- ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αγαπητή Mantis έγραψες,
Και καλά κάνεις φίλη μου... αλλά όταν το κάνεις προσπάθησε να το κάνεις σωστά. Κοίταξε εδώ το σχόλιό μου για τους ASC.
Επίσης στη συνέχεια έγραψες:
Βλέπω ότι και εσύ μιλάς από το μέλλον αφού γνωρίζεις τι θα έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση!!
Φίλη μου, σκοπός της παρέμβασής μου αρχικά ήταν να τεκμηριώσω ότι δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος (μέσω του Internet) για να αποδειχθεί ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Ή τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω. Έτσι απλά.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα που γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μειωθεί ο αριθμός των εισερχόμενων spam-emails στην αλληλογραφία σου με την απόδειξη του ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτός/ή που σου τα στέλνει θα σταματήσει αν αποδείξεις ότι είσαστε διαφορετικά άτομα; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω και έτσι δεν το σχολιάζω.
quote:
Η πρόθεση μου δεν είναι να σου πάρω τη "δουλειά" φίλτατε jejeje
αλλά όταν βλέπω ότι δεν επιτελείς σωστά το έργο σου... θα μιλήσω...
Και καλά κάνεις φίλη μου... αλλά όταν το κάνεις προσπάθησε να το κάνεις σωστά. Κοίταξε εδώ το σχόλιό μου για τους ASC.
Επίσης στη συνέχεια έγραψες:
quote:
...ας μην ξεχνάμε ότι δεχόμαστε επίθεση δημόσια, αλλά και προσωπική...
μήπως θέλετε να σας στείλω το φάκελο που έχω στο mail μου με τα bags?
Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω log in και να μην έχω ένα "μαμούνι" ανάμεσα στην αλληλογραφία μου...
Τώρα για πες μου φίλτατε jejeje... εσύ θα το αγνοούσες?
Μάλλον όχι... αλλά ότι είναι μακριά από το δικό μας "σπίτι", δεν μας αγγίζει...
Βλέπω ότι και εσύ μιλάς από το μέλλον αφού γνωρίζεις τι θα έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση!!
Φίλη μου, σκοπός της παρέμβασής μου αρχικά ήταν να τεκμηριώσω ότι δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος (μέσω του Internet) για να αποδειχθεί ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Ή τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω. Έτσι απλά.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα που γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μειωθεί ο αριθμός των εισερχόμενων spam-emails στην αλληλογραφία σου με την απόδειξη του ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτός/ή που σου τα στέλνει θα σταματήσει αν αποδείξεις ότι είσαστε διαφορετικά άτομα; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω και έτσι δεν το σχολιάζω.
Με εκτίμηση
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind
Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα αγαπητέ Συντονιστά...
…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
...έγραψα Μάλλον όχι...
Αλλά το μέλλον θα δείξει και η τροπή του θέματος... μπορεί να πέσουν οι μάσκες...
Όσο για τα λοιπά θέματα... όλα τα διαβάζω...
.
.
.
The She Mantis....