ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γνωρίζουμε τις αξίες μας; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γνωρίζουμε τις αξίες μας; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/07/2005, 21:58:44
Γνωρίζουμε τις αξίες μας άραγε;
Καλά;
΄Εχουμε μετατρέψει δαύτες, σε πολύ ισχυρά σημεία αναφοράς, που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε στο σωστό δρόμο, γιά την πραγματοποίηση των στόχων μας;
Οι αξίες φαίνονται στο πως θέτουμε στόχους, στις μικρές αλλαγές, στο θέμα των σωστών κινήσεων, σε επεκτατικά σχέδια, σε θέματα ισορροπίας, ευημερίας, προοπτικών, συναισθηματικής φόρτισης, αμφιταλάντευσης...
Αξίες του τύπου αυτοπειθαρχία, αποφαστιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, μας οδηγούν στην επιτυχία.
Αξίες που μας εφοδιάζουν με ψυχικά χαρίσματα όπως ισχυρή διαίσθηση, ασφαλές ένστικτο και δημιουργική έμπνευση...
Αξίες φιλαράκια...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

29/07/2005, 01:25:43
Ας είμαστε τουλάχιστον σταθεροί στις αξίες μας.Νομίζω αρκεί Αφροδίτη.
Ζούμε σε μια εποχή που όλο ακούμε για αξίες αλλά αξίες δε βλέπουμε.
Λόγια,λόγια...και στην πράξη αποδυκνείεται το αντίθετο.
Αυτό που με τρομάζει στους ανθρώπους είναι τα πολλά λόγια και όταν περιαυτολογούν.Τότε κρατώ μικρό καλάθι.
Αυτό το <εγώ>..
Εγώ είμαι σωστός,καλός,σαν εμένα κανείς.
Και στην ουσία είμαστε άνθρωποι.Με τα λάθη μας.Και τα πάθη μας.
Αρκεί να μαθαίνουμε από αυτά.
Με αξίες κανείς δε γεννήθηκε.
Στην πορεία αποκτούμε κάποιες.
quote:
Αξίες του τύπου αυτοπειθαρχία, αποφαστιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, μας οδηγούν στην επιτυχία.

Και όχι μόνο...
Η λέξη αυτοπειθαρχία,μου θυμίζει λίγο στρατό
Θα έλεγα καλύτερα...αυτοσεβασμό ή αυτοεκτίμηση.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

29/07/2005, 10:25:27
΄Αλλες τις γνωρίζουμε σχεδόν καλά, άλλες πάλι τις καλλιεργούμε θαρρετά, άλλες ίσως τις ανακαλύπτουμε στην πορεία.
Είναι όμορφο να ξέρεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου. Και εκείνων που αγαπάς και συναναστρέφεσαι. Βοηθάει. Λυτρώνει. Εξυψώνει. Εξυπηρετεί. Μακάρι όλοι-όλες να γινόμαστε κάθε μέρα σε -ένα πράγμα έστω- σε κάτι αν θέλεις αμυδρό, καλύτεροι, σοφότεροι, δυνατότεροι ελεγχόμενοι ή παρορμητικοί ανάλογα τη στιγμή.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

29/07/2005, 14:18:44
Αυτό που με τρομάζει στους ανθρώπους είναι τα πολλά λόγια και όταν περιαυτολογούν.Τότε κρατώ μικρό καλάθι.
Αυτό το <εγώ>..

.....................................................................

Αυτο εμένα δεν με τρομάζει απλώς .Με κάνει να τρέχω ολοταχώς.
Πού πήγε και μαζεύτηκε όλος αυτός ο αλτρουισμός!!!
Γιά να γνωρίζει κανείς τις αξίες του πρέπει να τις έχει ορίσει πρώτα.
Να έχει μια σταθερή πορεία ζωής ,και να μήν παρεκλείνει.
Οι περισσότεροι άνθρωποι προχωρούν κατ'ευθείαν στο στόχο παρακάμπτωντας και θυσιάζοντας χάριν αυτού και αξίες και συναισθήματα.

Αν το καλοσκεφτούμε θα δούμε οτι σε κάποια στιγμή της ζωής μας ισως το κάναμε και εμεις, που τώρα συζητάμε σε ιδεολογική βάση ,υπερασπίζομενοι την ηθική.
Σχετικα με την διαίσθηση και το ένστικτο νομίζω οτι είναι ικανότητες ,οχι αξίες.Το ζήτημα είναι πως θα τα χρηιμοποιήσουμε ..
Δεν είναι πάντα ευχάριστο να νιώθεις τα συναισθήματα των άλλων και να πρέπει να συνεργαστείς μαζί τους ,όταν ΄''βλέπεις΄΄ το απο ΄΄πίσω.
Φιλικά

PurePoisonΜέλος
29/07/2005, 15:56:56
Καλησπερα...

Θα μεινω κι εγω σ αυτο το "εγω" που τονισε η Ελευθερια. Δυστηχως μεσα σε λιγα χρονια ολοι εχουμε αρχησει να ασχολουμαστε πιο πολυ με τον εαυτο μας κανοντας "κακο" στους γυρω μας. Αλλα ειναι λογικο οταν "δινεις" συνεχεια, και δεν "παιρνεις" τοτε αρχιζεις να το βλεπεις και εγωιστικα το ολο θεμα και καταληγεις να αγαπας μονο τον εαυτο σου.

Πρεπει να καταλαβουμε πως σε αυτο το κοσμο δεν ειμαστε μονοι μας και πως αμα δεν αγαπησουμε, δεν αγαπηθουμε, δεν δωσουμε, δεν πληγωθουμε, δεν πονεσουμε τοτε δεν εχουμε ζησει τιποτα. Μονο ετσι αποκταμε αξιες.

Ποσες φορες εχουμε ακουσει να λενε για βιαστες, φονιαδες, κλεφτες "ηταν απο καλη οικογενεια, ηταν καλο παιδι, δεν δημιουργησε ποτε προβλημα". Οι αξιες δεν ερχονται πακετο με την οικογενεια, τις αποκτας, πρεπει να παλεψεις για αυτες...Θα πονεσεις αλλα θα σε ανταμειψουν καποια στιγμη με το παραπανω...

Δυστηχως δεν υπαρχει "βιβλιο οδηγιων" για τις αξιες, αμα θελεις πραγματικα να τις αποκτησεις, τοτε θα τις αποκτησεις...

Καλη συνεχεια,

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

VELISSARIOSΜέλος
29/07/2005, 16:15:50
Η ΜΟΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ.ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΞΙΟ.
ALFΜέλος
29/07/2005, 16:16:40
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ . ΑΚΟΜΑ ΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΜΗΟΥΡΓΕΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΓΟΝΕΙΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ .
ALFΜέλος
29/07/2005, 16:21:43
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ VELISSARIOS .
29/07/2005, 17:00:35
EINAI ΘΕΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.
ΤΟ ΑΞΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΞ/ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ...ΤΟ ΕΓΩ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ "ΕΓΩ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ;

..

Edited by - pixeldream on 29/07/2005 17:01:52

ALFΜέλος
29/07/2005, 22:27:18
pixeldream ποια ειναι η αξια που εξηπηρετει το εγω και το συνολο.
Μηπος ειναι το ΚΚΕ πλακα κανω.
Αγαπατε αληλους!
rizitisΜέλος
30/07/2005, 01:57:53
ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΞΙΑ Η ΖΩΗ
ΘΑΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ `ΧΕΙ
ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

30/07/2005, 02:30:00
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ...ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ "ΕΓΩ" ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΞΙΕΣ.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΣΩΣΤΑ;

..

30/07/2005, 09:15:21
Σεβασμός; Δακρυσμένη χαμένη παρεξηγημένη λέξη...
Αχ! σκοτεινός κόσμος, με ραγισμένες αξίες κάτι φορές....
Πόσο θλιβερός μέσα στα αισχρά φτιασιδώματά του...
Απογυμνωμένη αθωότητα, διαύγεια σκέψης, εξωστρέφεια, πνευματική ενόραση, μιλάμε θαρρετά γιά αξίες και γύρω μας βασιλεύει το ψέμα. Το ζω,το ζεις,το ζούμε. Το προσπερνάμε. ΄Οπως προσπερνάμε άτομα που πιστέψαμε στις αξίες τους κι αποδείχθηκαν σάπιοι, σκάρτοι, σύμμαχοι του κακού, του τέλους του θανάτου...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

30/07/2005, 09:22:04
quote:

Η ΜΟΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ.ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΞΙΟ.
------Ξύνεις πληγές...

Κάτι φορές όταν με χτυπάνε από παντού, όπως προσφάτως, και εντελώς ξαφνικά, κατάλαβα πόσο μοιάζω με το έλατο. Η παρουσία του στα νεκροταφεία συνδέει το ήμερο έλατο με τον θάνατο, η μακροζωία του όμως καθώς και η αντίστασή του στα στοιχεία της φύσης το καθιστούν σύμβολο αθανασίας. Προσπερνάμε φιλαράκια.
Προχωράμε, όπως είπε κι ο φιλόσοφος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, δεν είναι δυνατόν να μπούμε στο ίδιο ποτάμι δύο φορές αφού τα νερά του ανανεώνονται διαρκώς. Το ποτάμι παραπέμπει στην διαρκώς εναλλασσόμενη ροή της ζωής εικόνα απελευθερωτική που μας θυμίζει πως η διαρκή αλλαγή είναι κάτι δυνατό και όμορφο. Ανανεωτικό.
Πάμε μπροστά, κι όταν βλέπω ανθρώπους να καταρρέουν μαζί με τι δήθεν αξίες τους ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ, αηδιάζω.
Μπορεί να συμβεί και σε μένα. Να μισήσω εμένα.
Αλλά σαν βλέπω κάποιους - κάποιες που πολύ εκτίμησα, λέω πως ναι κάποιους νεκρούς πρέπει να τους αφήνεις να προχωρούν στα σκοτάδια τους. Μόνοι...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

30/07/2005, 11:26:50
Ναι, ζούμε σε εποχές αρκετά ανατρεπτικές.Αποπροσανατολισμός.
Αυτό αλήθεια δεν προκαλεί ανασφάλεια?
quote:
Αλλα ειναι λογικο οταν "δινεις" συνεχεια, και δεν "παιρνεις" τοτε αρχιζεις να το βλεπεις και εγωιστικα το ολο θεμα και καταληγεις να αγαπας μονο τον εαυτο σου.

Συμφωνώ μεν-άλλωστε είναι άμυνα-αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι και συχνά το κάνω πράξη? Όσο περισσότερο μπορώ:
<Συνεχίζω να δίνω και ας κοροιδεύουν,κι ας βρίσκουν εύφορο έδαφος(νομίζουν)για κάθε είδους προσπάθεια που σκοπό έχει να διαβάλλει.>
Πρώτον γιατί νιώθω εγώ έτσι κάποια ασφάλεια(σε αυτούς τους..ποταπούς..καιρούς).Και για έναν δεύτερο λόγο ακόμα πιο σημαντικό.
Σ'αυτό το <φίρδην-μίγδην> που επικρατεί, αυτό το δόσιμο κάποιοι το εκτιμούν.Βρίσκουν ξανά κάτι χαμένο.Άλλωστε κι εμένα άνθρωποι ανιδιοτελείς με βοήθησαν να παραμερίσω κάθε εγωιστική διάθεση και να ξαναβρώ χαμένες αξίες.
Δεν είναι αυτό προσφορά?

quote:
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ...ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ "ΕΓΩ" ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

rizitisΜέλος
30/07/2005, 15:09:40
quote:
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΣΩΣΤΑ;

σωστα!

30/07/2005, 21:06:41
΄Οπως λέει κι ο ποιητής ο άνθρωπος πορεύεται...
Αξίες,κι ο αιώνιος αγώνας γιά τον εξανθρωπισμό του ανθρώπου.
Είχε πολύ μακρύ δρόμο.
Και έχει...
Οι αξίες είναι σαν την άνοιξη. Συμβολίζουν την απόλυτη αγνότητα, των διαυγών, και καθαρών νερών. Είναι χαμόγελα αναγέννησης εμφύσηση αναζωογονητικής ενέργειας.
Οι πραγματικές αξίες παραπέμπουν στην ευημερία στην ζεστασιά σε πνευματικές βλέψεις και αναζητήσεις.
΄Ολοι έχουμε αξίες. Μικρές μεγάλες, ωραίο είναι να εγκαταλείψουμε παρωχημένους τρόπους σκέψης και ν΄αντιμετωπίσουμε τον κόσμο με μία νεοαποκτηθείσα εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
΄Ομορφο να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ συνειδητών φιλοδοξιών και βαθύτερων παρορμήσεων του υποσυνείδητού μας προκειμένου να επιτύχουμε την πρόοδο.
Αξίες πηγή ζωής, και γνώσης,
στάλες ενθάρρυνσης και αναζωπυρωμένης ελπίδας.
Ελευθερία δικαιοσύνη ανθρώπινος εξευγενισμός.
Η πνευματική μας ζωή έχει ανάγκη από την πλατειά και βαθειά περισυλλογή. Η ύπαρξή είναι ευδαιμονισμένη γι΄αυτόν που ενεργεί σύμφωνα με την αρετή.
Εφόσον είναι άνθρωπος συμβιώνει με πολλούς και διαλέγει να πράττει σύμφωνα με την αρετή.

΄Οπως λέει ο ποιητής ο άνθρωπος πορεύεται,
με αξίες ή όχι.
Θα δείξει...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

VELISSARIOSΜέλος
09/08/2005, 16:44:42
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΖΗΣΑ!
11/08/2005, 08:37:08
Ζωή και θάνατος.
Θάνατος και ζωή...
Εναλλαγές.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

HorusΜέλος
22/08/2005, 00:33:14

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...http://www.kena.org/hirams/pictures/masonic/MSRICF/rclamen.gif