- ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΩ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΩ.
ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΕΛΛΗΝ" ΕΓΩ ΜΙΛΩ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΒΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΕΓΩ, ΜΙΛΩ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ.
ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ... "ΕΛΛΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!". ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ.
ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΔΕΑ, ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΒΑΡΥ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΝΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟ, ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Ο "ΕΛΛΗΝ"... ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ο "ΕΛΛΗΝ"... ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ο "ΕΛΛΗΝ"... ΕΙΝΑΙ Α-Ν-Θ-Ρ-Ω-Π-Ο-Σ. ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΟΥΤΕ ΧΩΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ο "ΕΛΛΗΝ"... ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΙΕΣ.
ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΦΟΒΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΚΑΙ "ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ". ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΟΣ ΕΙ ΑΛΛΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΓΚΕΛΩΜΑ". ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ! ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ, Η ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ... ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ... ΚΤΛ... ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ "ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ"! ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ... ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ... ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ...;
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΔΑ, ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ!
ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ...
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΛΗΝ", ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΗΝΗ.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΛΗΝ", ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΩΣ "ΕΛΛΗΝ"... ΜΑΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ "ΛΗΣΤΕΨΕΙ".
ΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΤΗΣ-ΙΔΕΑΣ-ΣΚΕΨΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ... ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ...........Ε! ΑΥΤΟ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ.
ΣΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ.
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΑΥΤΟΣ. (ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η "ΕΛΛΑΣ" ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
Στο forum και γενικα στην ελλαδα,υπάρχει αντικειμενική έκφραση της ελευθερίας όπως ακριβώς υπάρχουν γελοίοι που είναι και οι παντογνώστες,οι υπέρμαχοι των ιδέων τους που οι ίδιοι καταρρίπτουν καθημερινά.Οι περισοτεροι "συγχρονοι ελληνες" διακατεχονται απο μια μισαλλοδοξία και εναν ανεξηγητο δογματισμό προς τους συνανθρωπους τους.Οπως ειπες,παιρνουν θεση χωρις να γνωριζουν και μαλιστα δογματιζονται και γινονται οπαδοι των ιδεων τους χωρις οι ιδιοι να συνειδητοποιουν το γιατι.
Ο Έλλην δεν ειναι η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ουτε ο ανώτερος γενετικά άνθρωπος.Ο απλός άνθρωπος δεν έχει χρόνο για Πυθαγορα και εμπεδοκλη αλλα το μονο που τον νοιαζει ειναι να βρει τροπο να περασει καλα και να ξεχρεοσει τις καρτες και το σπιτι του.Σε τι θα τον βοηθησει ο Εμπεδοκλης αν δεν μπορει να χρησιμοποιησει οτι διαβασε στην καθημερινοτητα?
Ομως αζωελ,στην αντιπερα οχθη,υπαρχει και η αρρωστημένη εκδοχή του τάγματος των Ε,οι οποιοι απαρτιζονται μία ομάδα ανωτερωμ ανθρώπων που νοιάζονται για την εξέλιξη του κόσμου και την αναγενηση του ελληνισμου.Καταντανε να γινονται αυτοι δογματικοι και στην ουσια,να γινονται εκφραστες της υποταγής στο τι είναι ελληνικό και τι όχι.
Χωρις να το αντιλαμβανονται,καταντανε να κλεινονται γυρω απο τους τοιχοθς του εγωκεντρισμου και πιστευουν πως ειναι οι μονοι που εχουν κατακτησει την αληθεια,ενω διακατεχονται απο το πνευμα της μπουρδολογιας.
Και ξανα...,για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας,πως θα σας φαινοταν ενα ταξιδι στο παρελθον,την εποχη που χτιστικε το στοουνχεντζ.Εκτος απο τις πυραμιδες,ειναι και αυτο αμφιλεγομενο για τον τροπο κατασκευης του.
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος
(Την αποψη σου για τον Χιτλερ ομως δεν μου την ειπες...)
ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ……
1) ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΕΣΤΥΣΑΝ;
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
2) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
3) ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΙ ‘ΕΒΡΑΙΟΙ’ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ. (ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ!)
4) ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ O XIΤΛΕΡ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘ΕΒΡΑΙΟΥΣ’, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΤΛ. (ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ Η-Τ-ΑΝ ‘ΕΒΡΑΙΟΣ’.
5) ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ‘ΕΒΡΑΙΟΥΣ’, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ. (ΟΙ ΕΧΩΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ… ΓΛΙΤΩΝΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ...ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ‘ΕΒΡΑΙΩΝ’. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. )
6) ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, Η ‘ΑΜΕΡΙΚΗ’ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ.
(ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!)
7) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΩΤΩ……
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ; (ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ!)
ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΜΕ ΟΙΚΤΟ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ‘ΕΒΡΑΙΩΝ’;
ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΤΗΜΑ Ο ‘ΕΒΡΑΙΟΣ’, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ;
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;
ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ‘ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ’ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ;
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ...
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΑΓΜΑ...
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΟΥΝ...
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗ ΘΟΥΛΗ, ΑΓΚΑΡΘΑ, ΚΤΛ. (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΕΚ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ 'ΞΑΝΑΒΑΔΙΣΕΙ' ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...)
ΕΡΩΤΩ...
ΠΟΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ... Ο ΧΙΤΛΕΡ;
ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ...
ΝΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΥΛΗ...
ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΝΤΩΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΟΙΟΥ. ΝΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ... ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΥ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ...
ΠΟΛΕΣ "ΠΟΡΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ... ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ...
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
οσο για αυτα που αναφερεις περι χιτλερ, μη ανθρωπου κατα εμε, και ολα τα αλλα με εβαλαν σε πολλες σκεψεις. Δεν τα ειχα προσεξει αρκετα απο αυτα.
εχω μια ερωτηση. Εχεις κανει σε στρατιωτικη σχολη; Η απλα εχεις αυτο το ευφυες δαιμονιο; Δεν αστειευομαι και ρωτω παντα φιλικα ετσι;
Για να φτασεις σε τετοιες σκεψεις, θελει καποια ταξη και παρακολουθηση. Θελει και λιγο να κατεχεις απο τακτικη πολεμου, σε διαφορα επιπεδα.
αληθεια, τι γνωριζεις για τα πρωτοκολλα της σιων; αληθεια ειναι πως ειναι χιλιαδων χρονων και οχι της τελευταιας εκατονταετιας; σε ποια εποχη θα επρεπε να ταξιδεψω για να βρω την απαντηση;
ΝΕΜΕΣΙΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ... ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΚΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ... ΠΟΛΛΑ... ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΠΟΙΟΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ 'ΕΒΡΑΙΟΥΣ'. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ... ΜΜΜ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ.
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
Θα χρειαστεί να λείψω για κάποιο διάστημα. Πρόκειται για κάτι που πρέπει να φέρω εις πέρας.
Δεν γνωρίζω πόσο καιρό θα απέχω από τον χώρο του esoterica, αλλά θα επιστρέψω οπωσδήποτε!
Και αν όλα πάνε καλά, είμαι σίγουρη πως τότε θα έχουμε πολλά να πούμε και να συζητήσουμε.
Ως τότε, σας ζητώ να προσέχετε τον εαυτό σας και εύχομαι να σας ξαναβρώ καλά και καλύτερα, αν γίνετε!
Σκαλίστε όλους τους χώρους, που πιστεύετε πως μπορεί κάτι να αποκαλύψετε και επεκταθείτε γύρω και πέρα από τους εαυτούς σας.
Όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει να γράφει στο συγκεκριμένο θέμα και να το χειριστεί όπως κατανοεί. Όταν θα ‘γυρίσω’, θα εργαστούμε και πάλι μαζί.
Υπάρχει περίπτωση, όταν επιστρέψω, να γίνω πιο αντιπαθητική και παράξενη. Αλλά δεν πρόκειται να σας αφήσω σε ησυχία! Και δεν πρόκειται, να είμαι τόσο “απόμακρη” όσο ήμουν ως τώρα.
Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά…
Να χαμογελάτε…
Και μακριά από ‘δρόμους’ μελαγχολίας. Οδηγούν σε πλάνη. Και ελπίζω κάποιοι, να κατανοούν τι εννοώ.
..... « Πριν νοικοκυρέψουμε τον κόσμο, ας νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας ».....
Καλή συνέχεια!
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
Τι ήταν τελικά ο Χίτλερ και γιατι έκανε αυτά που έκανε; σιγουρα δεν ήταν κάποιος τυχαιός. διότι ένας τυχαίος μάλλον δυσκολά θα κατακτούσε όλη την Ευρώπη.
Τί είναι το Μαυρο Τάγμα; Έχει να κάνει με τη μαύρη ιεραρχία που δίαβασα σε κάποια βιλία;
Τι το ξεχωριστό έχουν οι Έλληνες; Δηλαδή άνθρωποι άλλων εθνικοτήτων δε μπορούν να έχουν πνευματική και συνειδησικακή εξέλιξη; Και πόσο Έλληνες είμαστε σήμερα, αφού όπως γνωρίζουμε έχουν γίνει πολλές προσμίξεις μεταξύ των λαών και ιδιαίτερα μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων.
Πως είστε σίγουροι για τη γνησιότητα της γνώσης που δέχεστε και αναπαράγεται; Μιλώ για τις πληροφορίες που δόθηκαν σχετικά με την Ατλαντίδα και την προέλευση της. Δηλαδή, πως μιλάτε με τόση σιγουριά για γεγονότα που συνέβησαν χιλιάδες χρόνια πρίν;(αν συνέβησαν)
Μη με θεωρήσετε κακόβουλο, ούτε δύσπιστο, απλά η λογική μου προβάλει κάποιες αντιστάσεις στα όσα διαβάζω σε αυτό το δικτυακό τόπο.
To be or not to be. And if you wish to be, why is that?
I mean the red or the blue pill?
Did you get me?
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ.
ΞΕΡΕΤΕ... ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΕΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΗ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΜΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ... ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΓΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΥΚΑ ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΑ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΜΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ, ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΘΟΡΑ.
ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ. ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΦΥΛΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ; ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΑ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ; ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ... ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!
ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ".
ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ..."ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!"
ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ; ΑΡΑΓΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΛΩΘΟΥΝ;
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΘΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΥΘΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΛΕΜΕ) ΣΥΓΡΑΦΕΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ DNA; ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;
ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ. ΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΩΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΠΟΛΥ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΗΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΑΘΩ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΒΑΔΙΖΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ;
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΑΠΟΚΑΛΗΠΤΙΚΟ!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ... ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ... ΧΕ ΧΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ... ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΤΣΙ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...