- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Και για μένα διακοπές τέλος από αύριο δουλειά, μπορεί τα μαθήματα να μην αρχίζουν ακόμα αλλά εμείς πρέπει να είμαστε στο πόστο μας από την 1η του Σεπτέμβρη.
Ας κεράσω λίγα παγωτάκια να αποχαιρετήσουμε το φετινό καλοκαίρι![]()

Ένας, ένας να γυρίζει γιατί θα χρειαστώ χέρια για την μετακόμιση…![]()
Αμάν ρε παιδία έχω κουραστεί να πακετάρω και να κουβαλάω κιβώτια…![]()
Μια συμβουλή φιλαράκια προς κάθε ανύπαντρο .
Η γυναίκα που θα πάρετε εκτός από προίκα (γυαλικά, ποτήρια, πιάτα, σερβίτσια…![]()
) να κοιτάξετε απαραίτητα να έχει και δικό της σπίτι…
Τουλάχιστον θα γλιτώσετε το ατελείωτο πακετάρισμα και κουβάλημα…![]()

Δεν παιζω,α,δεν παιζω..Μας κανεις χαλαστρα
Μην εύχεστε από τώρα καλό χειμώνα... γιατί εγώ δεν πήγα διακοπές ακόμα!!!!
Καλή δουλίτσα και καλή συνέχεια σε όσους γύρισαν!
elo, για να σε παρηγορήσω... έχω κάνει μέχρι τώρα τέσσερις μετακομίσεις!!!!! Όσο για το σπίτι... γιατί να έχει η γυναίκα σπίτι και να μην έχει ο άντρας, αφού τώρα πια δουλεύουν και οι δύο;;; ![]()
Στην Κωνσταντινούπολη (που είναι η καταγωγή του πατέρα μου), το έθιμο ήταν να δίνει ο άντρας προίκα!!!!!
Πάντως, πέρα από την πλάκα, καλό είναι για τα νέα ζευγάρια να υπάρχει ένα δικό τους σπίτι, είναι μεγάλη βοήθεια, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε...
quote:
Μαιμουδιτσα-Δηλ εμεις τα ανυπαντρα μαιμουδια,που δεν εχουμε ακομη σπιτια για προικα,θα μεινουμε στο ραφι;
Οπότε φρόντισε όταν θα βρεις τον μαιμουδάκο σου…
να έχει αυτός, ώστε να γλιτώσεις την ταλαιπωρία…
quote:
Karma - Μην εύχεστε από τώρα καλό χειμώνα... γιατί εγώ δεν πήγα διακοπές ακόμα!!!!
Άντε με το καλό καλές χειμωνιάτικες διακοπές…
.
Και όσο για το σπίτι, το καλό είναι να έχουν και οι δυο σπίτι ως προίκα, ένα πλέον εισόδημα για τις δύσκολες μέρες…![]()
Βέβαια να μην ξεχνάμε και τον νταβά…
την εφορία, που ότι έχεις φτιάξει με τον ιδρώτα σου, σου τα παίρνει με το έτσι θέλω…

quote:
Καλησπέρα στη παρέα, καλό φθινόπωρο από αύριοΚαι για μένα διακοπές τέλος από αύριο δουλειά, μπορεί τα μαθήματα να μην αρχίζουν ακόμα αλλά εμείς πρέπει να είμαστε στο πόστο μας από την 1η του Σεπτέμβρη.
Ας κεράσω λίγα παγωτάκια να αποχαιρετήσουμε το φετινό καλοκαίρι
Wolf
Kαλως ηρθες ξανα... ελπιζω να απολαυσες τις διακοπες σου!
Αλλα γιατι ενα "τελευταιο" παγωτο? Και το χειμωνα τρωγεται ευχαριστα!

quote:
Έτσι μπράβο .Ένας, ένας να γυρίζει γιατί θα χρειαστώ χέρια για την μετακόμιση…
Αμάν ρε παιδία έχω κουραστεί να πακετάρω και να κουβαλάω κιβώτια…
Μια συμβουλή φιλαράκια προς κάθε ανύπαντρο .
Η γυναίκα που θα πάρετε εκτός από προίκα (γυαλικά, ποτήρια, πιάτα, σερβίτσια…) να κοιτάξετε απαραίτητα να έχει και δικό της σπίτι…
Τουλάχιστον θα γλιτώσετε το ατελείωτο πακετάρισμα και κουβάλημα…
κουραγιο και υπομονη φιλε μου Elo... καποια στιγμη, θα τελειωσει αυτο το βασανηστιριο

Παιδια κάλο είναι να υπάρχει ένα ιδιόκτητο σπίτι για να μείνει το ζευγάρι αλλα αν δεν
Υπάρχει τι να κάνουμε ? υπομονή μην τα βλέπουμε όλα με υλιστικό τρόπο το κυριότερο
Είναι να τα βρίσκει το ζευγάρι μεταξύ του μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα .

Αποτομα ηρθε το φθινοπωρο και μελαγχολω..
quote:
Open Mind -το κυριότερο
Είναι να τα βρίσκει το ζευγάρι μεταξύ του μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα .
Πολύ σωστά, αυτό είναι το σπουδαιότερο από όλα .
Άλλωστε αν δεν τα βρίσκει το ζευγάρι μεταξύ του, ποιο ο λόγος να ετοιμάζει (κάθε φορά) την καινούργια του φωλίτσα…![]()
![]()
![]()
Μαιμουδιτσα μήπως είσαι από την Μυτιλήνη, γιατί αυτή η έκφραση… «μωρέλια» που είχες πει σε ένα άλλο τοπικ, χρησιμοποιείται εκεί… ![]()
![]()
![]()

Τι μοναξια να παρει..Ασχημη μερα σημερα,πολυ ασχημη
Τι χαλια μερα να παρει..
΄1 του μηνα,αρχη φθινοπωρου,ισως σιγα σιγα ξεκινουν οι σχολες,τα σχολεια οι δουλειες..
Θα ηταν κουραστικη μερα
Ειναι λες κι επεσε πυρηνικη βομβα στον μικροκοσμο μας..
Χμμμ..1 Σεπτεμβρη ηταν..λες να ειναι σημαδιακο;
Δηλ μιλαω μονη μου τωρα;θεε μου,τρομακτικο,ειναι σαν να βρισκομαι στην ερημο..οι μαιμουδες ζουν στην ερημο;
αχ..τι κανω; σε ποιον τα λεω αυτα;παει,θα μου στριψει.
Ενα τελευταιο τσιγαρο,λιγο ζεστο γαλα και παω για νανι.
Μακια.