- ΛΑΟΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ… - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΠΒ*
(Υστ.:Δεν υποσχεθηκες να γραφεις με μικρα γραμματακια; ![]()
![]()
![]()
ΠΒ*
quote:
Εξάλλου, εσείς οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπάτε και νοιώθετε περισσότερο τι εστί ΕΛ-ΛΑΣ.
Αυτο ισχυει για τους Ελληνες του εξωτερικου, το κακο ομως ειναι οτι εχουν πολλες φορες στο μυαλο τους μια αλλη εικονα απο την Ελλαδα. Την θυμουνται οπως ηταν παλια, οταν φυγαν και διατηρουν και τις κοινωνιες τους εδω σε εκεινα τα δεδομενα.
Εγω δεν ανοικω σε αυτους γιατι ειμαι εδω για σπουδες, ποτε ομως δεν ξερεις...![]()
quote:
Μπορείς να μου πεις-αν δε είναι προσωπικό δεδομένο-πόσο χρονών είσαι. Εγώ 21, οπότε δεν ανήκω στη Γενιά των Αετών. Φιλιά!
Εγω ξερω, οτι δεν ρωτανε ποτε μια κυρια την ηλικια της. Ωστοσο ειμαι μικρη ακομα, οποτε την αποκαλυπτω ευχαριστως:23.
Εχεις ορεξη να γραψεις και αλλα για την ιδεολογια του ΛΑ.Ο.Σ.; Απο εδω που βρισκομαι δυσκολα μπορω να μαθω.![]()
«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»
ΠΒ*
quote:
Πιστεύουν στην ανακατανομή πλούτου, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην αλλαγή μεταναστευτικής πολιτικής, να παίρνουμε ως χώρα όσους χρειαζόμαστε και όχι να είμαστε ξέφραγο αμπέλι.
Δεν λεω, σαν ιδανικα ειναι καλα,αλλα... Η κοινωνικη δικαιοσυνη μπορει να επιτευθει, την ανακατονομη του πλουτου ομως, πως οριματιζονται να την κανουν;
Η μεταναστευτικη πολιτικη πρεπει οντως να αλλαξει, εχουμε γεμισει λαθρομεταναστες. Ομως θελει προσοχη και μετρο, γιατι και οι Γερμανοι που ανοιξαν καποτε τα συνορα τους, ξεχασαν να τα κλεισουν και εχουν γινει «πολυεθνικη» και τα προβληματα ειναι μεγαλυτερα τωρα.
Τι εννοεις ομως, να παιρνουμε οσους μας χρειαζονται; Σε τι μπορουν να μας χρειαστουν δηλαδη; Εχουμε αρκετη ανεργεια και απο μονοι μας νομιζω, αν αρχισουν να μας παιρνουν και με το νομο της θεσεις χαθηκαμε. Αλλωστε, δεν νομιζω οτι το εργατικο αυτο δυναμικο μπορει να βοηθησει ουσιαστικα στην προοδο της χωρας. Υπαρχουν για αυτο αρκετοι ελληνες και αλλοι ευρωπαιοι.
quote:
Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, που σέβονται το λαό τους, την ιστορία τους και την κρατική τους υπόσταση.
Δεν ειναι ομως παντα ολα οπως φαινονται. Και στις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες υπαρχει εκμεταλευση του λαου και κρατικη διαφθορα. Απλα στην Ελλαδα μερικα πραγματα γινονται πιο επιφανιακα οποτε τα εχουμε συνηθισει και τα αγνοουμε εν μερη.
Για τις αλλες χωρες δεν γνωριζω, ξερω ομως οτι πολλοι γερμανοι ντρεπονται για την καταγωγη και την ιστορια τους και για αυτο ισως να ειναι και πιο ανεκτικοι στους χιλιαδες ξενους που μενουν στη χωρα τους, ειναι κατι σαν αφεση αμαρτιων.
quote:
Είναι υπέρ των ελληνικών αξιών, αποσκοπούν στην τόνωση του εθνικού φρονήματος του ΕΛΛΗΝΑ, κάτι που προφανώς δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους πολιτικούς φορείς. Δηλώνουν δεξιοί( εθνικόφρονες) στην εξωτερική πολιτική και αριστεροί( ευαίσθητοι) στα κοινωνικά θέματα! Καταγγέλλουν, επωνύμως τα διαπλεκόμενα συμφέροντα μέσω του προέδρου του κόμματος και βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ωραια φαινονται ολα αυτα, ομως οσοι ειναι εξω απο τον χορο... Πολυ φοβαμαι οτι αν και αυτοι ειχαν την εξουσια, θα αλλιωνονταν δυστυχως τα ιδανικα τους. Μακαρι να πεφτω εξω!
quote:
Κανείς άλλος δε μιλάει για τέτοια «απαγορευμένα» θέματα.
Παρακαλω αναλυστε περισσοτερο!
quote:
«ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ»
Και οχι μονο! Μας ενωνει η πνευματικη μας κληρονομια και η πλουσια παραδοση μας. Δεν νομιζω, οτι υπαρχει Ελληνας που δεν ειναι περιφανος για τους προγονους του, τοσο τους αρχαιοτερους για το πνευματικο τους κληροδοτημα, οσο και τους πιο προσφατους για την ανδρειοσυνη τους.
Οσο για την παραδοση μας, ενα απλο πραγμα παρε για παραδειγμα, την ψυχαγωγεια. Τα νεα παιδια στην Ευρωπη ακουν και διασκεδαζουν κυριως με αγγλοφωνη μουσικη και σνομπαρουν τα εγχωρια. Σπανια ομως ελληνας νεολαιος δεν ακουει ελληνικα ή δεν παει σε μπουζουκια, ρεμπεταδικα και τα συναφη.
Αλλο παραδειγμα ειναι η οικογενεια. Στην Ελλαδα ειναι πολυ δεμενη, οχι μονο στην κλειστη της εννοια, αλλα και στην ευρυτερη, βλεπε σόι. Χριστουγεννα και πασχα μαζευονται απαραιτητα ολοι μαζι, κατι που δεν ισχυει παντα στο εξωτερικο.
Ειναι πολλα πραγματα τελικα που οταν τα ζεις καθημερινα τα σνομπαρεις, τα κατηγορεις και τα βαριεσαι. Αν εισαι ομως εστω και για λιγο μακρια, να δεις τι ωραιο που ειναι το «μπαχαλο» της Ελλαδας μετα και ολο το σόι που γεμιζει το σπιτι με φωνες καθε τοσο.![]()
Ωχ, μολις ανακαλυψα, οτι εγραψα παλι ολοκληρη εκθεση ιδεων. Ζητω ταπεινα συγνωμη και σταματαω εδω. Περιμενω ομως τα σχολια σου.![]()
«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»
Edited by - Iris_hd on 15/02/2004 22:39:24
(1) Μου άρεσε η άποψη σου για τους μετανάστες. Πρόσεχε μην πουν και εσένα χρυσαυγίτισσα, γιατί αυτό που γράφεις δεν είναι politically correct και θεωρείται ρατσιστικό από πολλούς ψευτοδιεθνιστές!
(2) Η εξουσία διαφθείρει αλλά δεν είναι καλύτερα να δοκιμάσουμε το νέο και το εναλλακτικό σε σύγκριση με τα διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας!
(3) Δεν ξέρω αν πολλές φορές το νοιώθεις κι εσύ αλλά εμένα μου έχουν στερήσει το δικαίωμα να είμαι εθνικά υπερήφανος!(ΙΜΙΑ,Οτσαλάν, Πύραυλοι S-300 στην Κύπρο, πολιτική ενδοτισμού και «ελληνοτουρκική προσέγγιση». Για αυτό το σύνθημα «ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ» με συγκινεί ιδιαίτερα. Μπορεί να είναι και λάθος μου, αν είναι έτσι πιστεύω πως συγχωρείται από το νεαρό της ηλικίας μου!
Αυτά τα ολίγα γιατί «ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ».
Σ’ Ευχαριστώ γιατί μόνο εσύ στηρίζεις το χιουμοριστικό θέμα που άνοιξα! Οι άλλοι, οι σοβαροφανείς, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν πειράζει…Τα ξανάλεμε, καλά να περνάς!![]()
![]()
ΠΒ*
Edited by - VAIHINGER on 17/02/2004 00:13:32
χαλαρα.
Το ΛΑ.ΟΣ πώς προφέρετε;;;
Λαός;;;
ή
Λάος;;;
(ρε μανία με το ΛΑ.ΟΣ)
...Υστερόγραφον...
Εάν αυτή είναι η γενιά των αετών, μάλλον είναι κάποιο είδος προς εξαφάνιση…(για φαλακρούς αετούς τους κόβω…αν κρίνω από την ηλικία)
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/02/2004 19:31:30
quote:
Αυτά τα ολίγα γιατί «ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ».Σ’ Ευχαριστώ γιατί μόνο εσύ στηρίζεις το χιουμοριστικό θέμα που άνοιξα! Οι άλλοι, οι σοβαροφανείς, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Xm,αυτο μου αρεσε παρα πολυ...κι επειδη ουτε σοβαροφανης ειμαι ουτε
σοβαροτης με διακρινει..ειπα να υποστηριξω κι εγω το θεμα σου VAIHINGER.... ![]()
Θα πω ενα γνωστο ασμα που μου ηρθε συνειρμικα...
" Ο αετος πεθαινει στον αερα
ελευθερος και δυνατος
της απονιας οταν τον βρισκει η σφαιρα
τον αγκαλιαζει ο ουρανος!"
ΟΠΑ!!!!
Αντε καλησπερα μας.... ![]()
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
Edited by - clearthought on 18/02/2004 21:06:09
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 20ΡΗΔΕΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ?

quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 20ΡΗΔΕΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, εμενα το Λα.ΟΣ και ο Καρατζαφερης με αφηνουν παγερα αδιαφορη...ασε που πειστευω πως στον "κολπο" του ΛΑΟΣ εχουν μαζευτει
ολοι οι φασιστες και οι βασιλικοι(προσωπικη αποψη παντα...)
Εγω απλως τραγουδισα ετσι ενα τραγουδακι αφιερωμενο στο χιουμοριστα και πολυ συμπαθη (σε μενα ) VAIHINGER!!!
(εαν και δεν πιστευω πως ειναι πια τοσο χιουμοριστικο νεαρα ατομα να εστερνιζονται αποψεις "χουντικες")αλλα το συγκεκριμενο θεμα αφου το ειπε και ο VAIHINGER θα το παρω χιουμοριστικα...
Tωρα αν οι 65αρηδες ειναι αετοι...μαλλον θα συμφωνησω με τον αγαπητο ΕΧΕ ...σιγουρα φαλακροι αετοι ειναι ![]()
Αντε καληνυχτα μας...
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
Edited by - clearthought on 19/02/2004 03:22:04
ΠΒ*
Αν θες να νιώθεις περήφανος σαν Έλληνας,τότε μην περιμένεις κανένα πολιτικάντη για να σου ενισχύσει το συναίσθημα.Αυτά που λένε είναι προεκλογικά.Τα μετεκλογικά είναι το πρόβλημα...
quote:
Κι επίσης,αν και σου ρίχνω 15 χρόνια στο κεφάλι,είμαι πολύ πιο ασόβαρος από οποιονδήποτε εδώ μέσα.Δεν υπάρχει σοβαρότητα,μόνο σοβαροφάνεια.
Θα συμφωνησω!!!
Σοβαροφανεια..αλλα κι αυτη εκει που χρειαζεται..γιατι αλλιως κατανταμε εντελως καρναβαλι!!!
(ειναι και επικαιρο)
Επισης,τελος φιλε Alexeyev1970 ανακαλυψα αλλο ενα "κοινο" μας σημειο...
ΑΕΚΑΡΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Αντε και τα μυαλα των αετων στα καγκελα του 'γκρεμισμενου' "Αποστολος
Νικολαϊδης"...(αντε να δουμε τι θα γινει με αυτο το γηπεδο πια...)
Αντε καλησπερα μας...
Και επι την ευκαιρια...και σαν "τιμη" στο συγκεκριμενο "ΘΕΜΑ"...
Ολοι να πεταξουμε...χαρτ-ΑΕΤΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
Καληνυχτα σας...καλα να περασετε...και σιγα σιγα τη λαγανα και τον ταραμα ![]()
Ειμαστε η γενια του χαρτ-αετου!!!!
Αμολειθειτε στους λοφους και στις ραχουλες
και αμολειστε καλουμπααααααα!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ.ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ... ΚΟΡΑΚΙΩΝ (ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ)
ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ-ΝΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ).
quote:
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ.ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ... ΚΟΡΑΚΙΩΝ (ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ)
ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΜΑΣ.
ΨΥΧΗ ΜΟΥ,
ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ:
"ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ"
ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΩ:" ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ;ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ Ή ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ;"
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.