- ΠΕΡΙ ΚΕΛΣΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
αυτο θα πει διχασμενες προσωπικοτητες!
ω!τρισμεγιστε....
λερναια υδρα καταντησαν...επιτελους σφαχ-τους (ολους ομως)
αλλιως θα αρχισω να αιον-ιζω...(να βριζω ασχημα δηλαδη)

Let there be Light!
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΛΟΣΑΜΕ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα

HERMERCULES Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
Ο Πιστός σας και Αποτελεσματικός σας Διαχειριστής
Γρήγορα Άτμα, ετοίμασε τα κάρβουνα... Έχω καμακώσει λερναίο χταποδάκι από την.... Ύδρα ![]()
![]()
![]()

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
H Valnta είχε δίκιο. Λείπαμε αρκετοί. Ο "Κέλσος" έλειπε για δουλειά. Για αυτό μάλλον και δεν τοποθετήθηκε.
Δεν ξέρω εάν ο Κέλσος έλειπε για δουλειά...μακάρι να μην έλειπε, μακάρι απλά να μην ήθελε να μπει για να απαντήσει...
και τι να απαντήσει; φθάσαμε στο σημείο να ανοίγεται ολόκληρο topic, απλά και μόνο για να εκφράσει κάποιος την αντίθεσή του με κάποιο άλλο μέλος!!
Φίλε pci,
μπορούσες εάν ήθελες να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες και ενστάσεις που είχες, μέσω e-mail.
Δεν σε κάλυπτε αυτό και ήθελες δημοσιότητα; "Κονταροχτυπήσου" μέσω των topics. Απέδειξε έτσι στους "άλλους" κυρίως και όχι στον χ Κέλσο, ότι έχεις δίκιο...
Μην σταυρώνεις τον άλλο κατ’αυτόν τον τρόπο.
Και γυρνάω από εκεί που ξεκίνησα...
Μακάρι ο Κέλσος συνειδητά να μην μπήκε μέσα στο topic, για να αμυνθεί;
Από τι; Δικαστήριο είμαστε και περιμένουμε την ετυμηγορία;
Υπάρχει φίλε pci η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, δικαίωμα αναφαίρετο για τον καθένα που συμμετέχει σε αυτό το forum. Αυτήν σεβόμασθε όλοι μας. Οι διαφωνίες είναι μέσα στο παιγνίδι, προιόν εάν θέλεις αυτής της ίδιας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Ο "πολυκομματισμός" των απόψεων δείχνει κίνηση, δείχνει ζωή.
Κινήσου σε αυτήν την κατεύθυνση και δεν θα χάσεις.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Κύριε Διαχειριστά, όταν τελειώσετε με το μαλάκιο, κρατήστε μου κι εμένα ένα πλοκάμι...Θα είναι τρέλα με το αγαπημένο μου τσίπουρο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - durden_alie on 07/07/2003 16:25:29
Να!!! Σαν τα δικά σου στην εικόνα σου σε κάθε μήνυμα. Ξέρεις πως τα λιμπίζομαι;![]()

quote:
Κύριε Συντονιστά, όταν τελειώσετε με το μαλάκιο, κρατήστε μου κι εμένα ένα πλοκάμι...Θα είναι τρέλα με το αγαπημένο μου τσίπουρο...
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΤΕΛΙΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΚΑΜΙ ΣΑΝ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ...
quote:
Κόβω και χέρια, wicca .Να!!! Σαν τα δικά σου στην εικόνα σου σε κάθε μήνυμα. Ξέρεις πως τα λιμπίζομαι;
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Ο ΤΗΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΤΟΧΕΡΗΣ. (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ!
)
ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ!
(ΑΝ ΣΕ ΠΗΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
Λοιπόν φίλτατε πιστεύω ότι δεν θα είχε πρόβλημα να σε καλέσει και εσένα η Άτμα στο τραπέζι, αν φέρεις ουζάκι "ΜΑΓΕΙΑ" (που ξέρω ότι είναι από τα καλά στα μέρη σας)![]()

PCI, υπάρχει πρόβλημα;;;

Κύριε Διαχειριστά, μιας και σας βρίσκω στις πολύ κακές σας, σας παρακαλώ, για κάθε n που θα μου βάζουνε να τους κόβετε 3 γράμματα από το ψευδώνυμο!!!![]()
![]()
![]()
Μη μου το αρνηθείτε!!!!!