ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Finrod FelagundΝέο Μέλος
01/02/2010, 00:49:07
Καλημερα!Λοιπον Dr,Εχω Μιλησει Για Τις Αποψεις Μου Πιο Πριν,Οσο Για Το Μεγεθος Των Απαντησεων,Πρωτον Μετρα Ο Τροπος Που Γραφουμε(Εσυ Με Quotes Και Με Παραγραφους,Eνω Εγω Χωρις Αυτα)!Το Οτι Δεν Θυμασαι Αν Με Αποκαλεσες Παιδι Ειναι Κακο..Η Μνημη Σου Αρχιζει Να Σε Απατα!!Δεν Καταργω Την Αθεια,Δεν Ειναι Αναγκαιο Αυτος Που θεσπιζει Τους Νομους Να Ειναι Θεος!Οχι Δεν Τα Εχω Μπερδεψει Στο Μυαλο Μου Απλα Μπορει Να Μην Καταλαβες Αυτο Που Εγραψα!Θελω Να Πω Οταν Καποιος Διαβαζει Πολλες Φορες Την Συνταγη Και Μενει Σε Αυτην Αυτος Εχει Εμπειρια Αλλα Μονο Στην Συνταγη!

Allzaro Οχι Δεν Υπαρχει Καποιος Ιδιαιτερος Λογος!Πολυ Σωστα Αυτα Που Ειπες Σχετικα Με Τις Νυμφες,Ειναι Στοιχεια Της Φυσης,Δεν Νομιζω Ομως Πως Μπορουν Να Ταυτιστουν Με Τα Ξωτικα.!

Charmed Δεν Μπορω Να Μην Παρω Στα Σοβαρα Καποιο Μελος,Παρα Μονο Αν Μου Δωσει Αρκετες Αφορμες!Οντως Εδειξες Φιλικες Προθεσεις Και Η Οποια Σου Αποψη Εκτιμαται Να Το Ξερεις!Εμενα Πας Με Χιλια?Οσο Για την Διακοπει Του Θεματος Δεν Υπαρχει Περιπτωση,Αλλωστε Ειναι Νωρις Ακομα,Πρεπει Να Δω Καποια Πραγματα Και Γενικα Δεν Προκειται Να Κλεισω Το Θεμα!

mimosaΜέλος
01/02/2010, 01:04:38
quote:
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ...

Στ άρματα, στ άρματα. Εμπρός μάρς (Μars, Άρης).
Παιδιά της Ελλάδος παιδιά,
που σκληρά πολεμάτε, για τα ξωωτικάα.
Finrod FelagundΝέο Μέλος
01/02/2010, 01:09:38
Ελατε Μην Ξεφευγετε!Mimosa Καλο Και Το Αρθρο Σου Αλλα Οπως Προειπα Δεν Πρεπει Να Ταυτιζουμαι Ξωτικα Με Νυμφες!
mimosaΜέλος
01/02/2010, 01:30:53
Επαρασύρθην από τον Αλζαρό.
Θα σου πώ και μια άλλη ιστορία. Πρίν αρκετά, γνώρισα μέσω συγγενών μια κοπέλα, μικρή σε ηλικία, μικροκαμωμένη, θα ορκιζόμουν ότι έχει βγεί από παραμύθι. Μια μέρα την άκουσα να μιλάει στον σκύλο της σε μιά άγνωστη γλώσσα. Όταν τη ρώτησα τι λέει, μου είπε ότι είναι κάποιες λέξεις που έχει βγάλει απο το μυαλό της (3-4 λέξεις). Αναγκάστηκα να αγοράσω το λεξικό των ξωτικών (η γλώσσα των ξωτικών είναι έργο του Τόλκιν) και διαπίστωσα ότι οι λέξεις αυτές υπήρχαν μέσα. Σκόρπιες λέξεις, χωρίς να συνδέονται μεταξύ τους ή να σχηματίζουν κάποια πρόταση. Τη ρώτησα αν έχει διαβάσει ποτέ Τόλκιν, μου είπε όχι. Από τότε την παρακολουθώ στενά, κάποιες φορές μάλιστα, ακούω, νοητικά, το κατεργάρικο γέλιο του ξωτικού από μέσα της.
Όποιος θέλει το πιστεύει.
Finrod FelagundΝέο Μέλος
01/02/2010, 02:09:56
Ωραιος Συνεχισε Να Την Παρακολουθεις,Οχι Πολυ Στενα Ομως!
01/02/2010, 14:35:25
Φίλε Finrod Felagund συγκέντρωσα όσα έχεις πει περι ξωτικών για να δείξω καθαρά τα μέρη στα οποία θεωρώ ότι δεν έχεις κάνει αρκετή ανάλυση καθώς κ να θέσω ερωτήσεις.

quote:
Εγω Charmed Τασσομαι Υπερ Της Αποψης Οτι Ζουν Κρυμμενα Καλα,Πολυ Καλα!Αλλωστε Εχουν Και Ιδιοτητες, [1]ιδιότητες που δεν έχουν οι άνθρωποι? [2]Όπως?Δεν Θα Πω Μαγικες Γιατι Δεν Εχουν Μαγικες Ιδιοτητες, Απλα Ιδιοτητες!Παρολα Αυτα Δεν Τα Βλεπουν Μονο Οι Αγνες Ψυχες, [3]Γιατί συμβαίνει αυτό? [4] Πώς ξέρουν ότι μια ψυχή είναι αγνή?

Πρεπει Να Δειξεις Καποια Πραγματα Για Να Σου Παρουσιαστουν!Παρολα Αυτα Υπαρχει Ενας Χωρος Που Δεν Μπορουν Να Περασουν οι Ανθρωποι,Δεν Εχουν Το Δικαιωμα...![5]Γιατί?
Charmed Τι Σε Κανει Να Δισταζεις Και Να Μην Εισαι Σιγουρη Για Το Αν Υπαρχουν?

Dr Κανεις Λαθος, Και Δυστηχως Δεν Ειναι Μονο Ενα...Κατ'αρχας Δεν Ειναι Σωστοτερο Τα Στοιχειακα,Δεν Κατοικουν Στο Αστρικο Πεδιο Αλλα Στην Γη,Εχουν Κατανοηση,Και Ψυχη,Και Στοχους![6] Τότε γιατί δεν τα χουμε δει?

Ως Οντοτητες Δεν Ειναι Μικροτερης Δυναμης Απο Τον Ανθρωπο,Ουτε Σωματικα Ουτε Ψυχικα[7]άρα δεν είναι μικρόσωμα? 8]Γιατί κρύβονται?

Πρεπει Να Δειξεις Καποια Πραγματα Για Να Τα Δεις,Και Πως Υπαρχουν Χωροι Που Ο Ανθρωπος Δεν Επιτρεπεται Να Πατησει![9]Πού είναι αυτοί?

Τα Πραγματα Που Πρεπει Να Δειξεις Ειναι Κυριως,Θαρρος,Πιστη,Αγαπη,Δικαιοσυνη,Καλοσυνη,Συνεση, [10]Γιατί?

Τελος Οταν Εισαι Ετοιμος Και Εχεις Αποκτησει Τα Παραπανω Το Μονο Που Πρεπει Να Κανεις Ειναι Να Παρεις Τον Δρομο! [11] πώς τον βρίσκεις αυτόν?

:-)Πες Τους Χωρους Εσυ..!:-P Δεν Εχει Σημασια ΑΝ και ΠΩΣ Τα Συναντησα Εγω, χεχε έχει

Οσο Για Το Να Μην Εμπιστευσαι Τριτους,Θα Πω Αναλογως,Ποιους..;-)Ταιριαζουμε Λες?Χαιρομαι! Μπορουν Να Χαρακτηριστουν Καλα Και Κακα,Βεβαιως Και Μπορουν,Αναλογα Με Τις Προθεσεις Τους,Κυριως Απεναντι Στους ''Ξενους''(Τυπους Σαν Τους Ανθρωπους)

Οι Φυλες Των Ξωτικων Δεν Χωριζονται Με Βαση Τα Στοιχεα Της
[12]Πώς χωρίζονται?

Ολοι Γνωριζουμε Πως Δεν Εχουν Ξανθα Μαλλακια,Ουτε Φτερα(Νεραιδες Εχουν Φτερα Και Οχι Τα Ξωτικα)!!! [13]πώς μοιάζουνε?

Όπως θα παρατήρησες απο πάνω αρίθμησα 13 ερωτήσεις πάνω στα λεγόμενά σου - και αυτό επειδή ξέρω ότι δεν χρησιμοποιείς quote και θεώρησα ότι οι αριθμοί θα σου είναι πιο βολικοί αλλά και ποιο ξεκάθαρες οι ερωτήσεις.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/02/2010 14:39:54

01/02/2010, 17:50:44
KΑΛΑ Ο DR ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ...

quote:
Charmed Δεν Μπορω Να Μην Παρω Στα Σοβαρα Καποιο Μελος,Παρα Μονο Αν Μου Δωσει Αρκετες Αφορμες!

ΟΚ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..

quote:

Στ άρματα, στ άρματα. Εμπρός μάρς (Μars, Άρης).
Παιδιά της Ελλάδος παιδιά,
που σκληρά πολεμάτε, για τα ξωωτικάα.

ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ...

quote:
Οσο Για την Διακοπη Του Θεματος Δεν Υπαρχει Περιπτωση,Αλλωστε Ειναι Νωρις Ακομα,Πρεπει Να Δω Καποια Πραγματα Και Γενικα Δεν Προκειται Να Κλεισω Το Θεμα!

ΝΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ...

quote:
Εμενα Πας Με Χιλια?

ΝΑΙ ...ΕΣΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ DR BEBAIA ...AΛΛΑ ΜΕ ΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

CHARMED

01/02/2010, 19:09:35
Απλά αγάπη μου εγώ λέω τα ψάρια ψάρια κ τα αγκούρια αγκούρια Είναι πολύ απλό. Συγχώρα με που δεν πιστεύω κάτι βάσει.. μύθων κ δοξασιών

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/02/2010 19:11:32

01/02/2010, 20:10:31
Finrod Felagund
quote:
Ελατε Μην Ξεφευγετε!Mimosa Καλο Και Το Αρθρο Σου Αλλα Οπως Προειπα Δεν Πρεπει Να Ταυτιζουμαι Ξωτικα Με Νυμφες!

Η μοναδική Ελληνική Μυθολογία ξεκινά την κοσμογονία απο το 0.
Ετσι λοιπόν ο Ησίοδος αναφέρει οτι ο κόσμος γεννήθηκε από το Χάος , κατόπιν η Γαία, μετά το Έρεβος και η Νύκτα τον Αιθέρα, μετά την Ημέρα, τον Έρωτα κλπ.
Οι Ορφικοί στην κοσμογονική τους θεωρία αναφέρουν οτι ο Αιθέρας είναι ένα πρωταρχικό, βασικό δομικό στοιχείο της Δημιουργίας, ότι είναι η ψυχή του κόσμου, το Θείον Πύρ, ο σπινθήρας που δίνει ζωή σε όλα τα δημιουργήματα.
Ο Ουρανός (ο απόλυτος Νούς) η Γαία (η ύλη) συγχωνεύτηκαν και απο τότε ξεκίνησε η δημιουργία των Θεών των Τιτάνων, των ημίθεων, των Νυμφών των ζώων και των ανθρώπων.
Τι το πιο οφθαλμοφανές λοιπόν οτι οι Νύμφες είναι τα ξωτικά.
Τώρα αν δεν αναφέρονται με τη λέξη ξωτικά.
Εσύ πως κρίνεις οτι τα ξωτικά δεν έχουν κάποια σχέση με τις Νύμφες.

ΥΓ Αν θέλεις σε παρακαλώ μπορείς να χρησιμοποιείς πεζοκεφαλαία.
Είναι εύκολο και δεν βγάζουμε τα μάτια μας, είμαστε και πρεσβύωπες

01/02/2010, 20:21:55
mimoza
quote:
Επαρασύρθην από τον Αλζαρό.

Νομίζω οτι τα περί δάφνης που ανέφερες mimoza εχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα σε οτι αφορά το θέμα αφενός, αφετέρου καλά έκανες και το ανέφερες και δεν παρασύρθηκες.
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε έστω και ως παραμυθάκι πως η αρχαία Ελληνική Γραμματεία περιγράφει τη γέννηση του Κόσμου.
Απο κεί και μπρός ο καθένας απομυθοποιεί οπως αυτός νομίζει.

Αυτό που είπες mimoza για το κοριτσάκι .. αν κοιτάξεις κάπου στην αρχή αναφέρω οτι κάποια μέλη που δήλωσαν ξωτικά..
Και γιατί λοιπόν να μην δηλώνουν ξωτικά οταν υπάρχουν άνθρωποι απόγονοι των Νυμφών απόγονοι των Θεών απόγονοι ξωτικών κλπ..