ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συναυλία Βίσση..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Συναυλία Βίσση..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

bladerunner11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
bladerunnerΜέλος
24/07/2003, 13:06:20
Δεν είμαι κανένας φανατικός οπαδός της Βίσση, δεν κόβω φλέβα για αυτήν, αλλά γενικώς μου αρέσουν τα τραγουδάκια της....

Έπαιξα στο 2310, το παιχνίδι του Γερμανού, κέρδισα 1 hands-free και μια πρόσκληση για τη συναυλία της, πήρα μια που κέρδισε ο πατέρας μου, πήρα και μια που κέρδισε μια ξαδέρφη μου και δεν μπορούσε να πάει, πήρα 2 φιλαράκια και......

Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι.... Δεν ξέρω τι λένε ότι έχει κάνει (****, **** κλπ κλπ κλπ)........ Η γυναίκα κάνει φοβερό SHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάτι απίστευτα χορευτικά, ένα φοβερό βίντεο και μετά νέκρα... Έσβησε η σκηνή...

Όταν ξαφνικά ακούμε ένα ΧΧΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ από πάνω μας. Όση ώρα είχαμε αποχαυνωθεί με όλα αυτά, η Βίσση είχες ανέβει με γερανό από πάνω μας και εμείς δεν πήραμε χαμπάρι......

Γενικότερα όλη η βραδιά ήταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η... Το κέφι της δεν έπεσε στιγμή..

Ποιά η γνώμη σας για αυτήν;;;; (Τη Βίσση, όχι τη βραδιά....)

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό ρε γμτ;;;;

Edited by - bladerunner on 24/07/2003 13:07:59

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 13:25:02
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η Βίσση. Πιστεύω ότι ήταν καλή μόνο όταν ήταν νέα και ότι τώρα πάλιωσε. Είμαι φανατικός οπαδός της Δέσποινας Βανδής. Την συνέντευξη του κυρίου Νίκου Χατζηνικολάου με την Δέσποινα Βανδή την είχατε δει? Την ρώτησε πια η γνώμη της για την κυρία Βίσση και αυτή είπε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για αυτήν επείδη έχει μεγάλη πείρα επειδή είναι πολλά χρόνια στον χώρο και αυτή νόμιζε ότι ήταν σπόντα για την ηλικία της. Τώρα είναι λογικό αυτό. Και αυτό που είπες για ******** ... Λίγο άσχετο όμως δεν νομίζεις? Προσωπικά πιστεύω ότι η κυρία Βίσση πρέπει να αποσυρθεί από την μουσική σκηνή.

morphΜέλος
24/07/2003, 16:51:49
βασικά καρφάκι δεν μου καίγεται για τη βίσση και τη βανδή αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής

"[...]Και αυτό που είπες ***** ...[red] [...]"

κοίτα να δεις σύμπτωση. εμένα ο μπατζανάκης της νονάς της τρίτης μου ξαδέρφης (από το σόι της μάνας μου) ήταν όδηγός στο [red]**** (LoL)

και κάποιοι έλεγαν ότι δεν υπάρχουν urban legends στην Ελλάδα!!!

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

24/07/2003, 18:24:49
Πρέπει να υπάρχει και το ‘σκάρτο’(Β****, Β**** κλπ) για να διακρίνουμε το καλό!

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορ των Forums

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 19:53:16
Πλάκα πλάκα morph αυτή την καθηγήτρια δεν την παίρνει κανείς στα σοβαρά ούτε οι καθηγητές. Το ξέρεις ότι μπορεί να είμαστε και συγγενείς? Εμένα ο κουμπάρος του μπατζανάκη του θείου του πατερά μου ήταν ο κουμπάρος της πεθεράς της μάνας αυτού που οδηγούσε το ****. Αυτό τι μας κάνει?

ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ δεν μπορώ να πω ότι η Βίσση και η Βανδή είναι και η καλύτερη μουσική στην Ελλάδα ,αλλά λίγο παρατραβηγμένο δεν είναι να τις αποκαλείς ****?

24/07/2003, 20:17:57
Και το ‘****’ που έγραψα, λίγο ήταν.

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορ των Forums

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 20:29:20
Και μετά λέω τον εαυτό μου φανατικό της Βανδής. Πιο φανατικός πάντως εσένα (αν και εσύ με την αντίθετη έννοια) δεν είμαι. Δηλάδή τι παραπάνω θα τις έλεγες από ****?

24/07/2003, 20:47:19
Καλά συμφωνώ ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Εχέμβοτος έχει δίκιο. Και φυσικά δεν είναι θέμα φανατισμού απλώς το σκάρτες δεν είναι τίποτα όταν μιλάμε για τις βασίλησες της υποκουλτούρας...

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

24/07/2003, 20:50:27
καλησπέρα σας.

Πριν από 4 περίπου μήνες, συγκεκριμένα το μήνα Απρήλιο, δημιουργήθηκε η θεματική κατηγορία "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού".
Ο σκοπός της κατηγορίας αυτής ήταν να φιλοξενεί θέματα συγγενικά προς τους στόχους του διαδικτυακού αυτού τόπου, τα οποία δεν ταιριάζουν σε κάποια άλλη θεματική κατηγορία, αλλά και να εκτονώνει τις ανάγκες χιουμοριστικής έκφρασης των μελών, καθώς και να φιλοξενεί την ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλύτερη επικοινωνία.

Δεν πιστεύω ότι ένα τόπικ το οποίο σχετίζεται με την σκηνική παρουσία των εν λόγω τραγουδιστριών, ή -ακόμα περισσότερο- τις λεπτομέρειες της ερωτικής τους ζωής, μπορεί να συμβάλλει στους στόχους και τον λόγο ύπαρξης των φόρουμς του εσωτέρικα.

Ας περιορίσουμε λοιπόν τον ενθουσιασμό μας σχετικά με αυτά τα ουσιαστικά άσχετα με τον τόπο θέματα, τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε είτε μεταξύ μας μέσω προσωπικών email (εάν ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ), είτε να συμμετέχουμε σε σχετικές συζητήσεις άλλων site.

αυτή...που τα κατάφερε!

terpandrosΜέλος
25/07/2003, 06:17:23
Kala den exei forum to cia kai to sok kai anagkazeste na ta grafete sauto to forum??

25/07/2003, 11:01:58
Το Θέμα δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις!

Νομίζω ότι τους λόγους δεν θα χρειαστεί να τους εξηγήσω...
Το έχει κάνει πολύ καλά η amalia και συμπλήρωσε και ο terpandros, ουσιαστικά εκφράζοντας με γλαφυρό τρόπο την απορία των υπολοίπων Μελών των Ομάδων Συζήτησης και των Διαχειριστών/Συντονιστών!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"