ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τουρκία και προφητείες για την καταστροφή της - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τουρκία και προφητείες για την καταστροφή της - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

2221 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22Μέλος
17/08/2005, 00:22:33
Τώρα αυτο είναι απειλή ή τιμωρία; χαχαχα....
Πάντως για να ξέρεις,το ΄87 ήμουν 13 χρονών,αρκετα μεγάλος νομίζω για να καταλαβαίνω τι συμβαίνει,ιδιαίτερα αν κάποιος δικος σου είναι ένας από αυτούς που αποφασίζουν για το αν θα μπούμε σε πόλεμο ή όχι.Πάντως μη χαίρεσε,το όνομα του πολιτικού δεν θα στο πω ποτέ,γκε-γκε;Μπήκες; Αντε μπράβο,γιατί την έχεις δει ξερόλας εδώ μέσα,χωρίς να ξέρεις όμως ούτε με΄ποιόν μιλάς.
GripenΝέο Μέλος
17/08/2005, 01:48:23
Αν 22 γινόταν αύριο πόλεμος, εγώ, παρόλο που ακόμη δεν έχω πάει Στρατό και δεν ξέρω να χειρίζομαι ένα G3, θα πήγαινα ό,τι και να γινόταν. Και αυτές οι μπούρδες περι HAARP, μόνο στην σφαίρα της φαντασίας μπορώ να τις βάλω.
Αν θες να σου πώ μια πραγματική Τουρκική απειλή, δές καλύτερα αυτά

http://www.israeli-weapons.com/weapons/aircraft/uav/heron/Heron.html

http://www.israeli-weapons.com/weapons/aircraft/uav/harpy/HARPY.html

Είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, γιατί ξεπερνά την μέγιστη εμβέλεια των 300 km που ορίζει η Συνθήκη CFR, την στιγμή που πρίν 3 χρόνια όταν η Ελλάδα αγόρασε συστήματα SCALP EG (cruise) έκαναν αυτοί και οι Αμερικάνοι τα πάντα για να ακυρωθεί η αγορά!!!

angiΜέλος
17/08/2005, 01:55:49
quote:

Τώρα αυτο είναι απειλή ή τιμωρία; χαχαχα....
Πάντως για να ξέρεις,το ΄87 ήμουν 13 χρονών,αρκετα μεγάλος νομίζω για να καταλαβαίνω τι συμβαίνει,ιδιαίτερα αν κάποιος δικος σου είναι ένας από αυτούς που αποφασίζουν για το αν θα μπούμε σε πόλεμο ή όχι.Πάντως μη χαίρεσε,το όνομα του πολιτικού δεν θα στο πω ποτέ,γκε-γκε;Μπήκες; Αντε μπράβο,γιατί την έχεις δει ξερόλας εδώ μέσα,χωρίς να ξέρεις όμως ούτε με΄ποιόν μιλάς.

aa

filosofos3Μέλος
17/08/2005, 02:29:30
Σιγά ρε παιδιά ..όλο σας φταίει η νεολαία. Η ακρίτισσα η angi τα έχει πάρει σβάρνα όλα!!! Ποιος είπε ότι δε μπορεί να πολεμήσει η νεολαία σήμερα; Απλά της βγάζουμε το λάδι με διαφόρους τρόπους και μετά ζητάμε και τα ρέστα.
Τώρα που πηγαίνουν και γυναίκες στο στρατό μάλλον θα ήταν το ιδανικό για σένα. Και όχι κάτω από λοχαγός.Και μιας και ασχολείσαι και με την αστρολογία , όπως είδα, θα είσαι σε γραφείο να προβλέπεις ημέρες ώρες μαχών κλπ όπως κάναν και μερικοί βυζαντινοί αστρολογοι για τους αυτοκράτορες.
Προσωπικά δε θα ήθελα την καταστροφή των Τούρκων έτσι στα καλά καθούμενα γιατί δε θεωρώ όλους υπεύθυνους για όλα. Άλλωστε και οι προφητείες ακόμη δε λένε κάτι τέτοιο. Λένε για διαμελισμό.
Αν όμως γίνει κάτι (πχ επίθεση)φυσικά και θα πάω όπως όλοι να πολεμήσω.
Αν δε βρέθηκαν παρά οι μισοί στην επιστρέτευση του 87, όπως είπε ο 22 δε σημαίνει ότι έφτασε το έγγραφο ως αυτούς. Αν δεις το τι γινεται από διευθύνσεις στα χωρια θα καταλάβεις ότι είναι φυσικό το ποσοστό. Μερικοί όντως μπορεί να αδιαφόρησαν αλλά για δες και πόσοι παρέλαβαν την ειδοποίηση. Από προσωπική πέιρα ξέρω ότι δεν υπάρχει σωστή οργάνωση και λειτουργία σε μερικές υπηρεσίες μα αποτέλεσμα να μην έχουν τα σωστά στοιχεία διαμονής για πολλά πρόσωπα.
Γιατί όμως μερικοί επειτίθενται κατά της εκκλησίας αντί να κάνουν κάτι για να αλλάξει η κατάσταση.
Πχ γράφεις astral project για το ότι τα είχε 400 πλακάκια η εκκλησία με τους τούρκους. Το ερεύνησες αυτό; Ξέρεις αν όντως είναι έτσι ή απλά εμπιστεύεσαι πληροφορίες που λίγο πολύ απαναλαμβάνονται ανεξέλεγκτα;
Αλήθεια , τώρα σοβαρά, το να επιτίθενται ορισμένοι κατα της εκκλησίας νομίζω ότι έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοπατρία που δείχνουν ή θέλουν να δείξουν. Κανένα έθνος δε μπορεί να υπάρξει χωρίς θρησκευτική ενότητα για πολύ.

Edited by - filosofos3 on 17/08/2005 02:54:29

17/08/2005, 07:33:21
quote:

για το ότι τα είχε 400 πλακάκια η εκκλησία με τους τούρκους. Το ερεύνησες αυτό; Ξέρεις αν όντως είναι έτσι ή απλά εμπιστεύεσαι πληροφορίες που λίγο πολύ απαναλαμβάνονται ανεξέλεγκτα;

Ριξε μια ματια στην Ελληνικη Νομαρχια (ανωνυμου του Ελληνος)
17/08/2005, 09:13:42
quote:
Αλήθεια , τώρα σοβαρά, το να επιτίθενται ορισμένοι κατα της εκκλησίας νομίζω ότι έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοπατρία που δείχνουν ή θέλουν να δείξουν. Κανένα έθνος δε μπορεί να υπάρξει χωρίς θρησκευτική ενότητα για πολύ.

Δηλαδή εγώ αν δεν είμαι της εκκλησίας δεν αγαπώ την πατρίδα μου?
Κι ούτε πιστεύω πως ένα κράτος δε μπορεί να υπάρξει χωρίς να υπάρχει θρησκευτική συνοχή.
Άλλα πράγματα κάνουν τη συνοχή του κράτους, αγαπητέ μου.
Αυτό όμως το θέμα νομίζω πως δε κολλάει εδώ.
Όπως έχω ξαναπεί δεν πιστεύω πως είναι πιθανή μία σύρραξη Τουρκίας - Ελλάδας τώρα που αυτοί ευελπιστούν να μπούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Άλλωστε δεν υπάρχει και κάποια αφορμή, σωστά?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

GripenΝέο Μέλος
17/08/2005, 10:05:22
Dying Incumbus, όταν επικυρωθεί σε 10 ημέρες το Ομοσπονδιακό Σύνταγμα του Ιρακ, που δίνει ώς πρωτεύουσα του Κουρδιστάν το Κιρκούκ, μάλλον φοβάμαι μια "εξαγωγή" κρίσεως προς Ελλάδα και Κύπρο μεριά. Μην ξεχνάς γιατί το 1996 έγινε ο χαμός με τα Ίμια.
Απλά να πώ πως τότε οι στρατηγοί δεν ήθελαν τον Ερμπακάν ως πρωθυπουργό επειδή ήταν μετριοπαθής Ισλαμιστής. Με άλλα λόγια δεν μπορούσαν να "εκλέξουν" πρωθυπουργό(!) και έστρεψαν την προσοχή του κόσμου αλλού.

Γι'αυτό, απλά λέω: "ποτέ δεν ξέρεις"...

CentariusΜέλος
17/08/2005, 16:26:37
Πιστεύω ότι αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο....
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=643844&lngDtrID=245
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.....θα γίνει του κουτρούλι ο γάμος...

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

astral-projectΜέλος
17/08/2005, 18:14:33
κακως κακιστα, συνδεετε την θρησκεια με την ελλαδα. το οτι ειναι θρησκος ή αθρησκος καποιος δεν σημαινει οτι ειναι και πατριωτης ή οτι δεν ειναι.

η εκκλησια τα ειχε κανει πλακακια με τους τουρκους και αυτο μπορει να το διαβασει κανεις σε οποιοδηποτε βιβλιο ιστοριας. ακομη και τα παραδειγματα που εφερε ο αγαπητος χρηστης στην προηγουμενη σελιδα αυτο δειχνουν. αφορισμος στην επανασταση για το καλο των ελληνων, αφορισμος στα ατομα που την ξεκινησαν για το καλο τους και ο καταλογος συνεχιζεται μακρυς.
τον τροφαντο του κ...αρακο φυλαγε ο πατριαρχης για να μην τον σφαξουν οι τουρκοι και κανεναν αλλον.

το οτι υπηρχαν μερικοι παππουληδες που ηταν διπλα στο πλευρο του γενους και της επαναστασης, αυτο δεν αλλαζει την πλειοψηφια των εργων της εκκλησιας μας που ειναι καθαρα - ολοκαθαρα προδοτικη.

οπως φυσικα και καθε εκκλησιας. βλ καθολικους, βλ οτι θρησκεια θες.

εγω δεν λεω να μην πιστευετε. δεν σας λεω να αρνηθητε τον χριστο.
εγω λεω μακρυα απο τα παρασιτα που τον νου τους τον εχουν στον πισινο τους και στο πορτοφολι σας.

προδοτες ηταν, ειναι και θα ειναι.

τελεια και παυλα.

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

filosofos3Μέλος
17/08/2005, 23:15:30
Α καλά!!!... σοβαρές απαντήσεις βλέπω...!!!
quote:
τον τροφαντο του κ...αρακο φυλαγε ο πατριαρχης για να μην τον σφαξουν οι τουρκοι και κανεναν αλλον.

Ε ρε κάτι πατριώτες όλο ευγένεια, γνώση και ελληνική λεβεντιά που εκφράζονται και ανάλογα με την ελληνικότητα , τη γνώση και τη λεβεντιά τους ...Εύγε!!! Και εις ανώτερα.

Η Ελληνική Νομαρχία δεν ήταν και πολύ ελληνική αγαπητέ χρυσέ κλώνε γιατί αν τη διαβάσεις θα δεις ότι είναι γραμμένη από πρόσωπο που αγνούσε τη λειτουργία της ελληνικής εκκλησίας και πολλών δομών της κοινωνίας επί τουρκοκρατίας. Αν και δε συμφωνώ γενικά με το Ρωμανίδη δες τι λέει για την ελληνική Νομαρχία και το συγγραφέα της.
Τουλάχιστον στο ότι δεν είναι γραμμένη από έλληνα είναι φανερό, όπως και το ότι μόνο τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων εξυπηρετούσε , όπως φαίνεται από το σκοπό του κειμένου. Διάβασέ την εξετάζοντας όλα όσα λέει μέχρι και τις λεπτομέρειες και ίσως βρεθείς προ εκπλήξεων.

Όλα είναι τέλεια

GripenΝέο Μέλος
18/08/2005, 00:40:55
Μάλλον κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάζουν καλά.

6)Ενίοτε τον 19ο αιώνα εγείρονταν αντιδράσεις όχι για την μη συμμετοχή των Κληρικών μας στον απελευθερωτικό Αγώνα, αλλά αντίθετα για τη συμμετοχή τους σ' αυτόν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κεφαλλονίτη κοσμοκαλόγηρου και ησυχαστή Κοσμά Φλαμιάτου (1786- 1852)(. Κατά τον Φλαμιάτο η Αγγλία εκμεταλλεύθηκε τον Αγώνα του '21. Με την εμπλοκή του Κλήρου σ' αυτόν επεδίωξε "ίνα διεγείρη την παγκόσμιον, ει δυνατόν, περιφρόνησιν, μίσος, αποστροφήν και συνωμοσίαν κατά του Κλήρου, τόσον την εκ των Αρχών, όσον και την εκ του λαού. Δι' αυτόν τον σκοπόν προς τοις άλλοις εκίνησεν εμμέσως εις τους αρχηγούς της Φιλικής Εταιρείας και εισήχθησαν εν αυτω ο Οικουμενικός Πατριάρχης, πολλοί Επίσκοποι και άλλοι εκ του Κλήρου της Ανατολής, και εφάνησαν τινες εξ αυτών οπλοφορούντες εις το στάδιον του κατά των Οθωμανών πολέμου, φαινόμενον όλως μοναδικόν, αλλόκοτον και αποτρόπαιον, εις την Ορθόδοξον Εκκλησίαν..."( Κοσμά Φλαμιάτου, "Απαντα" εκδόσεις "Σπανός"), Αθήναι 1976, σ. 96/7 )

7) ΄Ενα απο τα επισημότερα θύματα της παρατεινόμενης ιδεολογικής αδιαλλαξίας είναι ο Μέγας Οικουμενικός Πατριάρχης του Αγώνα, ΄Αγιος Γρηγόριος Ε'(a). Η ερμηνεία της στάσης του στον Αγώνα απαιτεί επαρκή γνώση της εποχής (ιστορικά, κοινωνιολογικά, πολιτικά, διπλωματικά) και τη χρήση ορθών κριτηρίων, συγχρόνων δηλαδή και όχι σημερινών (ιστορικός αναχρονισμός). Ο σοφός εκείνος Γενάρχης, πώς ήταν δυνατό να παραβλέψει τους αρνητικούς παράγοντες, που απειλούσαν κάθε επαναστατική σκέψη (Ιερά Συμμαχία, Τσάρος, προηγούμενες οικτρές αποτυχίες, π. χ. 1790); Γιατί να άπαιτεί κανείς λιγότερη σύνεση από εκείνη τον Κοραή και του Καποδίστρια, που ήσαν τελείως αρνητικοί στα σχέδια εξεγέρσεως; Και όμως, σε καμία παρακωλυτική ή αποτρεπτική ενέργεια δεν προέβη, η δε αλληλογραφία του είναι σαφώς θετική και φανερώνει την εσωτερική συμμετοχή του στα σχέδια της Φιλικής(b). Θα ερωτήσει, βέβαια, κανείς: και ο περιβόητος αφορισμός του κινήματος Υψηλάντου-Σούτσου; Δεν είναι σαφής αντίδραση του Γρηγορίου; Ετσι, άλλωστε, ερμηνεύεται ως σήμερα από την αρνητική κριτική. Μπορεί όμως να "έρμηνευθεί" ο αφορισμός χωρίς να ληφθεί υπόψη το κλίμα, μέσα στο οποίο έγινε; Καί ποιο ήταν το κλίμα αυτό; -΄Εκρηξη της οργής του Σουλτάνου (απόλυτου κυρίου πάνω σε κάθε υπήκοο)- ΄Αμεσος κίνδυνος γενικής σφαγής των Ρωμηων (ομολογία εκθέσεων τών Ξένων της Κων/πόλεως(c)) Απερίγραπτες θηριωδίες, πού προοιώνιζαν τη συνέχεια-Παύση από τον Σουλτάνο δύο Μ. Βεζίρηδων, με την κατηγορία της επιεικούς στάσεως έναντι των Ρωμηών -Απαγχονισμός του Σεϊχουλισλάμη (Θρησκευτικού αρχηγού), κατηγορουμένου για απείθεια (δεν εξέδωσε φετφά για την σφαγή και εξόντωση των Ρωμηών(d )) Εκτελέσεις Φαναριωτών (Μουζούρηδων και Μητροπολιτών) κ.λπ.

Σημειώσεις:

a.Τις νεώτερες μελέτες για το πρόσωπο βλ. στη Βιβλιογραφία.
( http://pub88.ezboard.com/ffinalfrontiersdicsusionboard45123frm29.showMessage?topicID=108.topic )
b. Βλ. Ι. Μ. Χατζηφώτη, οπ.π.
c. Βλ. Γεωργίου Θ. Ζώρα, Ο απαγχονισμός του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε' εις την έκθεσιν του Ολλανδου Επιτετραμμένου Κωνσταντινουπόλεως, Αθήναι 1976, σ. 4 έ.
d. Μπορεί να αποκληθεί πρώτος μάρτυρας του Αγώνος της Ανεξαρτησίας μας.

astral-projectΜέλος
19/08/2005, 07:24:45
να με συγχωρει η χαρη σου αγαπητε φιλοσοφε, αλλα ουτε οικονομικα συμφεροντα εχω εγω ή η οικογενεια μου απο την εκκλησια, ουτε "αλλου" ειδους.

η εως τωρα πορεια μου στον κοσμο με εχει διδαξει οτι οποιος την υποστηριζει, σιγουρα κατι κερδιζει και καπου ειναι "χωμενος". δεν διαφερει βλεπεις ο κυκλος της και πολυ απο μια μασονικη στοα.

εχω δει ανθρωπο που τον υποστηριζε η εκκλησια, απο κλητηρας να γινεται διευθυντης χωρις καμια γραμματικη γνωση και χωρις πελατολογιο μεσα σε λιγα χρονια. εχω δει ποσο ανηθικα ατομα ειναι αυτα που εχουν στις πλατες τους την αγκαλια της. ποσο συμφεροντολογοι.
(και φυσικα οχι ενα και δυο παραδειγματα, αλλα εκατονταδες).

ειναι τοση αναιδια αυτων των ανθρωπων, τοσο εξωφρενικη η επιδειξη του πλουτου και της δυναμης τους, που καταντα αηδιαστικη.

και αυτο δεν εχει να κανει καθολου με τον πατριωτισμο ενος ανθρωπου ουτε με την λεβεντια του. ιν φακτ, αυτα δεν εχουν να κανουν καθολου με την εκκλησια, το αντιθετο μαλιστα.

οσο για τα παραδειγματα που φερνετε, οι αγωνιστες για μια ακομη φορα ηταν ενα δυο μοναχοι, ενα δυο παππουληδες στα χωρια.

η βαση της ομως ηταν ειναι και θα ειναι σαπια.

αλλωστε για να στω πω και λαικα για να το καταλαβεις, η ελληνικη γλωσσα εχει βαφτισει ως πουστι@ την ελλειψη μπεσων, τιμης, φιλοτιμου και ηθικης, περα απο την σεξουαλικη ερμηνια της....και μια και το 90% των μελων της ειναι τετοιοι αντιλαμβανεσαι την ποιοτητα τους ως ανθρωπους και φυσικα την .... λεβεντια τους.

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

Edited by - astral-project on 19/08/2005 07:25:54

19/08/2005, 09:05:21
astral-project, δεν διαφωνώ στα όσα είπες.
Κι εγώ τείνω να πιστεύω πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις όποιος "χώθηκε" σε εκκλησίες κτλ κτλ βγήκε κερδισμένος.
Κι η αντίληψη μου αυτή είναι σωστή νομίζω γιατί ξέρω άτομα τέτοια.
Θα έπρεπε πχ να θεωρήσω τυχαίο το γεγονός όταν 5 άνθρωποι, με σταθερό εισόδημα από τη στιγμή που ανακατεύτηκαν με την εκκλησία ανέγειραν γρήγορα σπίτια που ντρέπεσαι να μπείς μέσα....?
Ξέρω, ξέρω!
Σύμπτωση κι αυτό!
Όπως έχω ξαναπεί, δε θεωρώ απαραίτητο να είναι κάποιος της Εκκλησίας για να θεωρείται πατριώτης.
Εγώ πχ που δεν είμαι Ορθόδοξος, αν προέκυπτε πόλεμος με την οποιαδήποτε χώρα, δεν θα πάλευα για την πατρίδα μου?
Φυσικά και θα πάλευα και θα έδινα και τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τη χώρα μου και θα έκανα το ανθρωπίνως δυνατό για να συνεχίσει να είναι ελεύθερη!

bellsakΜέλος
19/08/2005, 09:09:07
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ
ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ.(ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ)
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΕΛΛΗ)
ΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ?
ΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ?(ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ.)
ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ?(ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ)
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ( ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΣΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ?
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ
Smokin_7Μέλος
19/08/2005, 10:18:17
Συμφωνώ οτι να είσαι η όχι πατριώτης δέν εξαρτάται απο το άν είμαι μέσα έξω απτην εκκλησία. Αλλα η καχιποψία πρέπει να έχει κάποιο όριο απέναντι στην εκκλησία και όχι νατους βλέπουμε ολους σαν κοράκια που κοιτάζουν τη τσέπη μας. Για όλα τα παράνομα κέρδη απο οπου και άν προέρχονται υπάρχουν εισαγγελείς και δικαστές αρκεί να υπάρχουν στοιχεία.
astral-projectΜέλος
19/08/2005, 17:03:07
και τι ακριβως μπορει να κανει ενας εισαγγελεας αντιμετωπος με ενα τερας?

τιποτα.

η εκκλησια εχει δικο της δικαστηριο και απο αυτο δικαζει τους ιερωμενους της. το λαικο δικαστηριο (αυτο στο οποιο πας εσυ, εγω και οι λοιποι) δεν δικαζει παπαδες. (εκτος ισως εαν κανουν φονο - πραγμα απιθανο διοτι θα ηταν απαραιτητη η τεστοστερονη που στον συγκεκριμμενο εργασιακο κλαδο ειναι ανυπαρκτη.

ειναι ενα αξιοπρεπες επαγγελμα για ομοφυλοφιλους, το οποιο τους δινει χρημα, δυναμη και το κυριοτερο κυρος το οποιο δεν θα κερδιζαν σε οιοδηποτε αλλο επαγγελμα. (οχι οτι ειμαι κατα των γκευ, απλα με ενοχλει οταν εχουν τοση δυναμη ανθρωποι αδυναμοι).

επισης λογω του επαγγελματος μου, γνωριζω καλα πολυ καλα τις τετραπαχες καταθεσεις των διαφορων μητροπολεων και μοναστηριων. παρ ολα αυτα και ενω υπαρχουν χρηματα ( τι χρηματα λεω, πακτωλοι χρηματων) εξακολουθουν και ζητουν τον οβολο μας χωρις να προσφερουν τιποτα περισσοτερο απο τυψεις και φοβο σε γερους και γριες.

τα καλα τα νεα ειναι, οτι μολις φυγουν οι γενιες που τωρα ειναι ανω των 50, θα κλεισουν η μια θρησκεια μετα την αλλη (απο τις παλιες) και ο ανθρωπος θα αναγκαστει να αναζητησει μια καινουργια και γιατι οχι παγκοσμια.

και εδω ερχομαστε στις γραφες. και μιλαμε για την ελευση μιας νεας θρησκειας οικουμενικης που διδασκει την πραγματικη αγαπη, την ειρηνη και θα χαρισει αγαλλιαση σε εκατομυρια επιζωντες.

αφτερ αλ, ειμαστε στην εποχη του υδροχοου, εποχη των μεγαλων ιδεων, εποχη του οραματισμου και του ξυπνηματος απο την ναρκη.

αναζητωντας αυτην την νιρβανα, σας στελνω την αγαπη μου.

αστραλ

20/08/2005, 00:38:37
astral-project, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Δεν είναι εύκολο ένας εισαγγελέας να τα βάλει με ένα τόσο μεγάλο κύκλωμα.
Κι η περίπτωση που ανέφερα με την βυσσινάδα σε εικόνα κι έλεγαν οτι ήταν αίμα, πήγε στον εισαγγελέα και "θάφτηκε μυστηριωδώς"....

CentariusΜέλος
20/08/2005, 16:14:32
quote:

η εκκλησια εχει δικο της δικαστηριο και απο αυτο δικαζει τους ιερωμενους της. το λαικο δικαστηριο (αυτο στο οποιο πας εσυ, εγω και οι λοιποι) δεν δικαζει παπαδες. (εκτος ισως εαν κανουν φονο - πραγμα απιθανο διοτι θα ηταν απαραιτητη η τεστοστερονη που στον συγκεκριμμενο εργασιακο κλαδο ειναι ανυπαρκτη.

ειναι ενα αξιοπρεπες επαγγελμα για ομοφυλοφιλους, το οποιο τους δινει χρημα, δυναμη και το κυριοτερο κυρος το οποιο δεν θα κερδιζαν σε οιοδηποτε αλλο επαγγελμα. (οχι οτι ειμαι κατα των γκευ, απλα με ενοχλει οταν εχουν τοση δυναμη ανθρωποι αδυναμοι).

επισης λογω του επαγγελματος μου, γνωριζω καλα πολυ καλα τις τετραπαχες καταθεσεις των διαφορων μητροπολεων και μοναστηριων. παρ ολα αυτα και ενω υπαρχουν χρηματα ( τι χρηματα λεω, πακτωλοι χρηματων) εξακολουθουν και ζητουν τον οβολο μας χωρις να προσφερουν τιποτα περισσοτερο απο τυψεις και φοβο σε γερους και γριες.

τα καλα τα νεα ειναι, οτι μολις φυγουν οι γενιες που τωρα ειναι ανω των 50, θα κλεισουν η μια θρησκεια μετα την αλλη (απο τις παλιες) και ο ανθρωπος θα αναγκαστει να αναζητησει μια καινουργια και γιατι οχι παγκοσμια.

Απο τα ωραιότερα κείμενα που έχω διαβάσει και συμφωνώ κάθετα....
Ταυτιζόμαστε απόλυτα αν και θα διαφωνήσω για μια νέα επερχόμενη θρησκεία και ιδιαίτερα παγκόσμια 1)γιατί υπάρχουν χιλιάδες λαοί με διαφορετικές παραδόσεις και έθιμα που λογικό είναι να μην συμβαδίζουν οι αντιλήψεις τους και τα πιστεύω τους 2)δεν πιστεύω ότι θα υποπέσουν στο ίδιο σφάλμα της πίστεως σε κάτι άγνωστο και ανώτερο χωρίς αποδείξεις στοιχεία και δεδομένα 3)η επιστήμη θα έχει το κύριο λόγο αφού είναι ο μόνος κλάδος που στηρίζεται σε δεδομένα και πιστεύω πολύς κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει για αερολογίες και θα θέλει να στηρίζετε στα δεδομένα...Το συμπέρασμά μου λοίπον είναι ότι θα κυριαρχήσει ο Αθεισμός (έστω για κάποια χρόνια).....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

astral-projectΜέλος
21/08/2005, 08:38:21
αυτο το αγνωστο, το ανωτερο και το δημιουργο, υπαρχει γυρω μας πολυ πριν απο μας ....

το ονομα του ειναι φυση και εχουμε ξεχασει να την λατρευουμε...

δεν ξερω, αλλα ελπιζω να μην καταληξουμε εντελως τεχνοκρατες χωρις πιστευω...

θα προτιμουσα μια περισσοτερο χιππικη κοινωνια, χωρις ομως την πρεζα.....

13/09/2005, 11:34:01
Ελιναι γνωστό οτι υπάρχουν προφητείες για την καταστροφή της Τουρκίας.

Ρωτήσαμε ποτέ τι εννοούμε με τη λέξη "Τουρκία" ?