- Ακουσα δύο φορές ζώο να μιλάει - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατόν να επικοινωνήσει κάποιος με τα ζώα σε ανώτερο επίπεδο΄.Πιστεύω πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να έπικοινωνήσει κάποιος μαζί τους και να μάθει τι κρύβουν στο μυαλό και στην ψυχή τους αυτά τα πλασματάκια..
Φιλικα...
"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)
quote:
Παρακολουθήστε αύριο τον τελικό της Eurovision και θα δείτε τους φίλους μας τα ζώα τους Φινλανδους Lordi να μιλάνε, να τραγουδάνε και πολλά αλλα!!Αξιζει πραγματικα!!
ε ε ε...πως εκφράζεσαι έτσι για την συγκροτηματάρα!!! Ντα ντα!!!![]()
![]()
quote:
Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατόν να επικοινωνήσει κάποιος με τα ζώα σε ανώτερο επίπεδο΄.Πιστεύω πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να έπικοινωνήσει κάποιος μαζί τους και να μάθει τι κρύβουν στο μυαλό και στην ψυχή τους αυτά τα πλασματάκια..
Δεν χρειάζεται κανένα ανώτερο επίπεδο για να επικοινωνήσεις με τα ζώα. Κράτα μια φρέσκια μπριζόλα μπροστά από ένα σκύλο ή ένα λαχταριστό ψαρι μπροστά από μια ψιψίνα και θα καταλαβεις αμέσως τις προθέσεις τους και τι σου λένε.![]()
16 χρόνια σκύλο είχα και τα ξέρω καλά. Λέξεις όπως "πάμε", "βόλτα", "μπάνιο", "μαμά", "σκυλάκι" και άλλες τις καταλάβαινε μια χαρά και αντιδρούσε ανάλογα με τις περιστάσεις.
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)
Λοιπον χτες που έβλεπα ειδησεις το βράδυ στο σταρ..είχε ενα ρεπορταζ απο μία τύπισσα στην αγγλία η οποια εχει γραψει ένα βιβλίο για το μπορεις να μάθεις στο κατοικιδιο σου να διαβαζει..
Συμφωνα με αυτην ο σκύλος μπορεί να μάθει να διαβάζει εως και 20 λέξεις..
Ο τρόπος είναι πολύ απλός.. του δείχνεις κάρτες με γραμμένες τις εντολές πχ. bark, roll, sit και παράλληλα του δείχνεις τι πρέπει να κάνει.. με την επανάληψη ο σκύλος μπορει και τα αναγνωρίζει μόνος του..Τωρα αν καταφέρουν τα ζώα να μιλήσουν σε κάποια στιγμή ειναι άλλου παπα ευαγγελιο..
Παντως επειδή πάντα είχα ζώα...πολλές φορές οταν κοιταζα το σκύλο μου σκεφτόμουν..ρε λες να μπορουν να μιλανε..και να το κρύβουν ολα για να μην εκτεθουν??? χαχαχα ![]()
![]()
![]()
![]()
το σίγουρο είναι παντως οτι πολλες φορες είχα πιάσει τον σκύλο μου να μου "κανει" οτι δε καταλαβαίνει, να μου κανει το κινέζο, ενω ήξερα οτι πχ την συγκεκριμένη προταση την ξέρει απεξω και ανακατωτα...
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
δεν θεωρώ αυτό που αναφέρεις πιθανό στην δική μου περίπτωση, αν κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί, τότε πιθανόν να συναίβενε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, για να περάσει ας πούμε κάποιο μύνημα ή κάτι σχετικό. Στην δική μου περίπτωση λεγόντουσαν πράγματα που αφορούσαν καθαρά τον σκύλο.
Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν θεωρώ ότι κάποιος σκύλος θα μπορούσε μια μέρα να έχει ανθρώπινη φωνή, να παράγει δηλαδή ανθρώπινες λέξεις. Εκείνο που πιστεύω ότι μπορεί να είχε συμβεί ήταν ένα είδος τηλεπάθειας όπου ο εγκεφαλός μου έποιασε τις δονήσεις της σκέψης του και τις μετέφρασε πάνω στις ανθρώπινες λέξεις που γνώριζα εγώ.
Πιθανόν να μην ήμουν εγώ αυτή που είχα την δυνατότητα να έρθω σ΄αυτή την επαφή με τον σκύλο, εγώ απλώς να ήμουν ανοιχτή στα ερεθίσματα, πιθανόν ο σκύλος να είχε την δυνατότητα να εκπέμπει τόσο "δυνατά" την σκέψη του και έφτασα σε αυτό το συμπάρασμα πρώτον γιατί ουδέποτε συναίβει με άλλο ζώο, δεύτερον γιατί τον είχε ακούσει και η γιαγιά μου και τρίτον γιατί στην δεύτερη περίπτωση που ενοχλήθηκε απο το μικρό σκυλί, άκουσα την φωνή του μεγάλου αλλά απο το μικρό δεν άκουσα τίποτα.
Αυτός ο σκύλος είχε κάτι το διαφορετικό, ειχε ένα τρόπο να αντιλαμβάνεται τα ανθρώπινα συναισθήματα, γνώριζε πότε ήσουν θλιμένος.
Όλα αυτά τα γράφω αντικειμενικά και οχι βάση ενός μεγάλου συναισθήματος που είχα για αυτόν. Ηταν απλά διαφορετικός, τώρα πως, γιατί κ.λ.π. δεν γνωρίζω και ήμουν μικρή για να θυμάμαι λεπτομέρειες απλά θυμάμαι έντονα πόσο εντύπωση μου έκανε όταν καταλάβαινε την θλίψη μου χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη αντίδραση που να είχε μάθει. Πάντα θα έβαζε το κεφάλι του στα πόδια μου και θα με κοίταγε με τις ώρες χωρίς να κουνιέται, πράγμα που δεν έκανε όταν απλώς καθόμουν χωρίς να μου συμβαίνει κάτι.
φιλικά,
serenite
αυτό μετραεί;
![]()
μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!
Schneiderian Κατάταξη
.......................
πρώτης τάξεως συμπτώματα ή-rank της Schneider πρώτα συμπτώματα, και περιλαμβάνουν παραισθήσεις να ελέγχεται από μια εξωτερική δύναμη? Την πεποίθηση ότι οι σκέψεις που ενσωματώνεται ή να αποσυρθεί από το συνειδητό μυαλό κάποιου? Την πεποίθηση ότι οι σκέψεις είναι ο ένας να είναι ραδιοφωνική μετάδοση σε άλλους ανθρώπους? και την ακοή παραισθησιογόνα φωνές που σχολιάζουν σκέψεις ή ενέργειες κάποιου ή που έχουν μια συνομιλία με άλλους παραισθήσεις φωνές.
..............................
23
Edited by - paschalist on 30/12/2010 23:25:42