ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διαβάστε το, αξίζει!!!! (Σχετικά με τον αναγραμματισμό) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Διαβάστε το, αξίζει!!!! (Σχετικά με τον αναγραμματισμό) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Zander28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ZanderΜέλος
23/10/2005, 22:20:31
Ναι, μου αρεσει παρα πολυ να παιδευω-εξασκω τον εγγεφαλο με διαφορα τετοια τεχνασματα.
Ενα απο τα πιο ωραια που εχω δει ειναι αυτο.Πετυχε σε εμενα 100%, και ειμαι 100% σιγουρος , οτι θα πετυχει 100% σε πολλους εδω μεσα.
(περιμενετε λιγο να φορτωσει 100% η εικονα διοτι ειναι 100% κινουμενη)

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

ΚΑΡΔΙΑΝέο Μέλος
01/11/2005, 04:29:25
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΖΑΝΤΕΡ!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ...ΩΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

MARILYNLENA

olyonΝέο Μέλος
02/11/2005, 03:31:07
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ...ΜΑΤΣΟ! ΒΛΕΠΕ "Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ" ΚΤΛ ΚΤΛ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ (PROFICIENCY ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ), ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ;

GeorgiOΜέλος
02/11/2005, 05:03:17
- ΑΣΧΕΤΟ -

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ? ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK http://www.egyptsearch.com/forums/Forum8/HTML/000688.html ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΦΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ FORUM AΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ SUPERCAR ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

02/11/2005, 19:18:29
Πλάκα έχουν , το κείμενο το διάβασα πολύ εύκολα, σε αυτό το ωραίο που έβαλε η Ostria εντυπωσιάστηκα και σε αυτό με τους ελέφαντες και τις κουκίδες δεν τα κατάφερα ιδίως στο τελευταίο του με τις 4 τελείς δεν είδα τίποτα

03/11/2005, 07:16:43
Φίλε olyon, νομίζω πως αν κάποιος έχει άριστες γνώσεις των Αγγλικών θα δυσκολευόταν πιο πολύ από τα Ελληνικά επειδή δεν είναι η μητρική του γλώσσα.
Τα Ελληνικά τα διαβάζεις καθημερινά, γράφεις, ακούς.
Με τα Αγγλικά όμως δεν συμβαίνει το ίδιο εκτός από κάποιες εξαιρέσεις πιστεύω...

In anticipation of my resurrection...

sofos2Νέο Μέλος
03/11/2005, 19:56:40
kalo !
03/11/2005, 20:14:16

Όταν εστιάζω σε μια κουκίδα, όλες μαυρίζουν εσωτερικά, εκτός από τις διπλανές της σε σχήμα σταυρού.
Κατά συνέπεια θεωρώ ότι οι black dots είναι 30 όταν εστιάζεις σε μια, καμμία όταν δεν κοιτάς πουθενά, και 34 όταν εστιάζεις πάρα πολύ γρήγορα από την μια στην άλλη.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.