περι του θέματος. Ο άνθρωπος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, γιατί είναι ένας κατώτερος άνθρωπος. Δυστυχώς αυτό ισχύει για τους ανθρώπους γενικά. Ακόμα και για "μάγους". Δεν σημαίνει οτι το ίδιο πράγμα ισχύει για όλους, αλλά ισχύει για μια μεγάλη πλειοψηφία.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 14:24:13
quote:
Exotic_Shankara:
Ναι,υπάρχουν πολλά ερωτήματα που θέλω να κάνω και πολλές πληροφορίες να πάρω..
Θα σε απογοητεύσω Exotic_Shankara
μα εχω την εντύπωση οτι ο κόσμος των πνευμάτων
(ακόμα κι αν δεχτούμε οτι υπάρχει ενας τέτοιος κόσμος)
δεν είναι κάτι σαν αστρικό Google, να το ρωτάς κι αυτό να απαντάει.
Άλλο πράγμα η επιθυμία ,
κι άλλο να είσαι καλός αγωγός τέτοιον διαστάσεων ...
Συνήθως αυτοί που έχουν "καλή σχέση" με αυτούς τους κόσμους
δεν ψάχνουν να βρουν αυτές τις "ενέργειες"
αλλα τους βρίσκουν πρώτα αυτές .

http://angelicdragonfantasycorner.blogspot.gr/2011/12/blog-post.html
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:17:54