ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/05/2010, 18:49:54
HUNTDER edo HUNTDER eki HUNTDER parapera........ ντζα -????????????????
10/05/2010, 19:47:16
quote:
... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ TI KANEI H ΗUΝΤΕR??

ερωτηση κρισεως! θα πεσει στις εξετασεις... ειναι SOSαρα (μην πω ΚαραSOS)

Αν δεν εχει "προβληματα" απο αποψη χρονου-διαβασματος, ισως να παντρευτηκε

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
10/05/2010, 19:50:21
καλα ε? ειχα ετοιμασει μια καταπληκτικη απαντηση σ' αυτα που ειχε γραψει ο φιλος Doc, αλλα κατι εγινε και δεν μου την δημοσιευσε ολοκληρωμενη στο Εσω! και αναγκαστηκα να τη διαγραψω, προτου την αποθηκευσω για να την ξανα τυπωσω!

Το αποτελεσμα ειναι οτι βαρεθηκα μετα να ξαναπροσπαθησω...

10/05/2010, 20:19:04
quote:
καλα ε? ειχα ετοιμασει μια καταπληκτικη απαντηση σ' αυτα που ειχε γραψει ο φιλος Doc, αλλα κατι εγινε και δεν μου την δημοσιευσε ολοκληρωμενη στο Εσω! και αναγκαστηκα να τη διαγραψω, προτου την αποθηκευσω για να την ξανα τυπωσω!

Το αποτελεσμα ειναι οτι βαρεθηκα μετα να ξαναπροσπαθησω...

Πω ρε φίλε..! Ξέρεις πόσες φορές μου χει συμβεί αυτό..? Όχι ακριβώς αυτό βέβαια, απλά καμιά φορά αντί να πατήσω ctrl+X(αποκοπή) πατάω κάτι άλλο(ή τέλος πάντων κάτι γίνεται με τα κουμπιά) και έχει σαν αποτέλεσμα να να διαγράφεται όχι μόνο το κείμενο αλλά φεύγει ολόκληρο το.. πεδίο μέσα στο οποίο γράφεις! Και δεν έχει ούτε αναίρεση ούτε τίποτα, έχε γεια Χαράλαμπε! Πωπωπω τι σπαστικό..
Τέλος πάντων, αν αποφασίσεις να ξαναγράψεις κάποια απάντηση στο μήνυμα ή μόνο τα μέιν πόιντς μπορείς να τα γράψεις και εδώ:
Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;;
που είναι και το αρχικό μέρος που παρέθεσα εκείνο το μήνυμα.

quote:
Αν δεν εχει "προβληματα" απο αποψη χρονου-διαβασματος, ισως να παντρευτηκε
...ή ίσως να έκανε καμιά... και ο άνδρας της να τη πέταξε απ' το σπίτι και τώρα να μην έχει pc.. χαχαχα. Πλακίτσα Χάντερ πλακίτσα.. χαχαχα.
quote:
ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ??
..κι αυτό πλακίτσα ήταν μη το χέσουμε. Δε πιστεύω να θεωρείς ότι εγώ, ΕΓΩ ερμηνεύω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τις γραφές.. ΈΛΕΟΣ όνειδος αιδώς και καταισχύνη.
quote:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ..
Ε ναι, γιατί μετά ξυπνήσαμε στη πραγματικότητα, που η γυναίκα μόνο ενδιαφέρον δε δίνει στη ζωή του άνδρα.. παρά του σπάει τα..! Αλλά για μια στιγμή όμως, για μια στιγμή.. Τι κρίμα που πρέπει να ξυπνάς! Λέγεται ότι ο θεός έστειλε την Εύα στον Αδάμ όταν τον είδε να τρίβει τα.. απαυτά του πάνω στο δένδρο της γνώσης(εξού και η μοναξιά του Αδάμ).. Και είπε ας του κόψω ένα πλευρό του π*** να δει τι καλά..

Άλλη ερμηνεία(πιο έγκυρη) λέει ότι όταν ο θεός είπε στον Αδάμ να μην φάει απο το δέντρο της γνώσης αυτός υπάκουσε και αντί να τρώει τα μήλα τα έκοβε και τα έκανε μηλόπιτες(..για τους ευνόητους λόγους).
Ο Αδάμ εισάκουσε την εντολή του θεού αλλά όταν ο θεός τον είδε να απαυτώνει μια μηλόπιτα διαπίστωσε ότι η εντολή του να μην τρώει τα μήλα(που θεωρούσε ότι θα απέτρεπε τον Αδάμ απ' το να φτιάχνει μηλόπιτες) ήταν ελλιπής. Επειδή όμως παρ'όλα αυτά ο Αδάμ ήταν αδύνατο να ξέρει γιατί ο θεός εξ αρχής του είχε απαγορεύσει να πλησιάζει τη μηλιά(για να μη φτιάχνει μηλόπιτες δηλαδή) ο θεός δεν τιμώρησε τον Αδάμ για αυτή του τη πράξη και του έδωσε τη γυναίκα για να μπορεί να "εκφράζεται" με υγειείς τρόπους. Η γυναίκα όμως ήταν παράξενη(άβυσσος η ψυχή της γυναίκας) και πού να φανταστεί ο θεός ότι αυτή θα πλησίαζε τη μηλιά όχι για τον ίδιο λόγο με τον άνδρα(που αυτός τουλάχιστον είχε έναν καλό λόγο) αλλά απλά και μόνο για να φάει τα μήλα της. Έτσι λοιπόν και έγινε. Και αφού ο θεός είχε δώσει εντολή ότι αν φας απο εκεί θα πεθάνεις δεν μπορούσε να αθετήσει την υπόσχεσή του και πέταξε τον Αδάμ έξω απο την Εδέμ μαζί με το πλευρό του.
Αλλά ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία όπως έχω πει σε αυτά τα αμφιλεγόμενά κείμενα! Μπορεί κ καμία να μην είναι σωστή!

11/05/2010, 09:42:57
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ?

CHARMED

11/05/2010, 11:55:53
Καλημερα και "γεια χαρ[]α"

quote:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ?

ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα...

11/05/2010, 12:01:50
Λυπάμαι CHARMED.. στο είχα πει όμως ότι αυτή η σχέση.. δεν έχει μέλλον.. ήξερες απ' την αρχή πώς ήμουνα..

Πές τα ρε Πρέντι!
Μιλάει και η γυνή να πούμε, δε ντρέπεται λίγο! Φόρα τη μπούρκα σου εκεί πέρα και ησύχασε..

11/05/2010, 12:40:41
DR.....διαβασα το κειμενακισου δεν καταλαβα τη σου σπαει '''''''''''τα παπαλα'''''''' η τα καυκαλα'''''''''βρε τσαναμπετη φρυδια λεγωντε στα νεα ελληνικα την συμερων ημεραν ι'ς τον πληθυντικο ,,,,,,,,,,,,χικ,χικ χικκαπου καπου μου τελιωνη και μενα το ρευμα,,,,,,,,,,,,,ατιμη ΔΕΗ και σε χρυσοπληρωνουμε ,την καλημερα μου
11/05/2010, 13:13:57
quote:

DR.....διαβασα το κειμενακισου δεν καταλαβα τη σου σπαει '''''''''''τα παπαλα'''''''' η τα καυκαλα'''''''''βρε τσαναμπετη φρυδια λεγωντε στα νεα ελληνικα την συμερων ημεραν ι'ς τον πληθυντικο ,,,,,,,,,,,,χικ,χικ χικκαπου καπου μου τελιωνη και μενα το ρευμα,,,,,,,,,,,,,ατιμη ΔΕΗ και σε χρυσοπληρωνουμε ,την καλημερα μου

αν προσεξεις, ποιο πολυ πληρωνουμε για τα παγια, τα δημοτικα τελη και την ΕΡΤ παρα για την ιδια τη καταναλωση ρευματος!

11/05/2010, 13:15:15
quote:
Πές τα ρε Πρέντι!
Μιλάει και η γυνή να πούμε, δε ντρέπεται λίγο! Φόρα τη μπούρκα σου εκεί πέρα και ησύχασε..

οχι και ετσι φιλε μου... επρεπε να το θεσεις πιο ευγενικα...
δεν κανει να μιλαμε ετσι

01/08/2008, 14:06:37
Τι έγινε σήμερα το κλείσαμε το μαγαζί ?
loukritiaΜέλος
01/08/2008, 15:10:41
Yπολειτουργούν όλοι, δεν σας είπα;;;

Καλό μήνα καταρχήν!

Εδώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι χαιρετούρες (ευτυχώς και οι πληρωμές!!! )

Λοιπόν, σας αποχεραιτώ, να περάσετε όλοι πολύ πολύ καλα, να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε, γιατι αυτό μαλλον λείπει από όλους μας!
Τα λέμε από Σεπτέμβρη τώρα!

Θα μου λειψετε...

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
01/08/2008, 15:52:17
Καλησπέρα και από μένα λίγοι μείναμε πλέον ένας ένας φεύγουν για διακοπές

Καφεδάκια και γλυκά για όσους μείναμε λοιπόν

Wolf
01/08/2008, 18:35:57
Να σαι καλά βρε κεραυνός θα πάρω τον καφέ διπλα στην πισινά.

loukritia Καλές διακοπές, έναν ολόκληρο μηνα θα πας ?μπράβο

02/08/2008, 11:41:24
Καλημέρα στην «μικρή» παρέα…

Υπάρχει κανείς για να κεράσω καμία φραπεδιά …

Τέλος πάντων ας κάνω μια δόκιμη…

02/08/2008, 12:46:22
Καλημέρα και από μένα
Το καφεδάκι θα το τιμήσω είναι ευπρόσδεκτο όλες τις ώρες

Wolf
02/08/2008, 13:59:59
Χαιρετώ θα πάρω τον φραπέ διπλα στη θάλασσα .
03/08/2008, 11:11:49

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Απ' ό,τι βλέπω κάποιοι το έριξαν στις διακοπές οπότε να περάσουν καλά, να κάνουν πολλές βουτιές και να περάσουν όσο πιο ξεκούραστα κι όμορφα μπορούν.

Σήμερα στην Αθήνα κάνει πολλή ζέστη εκτός αν μου φαίνεται εμένα ότι κάνει ζέστη...
Μιας που τις προηγούμενες ημέρες είχατε μια κουβέντα για τον Αύγουστο, εγώ να πω ότι πάντα τον Αύγουστο μελαγχολώ λιγάκι γιατί συνειδητοποιώ ότι το καλοκαίρι πέρασε.
Και μόλις πιάσει φθινόπωρο για τα καλά, είναι η χειρότερη μου.

Οπότε ας απολαύσω το υπόλοιπο της καλύτερης εποχής μου.

In anticipation of my resurrection...

04/08/2008, 09:12:39
Βρε παίδες, την κάνατε όλοι για τις παραλίες τώρα που ήρθα εγώ στην Αθήνα;

In anticipation of my resurrection...

04/08/2008, 13:54:57
Χαιρετώ την παρέα στα γρήγορα .