ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/11/2005, 23:27:59
pyramid
quote:
PIXELDREAM πιστεύω ότι δεν είσαι αντικειμενικός.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ;
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ...ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

quote:
Δεν χαίρομαι καθόλου που η Αφροδίτη έγραψε όσα είδα,

ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΙΔΕΣ; Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ
quote:
εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρουν αρκετούς από το forum

ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;
quote:
έγινε και ευάλωτη σε σχόλια που την πλήγωσαν περισσότερο.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
quote:
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάποιος να αφήνεται να καταρρακωθεί με την δικαιολογία ότι όσα λέει προστατεύουν άλλους ανθρώπους.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ...ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ.

quote:
Όσοι θέλουν να προστατευθούν να έχουν τα μάτια τους και την αντίληψή τους ανοιχτά.

ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΗΚΩΣΕ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ...ΞΕΡΩ/ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΦΙΛΙΚΟΣ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΜΩΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ:
ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΛΙΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ

quote:
Δεν παίρνεις στα χέρια σου την ψυχή κάποιου και την διαλύεις για να εξυπηρετήσεις το "κοινό καλό", έστω και εάν αυτός την προσφέρει άθελά του.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ;
ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ...ΟΠΩΣ ΤΟΥ RYCHE...ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΟΜΩΣ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟ.

quote:
Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε όλα αυτά, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν και περισσότερο δε στην Αφροδίτη.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΖΩΝΗ...ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ.

ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ...ΟΜΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ...ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΜΗΝ ΦΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ...ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

I can make you anything you want to be
I can show you anything you want to see
I can make your hidden fantasies come true
I can make you see things from a different view

..

01/11/2005, 23:36:55
quote:

δεν θυμαμαι ποιος τοπε, σορυ...

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

OTAN ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΕΓΩ, Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ!

ολα τα αλλα ειναι παραμυθια...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

02/11/2005, 10:52:06
quote:
Kι αν κάνει νύστα σήμερα στην δουλειά....

ΠΡΟΣΟΧΗ! "Η ΒΑΡΙΕΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ!"

Μετά από αυτά βαριέμαι περισσότερο...

Καλοί μου εσωτεριστάδες,αποκρυφιστάδες, μυστικιστάδες κλπ.κλπ.κλπ.κάτοχοι της γνώσης και του φωτός ρίξτε ένα ξόρκι για την βαριεμάρα...

Οσο για την Αφροδίτη... δεν έχω άποψη... δεν έχω ιδέα για ποιό τόπικ μιλάτε και μάλλον θα εξακολουθήσω να μην έχω...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 02/11/2005 10:58:40

GDS1Μέλος
02/11/2005, 11:45:41
Δεν μου βγαίνει η πασιέντζα γμτ

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

VELISSARIOSΜέλος
02/11/2005, 12:48:52
Δεν ειναι σωστο να μιλαμε για την Αφροδιτη ουτε για το αν ηταν σωστο να κλειδωθει .Καμια φορα πρεπει να βλεπουμε την καλη προθεση και οχι τις πραξεις.Καλη ψυχικη ξεκουραση Αφροδιτουλα και ευχομαι πολυ συντομα να ξεπερασεις τις οποιες δυσκολιες και εμποδια υπαρχουν στον δρομο σου.Χαιρομαι που συνεχιζεις και γραφεις απο αλλους λογαριασμους γιατι ετσι δειχνεις πως δεν σε ριχνει τιποτα και κανεις.Ολοι εδω στο εσωτερικα ειμαστε μαζι σου γιαυτο και υπαρχουν και αυτοι οι διαξιφισμοι.
ΥΓ σκεψου την ζωη σαν μια παρτιδα ποκερ.Ο καλος παιχτης φαινεται οχι απο τα χαρτια που εχει αλλα πως τα χρησιμοποιει.
02/11/2005, 12:57:42
Ένα παράπονο, έ....?
Κι ας μην είμαι παραπονιάρης, ας κάνω ένα κι εγώ ο άμοιρος!
Πώς γίνεται να προσπαθείς να παρέμβεις σε μία κατάσταση μπάχαλο για να επαναφέρεις την τάξη και να σε κατηγορούν για 1002?
Όλα μες στη ζωή είναι, έ?
Τι να πείς!
Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω κι ας περιμένουμε τις επόμενες επιθέσεις...
Αντέχουμε!

In anticipation of my resurrection...

02/11/2005, 13:12:38
Εγώ ένα παράπονο, και μάλιστα από σένα Incubus.

Είσαι συντονιστής ?
Είσαι διαχειριστής ?

Σου ανέθεσε κανένας κάποιο αξίωμα, λειτούργημα, εντολή ανασχηματισμού, διαχειριστική περίοδο, ή μήπως την διοργώνωση του Κτηματολογίου ?

Αν μπορείς να πείς ένα "ΝΑΙ" σε οτιδήποτε από αυτά, τότε καλά κάνεις και παραπονιέσαι.
Αν όχι, τότε καλό θα ήταν να περιορίζεσαι σε συμμετοχή που αρμόζει σε ένα ΑΠΛΟ μέλος αυτού (ή αντίστοιχου) φόρουμ.

02/11/2005, 13:53:56
PIXELDREAM

Δεν έχω καμία διάθεση για τσακωμό, δέχομαι αυτό που λες ,ότι μίλησες για να λυθούν κάποια πράγματα που έφερε στην επιφάνεια αυτή η κατάσταση. Ποιά είναι αυτά και πως πιστεύεις ότι μπορούν να λυθούν.
Στα υπόλοιπα δεν απαντάω γιατί είναι εύκολη η απάντηση και δεν χρειάζεται καμία ανάλυση.

Να κάνω όμως και λίγο χιούμορ.
Κάτι είπες για δράκους... για γρηγορότερος από την σκέψη... κ.λ.π. κ.λ.π.
Α! εδώ έχεις πρόβλημα φίλε. Ξέρεις καλέ μου ότι έχω ειδίκευση στους δράκους και ιδιαίτερα στα δρακομωρά-δρακοπαιδιά?
Ξέρεις ότι έχω κάνει μεταπτυχιακό στο θέμα αυτό?
Να σου πω και το αποτέλεσμα? Άριστα 10΄΄΄΄ !!!!!

Άστο αυτό δεν τα βγάζεις πέρα, πες μου κάτι άλλο. Δεν έχεις δει τίποτα, δεν σου έχει περάσει καν από το μυαλό τι μπορεί να κάνει ένας δράκος και ιδιαίτερα ένα δρακοπαιδί. Για οποιαδήποτε αμφιβολία των λεγομένων μου θα σου στείλω το γιό μου και μετά έλα να τα πούμε.
Μην με πάρεις όμως τηλέφωνο ζητώντας έλεος, θα είμαι αμείλικτη.

lazzio

Κάνεις λάθος για τον Dying, βέβαια είναι λογικό είσαι νέο μέλος και πήρες στραβά τα λεγόμενά του. Ο Dying προσπαθεί και προσπαθούσε, από την αρχή που μπήκε στο forum, να μην ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στα μέλη.
Η αναφορά του για επιθέσεις δεν νομίζω ότι είχε κάποια σχέση με διαχειριστές και συντονιστές, αναφερόταν όπως κατάλαβα στην συζήτηση που είχα με τον PIXELDREAM. Είδε τα κόκκινα γράμματα που έβαλε ο PIXELDREAM, τα quote και θέλησε να πει το "παράπονό" του, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος.
Εάν θέλεις περισσότερες εξηγήσεις σε ότι λέω ευχαρίστως να σου δώσω.

GDS1Μέλος
02/11/2005, 14:00:22
ακόμα δεν μου βγαίνει η πασιέτζα

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

02/11/2005, 14:04:31
quote:
Ο Dying προσπαθεί και προσπαθούσε, από την αρχή που μπήκε στο forum, να μην ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στα μέλη.

Και ποιός του είπε οτι πρέπει να το κάνει ?

Τον διόρισε κανείς ?

Αν π.χ. εμένα με προσβάλλει κάποιος, ποιός είναι ο ρόλος του Dying σε αυτό ?
Μπορεί να χαμηλώσει τους τόνους ?
Έχει κάποια ειδική συνταγή γι αυτό ?
Έχει κάποια ειδική αντιμετώπιση γι αυτόν που π.χ. με πρόσβαλλε ?