- ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΕΥΑ-ΛΙΛΙΘ -ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ"... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΕΥΑ-ΛΙΛΙΘ -ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ"...
μου τις τυλιγετε..!!!?
.....θα τις παρω και τις δύο...
Γιώργος..![]()
![]()
![]()
Γνωρίζετε κυρίες μου και κύριοι τι σημαίνει ο κύκλος Yin-Yian?
E...αυτό είναι η Γυναίκα.
Δυο οψεις μέσα σε μια.
ΕΥΑ
-ΛΙΛΙΘ~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..
ΕΥΑ-ΛΙΛΙΘ .. ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...
ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑΣ Η ΛΙΛΙΘ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ
ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΩΣΤΟΣΟ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ
ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ Α 27 ΓΡΑΦΕΤΑΙ
Και εποιησεν ο Θεος τον ανθρωπον, κατ΄εικονα θεου εποιησεν αυτον, αρρεν και θηλυς εποιησεν αυτους.
ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΠΛΑΣΕ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ
ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ
ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΣΕ ΔΥΟ ΟΝΤΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΑΤΗ
Η ΛΙΛΙΘ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ Η΄ΑΔΑΜΑΧ
ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΤΟ ΘΥΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΛΙΛΙΘ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΛΙΛΙΘ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΚΑΙ ..ΤΟΤΕ
Ο ΙΕΧΩΒΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΗ ΕΥΑ
Η ΛΙΛΙΘ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝ.. ΑΔΕΡΕΦΟ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΕΛ
Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ...
ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΑ-ΛΙΛΙΘ ΤΟ ΚΑΛΟ & ΤΟ ΚΑΚΟ
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..
ΦΙΛΙΚΑ
Destiny

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Κώστα, συμφωνώ ότι η κουνταλίνη, για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται σωστές ασκήσεις και χρόνο.Χαίρομαι για τις εμπειρίες σου.
Δείχνουν ότι έχεις μια διάρκεια στο θέμα, με δυναμική εξέλιξης.Ζήσε τη στιγμή!
Ναι μαλον ετσι φαινεται γιατι ειχα καιρο να ασχοληθω με διαλογισμο και αστρικη προβολη. Το 'χα βγαλει και απο το μυαλο μου. Οταν το φερεις παλι τοτε σε επισκεπτονται οι εμπειριες ξανα.
Εσυ εχεις καθολου βελτιωση?
Αν φοβασαι κατι σκεψου γιατι.. Οταν λες κατι.. Οταν αρνεισαι.. Πιστευεις.. Υποστηριζεις.. ΣΚΕΨΟΥ
ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

quote:
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι και η δική μου πρόθεση είναι να διακρίνω ό,τι μπορεί να ωφελήσει και να απαλλαγώ από ό,τι μπορεί να είναι τροχοπέδη σε αυτή τη διαδρομή που πορευόμαστε. Εκφέρω τη γνώμη μου, ακούω τι έχουν να πουν οι άλλοι και προχωρώ(???)…μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
Αγαπητο μελος Ampere συμφωνω απολυτα μαζι σου και πολυ καλα κανεις.
Πριν αρχισω τις προσπαθειες για αστρικη προβολη βρηκα οτι σαιτ υπηρχε στο δικτυο,εψαξα βιβλια με ελληνικη γλωσα και διαβασα οτι ξενο ε βοοκ βρηκα για το θεμα.
Παρεπιμπτοντως οποιος θελει τα e book να του τα στειλω ας μου στειλει pm.
Παντως ο φοβος ειναι κυριως που πρεπει να φοβαται οταν καποιος βγει απο το σωμα του.
Αν φοβασαι κατι σκεψου γιατι.. Οταν λες κατι.. Οταν αρνεισαι.. Πιστευεις.. Υποστηριζεις.. ΣΚΕΨΟΥ
ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

quote:
Εσυ εχεις καθολου βελτιωση?
Φίλε Κώστα, απλώς αισθάνομαι τα όνειρά μου πιο διαυγή, με περισσότερο έλεγχο.
Ζήσε τη στιγμή!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
- Δεν έχω κάτι χρήσιμο ή πρακτικό να προσθέσω όσον αφορά το … θέμα μας.
- Προσπάθησα λίγο παρά πάνω χθες και σήμερα να αναρωτιέμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ αν ονειρεύομαι…
- Τη μια φορά παρά λίγο να κολλήσω στο μπροστινό μου αμάξι γιατί στην ουσία είχα αποκοιμηθεί χαμένος στις σκέψεις μου ( μία από τις οποίες ήταν αν ονειρεύομαι), την άλλη ξέχασα το τσαντάκι μου (ξέρετε μέσα, λεφτά , κάρτες, ταυτότητες…) στην είσοδο του σπιτιού όταν έψαχνα για τα κλειδιά μου να μπω – πάντα βέβαια σκεφτόμενος αν ονειρεύομαι - (ευτυχώς το είδε και μου το έφερε ένας γείτονας) …
Πού πας ρε καρα …μήτσοοο….!!!![]()
![]()
![]()
- Φίλε cybershamangr, χρήσιμα όλα αυτά που παρατηρείς και πειραματίζεσαι όταν ξαπλώνεις… Κάτι μου λέει όμως ότι όλο το μυστικό είναι σε αυτά που σκεφτόμαστε, λέμε και κάνουμε όταν είμαστε …όρθιοι…
- Σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό βιβλιοπωλείο στο τμήμα με «εσωτερικά» βιβλία. Σκέφτηκα να μιλήσω στον διπλανό μου που έψαχνε κι αυτός τα ράφια για … απαντήσεις… Δεν το ΄κανα.
- « Η συνείδηση και η δραστηριότητα του αστρικού σώματος δεν πρέπει να συγχέονται με την ανάμνηση που υπάρχει στον εγκέφαλο αυτής της αστρικής συνείδησης και της δραστηριότητας…. Είναι … πολύ συχνό για τον άνθρωπο να λειτουργεί ελεύθερα και χρήσιμα στο αστρικό σώμα του κατά το φυσικό ύπνο, και να επιστρέφει σε αυτό χωρίς την παραμικρή ανάμνηση της αστρικής εργασίας που επιτέλεσε.» Α. ΠΑΟΥΕΛ «Το Αστρικό Σώμα» σελ. 129
. … Λέτε να ισχύει;;; Πάντως το άτομο δεν με πείθει ότι έχει ζήσει τίποτα ουσιαστικό ο ίδιος. Μου μοιάζει σαν ένας απλός αντιγραφέας που μάλιστα εκτός από την βιβλιογραφία που παραθέτει στο τέλος, γράφει ό,τι γράφει σαν να είναι προσωπικές του βεβαιότητες από άμεσο πειραματισμό. Καθόλου καλή εντύπωση δεν μου έκανε αυτό…Πετάει και τη κοτσάνα ότι το υδρογόνο έχει 882 ηλεκτρόνια…
(καλά πότε το έγραψε το βιβλίο???) άντε μετά να μην τον κακοχαρακτηρίσω…Σκασίλα του θα μου πείτε…
- Πάω να διαβάσω λίγο Μπλαβάτσκυ να με πάρει ο ύπνος…![]()
![]()
![]()
μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
quote:
Μέχρι πρότινος θεωρούσα ότι καλύτερη στάση για ΑΠ είναι αυτή που βολεύει περισσότερο όταν κοιμόμαστε.
Και με αυτό το δεδομένο έκανα πάρα πολλές προσπάθειες για ΑΠ χωρίς επιτυχία.
Κατ' αρχην να σου ευχηθω το σαιτ σου να γινει πολυ καλο. Οταν βαλω νετ θα γραφτω σιγουρα!
Τοσο καιρο λαθος νομιζες φιλε μου. Το λενε σε ολα τα σαιτ οτι να διαλεξεις μια σταση που δεν σου φερνει υπνο. Συνηθως με το σωμα ανασκελα.
Για αυτο τωρα ειδες προοδο.
Καλη συνεχεια.
ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

quote:quote:
Εσυ εχεις καθολου βελτιωση?Φίλε Κώστα, απλώς αισθάνομαι τα όνειρά μου πιο διαυγή, με περισσότερο έλεγχο.
Ζήσε τη στιγμή!
Αυτο φιλε Στεφανε ειναι μια σημαντικη προοδο!
ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

Σε οτιδηποτε μπορω να βοηθησω στειλε μου μηνυμα
ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

ama baleis otoaspides pisteuo pos tha se enoxloun kai tha prepei na tis sinithiseis.
tora sxetika me tis kornes kai auta prepei na eksaskitheis oso pio poli mporeis gia na tis agnoeis
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

quote:
- Τη μια φορά παρά λίγο να κολλήσω στο μπροστινό μου αμάξι γιατί στην ουσία είχα αποκοιμηθεί χαμένος στις σκέψεις μου ( μία από τις οποίες ήταν αν ονειρεύομαι), την άλλη ξέχασα το τσαντάκι μου (ξέρετε μέσα, λεφτά , κάρτες, ταυτότητες…) στην είσοδο του σπιτιού όταν έψαχνα για τα κλειδιά μου να μπω – πάντα βέβαια σκεφτόμενος αν ονειρεύομαι - (ευτυχώς το είδε και μου το έφερε ένας γείτονας) …
Πού πας ρε καρα …μήτσοοο….!!!![]()
Ίσως Ampere, αυτό να αποτελεί απλώς μια συνέπεια της συνειδητοποίησης που έχει επέλθει στη ζωή σου. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Βλέπεις όμως, η «πρόοδός» μου σε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας μου – και είμαι ο πλέον ηλικιωμένος, απ΄ ότι αντιλαμβάνομαι σε αυτό το topic-.
Έχω περάσει κι εγώ μερικά «φεγγάρια» από τους γνωστικούς – εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 – οπότε και οι προσπάθειές μου ήταν πιο συστηματικές, αλλά τα αποτελέσματα εξ ίσου πενιχρά με τώρα. Καταλαβαίνεις ότι πλέον, απλά, για μένα ηχεί σαν ειρωνεία να ακούω "μπράβο" επειδή και μόνο… «περπατάω».
Φίλε Roberto24,
quote:
θα ηθελα επισης αν ενδιαφερεται καποιος να δοκιμαζαμε κατι μαζι.κατι βεβαια πολυ δυσκολο και φιλοδοξο
δεν θα μπορούσα, νομίζω, να ανταποκριθώ σε αυτό που ζητάς μιας και δεν πετυχαίνω τίποτα σκόπιμα, παρά μονάχα περιστασιακά και αναπάντεχα και αυτά με ελάχιστο έλεγχο.
Επειδή πάντως όπως είπε κάποιος «θα κατορθώναμε πολλά περισσότερα, αν απλά, δεν τα θεωρούσαμε ακατόρθωτα», έχω να προτείνω κάτι σαν ανοιχτό ραντεβού.
Αν τα καταφέρω και ξυπνήσω έστω στο όνειρό μου, θα επιδιώξω να σε φωνάξω με το nickname σου. Εννοείται το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ.
Αν βρεθούμε ρώτα με να σου πω το όνομα του αγαπημένου μου pet.
Αν το θυμάσαι όταν ξυπνήσεις θα είναι νομίζω μια πολύ καλή απόδειξη
«αντικειμενικής» εμπειρίας και για τους πλέον σκεπτικιστές από εμάς.
Βέβαια για κάτι τέτοιο μεσολαβούν τρία «αν» (ίσως πολλά περισσότερα) , πράγμα που το καθιστά από απίθανο έως αδύνατο, αλλά αν μη τι άλλο, για μένα τουλάχιστον, θα είναι ένα είδος επί πλέον παρακίνησης. Αν συμφωνείς η προσπάθεια θα ισχύει από σήμερα μέχρι τα Χριστούγεννα…
μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
quote:
παντως θα τις δοκιμασω ,ισως να με βοηθησουν..και κατι αλλο ,περα απο αυτες τις εμπειριες εχω και καποιες παρομοιες αλλα μοιαζουν πιο πολυ με συνειδητο ονειρο.σε αυτες δε βλεπω οτι βγαινω απο το σωμα μου αλλα απλα αποκτω συνειδηση ενος ονειρικου περιβαλλοντος και επεμβαινω κατα βουληση σε αυτο.κανω μια τεχνικη α.προβολης πριν κοιμηθω,παραλληλα μπορω να πω και μια υποβολη για να προκαλεσω ενα συνειδητο ονειρο η καλυτερα να κανω τις τεχνικες ενναλαξ;;γιατι σε αυτη της α.προβολης την κανω μολις πεφτω για να συμβει χωρις να μεσολαβησει υπνος σε αντιθεση με την αλλη που λειτουργει μετα τον υπνο.μηπως μπερδευτω και με τις 2;;τι με συμβουλευετε;το κακο με αυτη της α.π. ειναι οτι οταν δεν πετυχαινει (που σπανια πετυχαινει ετσι)μετα εχω υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω ,συκωνομαι απο το κρεβατι ακουω λιγο μουσικη και μετα με παιρνει ο υπνος.σκεφτομαι να βαλω και ενα φως στο δωματιο γιατι οταν το εκανα πιο μικρος με βοηθουσε πολυ στα συνειδητα ονερα.(αν μπορουσα με καποια αυτοματη ρυθμιση να το κανω να δυναμωνε στη φαση ρεμ του υπνου ακομα καλυτερα.αν και πρεπει να υπαρχει στο εμποριο μια τετοια παρομοια συσκευη του λαμπερζ.
ΑΠΛΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ "ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 80%. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΑΡΧΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΠΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ (ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΠΥΡΙ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ "ΦΟΒΑΣΑΙ" ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.
Η ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΗΔΗ 4-5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.
ΦΙΛΕ AMPERE ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΑΝ ΒΡΕΘΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. (ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ):))