- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μην ανησυχείς και μου πάθεις τίποτε...
Κι εγώ, μετα με ποιόν θα παιζω;
(Έχω ενημερώσει τον ...Μακεδών, ότι ενίοτε, γράφει κι ο μικρός μου γιός,εδω..Μπήκε στα πέντε....Κάτι θα έχετε να πείτε...)
quote:
Δεν σε αδικει κανένας Εαρινέ...Θα το πάρεις το βραβείο...
Μην ανησυχείς και μου πάθεις τίποτε...
Κι εγώ, μετα με ποιόν θα παιζω;
(Έχω ενημερώσει τον ...Μακεδών, ότι ενίοτε, γράφει κι ο μικρός μου γιός,εδω..Μπήκε στα πέντε....Κάτι θα έχετε να πείτε...)
Δεν έχω τίποτα με το παιδάκι και μην το βάζεις στην συζήτηση αλλα δείχνει πόσο ανεύθυνος είσαι και ηλίθιος!
Μακάρι το παιδάκι να ευτυχήσει στην ζωή του ...!
Κάτι τέτοιοι ψυχομαλακωμπουκωμένοι-κομπλεξικοί γονείς , σαν και σένα , έχουν ιστορικά και κλινικά αποδειχθεί , ιδιαίτερα επιζήμιοι για τα παιδιά τους..!
Και μην ξανα-αναφέρεις καθ'οιονδήποτε τρόπο , το παιδί σου εδώ μέσα!
-Βλάκα!!!
soul
αφού ο νεοτερισμός σου δεν με αντέχει...
Αλλά, να ξέρεις, απο δω και πέρα, σε σένα,όπως και στον Μακεδών, θα γράφει ο...μικρός....( Ο μεγαλύτερος του είναι 9 και ο πρωτος μου
22...Φαντάσου κατάντια επικοινωνίας...)
quote:
Το να με αποκαλείς εσύ "βλάκα",ή αποτυχηενο γονιό,καλε μου Εαρινέ, ηχεί ως κοπλιμάν....Νοιώθω ότι βρίσκομαι στην σωστή κατεύθυνση,
αφού ο νεοτερισμός σου δεν με αντέχει...
Αλλά, να ξέρεις, απο δω και πέρα, σε σένα,όπως και στον Μακεδών, θα γράφει ο...μικρός....( Ο μεγαλύτερος του είναι 9 και ο πρωτος μου
22...Φαντάσου κατάντια επικοινωνίας...)
Εφόσον ηχεί ως κοπλιμάν..τότε δεν μένει παρα να σε αποκαλώ με αυτό το οποίο σε κάνει να νοιώθεις ότι βρίσκεσι στην σωστή κατεύθυνση..
Οπότε ένθεν το ονομά σου θα είναι βλάκας..άλλαξε και το Τρεχαγύρευε απο το σάιτ και κάντο ..ΒΛΑΚΑΣ!!
Και τα δυό μαζί μάλλον θα ταιριάζουν καλύτερα!!
Είσαι άρρωστος ανθρωπέ μου..πολύ άρρωστος!
Να μπορούσες να αρθρώσεις και κάτι της προκοπής..πάντα αηδίες ξεστομίζεις..ασυναρτησίες και προβάλλεις τον ψυχισμό σου!!!
soul
εσύ δεν έχεις ψυχισμό..Δείχνεις άδειος...Όλο για μένα μιλάς...
Σου είπα, μου αύξησες τα εμαίλ, μ έκανες ήρωα.....
Τι σου χρωστάω, για την ...εξυπηρέτηση;
quote:
Αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις καημένε μου Εαρινέ, είναι ότι
εσύ δεν έχεις ψυχισμό..Δείχνεις άδειος...Όλο για μένα μιλάς...
Σου είπα, μου αύξησες τα εμαίλ, μ έκανες ήρωα.....
Τι σου χρωστάω, για την ...εξυπηρέτηση;
Να δείς περαιτέρω αύξηση...και μάλιστα δωρεάν!
Δεν χρωστάς τίποτα αγορίνα μου..της Μιχαλούς χρωστάς εσύ!
soul
Μην αφήνετε τα δαιμόνια να μπαίνουν ανάμεσα σας και να σπέρνουν την διχόνοια και την ταραχή!

In anticipation of my resurrection...
quote:
Ειρήνη υμίν λέγω, αδελφοί μου!
Μην αφήνετε τα δαιμόνια να μπαίνουν ανάμεσα σας και να σπέρνουν την διχόνοια και την ταραχή!
Προφανώς , κατοικο-εδρεύουν εντός μας και μας οδηγούν...τι άλλο να υποθέσω???
Κακώς , πολύ κακώς αφέθηκα , δεν θα'πρεπε!
Ήταν λάθος...ήταν λάθος...πύργους χτίζαμε πάνω , στην άμμο μαζί...
Λάθος μεγάλο , η αγάπη αυτή...!
soul
quote:
Ειρήνη υμίν λέγω, αδελφοί μου!
οχι ποτε ειρηνη..γιατι?δεν ειναι πλεον στη μοδα να γινουμε εμεις απλα..διαιρει κ βασιλευε..νομος κ πιστευω πολλων..
η φυση του ανθρωπου δεν ειναι στην τελικη φιλειρηνικη..κ αν τελικα ησυχασουμε με τι θα εχουμε να ασχολουμαστε αν οχι με τους αλλους?
d.k
quote:
μ έκανες ήρωα.....Τι σου χρωστάω, για την ...εξυπηρέτηση;
Ένας ήρωας εσύ και η Αγία Αθανασία απο το Αιγάλεω η άλλη...
Τίποτα πάντως δεν μου χρωστάς...θα βοηθήσω πιο δυναμικά στην ηρωποιησή σου -πάντως- και στην όσο το δυνατόν αύξηση των εισερχομένων μηνυμάτων σου..!
Συνέχισε εσύ το βιολί σου και θα έχεις εισερχόμενα αβέρτα -κουβέρτα..!
Πές τα στους διαχειριστές τώρα ή βάλε κανα εγκάθετο να σου κάνει , τον αβανταδόρο...!
soul
Χαίρομαι όμως, που βρήκες τη θέση σου στο βόθρο σου....
Δείξε το επιπεδο σου,λαικιστή της τραχανοπλαγιτσας....
d.k
Να ξέρεις, εδω το πρόβλημα ειμαι εγώ, σαν χριστιανός και τα 8000 μηνύματα μου, όχι οι χριστιανισμός....
Ακόμη δεν το κατάλαβες;
quote:
Καλή μου hunter1, μην μου στενοχωριέσαι....Το νούμερο, είναι προβοκάτορας, γνωστος απο το φόρουμ, ήθελα όμως, να τον αφήσω να δείξει το πρόσωπο του...ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!
Να ξέρεις, εδω το πρόβλημα ειμαι εγώ, σαν χριστιανός και τα 8000 μηνύματα μου, όχι οι χριστιανισμός....
Ακόμη δεν το κατάλαβες;
Χάσου βόδι , απο κείνα τα όρθια , που χασμουριούνται συνέχεια!
Αιρετικέ κατα την επίσημη εκκλησία της Ελλάδος!
Χριστιανέ της πεντάρας..παλιοτόμαρο και ψεύτη!
Απατεώνα!!!
Οπαδέ του 1000%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%^^^^
soul
Άκουσέ με, γράφω χρόνια εδώ μέσα και ξέρω τι σου λέω.
Πάντα χρειάζονταν μια θυσία, για να φύγει το κακό....
quote:
Εγώ ρε παιδιά στα εισερχόμενα έχω 2 μηνύματα από κάποια Κλάρα που θέλει λέει να με γνωρίσει και να μου στείλει φωτογραφίες της
Δώστης το e-mail μου να τις στείλει και σε μένα. Με μαγιώ είναι;

macedon
quote:
mimosaquote:
Εγώ ρε παιδιά στα εισερχόμενα έχω 2 μηνύματα από κάποια Κλάρα που θέλει λέει να με γνωρίσει και να μου στείλει φωτογραφίες τηςΔώστης το e-mail μου να τις στείλει και σε μένα. Με μαγιώ είναι;
macedon
Θέλω και γώ...!
soul