- Πρός Χριστιανούς, Δωδεκαθεϊστές, Βουδιστές κτλ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Pragmatika stenaxwrithika giati to epipedo pollwn einai xamilo arketa etsi wste na ta pairnoun ola tis metroitis.(Dhlwnw antikeimenikos)
Eseis pou sto sxoleio didaxthikate 8rhskeytika 3erete apo ti atoma ta didaxthikate?Apo atoma ta opoia eite eixan lathos pliroforisi eite eixan porwsi(Egw etyxa na parw apo to 2o eidos).
Xanete to basiko noima:Se oti kai na pisteyete kai se oti na min pisteyete prospathiste na eiste kaloi anthrwpoi na ekpempete thetiki energeia kai na agapate ton synanthrwpo.
Alla kai pali eseis pou nomizete oti o theos sas einai kalyteros,eseis pou pisteyete oti the erthoun oi 'theoi'-e3wghinoi apo tous diplanous gala3ies ktl ktl isws na exete dikio.
Alla kai pali prospathiste na deite pisw apo ayta:Diladi ena omorfo bradaki koita3te ton ourano h phgainete mia bolta stin e3oxi kai ekei tha deite ti shmainei theos.Ayto pou zoume,o xwros o xronos ktl kapoios ta dhmiourghse den irthan mona tous.Ara kati yparxei pou ta elegxei ola ayta.Balte Myalo reeee!!!!
Don't worry be happy!
Edited by - Κεφτές on 20/11/2003 03:52:37
Φίλε Κεφτέ γειά σου...
Μου αρέσει που αυτοσαρκάζεσαι με το "κεφτές", δεν μου αρέσει που δεν μας σέβεσαι με τα greekenlish, και πάνω απ' όλα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ "ΕΡΩΤΗΣΗ Νο 2";;;;;
Καλό θα ήταν να συμμετέχεις μαζί μας στις συζητήσεις από το να βάζεις "θέματα" ανύπαρκτα.
την καλημέρα μου
Katarxin an aisthanesai oti thigesai me ta greeklish den me afora.Etsi ematha na grafw.Ta ellhnika me boleyei na ta grafw me molybi kai oxi me koumpia.E3alou to site ayto den exei ayton ton periorismo.
Episis den 3erw an katalabes to nohma twn oswn egrapsa.Htan ena sxolio symperasmatiko kai afora ena topic me peripou ton idio titlo.
Esy basika parto san apantisi stis ypotithemenes erwtiseis.erwthseis tetoiou typou den tha eprepe na ginontai.
Telos den blepw anyparkto thema,kati grafetai edw...
Tis kalhmeres mou
Don't worry be happy!
quote:
Katarxin an aisthanesai oti thigesai me ta greeklish den me afora
ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ADMIN
ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΑΝ TON neo ΤΟΥ MATRIX
ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ esoterica
K** Φ** Τ** Κ****.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ. **********
Σε ένδειξη καλής θέληση ,
μετά την 2 μηνύματα αλλαγή συμπεριφοράς του μέλους κεφτές , τροποποιώ το μήνυμα αυτό.

Edited by - Anounakis on 20/11/2003 04:00:46
Χμ…δεν νομίζω ο σκοπός του μέλους ‘κεφτέ’ ήταν να δήξει ασέβεια στα μέλη του forum. Απλός έγραψε σε greeglish από δικτυακή συνήθεια πιθανός.
Θα συμφωνήσω όσον αφορά το μήνυμά σου ‘κεφτέ’, κανένας θεός δεν είναι καλλίτερος από κανέναν και ο αλληλοσεβασμός θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο στοιχείο στης σχέσεις των ανθρώπων.
Όσον αφορά όμως τα greekglish, χμ…μάλλον θα ήταν προτιμότερο να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, διότι με λατινικούς (παλαιούς Χαλκιδικούς δηλαδή..) είναι δυσανάγνωστα, κατά συνέπεια να μην διαβάζονται από τα περισσότερα μέλη, να τα προσπερνούν. Και θα είναι και κρίμα διότι ξεκίνησες με ενδιαφέρον (κατά την γνώμη μου πάντα) θέμα.
Εάν κατάλαβα καλά το topic που άνοιξες πρόκειται για απάντηση σε κάποιο άλλο. Εάν συμπέρανα λάθος σε παρακαλώ να με διορθώσεις. Θα ήταν πάντως προτιμότερο να άλλαζες τον τίτλο του topic γιατί ίσος (το πιθανότερο δηλαδή) να δημιουργηθεί σύγχυση με ένα παρόμοιο topic.
Εάν θελήσεις κάποια στιγμή να δημιουργήσεις νέο (topic), καλά θα είναι να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση (επάνω δεξιά) ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία διπλού (υπάρχοντος) θέματος.
Καλή συνέχεια!
Απαντησεις θα βρειτε στο αλλο θεμα που σας απανταω.
Ευχαριστω για την εισηγηση.
Καλο βραδυ
ΥΓ Αληθεια,στο τελος του The Matrix Revolutions καταλαβατε τι εγινε?
Don't worry be happy!
Τώρα μάλιστα.
Χαίρομαι για την αλλαγή σου αυτή , διότι ουσιαστικά δεν είχα διαφορετική αρχική γνώμη από τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ ότι δηλαδή: "Και θα είναι και κρίμα διότι ξεκίνησες με ενδιαφέρον " .
Σου εύχομαι λοιπόν εποικοδομητικές συζητήσεις στο esoterica.
Σε έχω καλωσορίσει στο άλλο σου topic , όπου δίνεις κάποιες εξηγησεις που με κάλυψαν.

quote:
Αληθεια,στο τελος του The Matrix Revolutions καταλαβατε τι εγινε?
σχετικό topic Matrix Revolutions
στο Forum - Κινηματογράφος -

http://www.kafkaloudis.gr/prohgoumenes_copy(13).htm
.Εκει μπορει να βρει κανεις ενδιαφερον πραγματα και που αφορουν
την Παλαια Διαθηκη και Καινη Διαθηκη.