ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
09/08/2005, 11:32:05
νιντζα

υπάρχουν και οι παράγραφοι.
Με δύο |enter| κάθε τόσο, μπορείς να κάνεις τα νοήματα να ξεχωρίζουν.

¶λλη η λειτουργία του ξεχωριστού μηνύματος, και άλλη αυτή που θα βοηθήσει ώστε το κείμενό σου να είναι σπασμένο και πιο κατανοητό.

Σε ικετεύω όμως βρε νίντζα.
Φτάνει πια!
Δεν αντέχω άλλο!
Εάν είναι να πρέπει να σου πω κάτι και να το αμφισβητείς,
τότε να σου λέω εξαρχής τα αντίθετα,
ώστε να γλυτώνω και χρόνο!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

09/08/2005, 18:30:08
Γειά σε όλους.

Δυστυχώς Mantis δεν θα πάω πουθενά, Αθήνα και πάλι Αθήνα...

Για να πω και την αλήθεια με έσωσε από του Χάρου τα δόντια ή των εισπνοών όπως θέλει το παίρνει κανείς η αγαπητή Galadriel.

Βλέπω το post στα μαρούλια και λέω, λες να φταίει αυτό? κάτσε να αποφύγω τον καθαρό αέρα, όχι τίποτε άλλο αλλά έχουμε και ένα image δεν μπορούμε να το διαλύουμε με πράγματα που μας ανεβάζουν... γενικώς... και μετά να μπαίνω εδώ και να γράφω π.χ. για τις ντομάτες στη λαϊκή και τι ωραία γεμιστά που θα έκανα.

Τέλοσπάντων Αύγουστος είναι θα περάσει.

Κοίτα νίντζα νομίζω ότι έχεις δίκιο για τους πολιτικούς και σίγουρα έχεις δίκιο για το ρητό, αλλά είναι διαφορετικό αυτό που κάνεις εσύ.
Κανένας όταν μιλάει δεν λέει μία πρόταση σήμερα μία αύριο μία μεθαύριο, υπερβολικό παράδειγμα αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις πως σκέφτομαι.

Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα.
Όταν π.χ. εγώ μπαίνω και διαβάζω μία σκέψη σου και την βλέπω σπασμένη σε πολλά κομμάτια το αντέχω μία φορά,άντε και δεύτερη, την τρίτη δεν θα διαβάσω την σκέψη σου και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν.
Για σένα που δεν θα μπορείς να συζητήσεις και για μένα που δεν θα δω την άποψη ενός άλλου ανθρώπου που πιθανόν να με βοηθήσει στα δικά μου ερωτήματα.

Εξάλλου δεν μπορούμε τίποτα να κάνουμε για το θέμα των λεωφορείων, μπες και σε άλλα θέματα θα βρεις να συζητήσεις όσο θέλεις.