- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
NIKOMAXOS
quote:δέν ειμαι απλά πονηρή ΝΙΚΟΜΑΧΕ
Πονηρη!!!
είμαι παμπόνηρη ![]()
NIKOMAXOS
quote:
Oxi να μην τα δει.
Παντεβου στα τυφλα
και στό τυφλο ραντεβού θά δώ τά προσόντα του stiv ΝΙΚΟΜΑΧΕ και ετσι θα μαντέψω
αν θα ειναι τυχερος σαν τον
τυπο στη διαφημιση ΑΧΕ,οταν εκπεσουν οι
θυληκοι αγγελοι.![]()
stiv
quote:γιατί βρε stiv ?εσένα βάλαν αρμόδιο στην ώρα ?
Καλησπερα σημερα λεω να κατσω να το ξενυχτησω για να αλλαξω ,ετσι ειπαν στην T.V.
την ωρα απο 3 στις 4
χωρίς τό ξενύχτησου δέν θά αλλαξη ?
quote:τι βλέπουν τα ματάκια μου
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Καλησπερα σημερα λεω να κατσω να το ξενυχτησω για να αλλαξω..
...ετσι ειπαν στην T.V.
την ωρα απο 3 στις 4
--------------------------------------------------------------------------------
Τι να αλλάξεις???
επίσκεψη του Εαρινου στό αχλαδότυρο ?
δεν αντεξες Εαρινε ? εκεί που μ'εστειλες κάποτε ,να επισκευτείς και εσύ ??![]()
stiv
quote:
χουμορ εαρινε κανουμε εδω μεσα
ξερει καλά stiv τι κάνουμε εδώ μέσα
quote:
οχι παντι επειδη ειμαι ποντιος
και γώ τί ειμαι βρε ντζαναμπέτη ??![]()
![]()
Edited by - pandi on 27/03/2011 16:05:35
Αλλα ισως εσυ να ξερεις κατι παραπανω
quote:
ισως ρε παντι να εχει τους λογους του ο εαρινος που ηρθε ο ανθρωπος να πει 2 κουβεντεςΑλλα ισως εσυ να ξερεις κατι παραπανω
yes κατι ξερω παραπάνω
δεν θ'αρχίσω πόλεμο
θέλω μία συγνώμη ,εστω και εδώ μέσα ![]()
Edited by - pandi on 27/03/2011 16:19:39
παω να φυτέψω μαρούλια
λόγο κρίσης ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα φυτέψατε???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

quote:
E...Και παλι την σαλατα σου θα την φας...Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Πάντα!

quote:
Αρα στα λογια μου ερχεσαι....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Πάντα!