ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
panpam,
ατυχής η σύγκριση με τον Φουράκη,ο πατέρας Μάξιμος έβγαλε μια ''αληθοφανή'' θεωρεία,που εμοιαζε να είναι αληθινή,άσχετα αν αποδείχτηκε οτι δεν ήταν.....Αλλα τι θα λέμε άραγε αν όντως έχει πέσει ελάχιστα έξω;Το έχουμε σκεφτεί αυτό;

quote:
υπάρχει ένας μοναχός ονόματι Λεόντιος (αν σε ενδιαφέρει)στην Διονυσίου στο Άγιον Όρος που ασχολείται συστηματικά με τα εσχατολογικά, όπως επίσης και στην Φιλοθέου αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι και αν ψάξεις θα τους βρεις.
Από ότι όμως έχω καταλάβει δεν θέλεις να ακούσεις τίποτε που να έρχεται σε αντίθεση (έστω και σε επιμέρους θέματα η ημερομηνίες)από αυτά που λέει ο Μάξιμος.

paroka,
αυτοι είναι αναλαμπιστές!Γενικα,όσοι ασχολούνται με τα εσχατολογικά,είναι σε μεγάλη πλειοψηφεία αναλαμπιστές!

19/03/2014, 16:50:52
quote:

quote:
υπάρχει ένας μοναχός ονόματι Λεόντιος (αν σε ενδιαφέρει)στην Διονυσίου στο Άγιον Όρος που ασχολείται συστηματικά με τα εσχατολογικά, όπως επίσης και στην Φιλοθέου αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι και αν ψάξεις θα τους βρεις.
Από ότι όμως έχω καταλάβει δεν θέλεις να ακούσεις τίποτε που να έρχεται σε αντίθεση (έστω και σε επιμέρους θέματα η ημερομηνίες)από αυτά που λέει ο Μάξιμος.

paroka,
αυτοι είναι αναλαμπιστές!Γενικα,όσοι ασχολούνται με τα εσχατολογικά,είναι σε μεγάλη πλειοψηφεία αναλαμπιστές!

Εννοείς και ο πατέρας Μάξιμος; Γιατί κι αυτός με τα εσχατολογικά ασχολείται - κι ο Φουράκης έκανε προβλέψεις που πέσανε έξω και ο πΜ - εκεί η ομοιότητα.

parokaΜέλος
19/03/2014, 17:01:11
quote:

ναι προφανώς είναι.

θα μπορούσες όμως να ακούσεις (αν θα συζητούσες μαζί τους) κάτι πού σου διέφευγε όλον αυτό το καιρό που ασχολείσαι με αυτά η ακόμη να σου αποκαλυφθούν (μέσα από τη συζήτηση) καινούρια στοιχεία που αγνοούσες παντελώς.

Τους αναλαμπιστές τους θεωρω πλανεμένους και δεν υπολογίζω καθόλου στα λόγια τους...Αυτοι λένε οτι μετα τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο θα εμφανιστεί ο βασιλιάς Ιωάννης,εμείς λέμε οτι μετα τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος...Αυτοι περιμένουν 33 χρόνια ''ζωής και κότας'' στη γη απο άποψης αγαθών,και εμείς περιμένουμε τα 3,5 χρόνια ''ζωής και κότας'' που θα προσφέρει ο Αντίχριστος ώστε να πλανήσει ει δυνατον και τους εκλεκτούς....

Δηλαδή,με λίγα λόγια,περιμένουμε παρόμοιες καταστασεις απο δυο διαφορετικά πρόσωπα,που όμως μόνο το ένα σενάριο είναι το αληθινό....

parokaΜέλος
19/03/2014, 17:31:14
quote:

Αυτοι περιμένουν 33 χρόνια ''ζωής και κότας''

αυτό με την κότα ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακούω.....
όσον αφορά τους Χριστιανούς μόνο για δεινά ξέρω.

quote:

Δηλαδή,με λίγα λόγια,περιμένουμε παρόμοιες καταστάσεις από δυο διαφορετικά πρόσωπα,που όμως μόνο το ένα σενάριο είναι το αληθινό....

κινήσε λοιπόν στο 50% πως μπορείς να αποκλείεις το υπόλοιπο μισό;

quote:

quote:

Αυτοι περιμένουν 33 χρόνια ''ζωής και κότας''

αυτό με την κότα ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακούω.....
όσον αφορά τους Χριστιανούς μόνο για δεινά ξέρω.

quote:

Δηλαδή,με λίγα λόγια,περιμένουμε παρόμοιες καταστάσεις από δυο διαφορετικά πρόσωπα,που όμως μόνο το ένα σενάριο είναι το αληθινό....

κινήσε λοιπόν στο 50% πως μπορείς να αποκλείεις το υπόλοιπο μισό;

Ελα,δεν το ήξερες;;;Τα 33 χρόνια που ευαγγελίζονται οι οπαδοι της αναλαμπής οτι θα ακολουθήσουν τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται,οτι θα είναι (πνευματικώς και υλικώς) αφθόνως πλούσια;Ετσι λέει η θεωρεία τους!Απλά,(για να σου απαντήσω και στο επόμενο ερώτημα),εγω δεν πιστευω οτι θα υπάρξουν αυτα τα 33 χρόνια διότι για μένα ήδη ο Αντίχριστος είναι σήμερα 31 μισό ετών....Αρα,συμφωνα με την θεωρεία της αναλαμπής,θα έπρεπε ο Αντίχριστος να εμφανιστεί στα 64 του χρόνια,πράγμα αδύνατον!(να εμφανιστεί δηλαδή γεροντάκι!)

Ωστόσο,επειδή λένε οτι ο πόλεμος θα γίνει φέτος (τέλη 14) ή το αργότερο του χρόνου (15),τωρα είναι για μένα και η εμφάνιση του Αντί.....

Αποφάσισα παιδια να πάω στην εκδήλωση του πατρός Μαξίμου την Κυριακή που μας έρχεται....Απο Δευτέρα θα έχω νέα για το τί έλεχθει στην συγκέντρωση....Stay tuned!

panosfromlydianΜέλος
27/03/2014, 17:40:22
quote:

Ανοίγω καινουργιο θέμα με τίτλο:Τελικά ήλθεν ο Αντίχριστος;

Δεν υπαρχει Αντιχριστος.

Σπαταλας το τωρα περιμενοντας να ερθει κατι στο μελλον.
Δεν εισαι ο μονος.
Αγχωνεσαι για το μελλον και οταν ερχεται εκεινο το μελλον
αγχωνεσαι για το παραπερα μελλον.

Και θα ηταν αποτυχια να μας εβρισκε ο θανατος ενω αγχωνομασταν για το μελλον.Και θα μας αφαιρουσε πλεον τη δυνατοτητα να το κανουμε παραπερα!!!

Δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα.
Ειναι προσωποποιησεις καταστασεων.

Edited by - panosfromlydian on 27/03/2014 17:45:04

Aντίχριστος υπάρχει,και παραυπάρχει!Και είναι εδώ,ζει και περιφέρεται ανάμεσα μας, (δεν ξέρω σε ποια ήπειρο),μιλάει με εμάς,ακούει εμάς,συζητάει με εμάς....Είναι 31 ετών,πανέμορφο παλληκάρι,και περιμένει στωικά την μέρα εκείνη που θα εμφανιστεί δημόσια μπροστά σε όλους μας!

Το οτι τον περιμένω πως και πως,είναι γιατι περιμένω να εκπληρωθεί η μεγαλύτερη επιθυμία μου που είναι να φτάσουμε στο τέλος του κόσμου..Τον προσκαλώ λοιπόν για άλλη μια φορά να έρθει,να βάλει ένα τέλος στον κόσμο...Αντίχριστε,ΕΛΑ!