ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ...ΑΠΙΣΤΙΑ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ...ΑΠΙΣΤΙΑ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Εαρινός8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
17/11/2011, 22:26:58
Τελικά παντού την βρίσκεις...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
YUGI-OHΜέλος
18/11/2011, 10:37:31
Ναι, ας αρχισει καποιος με τις απιστιες που κανει πρωτα στον εαυτο του και μετα επονται και οι αλλες.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

zeta6Νέο Μέλος
18/11/2011, 18:12:12
quote:

zeta6
quote:
Διαβασα τις απαντησεις σας...αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω....τις βρηκα ενδιαφερουσες...
και...ερωτω....μπορεις να εισαι τελικα τοσο σιγουρος για να λες ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ.....Eκει θελω να καταληξω...οτι ποτέ δεν ξερουμε πώς θα αντιδρασουμε σε μια κατασταση...εκ του ασφαλους μιλαμε ολοι...απολυτα...αλλα ρε παιδες δεν ειναι τοσο απλη η ζωη μας!!!!

Ναι... δεν είναι.
Θα σου πω όμως κάτι που ΕΙΝΑΙ πολύ απλό: Σε κανέναν δεν αρέσει η απιστία του/της συζύγου του. (Εκτός αν ο ίδιος είναι αδιάφορος)

Να σε ρωτήσω κάτι. Αν εσύ μπείς σε μια εξωσυζυγική σχέση και μετά ο σύζυγός σου το μάθει, και μπει λίγο καιρό μετά και αυτός κρυφά σε μια εξωσυζική σχέση, την οποία θα συνεχίσει και αφού τελειώσει η δικιά σου για απεριόριστο χρονικό διάστημα, θα είσαι οκ με αυτό;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/11/2011 23:01:05

ναι ... μπορει και να ειμαι...γιατι δεν μ αρεσει να ειμαι απολυτη...σε θεματα που χρηζουν συναισθηματος

18/11/2011, 19:58:25
Άρα λοιπόν το ερώτημα είναι απλό: Γιατί να είσαι σε γάμο;
18/11/2011, 21:50:47
Έλα ντε!

macedon

YUGI-OHΜέλος
19/11/2011, 21:57:44
quote:

Άρα λοιπόν το ερώτημα είναι απλό: Γιατί να είσαι σε γάμο;

Ο γάμος ως τυπικη διαδικασία για τη πολιτεία τι είναι;
Ενα συμβόλαιο
Μια δικαιοπραξία συμφερόντων συμβαλλομένων μερών, δεν είναι;

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

Edited by - YUGI-OH on 19/11/2011 21:58:58

YUGI-OHΜέλος
07/12/2011, 12:57:59
Τον έκανε μαύρο στο ξύλο μέσα στο τρένο γιατί την απάτησε! ΒΙΝΤΕΟ

Σάκο του μπόξ τον έκανε!!!

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

mystery flowerΜέλος
30/12/2011, 19:25:02
quote:
ποια η αποψη σας
τι ειναι απιστια?
θα τη συγχωρούσατε?
...κουβεντουλα να κανουμε....

Για να συγχωρήσει κάποιος την απιστία θα πρέπει ή να μην αισθάνεται τίποτα για τον άλλο ή να έχει κι αυτός λερωμένη τη φωλιά του. Η απιστία είναι μια λαβωματιά που δύσκολα αποδέχεσαι, όχι απλά γιατί βλέπει άλλες αλλά διότι απορρίπτει εμάς. Για να το κάνει, σημαίνει ότι στην άλλη βρίσκει κάτι που εμείς ή δεν το έχουμε ή αρνούμαστε να του το δώσουμε. Κατά κάποιο τρόπο φταίμε κι εμείς. Εγώ δεν συγχωρώ την απιστία. Ούτε να την κάνω στους άλλους θέλω, ούτε να μου την κάνουν. Δεν φταίει μόνο το γεγονός ότι μας απατά, αλλά και ότι μας απορρίπτει για μια άλλη. Αυτό πονά περισσότερο.

Ταξίδι στο άγνωστο